Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 08.11.2015.

fil

Recommended Posts

Evo me nakon nekog vremena, naravno sa Južnoamerikancima :)

Rosario-Boca Juniors 1 1,80

Ovdje imamo jednu od ključnih utakmica za domaćina koji danas mora doći do pobjede kako bi se izravno plasirao u Copa Libertadores dok u protivnom moraju odigrati play-off. Dakle , domaćin danas ima veliku šansu da dođe do pobjede jer im je protivnik praktički poklonio 3 boda iako naravno ništa nije gotovo i sve se još uvijek treba odigrati i vidjeti kao će se stvari odvijati na terenu. Za sada oni drže 3. mjesto sa zaostatkom od -2 boda nad drugoplasiranom ekipom San Lorenzo koja će posljednju utakmicu igrati protiv predzadnje momčadi i vjerojatno doći do pobjede ali njihova utakmica je u gostima gdje igraju bitno slabije i tu je velika šansa za Rosario da im se ipak poklope rezultati. Što se tiče današnjeg domaćina treba spomenuti kako su oni jedina ekipa u ligi koja do sada nema niti jedan poraz pred domaćim navijačima , te su do sada upisali 7-7-0 i gol razliku 20:8  i kada znamo u kojem sastavu dolazi Boca Juniors onda možemo očekivati i nadati se pozitivnom rezultatu i još jednoj pobjedi ove ekipe. Rosario je prije nekoliko dana izgubio u finalu KUP-a protiv današnjeg protivnika i sigurno da se sada žele osvetiti iako kao što sam rekao Boca im je praktički sama dozvolila da to naprave. Naime, danas će gosti igrati bez svih svojih najboljih igrača i rotirati će svoju momčad u velikoj mjeri gdje će se naći svega 2-3 prvotimca i sve ostalo mladi igrači koji će pokušati skupiti neke minute ove sezone.

Olimpik -Sarajevo 2 1,65 premijer kladionica
Sarajevo ako misli da se bori za titulu jednostavno mora dobiti utakmicu I moje misljenje je da ce je dobiti jer su kvalitetnija ekipa a napravili su neke neplanirane kikseve I ovo je prava prilika za vadjenje.
evo jedan clanak sa portala "klix ba " vezano za ovu utakmicu
Zanimljivo će biti i na Koševu gdje će Sarajevo službeno gostovati Olimpicu. Izabranici Miodraga Ješića imat će podršku sa tribina i svakako da je Bordo tim favorit. Iz tabora najmlađeg sarajevskog premijerligaša naglašavaju kako će igrati do krajnjih granica svojih mogućnosti za dobar rezultat na stadionu "Asim Ferhatović Hase“. 

Evo moj glavni listić danas. Uplaćen je u William Hillu, na modificiranim granicama za kartone. Puno je izglendiji over kartona na npr. 4,5 nego na 6,5 granici iako je i koeficijent manji...

yiOvWPz.png

Idemo redom... Prva utakmice je utakmica između Rome i Lazija... O tome sam pisao na Roma - Lazio

O utakmici Arsenal - Tottenham, tj. o vrućem sjevernom Londonskom derbiju već je bilo govora, tj. već smo ranije u ovom postu canca i ja pisali. Granica od 4,5 je stvarno mala za ovakvu utakmicu, drugdje je oko 1,60 za over 5,5 kartona, pa mi se ovih 1,40 za over 4,5 čini kao solidan koeficijent. U nekim kladionicama je i znatno manji...

I za kraj, ako prve dvije utakmice prođu gledamo Sevilla - Real Madrid. Najavu utakmice imate na Sevilla - Real Madrid. Over 5,5 kartona mi se čini jako izgledno. Očekujem jako teško atmosferu za Real Madrid koji me nićim nije impresionirao u zadnjoj utakmici protiv PSG-a i zapravo je nevjerojatno kako su pobijedili u toj utakmici. Sevilla je uvijek vrući teren, a protiv Reala će biti posebno nabrijani. Očekujem nervoznu utakmicu sa puno prljavština, pogotovo u drugom dijelu. Sudi Gonzalez Gonzalez, solidan sudac za kartone, a na ovakvoj utakmici 6 kartona bi morao podijeliti.

Srento nam bilo ;)

I da, singlao sam over 45 booking points za Dortmund - Schalke, VALUEBET je definitivno ;)

W1PFH3H.png

Evo i sa slikama. Tko voli surebetove, ovdje može lijepo zaraditi, u jednom danu više nego neki kod oročenja novaca u banci na 2-3 godine...

Meni se singlanje overa 4,5 kartona kod William Hilla po 2,37 čini najbolji izbor i mislim da je ovaj koeficijent VALUEBET i GREŠKA KLADIONICE. Prijetnja ovoj okladi je uvjerljivo rano vodstvo Bor.Dortmunda budući da bi tada bilo nešto manje nervoze na terenu...

...

Kao najsigurnija opcija je over 3,5 kartona kod Unibeta!

4gBjdwN.png

I unibet je podignuo granicu. Over 4,5 kod William Hilla je iz over perspektive "must bet"

ApQ5GWW.png

zasto mi je izbrisan komentar?

Nije izbrisan nego prebacen u Live topic. Molim da pročitate pravila foruma. U ovaj dio foruma se ne stavljaju listići i tipovi bez obrazloženja jer to nikome ne koristi. Ako nešto sugerirate igrati taj tip je potrebno barem kratko obrazložiti.

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/3504-nedjelja-8112015/

Listiće bez objašnjenja možete objavljivati u za to predviđeni podforum

Liverpool-Crystal Palace 1&+2,5(2.50)bet365

Dakle tip da Liverpool pobjeđuje i da će biti 3 ili više golova na utakmici.

Prije svega ovdje očekujem jednu efikasnu utakmicu jer kad igraju ove dvije ekipe golovi padaju kao na traci.

Liverpool je na domaćem terenu u 5 utakmica zabio 6 golova,a primio 7 što i nije neka dobra efikasnost na domaćem terenu dok je Crystal Palace u 5 gostujućih utakmica dao 6,a primio 4 gola.

Liverpool je od 5 igranih utakmica na dom.terenu samo 2 puta išao preko ove granice,isti takav omjer ima i Crystal Palace na gostujućim terenima.

Liverpool je napokon ušao u jednu mini seriju pobjeda,nakon dolaska Kloppa i 3 remija,došle su i 3 pobjede zaredom,padali su Bournemouth u Capital One Cupu,Chelsea u prvenstvu i Kazan u EL.

S obzirom da se danas igra derbi između Arsenala i Tottenhama Liverpool bi se pobjedom eventualno imao priliku približiti prvoj petorci.Liverpool ima 17 osvojenih bodova što ih drži na 9. poziciji prvenstva,njhov današnji protivnik ima samo bod manje i odmah su ispod njih na tablici.

Liverpool igra dobar nogomet pod vodstvom Kloppa i ja očekujem neku njihovu seriju pobjeda i dobrih rezultata,i brzo ih vidim u TOP 4 lige,imaju sve potrebno da tu i uskoro dođu.

Vlada dobra atmosfera na Anfieldu i ne vjerujem da će je gosti danas pokvariti.

Crystal Palace je nakon dobrog ulaska u sezonu ušao u lošu seriju rezultata te već 4 utakmice ne znaju za pobjedu.U zadnje 4 tekme imaju 3 poraza i 1 remi,jedan poraz je iz Capital One Cupa protiv Citya,a u prošlom kolu su odigrali 0:0 sa Manchester U.

Crystal može biti itekako opasna ekipa,i na gostovanjima oni svojim kontranapadima znaju i mogu zapapriti planove svakome.

Crystal je dobra ekipa koju vodi Alan Pardew i koji je već sad od te ekipe stvorio respektabilnu momčad i plus što nemaju neki pritisak na velike rezultate oni mogu učiniti dosta toga.

Nije uzaludna činjenica da je Crystal u oba susreta prošle sezone slavio protiv Liverpoola.

Iako Crystal može biti opasan,trenutna loša forma gostiju,a dobra domaćina vjerujem da će presuditi.Vrijeme je da Liverpool vrati Crystalu za izgubljeno prošle sezone i bolji moment za osvetu nisu mogli poželjeti,Liverpool je kvalitetnija ekipa i sve mi je danas na njihovoj strani. 

Njihovi međusobni susreti na Anfieldu: 

16.05.15 PRE Liverpool Crystal Palace 1 : 3 05.10.13 PRE Liverpool Crystal Palace 3 : 1 13.11.04 PRE Liverpool Crystal Palace 3 : 2 05.02.03 FAC Liverpool Crystal Palace 0 : 2 24.01.01 CAP Liverpool Crystal Palace 5 : 0

nek FELIX da 6 kartona pa nek oni spustaju i dizu koliko hoce i zele granice :D.

BigBetWorld

Napoli - Udinese    h(0:1)    1      1.60

Napoli igra odlicno. 14 utakmica zaredom bez poraza (10 pobjeda i 4 remija), no najvaznije je da u ovu utakmicu svi kljucni igraci ulaze odmorni, jer su u cetvrtak sa rezervama deklasirali Midtjylland sa 5-0. Trojac Higuain, Callejon i Insigne su u izvanrednoj formi i ocekujem da se i danas pokazu u najboljem svijetlu. Udinese u ovaj susret ulazi s mnogo ozljedjenih igraca, imaju solidnu obranu, no u napadu nisu nesto efikasni. Susret ce propustiti kapetan Di Natale, Domizzi, Guilherme, Zapata, Kone i Merkel, dok je za Napoli upitan Mertens. Ocekujem Pobjedu Napolija sa dva ili vise gola na ovoj utakmici.

IZVOR:http://www.dvoznak.com/?show=dogadjaj&id_dogadjaj=940629&id_vrsta_dogadjaja=1

Rijeka - RNK Split    1    1.30

Jos uvijek neporazena Rijeka docekuje Split na Rujevici. Split koji je u proslom kolu pobijedio DInama i dosao do 25 bodova, 2 manje od Dinama na 3. mjestu. No u ovaj susret dolaze s puno izostanaka sto zbog ozljeda, sto zbog zutih kartona. Tako da Sablic nece moci racunati na 1. strijelca Bagarica, Blagojevica, Rrahmanija, Spehar, Miljkovic, Granic a i njihovog najnovijeg pojacanja Franjica muci viroza.  Atmosfera u Rijeci nakon pobjede u Jadranskom derbiju u proslom kolu je odlicna, a i kiks Hajduka jucer protiv Osijeka im otvara put da se odlijepe jos vise od Hajduka i ucvrste 1. poziciju na ljestvici. Rijeka je jedini klub bez poraza trenutno u ligi a kod kuce su nerjesiva enigma za protivnike. Igraju izvrsno, Kek je odlicno poslozio momcad i uz Splitove izostanke ocekujem pobjedu Rijeke.

IZVOR: http://www.dvoznak.com/?show=dogadjaj&id_dogadjaj=919583&id_vrsta_dogadjaja=1

Očekujem da Dinamo danas iskali svoje frustracije nakon lige prvaka na Istri koja uvijek teško strada na Maksimiru...

Bet365 daje čak 3,00 da će Dinamo Zagreb voditi sa hendikepom na poluvremenu. Na netu je negdje koef. pao i na 1,08 na pobjedu Dinama i stvarno očekujem nešto tipa 5:0 / 6:0. 

Mislim da je koeficijent vrijedan rizika..

j8RPwtr.png

90+5'

Felipe Anderson (Lazio) je dobio žuti karton. Paolo Tagliavento ga je kaznio jer je složio na pod protivničkog igrača.

woohoo hahah

21:30 K.Love over 16,5 1.85 Wwin 

Jednu od dvije utakmice u ranijem terminu, večeras će odigrati Cleveland i Indiana. Ekipe ovu utakmicu dočekuju u finom raspoloženju, Cleveland je izgubio onu prvu utakmicu protiv Chicaga, pa je nakon toga vezao 5 pobjeda, sa druge strane Indiana je u novu sezonu ušla sa 0:3 ali su nakon toga vezali 3 pobjede. Što se Lovea tiče, on je ove sezone na 16,2 ppg i 11,5 rpg. Chicagu je u prvoj utakmici ubacio 18 poena, zatim Memphisu 17, Miamiju 24, Phili 15 i 12, New Yorku 11. Danas ga sa druge strane čeka George protiv kojega je uvijek igrao dobro. Kada je sa druge strane bio George, Love je u prosjeku zabijao 24 poena po utakmici i dodavao 17 skokova u prosjeku. Ako gledamo ovu granicu 16,5 samo je jednom ostao u underu, i to na 16 ali jer je igrao manje radi BO. Također bitna informacija vezana za ovaj par je ta da je Lebron upitan, jučer nije trenirao. Inače bi čekao informaciju ali ovaj put svejedno igram pa ako Lebron ne bude igrao samo ću pojačati ulog. James i ako bude igrao neće biti prevelik minus za ovaj par jer je James puno puta prije sezone isticao kako će se napad Clevelanda puno više vrtiti oko Lovea jer znaju koliko on vrijedi i da će ga on sve više i više hraniti loptama.

Još neki prijedlozi, možda postavim kasnije i analize: Jackson over 18,5 2.00 Marathon, Wade over 19,5 1.90 Marathon

Evo i sa slikama. Tko voli surebetove, ovdje može lijepo zaraditi, u jednom danu više nego neki kod oročenja novaca u banci na 2-3 godine...

Meni se singlanje overa 4,5 kartona kod William Hilla po 2,37 čini najbolji izbor i mislim da je ovaj koeficijent VALUEBET i GREŠKA KLADIONICE. Prijetnja ovoj okladi je uvjerljivo rano vodstvo Bor.Dortmunda budući da bi tada bilo nešto manje nervoze na terenu...

AAS1kRb.png

Lagano... Nadam se da će i sa drugim utakmicama danas biti tako ;)

Vsvb5mu.png

Evo moj glavni listić danas. Uplaćen je u William Hillu, na modificiranim granicama za kartone. Puno je izglendiji over kartona na npr. 4,5 nego na 6,5 granici iako je i koeficijent manji...

yiOvWPz.png

Idemo redom... Prva utakmice je utakmica između Rome i Lazija... O tome sam pisao na Roma - Lazio

O utakmici Arsenal - Tottenham, tj. o vrućem sjevernom Londonskom derbiju već je bilo govora, tj. već smo ranije u ovom postu canca i ja pisali. Granica od 4,5 je stvarno mala za ovakvu utakmicu, drugdje je oko 1,60 za over 5,5 kartona, pa mi se ovih 1,40 za over 4,5 čini kao solidan koeficijent. U nekim kladionicama je i znatno manji...

I za kraj, ako prve dvije utakmice prođu gledamo Sevilla - Real Madrid. Najavu utakmice imate na Sevilla - Real Madrid. Over 5,5 kartona mi se čini jako izgledno. Očekujem jako teško atmosferu za Real Madrid koji me nićim nije impresionirao u zadnjoj utakmici protiv PSG-a i zapravo je nevjerojatno kako su pobijedili u toj utakmici. Sevilla je uvijek vrući teren, a protiv Reala će biti posebno nabrijani. Očekujem nervoznu utakmicu sa puno prljavština, pogotovo u drugom dijelu. Sudi Gonzalez Gonzalez, solidan sudac za kartone, a na ovakvoj utakmici 6 kartona bi morao podijeliti.

Srento nam bilo ;)

I da, singlao sam over 45 booking points za Dortmund - Schalke, VALUEBET je definitivno ;)

W1PFH3H.png

Evo me nakon nekog vremena, naravno sa Južnoamerikancima :)

Rosario-Boca Juniors 1 1,80

Ovdje imamo jednu od ključnih utakmica za domaćina koji danas mora doći do pobjede kako bi se izravno plasirao u Copa Libertadores dok u protivnom moraju odigrati play-off. Dakle , domaćin danas ima veliku šansu da dođe do pobjede jer im je protivnik praktički poklonio 3 boda iako naravno ništa nije gotovo i sve se još uvijek treba odigrati i vidjeti kao će se stvari odvijati na terenu. Za sada oni drže 3. mjesto sa zaostatkom od -2 boda nad drugoplasiranom ekipom San Lorenzo koja će posljednju utakmicu igrati protiv predzadnje momčadi i vjerojatno doći do pobjede ali njihova utakmica je u gostima gdje igraju bitno slabije i tu je velika šansa za Rosario da im se ipak poklope rezultati. Što se tiče današnjeg domaćina treba spomenuti kako su oni jedina ekipa u ligi koja do sada nema niti jedan poraz pred domaćim navijačima , te su do sada upisali 7-7-0 i gol razliku 20:8  i kada znamo u kojem sastavu dolazi Boca Juniors onda možemo očekivati i nadati se pozitivnom rezultatu i još jednoj pobjedi ove ekipe. Rosario je prije nekoliko dana izgubio u finalu KUP-a protiv današnjeg protivnika i sigurno da se sada žele osvetiti iako kao što sam rekao Boca im je praktički sama dozvolila da to naprave. Naime, danas će gosti igrati bez svih svojih najboljih igrača i rotirati će svoju momčad u velikoj mjeri gdje će se naći svega 2-3 prvotimca i sve ostalo mladi igrači koji će pokušati skupiti neke minute ove sezone.

Laganini prijelaz 2/1 sasvim slučajno :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use