Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 02.11.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Houston-Oklahoma 2 *1,75*

Navijac sam hjustona ali kad sam video ovu kvotu bez razmisljanja cu igrati 2 samo se nadam da nece mnogo pasti do veceras. Hjuston za sada 0-3. Po mnogima glavni krivacvza to james harden ali sigurno je da je hjuston previse slab na pozicijama 4 i 5. Juce su vodili protiv majamija pocetkom 3. cetvrtine sa 21 razlike da bi izgubili 20 razlike. Taj mec su igrali bez Hauarda koji ce veceras biti u timu. Dzouns nece igrati i to je stvarno veliki problem jer im je on jedina prava 4 u timu. Harden od kako je promenio patike u ocajnoj je formi. Juce je sutirao trojke 0/10 i svaka je isla prekratko. Oklahoma sa druge strane odlicno pocela sezonu. Imaju do sad samo pobede i veceras ce nastaviti u tom nizu. Durant se vratio i igra odlicno. Naravno tu je i vestbruk koji je srce tima. Ima tu jos solidnih igraca ali uglavnom sve se svodi na vestbruka i duranta. Juce je oklahoma igrala protiv denvera i dobili su lagano. Vestbruk i durant su proveli mnogo manje minuta nego u proseku. U hjustonu su svi glavni igraci odigrali punu minutazu i ne verujem da ce moci da pruze otpor veceras. Harden uvek kada igra protiv oklahome daje im preko 35 poena ali veceras to nece biti slucaj jer se po njemu vidi da nema samopouzdanja i one hrabrosti iz prethodnih sezona. Moze harden veceras da da preko 50 poena ali hjuston nece pobediti. Trpajte sve pare na oklahomu

Jedan teniski triple od mene: 

Ia6VW.jpg

Prvi tip i pobeda Tomica. Marathonbet daje velikih 1.85 na pobedu Tomica, sto je vise od 95% drugih online kladionica. Mislim da je Tomic blizi pobedi, pogotvo zato sto igra protiv Fogninija. O Fogniniju smo pisali puno ovde na forumu, covek je ima problem sa svojom glavom, sklon je velikim oscilacijama u igri kao i padu motivacije. Gledao sam ga protiv Mische Zvereva i mogu reci da sam razocaran onakvim pristupom od  strane Italijana. Prosto receno, radi se o igracu koji trenutno nije vodjen motivacijom i jakom voljom, a to cesto bude kljucan faktor u pobedama. Tomic je jako fino odradio Shangai, ispao u 1/4 ali od  Djokovica, pre  toga je izbacio Verdasca i Ferrera u 2 seta, onda Gasqueta u 3 seta. Nakon tog turnira slede 2 poraza od Baghdatisa i Cuevasa, mislim da je ovo pravi mec da Tomic opet krene sa pobednickim nizom.

Drugi par je pobeda Veselyja u prvom setu. Dolgi vuce onu povredu zbog koje je predao protiv Lajovica nakon prvog seta. Uz to, ima veoma los niz od 7 poraza zaredom. Danas ce biti jako tesko za njega, a kako citam jos se ne oseca 100% zdravo, sto znaci da postoji verovatnoca da preda nakon prvog seta, sto bi znacilo da je nas tip prolazan. Kvota je i dalje u padu, trenutno na nekin 1.35-1.4 a sinoc je bila 1.8. 

Treci par je vise od 23 gemova. Mahut je jako kvalitetan server, to mu je najjace oruzje. No ova sezona mu je ispod svih ocekivanja.Trenutno je na 70 ATP mestu sto je jako lose u poredjenju sa proslom i preproslom sezonom. Veliki broj meceva koje on igra ode u 3 seta, isti broj njih ima makar po jedan TB sto je veoma dobro po ovaj tip. Lajovic u usponu forme, posle 4 pobeda zaredom sledi poraz od Karlovica u 2 seta i 2 TBa, no posle toga uspeva dobiti Gimena-Travela u 3 seta i Mathieua u 2 seta. Ovde je Lajovic underdog zbog nekog razloga, ja mislim da bi trebao biti favorit u odnosu  na "ovakvog" Mahuta, no kako god. Mislim da je  moguce da ponovo gledamo 3 seta, a da tacno budu i 2 veoma je moguce da ovo ode u over

Sretno :)

Houston-Oklahoma 2 *1,75*

Navijac sam hjustona ali kad sam video ovu kvotu bez razmisljanja cu igrati 2 samo se nadam da nece mnogo pasti do veceras. Hjuston za sada 0-3. Po mnogima glavni krivacvza to james harden ali sigurno je da je hjuston previse slab na pozicijama 4 i 5. Juce su vodili protiv majamija pocetkom 3. cetvrtine sa 21 razlike da bi izgubili 20 razlike. Taj mec su igrali bez Hauarda koji ce veceras biti u timu. Dzouns nece igrati i to je stvarno veliki problem jer im je on jedina prava 4 u timu. Harden od kako je promenio patike u ocajnoj je formi. Juce je sutirao trojke 0/10 i svaka je isla prekratko. Oklahoma sa druge strane odlicno pocela sezonu. Imaju do sad samo pobede i veceras ce nastaviti u tom nizu. Durant se vratio i igra odlicno. Naravno tu je i vestbruk koji je srce tima. Ima tu jos solidnih igraca ali uglavnom sve se svodi na vestbruka i duranta. Juce je oklahoma igrala protiv denvera i dobili su lagano. Vestbruk i durant su proveli mnogo manje minuta nego u proseku. U hjustonu su svi glavni igraci odigrali punu minutazu i ne verujem da ce moci da pruze otpor veceras. Harden uvek kada igra protiv oklahome daje im preko 35 poena ali veceras to nece biti slucaj jer se po njemu vidi da nema samopouzdanja i one hrabrosti iz prethodnih sezona. Moze harden veceras da da preko 50 poena ali hjuston nece pobediti. Trpajte sve pare na oklahomu

SS daje cak 1.90 na 2

SS daje cak 1.90 na 2

Čak ili samo? :P

Mislim da se ovih 1,75 odnosi na konačni ishod, dakle računaju se i eventualni produžeci. Na to je u SS-u koeficijent 1,77.

Btw. vezano uz ovih 1,90... kad uračunaš MT te porez na dobitak na npr. 100 uplaćenih kn dobitak je 171,95kn u SuperSportu i drugim zemaljskim kladionicama.

Kod Bet365 i drugih online kladionica, na 100kn uplaćenih na npr. 1,90 koef je 190,00kn. ;)

Tako da nekad je bolje uplatiti okladu online i po koef. manjem za 0,10-0,15 nego uplatiti po "na prvu" većem koeficijentu a kada se uračunaju MT i porez, dobitak ispadne manji...

NBA PICKS ponedjeljak

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/3475-nba-picks-02112015/

monfils-paire vise od 22 gema, o pairu se manje vise sve zna talenat je tu ali mentalni sklop nije bas najbolji vcrs pred punim tribinama vjerujem da mu motiva nece falit i da nece odigrati jedan od onih meceva kad bezveze izbacuje loptice. Monfils ajde tako da kazem nije vise onaj stari pa je i to razlog zbog kojeg ocekujem neizvjestan i tvrd mec

galata-fenerbasce 2, u prosloj utakmici prvenstva fener je neocekivano porazen kod kuce i ocekujem da vcrs isprave taj poraz jer je jasno kao dan da imaju dosta bolju ekipu od galate 

jos da dodam olimpiakos pobjeda sa vise od 10 koseva razlike, olimpiakos ima dosta siroku klupu i ukoliko  najbolji igraci i provedu malo vrmenena na terenu ovaj hendikep bi se trebao pokriti

HOU - OKC   2

Kao i vecina smatram da ovo prolazi. Jedini problem je sto houston nije losa ekipa unatoc takvom startu i moraju dobiti kad-tad i naravno ''brada'' nece podbacivati dovijeka...obicno ovakav par padne kad ga bas svi ljudi igraju. Jos jedna stvar koju treba uzeti u obzir je da Dwight Howard igra danas a trebao bi i Terence Jones tako da ce izgledati malo bolje pod kosem zasigurno, medutim i dalje sam misljenja da je OKC trenutno puno bolja ekipa i sve sto ostaje je da to i pokaze

NYK - SAS   2

Spursi su izuzetno jaka ekipa i s razlogom su medu favoritima za osvajanje titule uostalom kao i prijasnjih godina. Imaju odlican roster koje su ove godine jos pojacali i igranje B2B im ne prestavlja problem zato sto im minutaza igraca inace ne prelazi preko 30min po susretu. Knicksi jesu solidno krenuli ali nisu ni priblizno kvalitetna ekipa kao spursi te Carmela cuva najbolji vanjski obrambeni igrac Kawhi Leonard koji ce ga i na drugom kraju terena napadati ukoliko ga Melo bude cuvao ( u sto ne vjerujem ) U svakom  slucaju trebalo bi biti 2ka

LAC - PHO   1

Za kraj jos da kazem da vjerujem da clipersi dobijaju sunse jer su jednostavno puno bolje ekipa. U zadnjih 7 susreta su slavili i vjerujem da nastavljaju tradiciju. Blakea nema tko cuvati i trebao bi izdominirati sunse ako ih CP3 ne ubije pick&rollom. Phoenix ce se vjerovatno boriti za playoff i respektabilna su ekipa koja ce ukoliko budu zdravi i iznenaditi koji puta protiv favorita ali danas tesko.

Za kraj moram reci da vjerujem da GSW dobijaju Memphis ali Bogut je jos out i koeficijent je premal da bi se isplatilo jer grzzliesi mogu biti izuzetno neugodni sa svojim Grit&Grind stilom igre i mogu potpuno ugusiti igru i protivnika, stoga oprez.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use