Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 01.11.2015.

Goksim

Recommended Posts

Krenimo ranije i sa nedjeljom ponudom, ima dosta dobrih utakmica!

Eibar - Rayo Vallacano

Napomena odmah da se utakmica igra u onom ranom španjolskom terminu, već u 12:00!

Susret dviju ekipa od kojih bi, barem jednu, sljedeće sezone mogli gledati u Segundi. Ne očekujem previše atraktivnu utakmicu, tehnički lijepu za gledanje, međutim očekujem dosta čvrstu i pomalo prljavu utakmicu sa dosta prekršaja i nervoze. Ono što je bitno jest da će utakmicu suditi Alvarez Izquierdo, jedan od meni dražih sudaca primere. Spomenimo i kako mu je prosjek prošle sezone bio čak 6,65 kartona po utakmici, te kako je u top 5 sudaca po broju kartona u prošloj sezoni u primeri.

Dosta je strog, što potvrđuje i statistika sankcionira preoštre startove, prigovore, a i ne libi se pokazati direktan crveni karton ili drugi žuti. Na prigovore je posebno osjetljiv i tu često daje kartone, gotovo da ga igrači nesmiju niti krivo pogledati :D

Šalu na stranu, sudac je stvarno dobar za kartone, a nadam se da će mu ekipe dati povoda da bude u elementu. Posebno se zna razmahati u drugom poluvremenu, međutim naravno, morao imati razloga.

Bet365 je kao granicu stavio 7,0 što je ok, ali mi nije privlačno budući da sam našao i manju granicu sa odličnim koeficijentom.

ThkNyUu.png

Unibet, koji je često odličan za kartone, kao i za klađenje na NBA što se i iz priloženog listića može vidjeti, daje 1,70 za over 6,5 kartona. 

1Ed4KbI.png

w5ZZOk1.png

Eibar - Rayo Vallacano

Napomena odmah da se utakmica igra u onom ranom španjolskom terminu, već u 12:00!

Susret dviju ekipa od kojih bi, barem jednu, sljedeće sezone mogli gledati u Segundi. Ne očekujem previše atraktivnu utakmicu, tehnički lijepu za gledanje, međutim očekujem dosta čvrstu i pomalo prljavu utakmicu sa dosta prekršaja i nervoze. Ono što je bitno jest da će utakmicu suditi Alvarez Izquierdo, jedan od meni dražih sudaca primere. Spomenimo i kako mu je prosjek prošle sezone bio čak 6,65 kartona po utakmici, te kako je u top 5 sudaca po broju kartona u prošloj sezoni u primeri.

Dosta je strog, što potvrđuje i statistika sankcionira preoštre startove, prigovore, a i ne libi se pokazati direktan crveni karton ili drugi žuti. Na prigovore je posebno osjetljiv i tu često daje kartone, gotovo da ga igrači nesmiju niti krivo pogledati :D

Šalu na stranu, sudac je stvarno dobar za kartone, a nadam se da će mu ekipe dati povoda da bude u elementu. Posebno se zna razmahati u drugom poluvremenu, međutim naravno, morao imati razloga.

Bet365 je kao granicu stavio 7,0 što je ok, ali mi nije privlačno budući da sam našao i manju granicu sa odličnim koeficijentom.

ThkNyUu.png

Unibet, koji je često odličan za kartone, kao i za klađenje na NBA što se i iz priloženog listića može vidjeti, daje 1,70 za over 6,5 kartona. 

1Ed4KbI.png

Samo da se nadovežem da ako volite sigurnije opcije William Hill daje sasvim lijepih 1,30 za over 4,5 kartona. bet365 kao granicu ima 7,0 a većina kladionica daje 1,25 za over 5,5 kartona, tako da je ovih 1,30 za over 4,5 lijepi valuebet iako koeficijent nije "velik", međutim uz jaci ulog...

Ovaj tjedan mislim da je skor sa kartonima, za sad, 7/8. Nadam se da ćemo tjedan završiti na oko 90% pogođenosti, što bi uz prosječni koef. oko 1,75 bilo fantastično i dugoročno teško održivo, ali trudit ćemo se ;)

ijjUd79.png

Hingis/mirza-muguruza/navaro 2:0 1.5

Neću puno o ovome sve je jasno ko dan hignis i mirza gaze ovdje čudo bi bilo da im ove uzmu set par n1 ovo rutinski riješit treba i tjt

Edit: 6:0,6:3 -od svih servisa pobjednice nisu uspjele samo jedan vratiti to vam govori kolko su jake

Fuchse berlin-kiel 2 1.4

Kiel daleko od svih očekivanja po trenutnom plasmanu 7 sa istim brojem bodova kao i goppingen nema potrebe pisat o kvaliteti kiela ni ništa slično samo cu napisat da im je ovo bitno da krenu prema gore jer bi mogli ostat bez lige prvaka dogodine a to bi bilo dno dna tako da ovdje igra samo pobjeda kiela

Sory za kratke analize na mobu sam a i stvarno ova 2 para ne trebaju neku analizu sve je jasno ko dan svakome ko iti malo prati sport

Samo da se nadovežem da ako volite sigurnije opcije William Hill daje sasvim lijepih 1,30 za over 4,5 kartona. bet365 kao granicu ima 7,0 a većina kladionica daje 1,25 za over 5,5 kartona, tako da je ovih 1,30 za over 4,5 lijepi valuebet iako koeficijent nije "velik", međutim uz jaci ulog...

Ovaj tjedan mislim da je skor sa kartonima, za sad, 7/8. Nadam se da ćemo tjedan završiti na oko 90% pogođenosti, što bi uz prosječni koef. oko 1,75 bilo fantastično i dugoročno teško održivo, ali trudit ćemo se ;)

ijjUd79.png

Samo da dodam da je trenutno kvota u WH na over 4,5 booking pointsa porasla na 1,4, sto je jos i bolje :) .

Moze neko da mi kaze sto raste tolko kvota na Hajduk? Mislio sam da igram keca jer su u dobroj formi i igraju kod kuce.. ali sad je Rijeka favorit u vecini kladionica. Mozda neki izostanci.. neko iz Hrvatske ko vise prati.

Ja bih i na Federera pokusao.. 1,40 kvota Wwin. Nadal jeste digao formu u poslednje vreme, ali mislim da nema igru da dobije Fedeksa u dvorani pred domacom publikom. Jos u prvom kolu je trebao da ispadne kad je Rosol imao 6-1,5-4 i servis za mec. Okrenuo protiv Cilica, gubio set od Dimitrova.  
Ipak , ne bih se zaletao za jaci ulog jer je i Federer protiv Gofina i Kohlija gubio set, ali na neki tiket moglo bi da ide

Samo da dodam da je trenutno kvota u WH na over 4,5 booking pointsa porasla na 1,4, sto je jos i bolje :) .

U jbt.. a ja odigrao over 6,5 po 1,53 na bet at home, dok WH ima 2,37 kvotu za tu granicu o.O wtf ? :)

bet at home i nema 4,5 granicu.. 5,5 im je najmanja a 1,25 kvota za over.  Pa na WH je za 5,5 veca kvota nego kod bet at home za 6,5.  

Definitivno moram da menjam kladionicu.. Izvinjavam se sto zatrpavam stranicu, ali bas me je iznenadila ova razlika :)

Moze neko da mi kaze sto raste tolko kvota na Hajduk? Mislio sam da igram keca jer su u dobroj formi i igraju kod kuce.. ali sad je Rijeka favorit u vecini kladionica. Mozda neki izostanci.. neko iz Hrvatske ko vise prati.

Ja bih i na Federera pokusao.. 1,40 kvota Wwin. Nadal jeste digao formu u poslednje vreme, ali mislim da nema igru da dobije Fedeksa u dvorani pred domacom publikom. Jos u prvom kolu je trebao da ispadne kad je Rosol imao 6-1,5-4 i servis za mec. Okrenuo protiv Cilica, gubio set od Dimitrova.

Ipak , ne bih se zaletao za jaci ulog jer je i Federer protiv Gofina i Kohlija gubio set, ali na neki tiket moglo bi da ide

over gemova najizgledije neće to biti 2:0 nizakog ja mislim isto tako ja favoriziram nadala gledao sam ga jučer i gledao sam fedda neki dan po meni nadal ima bolju igru ali over primarni pick

U jbt.. a ja odigrao over 6,5 po 1,53 na bet at home, dok WH ima 2,37 kvotu za tu granicu o.O wtf ? :)

bet at home i nema 4,5 granicu.. 5,5 im je najmanja a 1,25 kvota za over.  Pa na WH je za 5,5 veca kvota nego kod bet at home za 6,5.  

Definitivno moram da menjam kladionicu.. Izvinjavam se sto zatrpavam stranicu, ali bas me je iznenadila ova razlika :)

Pa nije da moraš mjenjati kladionicu, ali poželjno je imati račune na više njih pa onda odigrati željenu okladu tamo gdje je najbolji koeficijent. Svakako si otvori William Hill račun jer sa ovih 4,5 fiksnim granicama mislim da bi se moglo lijepo zaraditi do nove godine... a i kasnije ;)

Btw. koeficijent je narastao na 1,40 što mi nije najjasnije, tj. razlog, ali samo William Hill je modificirao koeficijent, Bet365 ima identično kao i ranije...

Mislim vezati over 45 booking points, ranije navedeni, i Fiorentinu.

Nema nikakvog posebnog razloga, jer su potvrđeni nastupi i Vlašića i Balića koji su bili upitni, vraća se i Caktaš, tako da stvarno zbog izostanaka nije. 

13:00  TSV Havelse U19 - Hamburger SV U19

Over 5,5@1,95  Titanbet

Utakmica 9. kola juniorske Bundeslige. Havelse je prikvan za dno tablice sa najgorom obranom u ligi, primili su 48 golova u 8 utakmica?!

U ovom slucaju ce slika reci vise od rijeci, posebno obratite pozornost na utakmice TSV Havelse  :D 

1zfrk15.jpg

Nadam se da ce i danas nastaviti u istom ritmu kao i do sada...

14:00 Thuringer HC - FTC 2 @ 1.85 3/10

Jedan jako zanimljiv duel danas bi trebale odigrati Thuringer i FTC u grupi B.Thuringeru ce ovo biti 3 mec u 7 dana sa jako malim rosterom.Danas na raspolaganju imaju 13 igracica jer su tu dodate dvije nove igracice.Scheffknecht je tu nova igracica koja se vraca nakon skoro godinu dana od povrede dok je druga Bach 19-godisnja iz B tima Thuringera.Ona bi mogla imati dosta dobru minutazu danas jer prvo krilo Frey nije 100% spremna.Dodajmo jos da su tamosnji mediji najavili da i Schmelzer kao i Engel nisu na 100% danas.Dosta je to problema i umora sigurno za Thuringer koji je ginuo u drugom poluvremenu protiv Podravke kada su gubile 13-11 poluvrijeme ali na kraju okrenule.Nista bolje ni protiv Lippea u ligi kada su takoder gubile prvo poluvrijeme 15-16 ali na kraju okrenule rezultat.Sa druge strane FTC je ekipa koja gaji velike ambicije ove sezone.Ukoliko obezbjede final four bit ce to prakitcno kod kuce.Siguran sam da zele ovdje pobjedu jer prenose se bodovi,svaki bod je bitan za dalje.Imaju dosta iskusnih igracica,polovina ih igra za reprezentaciju Madarske.Po ovoj kvoti za madarice se jednostavno isplati jer po meni su dosta vise pokazale uz sve silne probleme za Thuringer dolazi i to da jednostavno umor bi mogao presuditi.

Sinoc se uzelo dosta para, prosli mi kartoni kod oba meca. Danas idem sa jednim singlom:

Hamburg-Hannover

Derbi severa Nemacke izmedju Hamburga i Hannovera na meniju od 17:30. Sudeci po rezultatima na pocetku sezone, navijaci Hamburga su imali razloga za brigu. Sigurno nisu bili srecni ako docekaju isti scenario kao u prosloj sezoni, gde je Hamburg izborio opstanak bukvalno u zadnjoj tekmi. Hamburg nije tako losa ekipa, mislim da su prosle sezone bili pod velikim pritiskom. Bez obzira na los pocetak, taj pritisak je uklonjen te je Hamburg trenutno u solidnoj formi. Remi sa Leverkusenom kod kuce, pa onda pobedu u gostima protiv Hoffenheima sigurno su dobri rezultati i govore o dobroj formi domacih. Hannover igra promenljivo ove sezone,takoreci u serijama, 3 poraza,pa 3 pobede, pa sad opet 2 poraza. Medjutim, oni su ekipa koja obicno prekida los niz na ovakvim utakmicama. To su uradili u gostima protiv Wolfsburga, koji je po meni puno jaca ekipa od Hamburga. No da ne duzim, ukratko po meni ovo je balansiran mec u kome je tesko izdvojiti ubedljivog favorita.

Sada idemo na moj tip. Obe ekipe su statisticki jedne od "prljavijih" ekipa u Bundesligi. Pogotovo Hannover.Redovno imaju po 4-5 kartona na njihovim tekmama. Hamburg generalno malo blaza ekipa, oni znaju odigrati mec bez kartona, ali onda vazne meceve odigraju sa 6-7 kartona. Mislim da je ovo jedan od tih meceva, gde kartoni sigurno nece izostati. Sudija na ovom mecu je Sascha Stegemman, sigurno nije u top5 sudija Bundeslige, ali tim bolje. Morace kontrolisati tempo disciplinom i kartonima. Kad govorimo o njemu i kartonima, ima jako zavidan prosek, ove sezone je pokazivao: 1,5,5,4,6,5,5,5 kartona. Na zadnje 3 utakmice je bilo po 5 kartona. Ovo je visok prosek za Bundesligu i mislim da je dobar tip za vise kartona.

zQRRG.jpg

Dok recimo WilliamHill nudi "samo" 1.85 na over 4.5, bet365 daje velikih 2.20. Po  meni je to value i to moram uzeti. To uzimam na malo nizi ulog, a over 4 kartona idem na jaci ulog. U slucaju "samo" 4 kartona ulog se vraca.

Sretno, nadam se prolaznosti pa da vikend zavrsimo sa sto boljim ucinkom!

EDIT: Promena kvote u WilliamHillu, sada za over 4.5 (over 45 booking points) daju 2.60 sto je super kvota

iWz7y.jpg

Edited by JackieJack

Nantes-Marseille 

Moj poslednji tip na kartone za danas. Meni se ovo cino kao potencijalan mec za over kartona, Marseille me skoro uvek ispostuje, vaze za tim koji preferira "grub" fudbal. 

Nesto o mecu. Nantes je sjajan ove sezone. U zadnjih mesec dana su podigli formu, imaju 3 pobede u zadnja 3 kola, od toga 2 u gostima protiv Lillea i Caena. To nisu bila laka gostovanja, sigurno je Nantes zasluzio bodove. Marseille napokon prekinuo onaj gubitnicki niz u zadnjem kolu. Dobili su Lille u gostima (btw, na tom mecu je bilo cak 7 kartona). Nantes nije izgubio od Marseilla na svom terenu od 2006-e, znaci skoro punih 10 godina. Trenutna dobra forma Nantesa mi uliva nadu da nece dozvoliti da Marseille resi utakmicu prerano, a Marseille se isto dosta muci na gostovanjima. Sve u svemu, ocekujem gust i neizvestan mec sa puno prekrsaja. Vise od 4.5 kartona mi izgleda kao realan tip, a bet365 daje 1.95.

ckTV2.jpg

Sudija na ovom mecu Lionel Jaffredo, meni nije puno poznat njegov nacin sudjenja i kriterijumi ali ima zavidan prosek. Jedino je na mecu Bastia - PSG podelio 4 kartona, ali to nas ne treba plasiti, PSG je tim sa najmanje kartona u ligi po utakmici. Ostale meceve je sudio sa po 5 ili vise kartona.

wtxce.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use