Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 28.10.2015


crnamamba

Recommended Posts

Danas je ponovno bogati sportski dan, pogotovo nogometni. Osim raznih kup natjecanja pred nama je novo kolo Serie A, u kojem smo obradili neke od susreta.

 

ZW4FSou.png?1

 

 

Nakon pauze od par dana, nastavljamo jako :D Kroz tjedan ima par zanimljivih utakmica, a sa nestrpljenjem čekam vikend kao i sljedeće kolo Lige Prvaka... Nadam se da će tipovi biti uspješni kao što je to većina ovoga mjeseca, do sada...

 

Uz tip na portalu napomenuo bi i sljedeće... Utakmicu sudi Irrati, sudac koji je prošle sezone bio treći najstroži sudac serije a, te imao prosjek od 5,9 kartona po utakmici. 

 

Lazio je ekipa koja uvijek ima potencijala završiti utakmicu sa velikim brojem kartona, pogotovo ukoliko im rezultat ne ide u prilog ili ukoliko igraju na gostovanjima što je danas slučaj. I Atalanta nije najkorektnija ekipa lige...  Dapaće, ako ćemo baš statistički Atalanta je prošle sezone bila treća ekipa po broju kartona po utakmici, a Lazio još bolji na toj neslavnoj ljestvici, drugi.

 

Uglavnom mislim da postoji dosta predispozicija da gledamo veći broj kartona na ovoj utakmici. 

 

 

Bet365 daje 1,72 za over 5,5 kartona što mi se čini kao granica koju Irrati na ovakvoj utakmici lako može preći...

IJ3gahd.png

 

 

Za one koji vole nešto sigurnije opcije, Big Bet World daje granicu i od 4,5 iako je koeficijent nešto manji, 1,30, međutim zato je i sigurnija opcija...

 

c1Xtmpu.png

Link to comment
Share on other sites

Frosinone - Carpi

 

Sudar dviju ekipa koje su prošle sezone bile u Seriji B, dviju ekipa koje sigurno nisu tehnički potkovane kao ostatak momčadi Serije A. Jasno je da će se obje momčadi grčevito boriti za opstanak budući da Frosinone ima samo 7 bodova u 9 odigranih kola, a Carpi je na začelju sa 5 bodova. Tim ova utakmica, tj. susret protiv izravnih konkurenata za opstanak, dobiva dodatnu važnost i naboj, i iako je do kraja sezone još puno, jasno je da ovakve utakmice često ne nose 3 već "6 bodova".

 

Utakmicu sudi Damato koji je prošle sezone bio solidanm sa prosjekomn od 5,5 kartona po utamici.

 

Bet365 daje 1,70 za over 6,0 kartona što je dosta dobro budući da su granice većinom na 6,5 kartona. Napominjem da su ovo ekipe koje su potencijalne za dobiti crveni karton, tako da je moja preporuka ovo odigrati online a ne u zemaljskim kladionicama koje ne računaju crveni karton.

 

g7ZDG6P.png

 

Big Bet World ima klizne margine, pa ukoliko bi ovo ispratili sa nešto većim ulogom, kod Big Bet Worlda, što mi se zadnjih tjedana počelo jako sviđati, se može odigrati kartone na kliznim marginama, dakle sami si možete postaviti granicu za svaku utakmicu.

 

fOxPtSJ.png

Link to comment
Share on other sites

Liverpool-Bournemouth 1 1,55

Man.City-Crystal P. 1 1,45

Sassuolo-Juventus 2 1,85

Verona-Fiorentina 2 1,80

 

Novi trener Liverpoola zasad je upisao 3 remija, Bournemouth se čini kao idealan protivnik za prvi trijumf.Izostanaka imaju i jedni i drugi s tim da domaćin ima znatno veći roster i lakše im je to pretrpjeti.Obje ekipe će malo rotirati sastave ali Klopp definitivno želi prolazak dalje,a gostima ovo natjecanje samo smeta u borbi za ostanak u Premiershipu.

 

City je u prošlom kolu ovog natjecanja istrčao sa najjačim snagama protiv Sunderlanda,tako da i večeras od njih očekujem ozbiljan pristup.Za vikend su remizirali sa gradskim rivalom United-om i današnja pobjeda bi im bila melem na ranu. Palace je dobro krenuou sezonu, ali sad polako posustaju, a u Manchesteru neznaju za pobjedu već dugih 25 godina.

 

Mislim da je svima jasno o čemu se ovdje radi i u kakvom su odnosu ova dva kluba.Naime, za one koji ne znaju ovo su dva bratska kluba, nešto slično kao Lokomotiva i Dinamo gdje je Juventus onaj koji drži konce u svojim rukama i uglavnom financira i potpomaže svojem ''mlađem bratu''. Sassuolo se nalazi na odličnom 6. mjestu uz 4-3-2 i gol razliku 12:10) što je stvarno dobro za jedan ovakav klub i njihov glavni zadatak je da ostanu u ligi kako bi ti igrači imali vrhunske protivnike i bilje uvjete za napredovanje tih igrača. U ovoj utakmici zasigurno neće nastupati stoper Antei i prvi vratar Consigli koji je suspendiran.Kada je riječ o Juventusu onda treba spomenuti kako su u ovu sezonu ušli jako loše i upisali nekoliko slabih rezultata što ih je dovelo u poziciju da već sada imaju ogroman zaostatak za vodećima , te smatram kako jednostavno moraju napraviti sve da ovdje upišu pobjedu. Dvojka na Juve po ovom tečaju se jednostavno mora iskoristiti.

 

Fiorentina je ušla u crnu seriju i tako upisala tri poraza u nizu , dok se Verona i dalje mući sa velikim brojem ozljeđenim igrača i danas će trener imati velikih problema prilikom odabira početnih 11.Verona je jedna od slabijih momčadi u dosadašnjem dijelu prvenstva , te za sada zauzimaju slabo 19. mjesto kao jedina momčad koja do sada nije upisala niti jednu pobjedu.Sa druge strane imamo Fiorentinu koja je odlično ušla u ovu novu sezonu i zaredala nekoliko dobrih rezultata što ih je dovelo do 4. mjesta na tablici uz formu 6-0-3 i gol razliku 16:8 i ovim putem će pokušati doći na stare staze i upisali svoju sedmu pobjedu nakon poraza od Napolija (2:1) i Rome (1:2) kao i poraza od Lecha (1:2) koji nije neko iznenađenje jer su pokušali odmoriti svoje igrače za tu utakmicu protiv AS Rome . U ovoj utakmici oni ne bi trebali imati nikakvih problema sa izostancima važnih igrača i ovdje možemo očekivati najboljih 11 od prve minute.

Link to comment
Share on other sites

Sassuolo - Juve 2  1.85  HL

 

Juventus se je konačno trznio i počeo igrati kako spada. Nije ni Sassulo loša ekipa, trenutno drže 6 mjesto, ali danas teško da će osvojiti bod. U zadnjih 5 utakmica ove dvje momčadi, Juve je slavio 4 puta, još kad i dodamo da su to vrlo prijateljski klubovi, mislim da Juventus danas pobjeđuje i hvata priključak.

Link to comment
Share on other sites

A.Drummond (17.5) under 1.85 Wwin

 

Drummondu je ovo 2. utakmica ove sezone. Sinoć je odigrao odličnu utakmicu u pobjedi protiv Hawksa. Zabio je 18 poena i skupio čak 19 skokova. Jučer je margina na njega bila 15.5 ali pošto je sinoć zabio 18 odmah su ga podigli za 2 poena što je po meni greška pošto večeras igraju protiv Jazzera koji su jedna od boljih obranbenih ekipa lige i mislimpored Goberta neće lako postizat poene a boga mi ni skupljat ofenzivne skokove. Pošto je on totalno bezopasan kad je udaljen više od 2 metra od koša a slobodna bacanja šutira ispod 50% mislim da je danas bliže underu nego overu

 

B.Beal (18.5) under 1.85 Wwin

 

Beal je jedan od boljih mladih Sg u ligi. Danas mu je matchup još jedan mladi i odličan obranbeni SG Oladipo. Beal inače sporije kreće u sezonu pa onda pred play off ulovi pravu formu. Kao šta sam već napisao metchup mu je Oladipo  koji odlično igra obranu mislim da je ipak malo previsoko postavljen

 

G.Monroe (15.5) over 1.85  Wwin

 

Monroe je ove sezone promijenio franšizu. Iz Pistonsa je prošao u Buckse.U bucksima bi trebao bit startni centar i vjerujem da će imat jako dobre brojke. Danas igra protiv Knicksa. njima je startni centra Robin Lopez. Solidan igrač ali niš posebno tako da mislim da bi Monroe trebao u over

 

C.Anthony (25.5) over 1.85 Wwin

 

Anthony je lani propustio kraj sezone a Knicksi su ubilježili najgori skor ikad u povijesti ove velike franšize. U predsezoni je Anthony izgledao jako dobro. a kad je takav on je u top 3 scorera lige. Margina 25.5 je za njega čak i dosta dobro postavljena ali nekako mislim da će danas izdominirat Buckse pogotovo jer nema Giannisa koji im je najbolji obranbeni igrač. Melo je u Knicksima daleko najbolji igrač tako da lovačku dozvolu svakako ima

 

K.Durant (26.5) over 1.85 Wwin

 

Još jedan povratnik nakon šta je lani imao velikih problema s ozlijedama. Isto kao i Melo i durant spada u top scorere lige, a vjerojatno i najbolji. Već par puta je bio najbolji strijelac lige. Danas igraju protiv Spursa. Znači derbi odmah na otvaranju. Matchup mu nije ni malo jednostavan ali kad Durant uđe u ritam nemoguće ga je branit. 26,5 čini mi se itekako dostižno. Ja ga nekako vidim preko 30 večeras

Link to comment
Share on other sites

Kansas City(2.ut)-NY Mets 2 @ 1.80

Nažalost zbog posla veliku većinu sezone sam propustio, pa nisam uspio pratiti, i eto došla je i finalna serija u kojoj KĆ vodi 1:0, ovo je finale pa je nezahvalno prognozirati, no deGrom vs Cueto, definitivno pravo finale, deGrom jedan od najboljih bacača lige, u svojoj prvoj sezoni je bio pokazao zašto je bio nazivan velikim potencijalom, a tek sada sa skupljenim iskustvom mislim da večeras vodi Metse do poravnanja u seriji, te ga očekujem jako dugo u igri, pa čak možda i do kraja svih 9 ininga...ludo finale,a ja opet radim nočnu,grrrrrrr....

Link to comment
Share on other sites

New York - Milwaukee
Khris Middleton OVER [14.5], (1.85)

To nije velika granica za coveka koi se prosle godine preporodio pod votsvom Jasona Kidda.Prosle sezone je belezio po 13,4 poena po mecu.Sa obzirom da vecer nece nastupiti:O.J Mayo Greak Freak i Parker veliki teret u napadu ce pasti na Middletonea i MCW-sa.Veceras pored mene Middleton ide preko 17,5 poena.

L.A. Lakers - Minnesota

Andrew Wiggins UNDER [19.5], (1.85)

Veceras Minnesota imaju kompletan tim.Za razliku od prosle sezone kad je bio jedan od glavnih arsenala u napadu.Veceras to nece biti tako imace smanjenu minutazu od prosle sezone posto minute ce podjeliti sa ostalim guardovima:Rubio.LaVine,Kevin Martin.

 

Milwaaukee-New York Melo over [25,5] (1.85)

Ove sezone Melo ce biti fokalna tocka napada Knicksa.Fisher ce veceras biti bez Seraphina,a upitni su Affalo i Wiliams Ja ovde igram over na Melo,sretno svima

Link to comment
Share on other sites

Napokon je pocela i Nba sezona, verujem da ce nocni termin na forumu biti aktivniji.

Sto se mojih preporuka za veceras tice, krenucu ovako: 

WUQ6W.jpg

Da malo pojasnim, mislim da ovde WilliamHill nudi jako povoljne margine na Lillarda i Davisa (21.5 i 25.5 a u ostalima su 26.5 i 27.5-28.5) uz pobede njihovih timova. Ja sam poprilicno ubedjen da jedna od ove 2 opcije prolazi, pa cu zato singlirati obe, u bilo kom slucaju dobitka smo u plusu. E sada, zasto bas ovo? Lillard je definitivno nosioc igre u Portlandu trenutno. Prva violina tima koji ce sigurno uzimati najvise suteva. Uz to, karakterise ga sjajan prodor i solidan % suta za 3. Jrue Holiday je povredjen, pa ce samim tim imati laksi posao posto Pelicansi nemaju igraca koji bi mogao pratiti Lillarda i njegovu brzinu. Medjutim ono sto Pelicansi imaju je buducnost NBA i verovatno MVP-a u dolazecim sezonama. Anthony Davis zvani Obrva je ulazi u ovu sezonu jos jaci i kompletniji. Od njega su napravili pravu zver koju je skoro pa nemoguce cuvati. Sinoc je protiv Golden State-a imao 18 poena uz uzasan sut 4/20. Slobodna 10/15 sto je isto los skor, posto on sutira iznad 80%. Portland je izmenio skoro celu ekipu, nema tu vise Aldridgea koji bi donekle mogao cuvati Davisa. Mislim da Davis veceras ne moze ponoviti onako losu sutersku noc i danas ide na 30+. I Lillard i Davis su glavni nosioci igre i ako njihov tim pobedi, oni ce sigurno biti na vise poena.

Ostali predlozi:

Cousins over 24@1.85 (marathonbet) - Boogie uvek motivisan protiv Clippersa, veceras ga cuva DeAndre Jordan koji je rupa u odbrani, Cousins je prosto prebrz za njega i mislim da ce se veceras zajebavati protiv Clippersa.

Nowitzki under 17@1.83 (marathonbet) - Dirk igra svoju poslednju NBA sezonu, najavljeno je da ce mu minutaza biti znatno smanjena, stoga mislim da ce biti tesko prebaciti ovu granicu uz smanjenu minutazu.

Sretno!

Link to comment
Share on other sites

Veceras ima stvarno more igrača za odigrat u NBA , od već spomenutih Davisa i lilarda, pa under Gasola, parkera.over Middletona, Westbrooka..

Tacno, vidis Gasola sam zaboravio posto ga nema u ponudi ovamo gde ja igram. On ima drugaciju ulogu ove sezone, a i manju minutazu, nece tu biti overa kao u prosloj. Vredi ga igrati under dok mu nisu smanjili granicu na 14.5-15.5

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use