Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 03.11.2015.

Josipjez

Recommended Posts

Prije uzbuđenja u Ligi prvaka, za Vas sam spremio jednu tenisku analizu s početkom u 12 sati. Analizu možete pročitati klikom na fotografiju.

AyD4tfz.png

No, ono glavno što je pred nama jest Liga prvaka. Pripremio sam vam dvije analize na portalu koje možete pročitati klikom na fotografije.

lXGqVV0.png

M1zNfn2.png

Osim toga, imam još jedan prijedlog za meč Benfica - Galatasaray

TIP: 3+ golova na utakmici @ 1,75 Unibet

Benfica je ove sezone pokazala kako je vrlo jaka u napadu, no i vrlo slaba u obrani. Igraju toplo - hladno. S druge strane, Galatasaray je nakon nekoliko loših uvodnih rezultata krenuo furiozno i u dobrom su ritmu. Također su jaki u napadu. Obzirom da ova utakmica (gotovo i da) odlučuje o poretku na tablici smatram da ekipe neće biti zatvorene već da ćemo gledati atraktivan napadački nogomet.

http://www.svijetkla...phis-grizzlies/

NBA sezone (2015-2016) PICKS: 5 od 6

PRIJEDLOZI:

Zach Randloph (14,5) – više @ 1,85 PSK

Rudy Gay (18,5) – više @ 1,75 SS (Pošto je Canca stavio prije mene, neka zasluge idu njemu   :P   :P   :P )

Broj poena ekipe – Memphis (101,0) – više @ 1,87 Marathon

Sve je dodatno objašnjeno u analizi! 

Još je malo do početka utakmice...

Astana - Atletico Madrid

Ne znam kada sam gledao Ligu Prvaka u 16:00 :D

Utakmicu sudi A.Taylor. Očekuje se pobjeda gostiju, međutim uz taj bet, sviđa mi se i over kartona kod bet-at-home-a. Razlog je taj što sve druge kladionice daju oko 1,85 za over 4,5 kartona, dok oni daju čak 2,36 za over 4,5 kartona. Mislim da je koef. vrijedan rizika!

yg4gkNb.png

Uz to bet at home daje i 100€ bonusa za nove korisnike, pa ako nemate račun eto razloga više da ga i otvorite ;)

Više prijedloga za kartone kasnije...

EDIT: nije prošlo ali ovo je trebalo probati jer je bio valuebet. Da je pao gol vjerujem da bi to bila drugačija utakmica. 0:0 nije često pogodno za kartone... :/

Benfica-Galatasaray +5,5 ŽK (1,83)

Moj pik za danas..sama činjenica da igraju Portugalski i Turski tim je dobra za kartone.U prošlom međusobnom susretu prije dva tjedna Galatasaray je slavio sa 2:1 iako je Benfica povela u drugoj minuti utakmice,Turci se preokrenuli rezultat i na kraju slavili.Današnja utakmica je od velike važnosti jer je u njihovoj grupi iznimno gusta situacija.Još nitko nije siguran za nijednu poziciju osim Astane koja 99% završava na posljednjem mjestu.Upravo Astana i Atl.Madrid,suparnici ovim dvjema ekipama u grupi igraju svoj susret u ovom trenutku što može dati na dodatnoj napetosti između Benfice i Galatasaraya ovisno o rezultatu Atl.Madrida.Svejedno ovdje i jedni i drugi mislim da idu na pobjedu,Benfica iz razloga što oni uvijek igraju na pobjedu i gol više pogotovo na domaćem terenu,a Galatasaray mora ići po 3 boda ako misli nastaviti u daljnju fazu natjecanja jer trenutno su na 3. poziciji sa 4 boda,2 manje od Benfice i 2 manje od Atletica.

Ulog u ovoj utakmici je velik,obe ekipe su u odličnoj formi u svojim prvenstvima i s obzirom da se mora ići skoro pa na sve ili ništa očekujem jednu žestoku i napetu utakmicu do samog kraja jer ova Benfica s ovosezonskom postavom i Galatasaray su po meni 50:50 ekipe i bit će tu svašta.U prvom susretu je bilo čak 8 kartona.Utakmicu sudi Milorad Mažić koji je dobar sudac i nije mu teško pokazati karton.. i u ovim uvjetima i situaciji mislim da on bez problema može izvaditi bar 6 kartona. 

Šahtar - Malmo  h1   1.85 u bet365, 1.87 u Marathona

Vrijeme je za prve golove i prvu pobjedu Šahtara ove sezone u Ligi Prvaka. Docekuju Malmo koji ih je porazio u proslom kolu sa minimalnih 1 - 0. Sahtar je kod kuce odlican,sigurno su kvalitetniji od Malmoa no fali im malo srece. U prvenstvu stoje odlicno te su 1. na ljestvici sa 10 pobjeda u 12 utakmica. Poslije te utakmice sa Malmoom odigrali su 2 utakmice u kojima su postigli 11 golova (u Kupu 4-0 i u prvenstvu čak 7-1 na gostovanju kod Zorye). Te dvije pobjede su sigurno podigle samopouzdanje u svlačionici. Realno je da se Malmo i Sahtar bore za 3. mjesto koje vodi u EL te ce se gledati gol razlika a obje momcadi igraju protiv Reala i PSG-a u naredna 2 kola LP, i mislim da više šanse ima Sahtar, stoga im je danas pobjeda sa sto vise golova razlike imperativ-

Sretno

Ako ovo ne prođe ja ne znam šta će. Šalu na stranu, tiket na bonus na wwinu. Ukratko: vrijeme je da Rooney nešto odradi, stvarno je preloš ove sezone, United ima imperativ pobjede. Prošli put sam igrao de Bruynea, sada njega nema pa igram Sterlinga koji se fino uklopio, igra dosta prema naprijed i po meni će prije on nego Bony zabiti. Za Moratu imam osjećaj, važna utakmica, redovno zabija, u vrhu je napada. O Cristianu nema potrebe pričati, prošla utakmica bez golova ovdje očekujem suprotno i mislim da će zabiti barem jedan. Gaitan je kvalitetniji od tih tkzv napadača u Benfice, često zabija, zadnji put upravo u prošloj utakmici protiv Galate. 

Xy05usD.png

SAC - MEM   2  1.55

Kingsi ce biti bez najboljeg igraca Demarcusa Cousinsa koji je povrijedio ahilovu tetivu i to bas pred susret protiv ponajboljeg frontcourta lige u Z-bou i Gasolu. Memphis je proslu utakmicu razbijen od strane warriorsa s cak 50 razlike i sigurno da ce izaci ljutiti u zelji za iskupljenjem. Memphis spada u top 5-6 ekipa zapada i ovakve izostanke bitnih igraca suparnicke ekipe mora kazniti. Mjera opreza je potrebna jer grizzliesi su igrali jucer, medutim, nitko vise od 25 min pa to ne bi trebao biti problem

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use