Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 04.11.2015.

canca

Recommended Posts

Olympiakos(-1,5) - Dinamo 1 2.46 Pinnacle 

Dinamo u srijedu ide na vruće gostovanje u Grčku. Stižu spasiti nade o ostajanju u Europi ali trenutno imaju jako male šanse. Trenutno su u nizu od 3 poraza, nakon što ih je Olympiakos dobio u Zagrebu, izgubili su dvije utakmice u ligi, od Rijeke i Splita te tako pali na treće mjesto u ligi. Taj spomenuti poraz u Zagrebu od Olympiakosa bio je posebno bolan i nakon njega igrači su jednostavno pali. Dinamo je solidno odigrao tu utakmicu, primili su gol iz zaleđa, nije im suđen penal, dvije stative itd. Mamić je nakon te utakmice stavio Eduarda na klupu i kao prvog golamana postavio Ježinu, a realno iako je bilo zaleđe Eduardo je primio baš jeftin gol i to po tko zna koji put ove sezone. Osim loše forme, Dinamo će imati problema i sa ozljedama pa će tako na ovom gostovanju najvjerojatnije biti bez: Pinta, Sigalia, Schildenfelda, Ademia, Pavičića i Soudania koji se požalio na zadnju ložu i neće putovati u Pirej. Uz sve to treba spomenuti Olympiakosa koji je u finoj formi, ove sezone izgubili su samo protiv Bayerna u ligi prvaka a i tu su se dobro držali dobar dio utakmice. Nakon toga poraza slavili su na dva gostovanja kod Arsenala i Dinama. Mislio sam bi li išao sa -1 hendikepom za svaki slučaj ali ću ipak riskirati sa -1,5. Dinamo bi i kompletan imao slabe šanse a kada dodamo ozljede + lošu formu, mislim da gube ovo sa minimalno dva razlike. Sretno !

Bayern-Arsenal

LKCGl.jpg

Ovo je moj primaran tip za  sutra. Derbi ovog kola LS koji mogu slobodno reci je od velike vaznosti za oba kluba, posebno za Arsenal. Arsenal je izvukao stvar u proslom kolu gde su uspeli dobiti Bavarce u Londonu. Sada ima realne sanse za prolazak, a to znaci da nema vise kiksanja i da ovde moraju uzet makar bod. Bayern ubitacan kod kuce u ovoj sezoni. Jos nisu imali nijedan neresen ili izgubljen mec na Alianz Areni. U subotu su odigrali nereseno u gostima kod Frankfurta, dok je Arsenal ubedljivo dobio Swansea koji je uvek nezgodan protivnik na svom terenu. Osim toga, Gunnersi su u nizu od 4 pobeda u ligaskim utakmicama, pored povreda koje ekipa Arsena Wengera ima ipak uspeva da odradi posao veoma dobro. Bayern nece moci da racuna na par igraca medju kojima su: Ribery,Gotze, Badsturber dok su Benatia,Bernat i Rode upitni za ovaj mec. Arsenalov spisak povredjenih je malo duzi. Sutra nece biti: Wallcota, Chemberlaina,Artete, Ramseya, Wilshera,Rosickog i Welbecka. Na svu srecu klupa je malo bolja ove sezone pa su tu manje-vise adekvatne zamene.

Utakmicu sudi nama poznat Gianluca Rocchi o kome sam pisao ranije. U subotu mi je doneo laki win na utakmici Juventus-Torino vise kartona. Ima veoma visok prosek, te vazi za jednog od boljih sudija na svetu trenutno. Zbog toga mu se poveruje ovako vazan derbi koji moze biti tezak za sudjenje. Bice tu dosta "pametnih" faulova ne bi li se kontranapadi protivnika neutralisali. Arsen Wenger je izjavio da tim ide po bodove i da se nece braniti. Ocekujem makar 5 kartona ovde.

Mali savet: Bet365 za ovu utakmicu nudi In-Play bonus do 25 eura. Da bi se kvalifikovali za ovaj bonus morate singlirati bilo koji tip na ovoj tekmi pre pocetka i onda imate besplatnu opkladu u istoj visini kad mec pocne. U slucaju da opklada uplacena na live-u ne prodje, bet365 vraca ulog live opklade. Ja sam to upravo uradio, mislim da je ponuda vise nego dobra i ko god planira odigrati nesto na ovom mecu moze ovo iskoristiti.

Sretno!

Današnji dan što se tiče mene prošao je čisto solidno. Janković je savladala Errani, Šahtar je pobijedio Malmo, na utakmici između Benfice i Galatasaraya bila su tri gola, a trn u oku ostaje mi jedino Manchester United - CSKA Moskva gdje nismo vidjeli kako obje momčadi postižu pogodak.

Za sutra sam vam pripremio dvije nove analize za Ligu prvaka + u nastavku ću napisati nešto. Analize možete pročitati klikom na fotografije.

5cxdKe9.png

rUfAIg3.png

Chelsea - Dinamo Kijev

Osim ova dva susreta, sutra mi je posebno zanimljiv i susret između Chelseaja i Dinama iz Kijeva. 

G2r4H2f.png

Obje momčadi pobjedom u ovom susretu napravile bi velik korak ka osiguravanju svog mjesta na prve dvije pozicije. Jedna od ove dvije momčadi vjerojatno neće imati tu čast. Mourinho je najavio kako mu je ovdje bitno da ne izgube, a Dinamo Kijev bi se zadovoljio sa bodom tako da je moj prijedlog ovdje poluvrijeme ili kraj - X @ 1,70.

Danas sam osim ovih prijedloga pokušao večeras i sa klađenjem uživo, no Parižani nisu uspjeli postići niti jedan pogodak, pa sam na toj okladi ostao kratkih rukava. 

zEc7K99.png

Ovaj listić uplaćen je u Sportingbetu, a našu recenziju o navedenoj kladionici možete pročitati OVDJE!

Pisem ovo veceras, da ne bih postavljao sutra par sati pre meceva. Jako fina ponuda danas sto se tenisa tice, izdvojio bih sledece parove:

Bopanna/Mergea - Cabal/Farah over 21.5 @1.85 marathonbet (za hrabrije probati over 2.5 seta @2.32)

Volim da igram vise gemova na parove koji su uigrani, a kad govorim o uigranosti mogu reci da su i jedni i drugi poprilicno uigrani. Bopanna/Mergea igraju zajedno punih godinu dana i mogu slobodno reci da imaju veoma uspesnu godinu. U 2015 su osvojili Madrid, pobedivsi Matkowskog/Zimonjica u finalu sa 2:1 u setovima. Od Grand Slamova  tu je polufinale Wimbledona te 1/4 finale US Opena. Posle US Opena su odigrali samo 2 meca, izgubili oba i oba meca su imala 3 seta. Solidni su serveri, veliki broj njihovih meceva zna imati jedan pa i dva TB-a. U ovakvim duelima se ne kajem uzeti ih vise gemova, u 90% slucajeva me ispostuju. Cabal/Farah isto imaju solidnu sezonu iza sebe. Od vecih uspeha izdvojio bih finale u Tokiu koje su izgubili od para Klaasen/Melo u 3 seta. Btw, na tom turniru su svaki svoj mec odigrali u 3 seta, sto je bitno za ovaj nas tip. Tu su takodje i finala Bastada i Hamburga koja su oba izgubili u 3 seta od parova Chardy/Kubot i Murray/Peers. U prvom kolu su odradili sjajan posao protiv Lopeza/Mirnyja u 3 seta, prvi set 5:7, drugi 7:6. Redovno u svojim nastupima imaju 3 seta, mislim da su slicni po tome svojim protivnicima. Ovo je po meni egal mec 50-50 te mislim ovaj over propratiti na malo jaci ulog.

Nestor/Vasselin - Rojer/Tecau over 21.5 @1.83 marathonbet

Nestor/Vasselin u blagom padu forme pred kraj sezone. Sjajno su odradili Kanadske i Americke turnire, tu je par titula, par finala itd, da sad ne kopam po statistici. Radi se o iskusnim igracima koji dugi igraju dublove, i najvaznije znaju ih igrati kvalitetno. U zadnjih mesec dana su gubili od jacih parova tipa: Pospisil/Sock, Bolleli/Fognini, Murray/Peers ali su redovno i u porazima uspeli otkinuti set protivnicima. Jedino su u zadnjem porazu izgubili sa 2:0 u setovima. Rojer/Tecau jako iskusan i uspesan par u dublovima, no u zadnje vreme su u on-off fazonu. Forma im je u krizi, verovatno ce ovde pokusati to popraviti. Na ovom turniru su maltene sva velika imena dubla, tako da je pravo mesto za comeback. Oni su po meni najpoznatiji TB dubl, mislim da ce i danas pruziti solidan otpor. Ocekujem vise gemova ovde uz jedan TB.

Cilic-Dimitrov over 23.5@1.95 marathonbet

Meni je ovo puno neizvesniji duel nego sto to kvote govore. I jedan i drugi su pomalo iscrpljeni posle Basela gde su prvo Dimitrov pa onda Cilic porazeni od Nadala u 3 seta. Oba tenisera se mogu pohvaliti dobrim servisom, solidnom pregledu igre i kretanju na terenu. Dimitrov je bio u krizi skoro cele sezone, vec dugo trazi jedan turnir gde bih mogao nesto "napraviti" i najaviti povratak onog starog Dimitrova koji je pravio puno bolje rezultate. Pod velikim je pritiskom i vidno je kako to dostize do njega, ipak se radi o mladom teniseru koji uci iz svojih gresaka. Mislim da je turnir u Baselu solidno odradio. Protiv Nadala je mogao i dobiti mec, ali je Rafa odigrao maestralno treci set. Gledao sam ga u prvom kolu protiv Carreno-Buste i delovao mi je sigurno. Cilic u jako dobroj formi u zadnjih mesec dana. Prvo osvojen turnir u Moskvi pa onda 1/4 finale u Baselu. Imam osecaj da bi ovde mogao ispustiti jedan set Dimitrovu. Ipak ovo nece biti rutinski mec za Cilica, ocekujem da lagano udje u mec. Ne vidim previse prilika za brejk posto su i jedan i drugi dobri serveri. Veoma moguc i TB u mecu.

Ostali predlozi:
Lopez-Troicki over 23 @1.95 marathonbet
Pliskova-Jankovic over 21.5 @1.85 marathonbet

Olympiakos U19 - Dinamo Zagreb U19 1 (1,85) Bet365

Za Ligu Prvaka mladi koeficijente obično uvijek prvi izbaci Bet365, a onda ga slijede i druge kladionice. Zemaljske kladionice naravno koeficijente izbacuju zadnje, nakon što prepišu koeficijente od bet365...

Zanimljivo za ovo natjecanje jest da tečajevi znaju jako fluktuirati, tj. znaju biti velike promjene tečaja, budući da je dosta nepoznanica i bookmakeri teško mogu znati sve informacije i dobro procijeniti vjerojatnost.

Zadnji susret ove dvije ekipe igrale su u Zagrebu i Olymapiakos je bio bolje momčad, te ih je minuta dijelila od pobjede. Vodili su 2:0 do 84'minute, kada je Dinamo smanjio na 2:1 a u posljednjoj minuti, sretno i na 2:2. Sumanjam da ćemo taj scenarij gledati i u Grčkoj.

Dinamo ima izuzetno talentiranu mladu momčad, o ćemu sam već pisao, međutim dosta igrača neće konkurirati za ovu utakmicu budući da je bilo na U17 te oni nisu u kadru za ovu utakmicu.

Igrači koji će konkurirati za utakmicu s grčkim klubom: Vujica, Čabraja, Borevković, Slunjski, Kulenović, Plantak, Tomiček, Sabolović, Božić, Matić, Fintić, Horkaš, Knežević, Šunjić, Olmo, Gojak, Benković, Miškić

IDY3v6W.png

Prema rezultatima ove sezone, kao i viđenim u ranije spomenutoj utakmici koja je završila 2:2, Olympiakos ima vrlo dobru ekipu koja bi se trebala znati nositi sa ipak oslabljenim sastavom Dinama koji će igrati u Grčkoj. Utakmica je na rasporedu u 18:00 po Hrvatskom vremenu u trening kampu Olympiakosa.

Koeficijent 1,85 na pobjedu Olympiakosa mi se čini i više nego dobar i vjerujem da će znatno pasti do početka utakmice. 

Ako se sjetimo, o prijašnjoj utakmici koja je nakon uvjerljivog vodstva od 2:0 završila 2:2 u zadnjoj minuti, bilo je dosta govora na forumu. Koeficijent je tada pao sa 2,90 na 1,85. Morate priznati impresivan pad, pad koeficijenta koji se ne viđa tako često... 

MDvB061.png

Također zanimljivo je da Dinamo nastupa u gotovo identičnom sastavu kao i prijašnju utakmicu gdje je Olympaikos bio na gostovanju te je i tad koeficijent bio 1,85. Nema logike, ukoliko je od prve utakmice prošlo 10ak dana, te ekipe nastupaju u identičnim sastavima, da je tečaj na pobjedu Olympiakosa u Grčkoj identičan kao što je bio kada su igrali na gostovanju.

pwzjYOD.png

Dobro primeceno od strane Goksa. U marathonu je kvota 1.90 na pobedu Olympiakosa, a jos vaznije 1.59 na Olympiakos over 1.5 goals. Toga nema u bet365, meni je to izgledan tip, Olympiakos bi trebao dobiti, cim je mogao uvaliti 2 gola u gostima protiv istog tima, ne znam zasto ne bi mogli kod kuce. Osim toga, ovo je kolo kad se lomi ko prolazi dalje, ocekujem malo otvoreniju igru i puno vise napada sa obe strane :)

02:00 Houston-Orlando H1 (8,5) 1,85

Ne igram cesto na favorite protiv orlanda ali ovo mi deluje dosta sigirno. Rakete kada igraju utakmice u 2 sata posle ponoci skoro uvek pobede. Harden na tim utakmicama obicno ima ili 35+ poena ili tripl-dabl. Hjuston je u proslom kolu pobedio Oklahomu sa 5 razlike. Njima je to vratilo samopouzdanje a pre svega Hardenu koji deluje kao da ce ponovo da grize kao sto je to uvek radio. Vratio im se Dwight Howard i sada su mnogo stabilniji sto se skoka tice. Ty Lawson je konacno odigrao jednu bolju utakmicu a ostali igraci ne deluju toliko lose. Sto se orlanda tice oni su ekipa koja moze da namuci sve ekipe ali isto tako moze da izgubi i od slabijih ekipa. Imaju solidan roster. Tu su Oladipo, Haris, Vucevic, Fournier. Hezonja takodje moze dati doprinos timu kada je raspolozen za igru. Prosle sezone u jednom mecu Orlando je pobedio Rakete ali tada su imali neverovatno sutersko vece sto ne verujem da moze da im se desi i veceras. Ovde bih mogao da igram i Hardena vise ali sam se odlucio za pobedu Hjustona sa minimum 9 poena prednosti.

Olympiakos U19 - Dinamo Zagreb U19 1 (1,85) Bet365

Koeficijent 1,85 na pobjedu Olympiakosa mi se čini i više nego dobar i vjerujem da će znatno pasti do početka utakmice. 

Također zanimljivo je da Dinamo nastupa u gotovo identičnom sastavu kao i prijašnju utakmicu gdje je Olympaikos bio na gostovanju te je i tad koeficijent bio 1,85. Nema logike, ukoliko je od prve utakmice prošlo 10ak dana, te ekipe nastupaju u identičnim sastavima, da je tečaj na pobjedu Olympiakosa u Grčkoj identičan kao što je bio kada su igrali na gostovanju.

pwzjYOD.png

Kao što sam i najavljivao koeficijent je pao u dva navrata i trenutno je 1,66 kod bet365. Mislim da je i to solidan koeficijent, a očekujemo oko 1,44-1,50 prije početka utakmice...

Barcelona - Bate over 3.0 1.8

Ja ovo moram probati jer prošlu je samo bate skupio 4 5 komada ako ne i više nemaju rijesenje za barcu i vjerujem da će biti prisiljeni napraviti bar 4 faula za žuti ,sudac mi nije poznat gledam statistike i ima 61 godinu malo nejasno i samo jednu sudenu tekmu u kojoj je dao 4 kArtona ugl ja moram probati ovo i over 3.5 po kvoti 2.2

Edit: aleluja 4 kartona prosla oba pick-a neka me nesreća drži zadnjih dana sve po jedan par me ruši cudo

Murray/peers-klaseen/ram 1 1.44

Oba dva par uigrana ali murray peers daleko bolji kvalitetom i u dobroj formi izgubili zadnji mec od peye i soaresa čisto sumljam da će povezat dva poraza ,ram igra užasno u zadnje vrijeme svaki singl gubi od losijih protvnika i ne vidim način da ih dobiju ,u šestom mjesecu su igrali i m/p su 2:0 dobili još dok su ova dva bila u nekom naletu ,po meni velika sigurnost ovog para

Edit: očito mogu ... Kako loš meč od strane murrayia i peersa

A.Murray-B.Čorić -20,5(1,83)

Moram priznati da me ova granice iznenadila i jednostavno je moram odigrati.

Murray nije odigrao niti jedan meč poslije turnira u Šangaju koji je odigrao dosta dobro,padali su redom Johnson,Isner i Berdych,jedino mu je Isner uspio uzeti set,u finalu pak nije imao šanse protiv tada izvrsnog Noleta koji ga je ostavio svega na 4 gema.Za Murraya se bliži finale Davis Cup-a i sigurno mu je to negdje u glavi ali to mu može biti i dodatni motiv jer kad bi izgubio protiv Čorića ili tako slabije rangiranih igrača sigurno da bi mu palo samopouzdanje i doveo bi sebe u nezgodnu situaciju.Svima je poznato da je mladi Čorić već jednom u svojoj kratkoj karijeri uspio pobijediti Murraya i to mu je jedan od većih uspjeha karijere sigurno.I to mi je jedan od razloga za ovaj tip,Murray svjestan tog poraza neće dopustiti da ga jedan tinejdžer pobijedi 2 puta i sigurno mu je to dodatni motiv. 

Čorić je u lošoj formi u zadnje vrijeme,gubio je lako od Čilića,Donskoya i Andersona i ovdje je u prvom kolu pobijedio Verdasca koji je već duže vremena u nikakvoj formi i u tom meču jučer je imao puno pogrešaka i to je Borna iskoristio i slavio sa 2 puta po 6:4.  Ne vidim kako Murray minimalno ne može slaviti sa 6:4,6:4 što je dovoljno za prolaz ovog tipa,a ja očekujem i uvjerljiviju pobjedu.

Goksime, dinamo vraca stopers benkovica u u19, gojak i olmo ce sigurno igrati po meni. Gdje si cuo da nece?

Tako piše na službenoj stranici a mislim da je to najrelevantniji izvor za ovakva natjecanja.

Igrači koji će konkurirati za utakmicu s grčkim klubom: Vujica, Čabraja, Borevković, Slunjski, Kulenović, Plantak, Tomiček, Sabolović, Božić, Matić, Fintić, Horkaš, Knežević, Šunjić, Olmo, Gojak, Benković, Miškić

Izvor: http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/juniori-putuju-kod-grckog-olympiacosa

Također evo i današnje izjave Cvitanovića:

CVITANOVIĆ: DAT ĆEMO SVE OD SEBE PROTIV OLYMPIACOSA

Juniori Dinama otputovali su zajedno s prvom momčadi u Grčku gdje ih u srijedu, 4. studenog, u 18h čeka utakmica 4. kola Lige prvaka mladih.

– Pred nama je jako bitna utakmica i naravno da neće biti lako. Gostujemo kod Olympiacosa, bit će teško jer igramo na gostujućem terenu, a i zbog toga što smo u Zagrebu vidjeli kakva je momčad Olympiacos. Naravno, ne trebamo u prvom redu gledati njih nego trebamo brinuti o sebi i o tome kako ćemo igrati. Imamo kvalitetnu i dobru momčad, vjerujem da moji dečki mogu ostvariti dobar rezultat i dat će sve od sebe – rekao je trener Mario Cvitanović.

– Mislim da su dečki u posljednjim utakmicama pokazali da su dobra momčad, imamo stvarno kvalitetnu ekipu, gledali smo dobre utakmice do sada u Ligi prvaka mladih i vjerujem da i oni sami žele postići što bolji rezultat ovdje. Siguran sam da će dati maksimum i da im ne nedostaje motiva – dodao je za kraj trener.

IZVOR: http://skola.gnkdinamo.hr/2015/11/03/cvitanovic-dat-cemo-sve-od-sebe-protiv-olympiacosa/

A.Murray-B.Čorić -20,5(1,83)

Moram priznati da me ova granice iznenadila i jednostavno je moram odigrati.

Murray nije odigrao niti jedan meč poslije turnira u Šangaju koji je odigrao dosta dobro,padali su redom Johnson,Isner i Berdych,jedino mu je Isner uspio uzeti set,u finalu pak nije imao šanse protiv tada izvrsnog Noleta koji ga je ostavio svega na 4 gema.Za Murraya se bliži finale Davis Cup-a i sigurno mu je to negdje u glavi ali to mu može biti i dodatni motiv jer kad bi izgubio protiv Čorića ili tako slabije rangiranih igrača sigurno da bi mu palo samopouzdanje i doveo bi sebe u nezgodnu situaciju.Svima je poznato da je mladi Čorić već jednom u svojoj kratkoj karijeri uspio pobijediti Murraya i to mu je jedan od većih uspjeha karijere sigurno.I to mi je jedan od razloga za ovaj tip,Murray svjestan tog poraza neće dopustiti da ga jedan tinejdžer pobijedi 2 puta i sigurno mu je to dodatni motiv.

Čorić je u lošoj formi u zadnje vrijeme,gubio je lako od Čilića,Donskoya i Andersona i ovdje je u prvom kolu pobijedio Verdasca koji je već duže vremena u nikakvoj formi i u tom meču jučer je imao puno pogrešaka i to je Borna iskoristio i slavio sa 2 puta po 6:4. Ne vidim kako Murray minimalno ne može slaviti sa 6:4,6:4 što je dovoljno za prolaz ovog tipa,a ja očekujem i uvjerljiviju pobjedu.

Totalno se slazem sa tipom, jutros sam i ja primjetio granicu i odmah odigrao. Znaci murray ima priliku osvetiti se za onaj bolni poraz a i brat bratu sjecam se tog meca murray nije moga pogoditi olimpijski bazen a ne teniski teren. Tesko da se moze ponoviti takva losa partija, Borna nije u nekoj formi s tim da nema neki ubojiti servis te bi trebalo bit£ puno prilika za break, a Borns ni u dugim izmjenama ne moze parirati iskusnom škotu

Alba Berlin-Gran Canaria (ki) 1 2.00 Bet365

Kvota jako pada, a bet nam daje i dalje pristojnu. 

Spanish team Gran Canaria announced that American player Kyle Kuric will have surgery to remove a brain tumor. The player will have surgery in the next few days. Our thoughts and prayers are with him. Good luck, Kyle.

Vijest koja je iznenadila košarkaški svijet, posebno Gran Canariju jer je Kuric jedan od glavnih igrača njihove ekipe i siguran sam da će se dosta osjetiti njegov izostanak. Za vikend su izgubili na gostovanju kod Caje sa 10 poena razlike. Alba je u finoj formi, njima je puno potrebnija pobjeda danas nego GC koja je prva u grupi sa 3 pobjede iz 3 susreta. U Gran Canariji još ima nekih upitnika za večeras, ali na osnovu ovoga moram probati Albu po ovoj kvoti.

Olympiakos - Dinamo

Olympiakos doesn’t seem to have a problem in dealing with its games in Greece and the team is already considered to be the undeniable favourite to win the league this season too. Dinamo is a good team but in terms of its games in Europe, it shows considerable strengths when playing at home and considerable weaknesses when playing away from home. It is expected that Olympiakos will establish its authority from the early stages of the game.

Olympiakos is coming from a 0-2 away win against Veria in its last game in the league, which was actually its 9th win in 9 games this season. It is worth mentioning that Olympiakos has managed 3 wins in its 3 home group games in last year’s Champions League competition, beating Juventus, Atletico and Malmo. If Olympiakos manages another home win in Europe tonight, it will confirm its presence at least in the next phase of the Europa League competition and if Arsenal loses its away game against Bayern, it will need just 1 point in the last 2 games in the group in order to qualify into the next round of the Champions League competition.

Prediction

Considering Olympiakos’ form in Greece as well as the fact that it has managed 2 wins in its last 2 games in the group against Arsenal with 2-3 away from home and against Dinamo with 0-1 away from home;

Bet: over 2.5 goals & 1 (2.20)

preuzeto sa:
http://www.btfnews.com/blog ,2158,OLYMPIAKOS---DINAMO

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use