Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 11.11.2015.

Goksim

Recommended Posts

Orlando - LA Lakers - E. Fournier (16,5) - over @ 1.84 marathonbet (5/10)

Apsolutno suluda margina. Vučević nije trenirao jučer, što znači da ga ni danas neće biti, a to onda znači da će Fournier i Oladipo biti glavni akteri u ekipi Magica. Očekuju pobjedu protiv očajnih Lakersa koji imaju najgoru obranu lige. Fournier u poslijednjih šest utakmica: 19,30,29,11,17,21. U tom periodu utakmica je samo dva puta igrao manje od 40 minuta. Mislim da će danas "izbiti" ove Lakerse i pokazati kako se to radi. Ako je obranama poput Chicaga i Indiane ubacio preko ove margine onda protiv Lakersa ide preko 20. 

Nakon dužeg vremena da i ja nešto napišem.

Odlučio sam se za utakmicu maldih repki Hrvatske i San Marina.

Hrvatska - San Marino h(o:4) 1   2.50 SS

Hrvatska izgleda jako moćno ovoga trenutka. Izbornik Nenad Gračan na raspolaganju momčad od 70 miliona eura. Hrvatska za sada prva u skupini sa 100% učinkom i gol razlikom 8:0, dok San Marino ima osvojen bod protiv slabašne Estonije i gol razliku 0:9. Prva utakmica je završila pobjedom 0:3 za Hrvatsku.

Danas se igra u Šibeniku, vrijeme je prekrasno i očekuje se dosta gledatelja. Gračan je dobio pomoć u Kovačiću, Pjaci i kada se tu nadodaju Čorić, Vlašić, Rog, Radošević, Halilović Milić i ostali Hrvatska izgleda jako moćno i ovaj hendikep po ovom tečaju se mora probat.

Da li se negdje moze potvrditi ko će čuvati Lillarda jer ako ga bude čuvao Kawhi po meni će teško u over

ne može to nitko potvrditi ; do sada ga je Parker čuvao na početku dok je Leonard uzimao Batuma, pa je Leonard kasnije preuzimao Lillarda ; e sada šta će biti danas kada imamo skroz drugačiju ekipu Portlanda nezz, ali postoji i mogućnost da će ga Leonard čuvati od početka

Csa Steaua - Buducnost  2&up(144,5) manje

Mozzart

Kvota:3.05

Napomena: Dakle tip je pobeda gostujuce ekipe uz manje poena na mecu od 144,5!!

Situacija u grupi je takva da domacin danas mora traziti pobedu u ovom mecu, trenutno su poslednji sa jednom pobedom i tri poraza.

Steauo je pobedila kod kuce trabzon 76-71.

Porazena je na preostala tri meca:

Unics Kazan CSA Steaua 94:68

CSA Steaua  Banvitspor  64:78

Aris CSA Steaua  70 - 66hjhgj

Buducnost sa druge strane ima skor od 2 pobede i dva poraza, obe pobede su ostvarili kod kuce i to protiv jakih protivnika:

Buducnost  Unics Kazan  73:63

Buducnost Banvitspor 83:70

Dok su u gostima porazeni dva puta i to:

Aris Buducnost 75:57

Trabzonspor Buducnost 75:71

Buducnost ako pored domacih pobeda pobedi nekog na strani ima osiguran prolaz dalje, verujem da ce u ovom mecu traziti brejk, i verovatno ce zeleti da poprave utisak posle poraza od partizana. Iako je buducnost uglavnom domacinska ekipa i mnogo bolje igraju kod kuce, verujem da mogu do pobede u ovom mecu. Prilicno sam siguran u pobedu gostiju a kako se igra domacina zasniva na odbrani a gostujuci trener najavio mnogo vise paznje upravo tom segmentu igre zbog velikog broja primljenih poena protiv partizana.

Tipovi1x2: kiso91

ne može to nitko potvrditi ; do sada ga je Parker čuvao na početku dok je Leonard uzimao Batuma, pa je Leonard kasnije preuzimao Lillarda ; e sada šta će biti danas kada imamo skroz drugačiju ekipu Portlanda nezz, ali postoji i mogućnost da će ga Leonard čuvati od početka

hvala canca jer pored Leonarda se niko nije poenterski proslavio tako da ja razmisljam o underu na ovako visoku granicu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use