Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 06.11.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Vavrinka 1,kvota top... nadal juce jedva dobio andersona... a vavrinka je dosta bolji od njega tako da, je kvota vrhunksa 2.50

totalno se ne slazem prvo anderson je jedan od jacih servera i svakome je teško ga dobit ako ga sluzi servis kao prvo a kao drugo prije par dana nadal je pomeo wawrinku 6:1 6:2 na hardu tako da moj pick nadal i plus tomu svemu nadal u zadnje vrijeme igra dosta dobro a wawrinka je izgubio dobijen meč protiv karlovica

M.Simonović under 6,5 1.83 bet365/ 2.00 Maxbet 

Simonović bi trebao dobijati manju minutažu jer su se Zvezdaši pojačali Millerom i već se u prvoj utakmici protiv Partizana pokazao kao dobro pojačanje. Simonović je u Euroligi zabijao Strasbourgu 7, Realu 12 i Khimkiu 5 a igrao je 16, 19 i 17 minuta. Uz dolazak Millera vratio se i Tejić na parkete, te Simonovićeva minutaža lagano pada. Protiv Partizana je igrao 12 minuta i zabio 6 poena, jednu tricu i tri bacanja. Nisam ljubitelj igranja undera na ovakve granice ali ovo moram probati.

Vavrinka 1,kvota top... nadal juce jedva dobio andersona... a vavrinka je dosta bolji od njega tako da, je kvota vrhunksa 2.50

ja ne govorim ništa kontra tipa, samo neke stvari: wawrinka sigurno nije dosta bolji od andersona koji igra tenis karijere, a tome ide u prilog i činjenica da je anderson u ove posljednje dvije sezone wawrinku dobio čak 4 puta ; nadal igra dobro ovdje i odgovaraju mu sporiji uvjeti, a sinoć se mučio jer je i anderson bio odličan ; ja ne igram ništa ovdje najvjerojatnije, sretno sa tipom

totalno se ne slazem prvo anderson je jedan od jacih servera i svakome je teško ga dobit ako ga sluzi servis kao prvo a kao drugo prije par dana nadal je pomeo wawrinku 6:1 6:2 na hardu tako da moj pick nadal i plus tomu svemu nadal u zadnje vrijeme igra dosta dobro a wawrinka je izgubio dobijen meč protiv karlovica

Vjerovatno vise pratis tenis od mene,sto ti i nije tesko.. ja kazem samo da se nadal u ovakvoj formi muci sa svakim i da ga dobijaju teniseri koji su mnogo gori od vavrinke.. ja i dalje stojim pri tome da treba probati vavrinku jer kvota ogromna.. (po meni) nadal je sad dosta losiji igrac od svih u vrhu,sto ne znaci da ne moze da dobije.. ali opet mislim da ce vavrinka dobiti, i kvota me prvlaci dosta.. (nisam neki poznavalac tenisa ali eto..moje misljenje)

ja ne govorim ništa kontra tipa, samo neke stvari: wawrinka sigurno nije dosta bolji od andersona koji igra tenis karijere, a tome ide u prilog i činjenica da je anderson u ove posljednje dvije sezone wawrinku dobio čak 4 puta ; nadal igra dobro ovdje i odgovaraju mu sporiji uvjeti, a sinoć se mučio jer je i anderson bio odličan ; ja ne igram ništa ovdje najvjerojatnije, sretno sa tipom

svako ima svoje misljenje :) 

Ja ću danas lagano, snimam ponudu i razrade za vikend...

Danas:

Las Palmas - Real Sociedad

Sudi Velasco Carballo koji je solidan sudac za kartone.

Bet365 je kao granicu stavio 7,0 kartona... Visoka granica kao i za većinu utakmica Primere ovo kolo...

Bet at home i većina kladioncia koje imaju klizne granice daje 1,25 za over 5,5 kartona...

zRzGXfH.png

William Hill pak daje 1,25 za over 45 booking points odnosno za više od 4,5 kartona što je valuebet, unatoč tome što se možda čini mali koef.

Za over 5,5 kartona daju 1,44 :)

sqUzz6K.png

Za one koji imaju u ponudi igrajte V. Stimac + (Ja ga imam na 6.5), naime Zirbes je i dalje prehladjen, ne oseca se bas najbolje, tako da sve i ako bude igrao veceras, imace manju minutazu.. samim tim se onda moze igrati J. Vesely +, Vesely mi je pick dana, em zbog toga sto je Zirbes prehladjen, em zbog toga sto nije do sada nijednu dosao over... veceras mora :-) pozdrav

Kure druze, ako je Zirbes prehladjen, a procitao sam tako negde (Ili su ledja u pitanju kao sto Canca kaze), imace manju minutazu to jest manje minuta ce igrati ili nece igrati uopste. Samim tim, Veselog ce cuvati Stimac koji je mnogo losiji u defanzivi od Zirbesa i samim tim Vesely ce lakse davati poene, razumes sad? :-) izvinjavam se ako je greska jer svasta novine pisu, ledja, prehlada... poenta je ista uglavnom.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use