Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 08.11.2015.

fil

Recommended Posts

Neznam kak ću bit s vremenom za vikend pa eto mojih prognoza za NFL vikend:
TB Buccaneers – NY Giants  2
TB Buccaneers – NY Giants  over 49,5 poena

Ovo je možda malo i subjektivno jer baš i neznam puno o Tampi osim da spadaju u slabije NFL ekipe s rookie QB od kojeg se dosta očekuje. Nisam ih puno pratio al gledao sam ih prošli vikend protiv Atlante koju su dobili ali više je tu Atlanta samu sebe pobijedila. Giantsi su prošli vikend odigrali jako zanimljivu tekmu s Saintsima koju su izgubili na nemoguć način. Već sam pisao o njima i imaju odličan napad i jako problematičnu obranu. Mlađi Manning igra vrhunski, ima puno dobrih oružja u napadu i dosta su orijentirani na dodavanja a kako ni obrana TB je osrednja tu bi moglo lagano biti preko 50 poena na tekmi.

Ind Colts – Den Broncos  2

Kao šta se vidi Broncosi su moja ekipa i prošli vikend su odigrali najbolju utakmicu u zadnjih par godina. Obrana je bila blizu savršenstva protiv Packersa koji su jedna od najboljih napadačkih ekipa a napad je napokon profunkcionirao. Peyton je pokazao da nije za staro željezo, ofenzivna linija nije dozvolila ni jedan sack, RB su imali preko 150 yardi i nije bilo ni jedne loše pozicije u ekipi. Osim toga ova utakmica ima i posebni element jer se Peyton vraća kući i igra možda zadnju tekmu u Indianapolisu gdje je igrao 13 sezona i mislim da je to dodatan motiv za ekipu da pobjede. Nisu Coltsi loši ali od njih se puno više očekivalo. QB Luck je dosta podbacio, napad ne funkcionira i preko tjedna su otpustili ofenzivnog koordinatora. Još se nešto spominje ozljeda prvog WR Hiltona a obrana im je općenito lošija u NFLu i dozvoljavaju preko 400 yardi po tekmi i ovdje su Broncosi dobri favoriti a koeficijent nije loš.

Car Panthers  - GB Packers    over 46,5 poena

Dvije odlične ekipe od kojih su Packersi poznati po napadu a Panthersi po obrani. Obje momčadi primaju oko 19 poena po susretu ali tu je statistika varljiva jer su Packersi igrali s dosta napadački lošijim ekipama a dok će njih Panthersi teško zaustaviti ispod 20 poena. Očekujem obje ekipe na 27+ poena i prijelaz ove granice.

Probat ću u nedjelju kad izađe ponuda za igrače stavit još koji tip.

Arsenal-Tottenham

Ovo je po meni pick vikenda što se kartona tiče, ali sam se nadao barem malo većoj kvoti, ovako razmišljam da uzmem 6,0. Arsenal-Tottenham je mislim jedini derbi u Engleskoj koji je uz bok Newcastleu i Sunderlandu što se kartona tiče a vjerojatno su i ispred njih. Londonski derbi, dvije strane koje se mrze i uvijek je vatreno. Utakmicu sudi iskusni Marti Atkinson koji je jedan od boljih u Engleskoj što se žutih tiče (nešto njegovih žutih u slikama). Što se međusobnih duela Arsenala i Tottenhama tiče: ove sezone u kupu 4 žuta (3 bila do četrdesete minute),9 žutih, 8 žutih, 8 žutih..  Mislim da bi trebali i ovaj put u over, samo ne znam bi li uzeo 5,5 i s nečim vezao ili single 6,0, svaki savjet dobro dobrodošao.
EDIT: William Hill ima fine kvote..

N4xMwgo.png

VFZ9mpU.png

OQhkUnR.png

i4w0eTV.pngSwSGnOc.pngkw0ymq4.png

canca preduhitrio si me :D

Apsolutno podržavam okladu na više kartona za utakmicu Arsenal - Tottenham. Sudac je vrlo dobar za kartone te utakmica ima sve predispozicije da bude vatrena... 

Najbolje opcija mi se čini over 4,5 ili 5,5 u William Hillu trenutno.

Čekam razrade još nekih kladionica pa dodam još koji prijedlog, nedjelja je baš bogat sportski dan prepun derbija...

canca preduhitrio si me :D

Apsolutno podržavam okladu na više kartona za utakmicu Arsenal - Tottenham. Sudac je vrlo dobar za kartone te utakmica ima sve predispozicije da bude vatrena... 

Najbolje opcija mi se čini over 4,5 ili 5,5 u William Hillu trenutno.

Čekam razrade još nekih kladionica pa dodam još koji prijedlog, nedjelja je baš bogat sportski dan prepun derbija...

da, imamo i roma-lazio gdje je stvarno pretjerana granica, nema veze što uvijek bude puno kartona, sevilla-real mi je izgledno i sudac je dobar ali sam se potajno nadao 6,5 granici

Sta kazete na utkmicu Dortmund-Schalke, o ovoj utakmici se ne treba nesto puno pisati i analizirati. To je jedan od vecih Njemackih derbija i jednostavno se ove dvije momcadi ne podnosi kao ni njihovi navijaci. WH je izbacio ponudu za kartone i kvota uopce nije losa, za over 4,5 daju 2,37, al unibet cak ima i manju granicu od 3,5 kartona i za over daju 1,63. Utakmicu sudi F. Brych, opcenito nisam toliko upoznat sa sucima ko Goks, mogu samo vam iznositi njihove statistike, al to znate i sami. Jedino sto me malo zabrinjava je to sto Dortmund ove sezone igra jako dobro i lijepo pa ne dobivaju toliko zutih kartona. Ako Glavni ima kakav komentar ili prijedlog ...... ne bi bilo uopce lose.

Sta kazete na utkmicu Dortmund-Schalke, o ovoj utakmici se ne treba nesto puno pisati i analizirati. To je jedan od vecih Njemackih derbija i jednostavno se ove dvije momcadi ne podnosi kao ni njihovi navijaci. WH je izbacio ponudu za kartone i kvota uopce nije losa, za over 4,5 daju 2,37, al unibet cak ima i manju granicu od 3,5 kartona i za over daju 1,63. Utakmicu sudi F. Brych, opcenito nisam toliko upoznat sa sucima ko Goks, mogu samo vam iznositi njihove statistike, al to znate i sami. Jedino sto me malo zabrinjava je to sto Dortmund ove sezone igra jako dobro i lijepo pa ne dobivaju toliko zutih kartona. Ako Glavni ima kakav komentar ili prijedlog ...... ne bi bilo uopce lose.

F.Brych je solidan, prosjek mu je bio prošle sezone 4,5 kartona po utakmici što je puno za Bundesligu. Vjerujem da bi over 3,5 kod Unibeta trebao proći jer je to ipak defaultna granica za Bundesligu , a ovdje se ipak radi o jednom od najvećih njemačkih derbija.

Također i 2,37 kod William Hilla za over 4,5 kartona je vrijedno rizika. ;)

Velika razlika u kvotama kod beta i william hilla, surebet, a moguć i prolaz oba para

Bet365 - Dortmund-Schalke over 4,5 kartona 1,66 a under 2,15

WH- over 45 booking points 2,37

Pozdrav svima!

Ovo je moj prvi post....čitam već duže vrijeme al evo i da napišem nešto .

Onda je ovo sure bet :   1. U bet365  under 4.5 je 2.10

2. U WilliamHillu over 4.5 je 2.37

Čista dobit po surebet calculatoru od 11.34%.

Iskusniji kolege u klađenju na kartone nek prokomentiraju, dal nešto nisam uzeo u obzir?

Pozdrav svima!

Ovo je moj prvi post....čitam već duže vrijeme al evo i da napišem nešto .

Onda je ovo sure bet : 1. U bet365 under 4.5 je 2.10

2. U WilliamHillu over 4.5 je 2.37

Čista dobit po surebet calculatoru od 11.34%.

Iskusniji kolege u klađenju na kartone nek prokomentiraju, dal nešto nisam uzeo u obzir?

Pa da,samo sam spomenuo usput da je over 1,66 tamo, surebet ima a mogućnost prolaska oba para postoji ali je mala

Pospisil/Sock-Dodig/Melo 1 1,85
Đoković-Murray 1 1,27

Marathon 2,35

Znači, Pospisil i Sock
spominju se čitav turnir. Ispadanjem Bopanne i Mergeae dobili su priliku da odlučuju sami o svojoj sudbini. Ukoliko osvoje ovaj turnir, dobit će priliku da se plasiraju na završni turnir u Londonu. Općenito ove sezone nisu igrali previše zajedno, ovo im je 12-i turnir, a jedan od glavnih razloga su ozljede. Najbolji rezultati su im osvajanje Pekinga i Indian Wellsa i finale Miamija. Ovdje su u prvom kolu bili bolji od kombinacije Mathieu/Paire 6:3 5:7 10:5,zatim Matkowski/Zimonjić 7:6 7:6, braća Bryan 7:6 6:3 i u polufinalu Inglot/Lindstedt 7:6 6:1. Protivnici u finalu bit' će im Dodig i Melo. O Melu se pisalo nedavno, jer je postao tenisač koji je nakon dugo vremena zamijenio braću Bryan na prvom mjestu. Njih dvojica osvojila su Acapulco i Roland Garros ove sezone. Nakon ispadanja u prvom kolu US Opena nisu igrali 2 mjeseca, sve do ovoga turnira. U prvom meču dobili su Peyu i Soaresa 6:4 3:6 10:5, u četvrtfinalu Bopannu i Mergeau 7:5 6:7 12:10 i u polufinalu Berdycha i Štepaneka 4:6 6:3 10:5. Inače bi ovaj meč preskakao ili igrao over setova, ali ovdje ću morati odigrati Pospisila i Socka, naravno jer im treba titula radi završnog turnira. Dobri su, izgubili su samo jedan set, dok su se Dodig i Melo dosta provlačili i mislim da je vrijeme da izgube danas.

Ukratko za Đokovića.
Nole je brutalan ove sezone i realno mu nitko ne može prići. Nakon nekog vremena izgubio je set, Wawrinka je to uspio ali znamo da ima problema uvijek s njim. Murray je igrao jako dobro prva dva meča ali nakon toga je malo opao, posebno protiv Gasqueta, žalio se i na ozljedu ali jučer se činilo da je ok. Nedavno ga je u Šangaju Đoković razbio. Iako je malo glupo pričati, Murray je i oprezan jer je ubrzo Davis Cup finale i ne želi riskirati pa da fasuje neku ozljedu.

Velika razlika u kvotama kod beta i william hilla, surebet, a moguć i prolaz oba para

Bet365 - Dortmund-Schalke over 4,5 kartona 1,66 a under 2,15

WH- over 45 booking points 2,37

Evo i sa slikama. Tko voli surebetove, ovdje može lijepo zaraditi, u jednom danu više nego neki kod oročenja novaca u banci na 2-3 godine...

Meni se singlanje overa 4,5 kartona kod William Hilla po 2,37 čini najbolji izbor i mislim da je ovaj koeficijent VALUEBET i GREŠKA KLADIONICE. Prijetnja ovoj okladi je uvjerljivo rano vodstvo Bor.Dortmunda budući da bi tada bilo nešto manje nervoze na terenu...

AAS1kRb.png

Evo i kako to izgleda kod bet365

yNrp4rO.png

Kao najsigurnija opcija je over 3,5 kartona kod Unibeta!

4gBjdwN.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use