Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Pitanje/problem

El Presidente

Recommended Posts

Pokušavam poslati pm Adminu Goksim-u, ali poruku nije moguće poslati zbog:

Unable to find member 'goksim'.

The following error or errors occurred while posting this message:

One or more 'to'-recipients could not be found.

Nije mi jasno zašto ne mogu poslati kad sve uredno napiše, moćda je problem u postavkma foruma ili.......

Hm... pokušati ćemo otkloniti problem, čim ulovim malo slobodnog vremena. Dok smo testirali forum pojavio se ovakav problem, međutim nakon registracije pod drugim usernameom je sve radilo pa smo pretpostavili da je taj problem otklonjen...

Trenutno me možete kontaktirati na email svijetkladjenja@gmail.com.

Hvala na prijavi problema, nadam se da će biti otklonjen u vrlo kratkom roku...

• 2 weeks later...

Bravo za autore stranice.

Jedino sto bi predlozio da se medju ovim svim silnim podjelama prema sportovima uvede i jedan topic naslovljen "Listici" ili sl. gdje bi mogli objavljivati sto se taj dan planira igrati, bez obzira na lige, raspravljat o koeficjentima, tipovima i sl.

Inace, sve pet.

ovo sam htio poslati goksimu ali kako ne radi evo pitam onda ovdije

imam jedno pitanje... vidim da znaci ima mjesto gdje ja stavljam svoj listic koji mislim odigrati... a onda ima dolje znaci tamo gdje se stavljaju analize utakmica i nasi prijedlozi... No cudno mi je sto dolje kod kosarke ima samo europska kosarka i repke... Sad da li se u tu europsku kosarku ubraja smao euro liga i razni euro kupovi ili se tu moze stavljati i analiza za drzavne kosarke... npr. spanjolska liga njemacka liga i drug... ako nema da li se to smije otvoriti mislim da ne radim sad previse tema... danas ima zgodan susret u španjolskom kupu finale tau ceramica i J. badalona... pa sam ga negdje htio prokomentirati ali na znam gdje bih ...

ovo sam htio poslati goksimu ali kako ne radi evo pitam onda ovdije

imam jedno pitanje... vidim da znaci ima mjesto gdje ja stavljam svoj listic koji mislim odigrati... a onda ima dolje znaci tamo gdje se stavljaju analize utakmica i nasi prijedlozi... No cudno mi je sto dolje kod kosarke ima samo europska kosarka i repke... Sad da li se u tu europsku kosarku ubraja smao euro liga i razni euro kupovi ili se tu moze stavljati i analiza za drzavne kosarke... npr. spanjolska liga njemacka liga i drug... ako nema da li se to smije otvoriti mislim da ne radim sad previse tema... danas ima zgodan susret u španjolskom kupu finale tau ceramica i J. badalona... pa sam ga negdje htio prokomentirati ali na znam gdje bih ...

Vidim da ste već dobili odgovor ali da malo pojasnim...

Pod "Eurposku košarku" idu sva natjecanja i kupovi europskih liga kao i NLB Liga, Euroliga i Uleb cup... Dakle i Španjolska, Talijanska, Hrvatska i sl. lige...

Pod "Međunarodni susreti" idu sve utakmice reprezentacija svih uzrasta, kao i razna prvenstva.

Za NBa mislim da je svima jasno...

Nadam se da sam pojasnio...

shvatio sam i stavio  sam ono sta sam htio... Nego nesto mi nije jasno sta je ova karma kak se dobivaju ti bodovi vidim da sam dobio 1 karmu za sta to... I cemu sluzi ta karma ???  A za ovo moderatora, a vidim da je sve vecinom zauzetio imaju slobodno oni koje nepratim, ali mozda bi se naslo nesto sta pratim... Nego koje su ustvari kod vas duznostimoderatora, jel on mora stalno raditi neke analize ili je njegov zadatak samo da brise postove koji se protive pravilima foruma ili obodvoje?

shvatio sam i stavio  sam ono sta sam htio... Nego nesto mi nije jasno sta je ova karma kak se dobivaju ti bodovi vidim da sam dobio 1 karmu za sta to... I cemu sluzi ta karma ???  A za ovo moderatora, a vidim da je sve vecinom zauzetio imaju slobodno oni koje nepratim, ali mozda bi se naslo nesto sta pratim... Nego koje su ustvari kod vas duznostimoderatora, jel on mora stalno raditi neke analize ili je njegov zadatak samo da brise postove koji se protive pravilima foruma ili obodvoje?

Karma predstavlja neku vrstu rejtinga, uz druge pokazatelje (broj postova, kategorija), na forumu. Bodove dobivate na svakih 25 ili 50 poruka, kao i ponekad za napisane analize ili komentare.

Obveze moderatora...Moderator bi trebao provoditi pravila foruma na dijelu foruma za koji je zadužen. Tom funkcijom "uživa" neki status na forumu, međutim treba se ponašati korektno prema korisnicima, a pravila također u većini stvari vrijede i za moderatore. Moderator Nije obvezan svakodnevno pisati analize ali je poželjno da ponekad napiše pokoju analizu, te da poznaje sport tj. područje za koje je zadužen...

Eto nadam se da sam ukratko pojasnio...

Ej goksim! bilo bi dobro kada bi uz samo ime člana pisalo lijepo  njegova statisktika i to ukupna, iz svih sportova...

puno je to posla, sada se još i može to poloviti kad nas malo piše, ali kako bude rastao broj onih koji pišu analize to će biti problem.

opet s druge strane dosta "analiza" neisu analize nego su to više promišljanja i razmišljanja o onome što će se odigrati.

Prava analiza mora sadržavati bitne informacije koji se važne za utakmicu, dakle izostanci igrača, sastavi timova, navesti u kakvoj su formi ekipe, statistika nije previše važna, eventualno navaesti 3 zadnje utakmice, vidjeti kako ekipe igraju u gostima odnosno doma.

Ja se ravnam po sebi jer meni za jednu analizu treba barem sat vremena da ju napišem, pogotovo dok tražim informacije vezane uz izostanke, a onda kad ju napišem i objavim i vidim kako drugi pišu smatram se budalom jer se ja trudim, dom se za neke to baš i ne bi moglo reći

Evo da se nadovežem na ovaj prijedlog...

Bilo bi lijepo kada bi se uz ime člana pokazivala i statistika i npr. po sportovima uz prosječne koeficijente, međutim to je izuzetno teško (gotovo nemoguće) programirati, te bi se trebalo ručno unositi što je dosta veliki posao, a bio bi i veći sa porastom broja članova... Ideja je dobra, i ako naiđem na softwer koji omogučava ovakvo nešto pokušati ću ga integrirati na forum.

Jedina idejakoja mi trenutno pada je da svaki korisnik vodi svoju evidenciju koju bi gotovo svakodnevno trebao mijenjati, a nalazila bi se u potpisu... Ovakav sistem bi imao nekih rupa, i mislim da ga se većina korisnika nebi pridržavala...

Slažem se da za kvalitetniju analizu treba makar minimalno izdvojenih pola sata, a često i više, a problem bi bio također i vrednovati "razmišljanja", prijedloge ili listiće koje postamo u liveu ili listići dana jer tamo ipak nismo obvezni pisati cjelovite analize, pa se možemo osvrnuti na neki par ili tip u par riječi ili rečenica...

• 3 weeks later...

Evo jedno pitanjce... sto oznacava ova "Karma" iznad nicka... i broj pored nje?

Karma predstavlja neku vrstu rejtinga, uz druge pokazatelje (broj postova, kategorija), na forumu. Bodove dobivate na svakih 25 ili 50 poruka,, kao i ponekad za napisane analize ili komentare. Dakle karma označava status člana na forumu i što je karma veća i "status" koji član ima na forumu je veći. Također je za predpostaviti da  članovi sa većom karmom češće pišu analize budući da uglavnom i administratori dodaje bodove tj. karmu članovima koji pišu analize češće...

Nadam se da sam pojasnio  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
    • Isti par samo menjam tip konacni pobjednik (kvota narasla) 1.217 pinnacle
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use