Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Pitanje/problem

El Presidente

Recommended Posts

Jel moguće otvaranje nekog natjecanja u pogađanju tipova?

S obzirom da ima mnogo banner od kladionica, one bi mogle biti (simbolični) sponzori...

Otvaranje natjecanja u pogađanju tipova je planu u skorije vrijeme, kada bude više aktivnosti na forumu pa sa nekim argumentima (vecom posjecenoscu, brojem članova i aktivnostima na forumu) možemo tražiti i nagrade od strane sponzora. Trenutno, nažalost, premalo ljudi piše analize i svoja mišljenja da bi nam sponzori tj.online kladionice izašle u susret, međutim vjerujem da ćemo u vrlo skorom roku imati argumente da zatražimo nagrade od sponzora te da organiziramo natjecanje...

imam nekakve ideje koje cu vjerojatno i predlozit u skorije vrijeme sto se tice sajta i foruma...

Gorane jeli radi PP?

ako radi posalji mi MSN adresu ako imas??

da malo porazgovaramo o tome...  ;D

PP nažalost još ne radi, ali evo moja MSN adresa ovdje (goran91415@hotmail.com) pa me svatko tko želi može kont. iako sam jako jako rijetko online...

• 5 months later...

Neće mi poslat privatnu poruku... Što znači skraćenica IMO ??? To me baš zanima jer sam ju vidio na drugim forumima isto??

Nažalost sa PM imamo već duže problem i to nije do Vas. Pokušavamo otkloniti problem već neko vrijeme i nadam se da ćemo uskoro to i uspjeti. Do tada, svakog korisnika sa foruma možete kontaktirati putem emaila. Njegove kontakt podatke možete naći klikom na njegov profil. Nažalost trenutno je ovako i jasno mi je da bi komuniciranje za neke stvari putem PM-a bilo puno efikasnije, ali nadam se da će uskoro i taj problem biti otklonjen.

IMO = skracenica za "in my opinion"

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Da li bi bilo interesantno otvoriti temu o skandinavskim ligama ? Npr. 1.i 2. Svedska i Norveska . Dok cekam ove u vecernjem terminu uvijek odigram 3 para sto pocinju u 19 . Tako da mi brze prodje vrijeme . S obzirom na nepredvidjivost rezultata vjerujem da bi se imalo o cemu diskutirati . Iako rezultati podsjecaju malo na baseball , nikad ne znas tko ce koga ,pogledaj prosli tjedan . Kako se blizi kraj aktualnim ligama pa da popunimo prazninu. A da , i Finska je krenula pa stavimo sve u isti kos..

Da li bi bilo interesantno otvoriti temu o skandinavskim ligama ? Npr. 1.i 2. Svedska i Norveska . Dok cekam ove u vecernjem terminu uvijek odigram 3 para sto pocinju u 19 . Tako da mi brze prodje vrijeme . S obzirom na nepredvidjivost rezultata vjerujem da bi se imalo o cemu diskutirati . Iako rezultati podsjecaju malo na baseball , nikad ne znas tko ce koga ,pogledaj prosli tjedan . Kako se blizi kraj aktualnim ligama pa da popunimo prazninu. A da , i Finska je krenula pa stavimo sve u isti kos..

Nemam ništa protiv otvaranja novih tema, dapace. Nisam baš ljubitelj navedenih liga i jako rijetko ih igram (najviše (a i tada rijetko) po ljeti kada su gotovo pa i jedini u ponudi). Jedan od razloga zašto izbjegavam te lige jesu i dosta čudni rezultati i nepredvidljvost gdje svatko svakoga može dobiti a tu je i problem jezične barijere tj. sve službene stranice klubova su na skandinavskim jezicima što nama dodatno otežava u traženju korisnih informacija...

Ali ako ima interesa, ako želite, slobodno otvorite temu, u za to predviđeni dio foruma  ;)

Po pravilniku foruma clan 2 tocka 8 : zabranjeno pametovanje poslije utakmica

Primijetio sam da se vecina pali ,pa i ja, na onu foru , ovima treba a ovima ne treba , mislim da bi bas poslije odigranih utakmica trebalo ukazati igracima na kojim stvarima trebaju biti oprezniji . Samo u zadnjih 7 dana imam bar 10-15 primjera koji nisu zavrsili onako kako smo ocekivali upravo zbog takvog razmisljanja. A kad pogledas malo bolje te utakmice , da su se npr.igrale usred sezone  ne bi nas povela takva euforija i rezultati su bili uglavnom realni. I sam sam padao zbog istih razloga ali na greskama se uci.

Mislim da bi se moglo analizirati utakmicu i poslije zavrsetka jer bi to poticalo na oprez u daljnjim slicnim slucajevima i trebalo bi pomoci igracima da ne srljaju..

• 4 months later...

Bok svima!

Da li je ovaj forum aktivan?

Ja sam jako zainteresiran da pomognem forumu jer prosli na kojem sam bio i trudio se...ugasio se jednostavno, jer sam se samo ja trudio ostali nisu bili bas zainteresirani.

Poštovani, još jednom Vam kao administrator želim dobrodošlicu na forum i nadam se da će Vam biti od koristi. Tijekom ljeta, kao i prijašnjih godina, aktivnosti na forumu zamru budući da obično nema previše sportskih događanja. Dolaskom hladnijih dana i početkom mnogih liga i forum svake godine postaje aktivniji. Očekujem da će se kroz narednih 20-ak dana mnogi stariji članovi polako uključiti u rasprave, a ja to planiram napraviti oko 01.10.

Kroz par godina sam zaključio da je najbolje ostaviti lige petice prvih mjesec dana da se vidi gdje je tko, tako da od 01.10. svakodnevno možete očekivati i moje analize i razmišljanja, a vjerujem da će se još mnogi pridružiti kao aktivni članovi, kada se, kroz par dana forum pokrene...

Svaka analiza, informacija ili razmišljanje je dobrodošlo tako da slobodno podijelite svoje prognoze sa drugima na forumu  ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Stranica napreduje i postaje aktivna sto mi je izuzetno drago.

Evo jedan prijedlog koji bi dodatno ali i sigurno povecao popularnost foruma i ucinio davanje prognoza jos zanimljivijima.

Rijec je o statistikama forumaša. Stvarno nemam ideju kako to podesiti jer se bas osobno ne razumijem u te stvari.

Znaci za svaki par koji ''forumas'' ostavi u ''listic dana'' biljezi se njegov uspjeh ( bila prognoza uspjesna ili neuspjesna )

tj. statistika. Npr. ''Ante'' 41 pogoden par, 21 nepogoden par ili nesto u tom stilu.

Znaci nakon svake prognoze koju forumas ostavi, a zavrsila je, duzan je napisati da li je par pogođen ili nije, i to

doticne osobe na forumu evidentiraju. Ili slicno.

Neznam kako ovo ostvariti, ali sigurno bi bilo bolje i ucinilo forume zanimljivijima.

Nadam se da ce te shvatiti bit teme, i da ce se ovo mozda ostvariti. Ako bilo kako mogu pomoci u

ostvarenju ovoga mozete se pouzdati u mene.

Pozdrav

Evo pošto sam po struci računalni tehničar i sad studiram elektrotehniku moram ti reći da je isprogramirati da se to samo radi automatski jako teško,gotovo nemoguće. Jedino da se vodi pismena evidencija no tu sad već dolazi pitanje poštenja,volje i zainteresiranosti ljudi.

Imas pravo, vidio sam ovo na par drugih stranica gdje zapise vode iskljucivo par osoba.

Ali takoder im je i puno lakse kad samo 10-oro ljudi stavlja parove.

Ideja je dobra i sviđa mi se (ako se dobro sjecam, prije godinu dana je bio sličan prijedlog), međutim smatram da je tehnički prilično zahtjevno provesti ovakvu ideju.

Nažalost, trenutno sumnjam da ću se moći pozabaviti ovim, međutim kroz par mjeseci lako moguće. Mislim da je poprilično složeno napraviti da se podaci sami ažuriraju, a ručno unošenje podataka ima svoje mane a također treba racunati da broj članova svakim danom raste i da bi jednog dana bilo itekako fizički zahtjevno unositi ručnu statsitiku za sve aktivne članove...

Međutim ideja je dobra i svakako bi doprinjela kvaliteti foruma, jedini je problem tehnički provesti tu ideju. Kada ulovim vremena malu ću proučiti neke stvari, možda bi ideja mogla relativno brzo i zaživjeti  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
    • Isti par samo menjam tip konacni pobjednik (kvota narasla) 1.217 pinnacle
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use