Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 30.10.2015.

canca

Recommended Posts

Evo da ispštujem i ovdje malo

Čilić-Nadal over 22,5 1.80 Unibet

Odličan duel čeka nas sutra u Baselu, a susreću se Čilić i Nadal. Dva tenisača koja dosta osciliraju ove sezone, ali u posljednje vrijeme su uhvatili finu formu. Čilić je igrao jako loše sve do US Opena gdje je stigao do polufinala i podsjetio na prošlu sezonu, tu je zaradio ozljedu radi koje je pauzirao mjesec dana. Vraća se u Shenzhen gdje stiže do polufinala koje gubi od GGL-a iako je dobio prvi set 6:1, u Tokyu gubi četvrtfinale od Nishikorija gdje je također uzeo prvi set, a u Šangaju ispada u osmini finala od Wawrinke. Prošli tjedan igrao je u Moskvi prvi dvoranski turnir ove sezone. Imao je problema jedino u prvom meču protiv Istomina koji je dobio u tri seta, a nakon toga su redom padali Kuznetsov, Donskoy i Bautista. Na ovom turniru je u prvom kolu dobio Chiudinellia 6:3 7:6, a u osmini Gabashvillia 6:3 6:1. Servis ga fino služi, ponudio je 3 bl i to sve 3 Gabashu pred kraj meča. Nadal slično kao i Marin, oscilira puno tijekom sezone. Može se reći da je jako popravio igru nakon US Opena, u njegovim mečevima se sve češće viđa „stari Rafa“. U Pekingu je odigrao jako dobar turnir gdje je stigao do finala gdje nije mogao preko Đokovića, u Šangaju je igrao sjajno ali nije uspio dalje od polufinala gdje je ispao u 3 seta od Tsonge. Na ovom turniru je opasno visio već u prvom kolu protiv dobro znanog Rosola, izgubio je prvi set 1:6, u drugom Rosol odmah pravi brejk i drži ga do 5:4 gdje je imao i 30:0 ali Rafa skroz okreće i sa 3 vezana gema uzima set. Ni treći set nije prošao bez drame, Rafa je odmah napravio brejk koji je Rosol brzo vratio, u tb je Rosol imao 3:0 ali i to je Rafa okrenuo. U osmini je imao okršaj sa Dimitrovom, u prvom setu gubio je 2:4 ali preokreće sa 4 vezana gema. Drugi gubi sa 4:6 a Grigor je imao i 2 brejka prednosti ; treći naravno ne može proći bez drame, Dimitrov pravi odmah brejk koji Nadal brzo vraća i pravi novi, kod servisa za meč spašava dvije bl i odlazi u četvrtfinale. Nadal je imao dosta problema u prva dva kola ali je imao i dosta jače protivnike od Marina. Ne usudim se igrati čistu pobjedu Čilića, ali očekujem jedan žestok duel. Čilić nije izgubio seta od onog meča protiv Istomina, Rafa u zadnje vrijeme igra jako dobro iako je ovdje dobro visio. Mislim da nas čeka dobar meč u dva tijesna ili tri seta i po meni je bolje igrati ovu opciju od pobjede nekog od navedenih tenisača.

Čilić - Nadal    1     2,1 bet 365

Evo canca je pisao nešto vec o mecu.. ja se odlucujem za pojedu cilica... jednostavno gledao sam meceve u moskvi i baselu, i cilic mi je dosta siguran i uvjreljiv... rosol je pokazao pravi recept za nadala.. treba ga napasti.. i samo je zbog gluposti izgubio mec...imao je set i cisto vodstvo u drugom s prilikama za drugi brejk...nadal opcenito nista posebno.. na azijskom tlu podigao formu, ali u baselu je sve samo ne impresivan... bude li cilic imao solidan % prvog servisa i igrao napadacki priblizno kao na US Openu mislim da ce glatko pobjediti..., pa tu ovaj over dovodim u pitanje...samo da ga ne uhvati blokada što igra protiv nadala, ponovi li igru iz ovog i prošlog tjedna 2-0 za čilića, jest da je nadal imao malo teze protivnike.. ali ne vjerujem da bi rafa tako lako dobio gabashvilija... pa rosol je u nikakvoj formi dosao na ovaj turnir, kao i dimitrov sto dosta lose na zadnje igra...

Split-Dinamo 2 1,70

SM Arica-U.Espanola 1 2,20

Dinamo će danas igrati u ranijem terminu 15. kolo 1.HNL zbog nadolazeće utakmice u Ligi Prvaka koja je sigurno jako važna ali trener Mamić stalno napominje kako ni u kojem trenutku neće zanemariti ligaške oglede.Kako god da pogledamo Dinamo Zagreb je favorit bez obzira na protivnika sa druge strane (unutar HNL-a) i ovdje će isto biti tako ali ne smatram kako će ta pobjeda doći baš tako lagano. Prošlo kolo je Dinamo upisao svoj prvi poraz nakon 500+ dana za koju je najviše kriva glupa reakcija Taravela koji će radi tog crvenog kartona danas biti odsutan i ta zadnja linija je sada još slabija. Pored njega neće biti ni drugog stopera Sigalija i dokapetana Ademija.Za one koji ne znaju RNK Split je u vlasništu braće Žužul koji su uvijek bili u dobrim odnosima sa Mamićem tako da nije nemoguće da se nešto dogovori kako bi Dinamo ponovo preuzeo vrh tablice. Split sa druge strane isto tako ne može računati na nekoliko igrača i velike šanse će Dinamo imati preko lijeve strane koju inače drže bekovi Rugašević i Woon tako da će njihovu poziciju pokriti Oremuš kojemu to nije prirodna pozicija , odsutni će biti i Erceg, Špehar, Miljković ali i dalje RNK Split ima respektabilnu momčad. Kako god okrenemo mislim da Dinamo mora doći do pobjede jer su barem za dvije klase bolji od njih.

Druga utakmica dolazi opet iz Južne Amerike,točnije iz čileanske Aperture.Nijanse će odlučivati kada je riječ o ovoj utakmici ali veću prednost dajem domaćinima koji moraju doći do dobrog rezultata na svome terenu i pred svojim navijačima. Inače dosta izjednačena utakmica gdje Arica drži 7. mjesto dok gosti na nešto slabijem 9. uz tek nekoliko bodova razlike ali sa težim rasporedom u odnosu na San Marcos. Domaći bi u ovoj utakmici trebali imati sve svoje igrače na raspolaganju što se ne može reći za Union Espanol koji ipak ima važnijih stvari na pameti.Što se tiče gostiju oni će za pet dana imati jako važan ogled protiv Colo-Colo gdje će kao gost odigrati prvu utakmicu polufinala kupa i to natjecanje im je sada prioritet tako da možemo očekivati nešto slabiji pristup sa njihove strane. Dolaze bez 4 standardnih prvotimaca koji će biti odsutni radi kartona ili ozljeda tako da će zasigurno doći do nekih promjena ,a pitanje je još hoće li dodatno odmoriti neke važne igrače za taj ogled protiv Colo-Colo.

Dinamo+Bayern .....

Dinamo-pa eto,3 su na ljestvici,platili su Roga 5 milja  :D  ,ne smiju se umoriti prije Grkljana i jednostavno vjerujem da danas neće biti problema , i protiv Grka su bili recimo bolji,protiv Rijeke su dominirali do erdečeg kartona pa mislim da nije riječ o krizi već o spletu okolnosti. Pobjeda im treba,hitno. Znam da im je obrana,koja je i ovako slaba,danas sastavljena od beka i def.veznog (Musa Pusa i Grongalo  :P ),ali i dalje islim da su bolji.I da pobjeđuju

Bayern-pa eto,treba opet napraviti niz,igraju Hebeno,i poraz protiv Topnika je bio,tako,slučajan.....Danas mislim da idu bez beda.Ono šta su Vukovima napravili bila je rapsodija tako da ne vjerujem da im ovi problem mogu raditi.A i Lewi nijje zabio pa je već vrijeme za njega

komentari dobrodošli

Miami Heat @ Cleveland Cavaliers  Heat +6.5 @ 1.96 Marathonbet

Uz Houston-GSW ovo je svakako najzanimljivija utakmica današnjeg programa u NBA ligi. Obje ove ekipe svakako spadaju u sam vrh istočne konferencije i nebi me čudilo da se susretnu u finalu. 

Domaćin današnje utakmice su Cavsi. Njima je ovo treća utakmica sezone i prva na domaćem parketu. Na omjeru su 1-1. Prvog dana sezone su izgubili od Bullsa 97-95 ali rezultat je ovdje varljiv jer su tjekom cijele utakmice imali zaostatak od 10ak poena da bi na kraju Lebron imao šut za produžetak al ga je Gasol blokirao. Odmah drugog dana igrali su u Memphisu na iznenađujuće lak način pobjedili. od samog početka su vodili s dvocifrenom razlikom i to održavali do kraja utakmice. Šta se tiče samog rostera ekipe nisu doživjeli neke pretjerane promijene. glavni igrači su i dalje tu jedino je Irving ozlijeđen pa na playu starta iskusni Mo Williams.

Heat je dosad imao jednu utakmicu i tukli su doma Charlotu 10 razlike,relativno lako. Lani su oni imali dosta problema s ozlijedama šta se odrazilo na rezultat ali ako ih ove sezone zaobiđu ozlijede bit će opasni,jako opasni. Startna petorka im je jako dobra. Na centru im starta prošlogodišnje otkriće Whiteside, Na PF je Bosh,SF Deng,SG Wade i PG Dragić. Jako dobra petorka koja itekako može parirat Cavsima. Tu je Deng koji može čuvat Lebrona, Bosh može svakako parirati Loveu a Wade i Dragić kad se pogleda samo individualna kvaliteta su razina više od Williamsa i Smitha koji startaju Cavsima. S klupe im kreću Gerald Green koji je odličan atleta i strašan šuter i kad uđe u seriju onda je nezaustavljiv. Tu je i rookie Winskow koji ima sve predispozicije da postane odličan NBA igrač. Malo su tanki u reketu šta bi danas mogao bit problem al opet mislim da Cavsi nisu toliki favorit protiv Heata,pogotovo ne danas kad nema Irvinga.

Dinamo+Bayern .....

Dinamo-pa eto,3 su na ljestvici,platili su Roga 5 milja :D ,ne smiju se umoriti prije Grkljana i jednostavno vjerujem da danas neće biti problema , i protiv Grka su bili recimo bolji,protiv Rijeke su dominirali do erdečeg kartona pa mislim da nije riječ o krizi već o spletu okolnosti. Pobjeda im treba,hitno. Znam da im je obrana,koja je i ovako slaba,danas sastavljena od beka i def.veznog (Musa Pusa i Grongalo :P ),ali i dalje islim da su bolji.I da pobjeđuju

Bayern-pa eto,treba opet napraviti niz,igraju Hebeno,i poraz protiv Topnika je bio,tako,slučajan.....Danas mislim da idu bez beda.Ono šta su Vukovima napravili bila je rapsodija tako da ne vjerujem da im ovi problem mogu raditi.A i Lewi nijje zabio pa je već vrijeme za njega

komentari dobrodošli

ja sam opasno uplatio na dinamo i bayern hendikep pa ćemo vidit

Philadelphia - Utah  Phila under 90.5 @ 1.9 WWin/marathon

Za Phili će ove sezone vrijedit ona pjesma sve je isto ko i lani šta bi u prijevodu značilo borba za dno istoka. Na draftu su s trećim pickom izabrali centra Okafora koji je odmah u 1. utakmici pokazao kakav je potencijal. Natpao je Celticse s 26 poena ali imao je i čak 8 TO. Treba napomenut da su Celticsi dosta loši na centru šta mu je uvelike olakšalo posao. Šta se ostalih vijesti iz Philadelphie tiče Embid će pauzirat još jednu sezonu zbog ozlijede,Šarić je i dalje u europi  Doveli su Canaana iz Houstona, a tamo je bio debela rezerva.Noel je odličan obranbeno al u napadu samo zicere može zabijat i tako. Celticsima su zabili 95 poena ali Celticsi su dosta lošija obranbena ekipa od Jezzera

S druge strane imamo Utah,razlog zašto igram  igram Philu under. Oni su jako dignuli svoju obranu lani u 2. dijelu sezone. Tako da su prije all star pauze primali 98 poena a nakon 89 šta je jako velika razlika. Ekipa im je jako mlada i imaju velik potencijal. Glavni obranbeni igrač im je centar Gobert i mislim da se pored njega Okafor neće lako nazabijat ko protiv Bostona. U lanjse dvije utakmice Phila im je zabila 83(prije all star pauze) i 71(nakon). U jedninoj ovosezonskoj utakmici Detroit im je zabio 92 poena ali detroit je jako dobra šuterska ekipa i uspijeh je limitirat ih na 92 poena(dan prije su atlanti zabili 106). 

Bayern-Strasbourg (ki) 1 1.33
Unicaja-Darussafaka (ki) 1 1.28
Milano-Olympiakos (+11,5) 1 1.24

Unibet 2,11 

Bayern igra fino ove sezone, gledao sam ih u obe utakmice Eurolige i fino su me iznenadili. U prvom kolu su bili nadomak iznenađenja protiv Fenera, krenuli su super u utakmicu i vodili dobar dio nje, ali nisu izdržali do kraja, a ponajviše im je presudio Dixon sa onim tricama ; Renfroe i Đedović su bili najbolji sa po 14 poena. U drugom kolu u svojoj dvorani ovaj put su izdržali do kraja i uspjeli napraviti iznenađenje protiv Khimkia. Od prve četvrtine kontrolirali su utakmicu, Rusi su se tricama vraćali nekoliko puta ali nisu uspjeli do kraja. Na kraju je rezultat glasio 69:60 a Bayern je imao čak 4 dvoznamenkasta igrača, Đedović 16, Rivers 15, Thompson 12 i Renfroe 10. Pojačanja su se za sada pokazala punim pogotkom, K.C. Rivers ulazi s klupe, radi fin posao u napadu, Renfroe je nastavio sa finim partijama nakon Eurobasketa, ima ga na obe strane terena, trči puca skače, prošlu je imao čak 11 skokova, Deon Thompson je osim u napadu, prošlu utakmicu radio brutalan posao u obrani i imao je 4 ukradene lopte. Što se Strasbourga tiče, njih sam spominjao nekoliko puta ove sezone pa ću ukratko. U prvom kolu lagano su poraženi na gostovanju kod Crvene Zvezde 59-71 ; Beaubois je bio najbolji sa 17 poena a pratili su ga Golubović sa 12 i Leloup sa 11. U drugom kolu napravili su veliko iznenađenje protiv Fenera, iskoristili su loš dan gostiju i slavili sa 91:70, Kyle Weems ubacio je 22 poena (trica 4/5), Beaubois 14, Collins 12, Travis 11, Golubović 10. Howard je i dalje out dok je Duport upitan. Mislim da će danas Bayern izaći kao pobjednik. Po meni su napravili finu ekipu koja se odlično razumije, pridošlice su se brzo uklopile. Strasbourg dolazi nakon velike pobjede nad Fenerom, šut ih je dobro srao, a Turci nisu mogli ništa pogoditi. Ako se ne dogodi slično danas, po meni nemaju velikih šansi i mislim da nastavljaju svoj crni niz na gostovanjima u Europi (trenutno na 13 poraza).

Unicaja ima solidnu ekipu ove sezone: Richard Hendrix, Will Thomas, Jamar Smith, Stefan Marković, Mindaugas Kuzminskas, Fran Vasquez itd. Sezonu nisu mogli bolje otvoriti, razbili su Real 94:79 ali su u finalu superkupa poraženi od Barcelone. Što se Eurolige tiče, u prva dva kola imaju dvije pobjede. U svojoj dvorani slavili su protiv Brosea 76:71 ; Kuzminskas je odradio najbolji posao sa 18 poena a pratili su ga Thomas sa 13 i Hendrix sa 10. U drugom kolu napravili su iznenađenje na gostovanju kod Maccabia, slavili su sa 93:82 ; opet je Kuzminskas bio brutalan sa 23 poena, Smith 17, Nedović 13, Hendrix 12. Darussafaka ima više nego pristojan roster: Reggie Redding, Milko Bjelica, Emir Preldžić, Oguz Savaš, Marcus Slaughter, Jamon Lukas Gordon, Luke Harngody itd. Nakon što su u sezonu ušli sa dvije pobjede, upali su u crni niz i trenutno su na tri poraza. U Euroligi su u prvom kolu teže od očekivanoga dobili Sassari u svojoj dvorani, bolji su bili nakon produžetaka 83:74 ; Bjelica 15, Redding i Gordon 12. U drugoj utakmici poraženi su na gostovanju kod Brosea 76:86 ; Bjelica 16, Arslan, Gordon i Cetin po 12. Očekujem pobjedu Unicaje, Darussafaka ima finu ekipu ali upali su u loš niz a za vikend su izgubili od Usaka na gostovanju. Domaćini su kvalitetnija ekipa i kiks bi po meni bio veliko iznenađenje.

Milano je dosta radio na ekipi preko ljeta, sastavili su solidno ekipu koja bi mogla biti dobra prijetnja kada se skroz uigraju, a veliki minus je što su doveli „velikog“ Jaska na klupu. Simon, Lafayette, Mačvan, Gentile, McLean, Jenkins, Barać, Lawal, Hummel... U prvom kolu Eurolige slavili su u svojoj dvorani protiv Laborala 78:76 a imali su čak i 20 poena prednosti ; McLean 13, Gentile 12, Jenkins i Hummel 10. U drugom kolu izgubili su na gostovanju kod Efesa 73:89. Rezultat može i zavarati, držali su se sve do jedno 8 minuta do kraja kada Efes kod 69:68 pravi seriju 10:0 i održava prednost do kraja ; Gentile 22, Mačvan 18. Olympiakos: Spanoulis, Printezis, Hunter, Young, Strawberry, Lojeski, Hackett itd. Nisu dobro ušli u sezonu, već imaju 2 poraza od Panathinaikosa. Što se tiče Eurolige, u prvom kolu slavili su protiv Cedevite 76:61, Ceda se držala sve do sredine treće četvrtine ali više nisu mogli ; Printezis 20, Young 16, Lojeski 14. Prošli tjedan izgubili su na gostovanju kod Laborala nakon produžetaka 89:96 ; Lojeski 28, Mantzaris 13, Spanoulis i Printezis po 11. Prošli tjedan igrao sam kh na Laboral a danas ću na Milano, samo je ovaj put i veći za 2 poena. Oly i ove sezone ima solidnu ekipu i crna su mačka Eurolige, ali po meni su slabiji nego proteklih sezona, a to se i da primjetiti na terenu. Milano ima finu ekipu, dižu formu polako i izgledaju dobro. Slično kao prošli tjedan očekujem dobru utakmicu gdje će biti „gutavo“ do kraja i mislim da Milano ovo ne gubi preko 11.

SpartVojp-Veszprem MKB

Veszprem igra 3 tekmu u 3 dana i to treće gostovanje, iako imaju širok i kvalitetan roster da su jučer pregazili 20-ak razlike, danas ipak očekujem teške noge, hendi je na 14,5, no over 22,5 na domaćina mi se čini kao bolji bet, jer koncentracija će biti manja pogotovo u obrani, a i noge teže, a i sve te rotacije...

Što se Dinama tiče, slažem se u vezi 2, jer logika, zar netko doista misli da je Rog plaćen 5 milja samo kao vrijednost transfera ili kao paket usluga...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use