Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 31.10.2015.

Goksim

Recommended Posts

Kako je ponuda za subotu izuzetno bogata otvaram topic ranije kako bi mogli detaljnije i kvalitetnije proanalizirati parove ;)

Ja krećem kronološkim redom :)

Chelsea - Liverpool

Izuzetno zanimljiv derbi engleskog nogometa, zanimljiviji time što je Chelsea katastrofalno otvorio sezonu te je Mourinho pod velikim medijskim pritiskom, i svaki njegov potez se gleda kroz povećalo. 

Liverpoolu je pak na klupu došao Klopp te su nakon remija sa Rubinom, te Southamptonom napokon upisali pobjedu protiv Bournemoutha. 

Utakmicu će suditi Mark Clattenburg kojem se povjerava dosta važnih utakmica ove, a i prošle sezone. 

Očekujem izuzetno zanimljivu utakmica i smatram da će Mourinho naći način kako uzeti tri boda. Ipak je on mačak sa sto života i sumnjam da će tako lagano dobiti otkaz, igraju pred svojom publikom a i realno kvalitetnija su momčad od Liverpoola koji će biti itekako kompetentan, ali nakon što ga Klopp posloži a za to treba vremena... Klopp je podbacio u susretima koje je trebao dobiti, pogotovo u onom protiv Rubina, na debiju pred svojom publikom. Nisu se proslavili niti protiv Southamptona i na zadnje tri domaće utakmice, samo su jednom slavili. Za Liverpool i nije baš impresivan podatak...

Evo kao neka sigurnija opcija ;)

ZSg0njk.png

Po pitanju kartona, dosta je nepoznanica i nije lako predvidjeti tijek događaja, tako da, odmah da se ogradim, ovu okladu može se probati za manji ulog. Ipak, činjenica da je ovo derbi i izuzetno važna utakmica daje nagovjestiti da bi moglo biti nervozte te pokoji preoštar start. Zato vjerujem da je granica od samo 4,5 kartona koju je bet365 postavio ipak premala, pogotovo kada znamo da računaju i eventulani crveni karton. Naravno puno toga ovisit će i o tijeku događaja na terenu jer ukoliko npr. Chelsea rano napravi uvjerljivo vodstvno moguće je da ne bude previše nervoze a onda niti kartona na utakmici. U trenutku pisanja ovog teksta druge kladionice nisu još izbacile granice za kartone za ovu utakmicu, međutim vjerujem da će se kod Big Bet Worlda moći uplatiti i over 3,5 kartona po solidnom koeficijentu. 

jCWsAbB.png

Villarreal - Sevilla 

Ovu utakmicu sudi "moj sudac", i jednostavno ovdje moram odigrati više kartona iako sam se nadao i nižoj granici.

Žuta podmornica ugostit će Sevillu koja na gostovanjima često zna odigrati grube i ne baš korektne utakmice. Utakmicu će voditi Sanchez Martinez, sudac o kojem sam već više puta pisao ove sezone i koji nas još nije iznevjerio a nadam se da neće niti danas. Naime, on je mladi sudac i ovo mu je prva sezona u Primeri. Do sada je vodio četiri utakmice u Primeri a evo kako je to i izgledalo...

CMU89Ww.png

Autoritet gradi kartonima, te se ne libi dati karton za prigovore, preoštre startove i sl. Također poštuje prednost i pušta igru, ali i nakon prednosti ne zaboravlja dati kartone, ukoliko ga je za neki start igrač i zaslužio. Uglavnom, iz do sad viđenog sudac je dosta dobar i ima potencijala, a stil suđenja mi se osoobno dosta sviđa.

Vjerujem da je i povjerenik za nogomet Primere zadovoljan viđenim te da je zato i nagrađen ovom težom utakmicom, te mislim da će mu ovo biti "vatreno krštenje".

Bet365 kao granicu za kartone postavio je visokih 7,5 kartona što je stvarno puno, međutim bookmakeri su očito upoznati sa tim tko i kako sudi. Vjerujem da Sanchez Martinez može prebaciti ovu granicu, šteta da granica nije i manja jer bi ovo odigrao i sa jačim ulogom, ovako će biti srednji. Budući da često daje crveni karton, nebi preporučio over kartona u zemaljksim kladionicama, jer može se desiti da over kartona kod bet365-a prođe a u zemaljskoj kladionici, pa i na za karton nižoj granici, ne.

Prijenos utakmice, ukoliko nemate SportKlub, možete pratiti na Bet365 ukoliko imate Bet365 račun te napravljen depozit ;)

VGwSg9u.png

Pauzirao sam nedelju dana sa kartonima, nadam se da ce ovaj vikend biti jako uspesan, ponuda prebogata samo se mora pametno birati. Ja sam odabrao ova 2 para za sutra.

Juventus - Torino

Veliki derbi Turina, dva kluba koja dele grad i navijace na 2 tabora. Torino uvek u ulozi underdoga i u senci Juventusovih uspeha. Medjutim, Juventus ove sezone i ne blista bas puno, usudicu se reci da su u krizi te da jako tesko pronalaze nacin da ubedljivo rese meceve poput ovog. Mislim da je ulog veliki i da Juve ne sme vise kiksati. Imperativ je sacuvati svoj gol i verujem da ce tu biti puno tehnickih faula ne bi li se kontre domacih ili gostiju sprecile. Najvaznija stvar, sudija na ovom mecu je nama veoma dobro poznat Gianluca Rocchi koji nam je vec donosio dobru lovu. Ima jako dobar prosek, nesto vise od 6 kartona po mecu u Serie A. Juve je "prljava" ekipa i ima tu puno igraca potencijalnih kandidata za kartone. Rocchi ce sigurno disciplinovano kaznjavati grubu igru. Jedina losa stvar po ovaj tip je izostanak Chielinija, najveceg kasapina medju igracima Juvea, koji je dobio crveni protiv Sasuola.

iqzH0.jpg

Inter - Roma

Ovo je najveci derbi kola Serie A, dva ljuta rivala koja su odmerivala snage veliki broj puta, puno vise nego ostali (setite se kup utakmica u periodu 2008-2012, maltene su svake godine igrali polufinale ili finale kupa). Roma je mogu reci poslozila jako finu ekipicu. Igra se atraktivan, napadacki orientisan i rekao bih jako efektivan fudbal. Inter je promenio pola ekipe, mozda je i to razlog ne bas predobrih rezultata na pocetku sezone, no ovo je derbi i ovde se ulazi sa 110%. Sudija je N.Rizzoli koji ima jako visok prosek kartona po utakmici. Malo je isao ispod proseka na mecu Albanija-Srbija, ali zato ligaske utakmice redovno napuni zutim a bogami i crvenim kartonima. Prosto je malo verovatno da ce ovakav derbi proci bez vecih tenzija i kartona a da pravdu deli Nicola Rizzoli. Mislim da ce bet365 ovo podici na 6.5 najmanje, a ovo sto nude je value po meni i ja idem na jaci ulog kod ovog para.

cwCrE.jpg

A.Davis over 25,5 1,85 Wwin

Je li vrijeme da obrva napokon ode preko ? Danas igraju opet protiv Golden Statea, samo ovaj put u svojoj dvorani. U prvoj utakmici ove sezone, upravo protiv njih, ubacio je 18 poena za 35 minuta, šut za dva 4-18, za tri 0-2 a bacanja 10-15. Dva dana kasnije odradili su još jedno gostovanje, ovaj put kod Portlanda. Tu je odigrao bolju utakmicu, za 41 minut zabio je 25 poena i dodao 10 skokova, za dva je imao 7-12, za tri 3-5 i bacanja 2-4. I jednu i drugu utakmicu Pelicansi su izgubili tako da danas imaju imperativ pobjede, još igraju prvu utakmicu pred svojim navijačima. Pelicansi su i dalje bez Evansa, Colea, Ašika, Pondextera, dok bi Babbitt mogao igrati večeras. Davis protiv GSW-a prošle sezone: 30, 29, 35, 26, 29, 36. Mislim da nas čeka jedna dobra utakmica, kao što sam gore napisao očekujem da Pelicansi krenu jako jer je vrijeme i da upišu prvu pobjedu. GSW sinoć igrao protiv Houstona, i dalje su bez Looneya, Bogut je upitan kao i Thompson koji je sinoć u posljednjoj četvrtini otišao u svlačionicu radi ozljede leđa, ali bi trebao igrati danas.

Tatran Prešov-RK Strumica   -20.5   2    1,75 SS

Prešov u srijedu dobio Zagreba, nakon toga dan kasnije u Ektraligi Bratislavu, i sada igraju opet utakmicu... 4 dana 3.utakmica.... umor bi se trbao osjetiti..i priliku će tobiti igraći koji su manje igrali... oa možda valja pokušati! inače strumica je loša.. ali evo od neksea izgubili samo 6, a hendikep je 16.5 bio...

A.Davis over 25,5 1,85 Wwin

Je li vrijeme da obrva napokon ode preko ? Danas igraju opet protiv Golden Statea, samo ovaj put u svojoj dvorani. U prvoj utakmici ove sezone, upravo protiv njih, ubacio je 18 poena za 35 minuta, šut za dva 4-18, za tri 0-2 a bacanja 10-15. Dva dana kasnije odradili su još jedno gostovanje, ovaj put kod Portlanda. Tu je odigrao bolju utakmicu, za 41 minut zabio je 25 poena i dodao 10 skokova, za dva je imao 7-12, za tri 3-5 i bacanja 2-4. I jednu i drugu utakmicu Pelicansi su izgubili tako da danas imaju imperativ pobjede, još igraju prvu utakmicu pred svojim navijačima. Pelicansi su i dalje bez Evansa, Colea, Ašika, Pondextera, dok bi Babbitt mogao igrati večeras. Davis protiv GSW-a prošle sezone: 30, 29, 35, 26, 29, 36. Mislim da nas čeka jedna dobra utakmica, kao što sam gore napisao očekujem da Pelicansi krenu jako jer je vrijeme i da upišu prvu pobjedu. GSW sinoć igrao protiv Houstona, i dalje su bez Looneya, Bogut je upitan kao i Thompson koji je sinoć u posljednjoj četvrtini otišao u svlačionicu radi ozljede leđa, ali bi trebao igrati danas.

Mislim da ce biti potrebno cudo da Obrva ponovo ide ispod. Mislim da je trener NOP-a naucio nesto iz prva 2 meca, Davis je bog kad je u pitanju niski post, nema potrebe da njegov primaran fokus bude sutiranje sa poludistance, ili ne daj boze za 3 poena. 

Sretno sa ovim, i ja sam uzeo Davisa (ponovo :D

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers     Suns ML @ 2.24 pinnacle

Ove dvije ekipe su igrale sinoć međusobno kod Sunsa a večeras opet igraju ali kod Blazersa. sunsi su obranili domaći teren i dobili s 110:92. Iako ove utakmice koje igraju 2 momčadi međusobno 2 noći zaredom završavaju s omjerom 1:1 ja sam se ipak ovdje odlučio za Sunse jer mislim da u početku sezone bookamkeri precijenjuju Blazerse. Naime oni su u odnosu na lani ostali bez 4 igrača iz prve postave(LMA,Lopez,Batum,Matthews) a doveli su rezerve iz drugih momčadi. Znači od lani im je ostao samo Lillard iz prve petorke i naravno on je sad glavni igrač(bio je i lani uz LMA). u pobjedi protiv Pelikana istaknuo se Mccollum s 37 poena(od toga 22 u 1. četvrtini) i samim time su se Blazersi odvojili odmah na početku i onda im je bilo lakše igrat. Jučer je zabio on 16poena uz šut iz igre 7/22 šta su realnije brojke za njega. Ostali starteri su im Aminu kojeg su doveli iz Mavsa,Plumle iz etsa i njihov mladi igrač Leonard. Klupu su i lani imali lošu a nije im ni sad puno bolja. 

Sunsi imaju sličnu ekipu ko i lani. Od odlazaka treba napomenut jednog od braće Morrison koji je otišao u Pisotnse,zatim Green je otišao u Heat. Pojačali su se na poziciji centra s Iskusinim Chandlerom i imaju ekipu s kojom se mogu nadat da bi mogli izborit play of na užasno jakom zapadu. Dok bi Blazersi trebali bit pri dnu zapada

Dodig-Janowicz over 22,5 1.90 Bet365 

Moram uzeti ovu granicu i kvotu. Duel dva jako dobra servera kojima odgovaraju ovakvi uvjeti. Dodig se polako vraća u top 100, dolazi nakon titule u Brestu gdje je je dobio neka solidna imena tipa Vasselin, Paire. Janowicz vjerojatno i najbolji tenis pruža u ovim uvjetima. Dolazi iz Bazela gdje je prošao kvalifikacije pobjedam nad Munarom i Youzhnim, a u prvom kolu ispada od Kohlschreibera. U Beču tjedan prije je također odigrao solidno, okrenuo Thiema pa ispao u 3 seta od kasnijeg finalista Johnsona. Po meni nas čeka zanimljiv meč, borba za glavni ždrijeb Mastersa što je odmah motiv više, mislim da ćemo vidjeti barem jedan TB i trebali bi vidjeti dva teška ili tri seta.

Chelsea kartoni prošli, a i jedna minuta je falila da i pobijede jedno poluvrijeme... Baš šteta nisu ga morali u 45+3 baš primiti... :/

Evo moj glavni danas...

William Hill nudi niže granice za kartone, za Villareal - Sevilla ovo je definitivno valuebet, koef je u svim drugim kladionicama znatno manji...

Dakle za Villareal - Sevilla o ćemu sam ranije i pisao granica je na većini kladionica 7,5. Over 5,5 za 1,40 mi se čini super. U Seriji A vjerujem da bi mogle obje utakmice biti i over 5,5 kartona, međutim budući da idem jačim ulogom zadovoljit ću se sa overom 4,5 kartona te sa 1,33.

Sve mi se čini dosta izgledno, nadam se da Juventus neće napraviti veliku i uvjerljivu predost u ranoj fazi utakmice pa da se tamo strasti gradskog derbija stišaju, drugo nebi smjelo, pogotovo na ovim granicama, podbaciti...

AqnFj3L.png

Posjetite NBA podforum gdje svakoga dana možete naći kvalitetne prijedloge kod klađenja na igrače, kao i usporedbu granica ;)

Btw. NBA Picks - Subota 

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/3466-nba-picks-31102015

Chelsea kartoni prošli, a i jedna minuta je falila da i pobijede jedno poluvrijeme... Baš šteta nisu ga morali u 45+3 baš primiti... :/

Evo moj glavni danas...

William Hill nudi niže granice za kartone, za Villareal - Sevilla ovo je definitivno valuebet, koef je u svim drugim kladionicama znatno manji...

Dakle za Villareal - Sevilla o ćemu sam ranije i pisao granica je na većini kladionica 7,5. Over 5,5 za 1,40 mi se čini super. U Seriji A vjerujem da bi mogle obje utakmice biti i over 5,5 kartona, međutim budući da idem jačim ulogom zadovoljit ću se sa overom 4,5 kartona te sa 1,33.

Sve mi se čini dosta izgledno, nadam se da Juventus neće napraviti veliku i uvjerljivu predost u ranoj fazi utakmice pa da se tamo strasti gradskog derbija stišaju, drugo nebi smjelo, pogotovo na ovim granicama, podbaciti...

AqnFj3L.png

Posjetite NBA podforum gdje svakoga dana možete naći kvalitetne prijedloge kod klađenja na igrače, kao i usporedbu granica ;)

Btw. NBA Picks - Subota 

Mislim da je tako ali samo da proverim 45 i 55 booking points je isto sto i 4,5 i 5,5 kartona ?? hvala unapred

Za veceras ovo su mi najsigurni igraci koje ide over.Favors je sinococ isao preko 20 poena zasto ne i veceras.Puno je dominantniji i korpurentnij od Georgea koji je super defanzivac ali za cuvanje igraca koji igraju poziciju SG/SF.

Beal cini se da je napokon pronasao svoju formu.Veceras ce igrati protiv slabu odbranu Ny Knicksa Vujacic ce imati tezal zadatak cuvati sjajnog mladica,koji po mene veceras iznenadice ugodno ubacujuci 23+poena

Favors 15,5 + 
Beal 18,5 +

3,42

ostale utakmice:

GSW KP-2 
Phoenix KP-2 
Wizardsi KP-1

Memphis KP-1

Slask Wroclaw - Lech Poznan  2     2.30     bet365

Jednostavno je vrijeme da proslogodisnji prvak pokusa spasiti katastrofalan ulazak u sezonu. Nalaze se na posljednjem mjestu sa samo 9 osvojenih bodova. No uzmimo u obzir da su proslo kolo pobjedili Legiu u goste te u zadnjih 3 meca imaju 3 pobjede (vec spomenute Legie,senzacionalna pobjeda u Europskoj Ligi protiv Fiorentine u gostima 2-1 i u Kupu protiv Zaglebiea 1-0 ). Te 3 pobjede su sigurno podigli samopouzdanje u svlacionici te bi danas protiv Slaska trebali odnijeti puni plijen. Nemam puno informacija o izostancima no ako je netko voljan saznati vise o ovome evo link od njihove stranice http://en.lechpoznan.pl/news/florence,conquered. Za mene jako primamljiva kvota. 

Sretno!!

Evo moj glavni danas...

AqnFj3L.png

Btw. NBA Picks - Subota 

svaka cast.. ja sam sevilju na 6,5 . bravo i hvala :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use