Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 27.10.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Pozdrav,

Danas se na atp u baselu na tvrdoj podlozi susrecu Gulbis i Isner. Isner odlican server, odgovara mu podloga ali Gulbis se odlicno snalazi protiv servera sto se vidi iz posljednjih rezultata na hardu. Pred par dana je Karlovica u Becu na hardu dobio 2:0 u dva tie breaka a prije tjedan dana je igrao takoder u becu protiv bas Isnera 6:4 4:6 6:4 sta mi govori kako bi ovo trebao bit gust mec. Posto je granica gemova 25, kao najbolja oklada mi se cini over 2,5 seta za koju bet365 nudi kv 2,5

Drugi mec koji kombiniram sa gulbisom i isnerom je sa istog turnira. Tu se sastaju Goffin i Seppi. Talijan Seppi je u maloj rezultatskoj krizi dok Goffin igra solidno i ovdje stavljam na pobjedu Goffina jer ga je unazad mjesec dana cini mi se u Pekingu dobio 6:2 6:3.

Dakle:

Gulbis - Isner over 2,5 (2,5)

Goffin - Seppi 1 (1,25)

Bet 365 - doubles 3,12

Pozdrav,

Danas se na atp u baselu na tvrdoj podlozi susrecu Gulbis i Isner. Isner odlican server, odgovara mu podloga ali Gulbis se odlicno snalazi protiv servera sto se vidi iz posljednjih rezultata na hardu. Pred par dana je Karlovica u Becu na hardu dobio 2:0 u dva tie breaka a prije tjedan dana je igrao takoder u becu protiv bas Isnera 6:4 4:6 6:4 sta mi govori kako bi ovo trebao bit gust mec. Posto je granica gemova 25, kao najbolja oklada mi se cini over 2,5 seta za koju bet365 nudi kv 2,5

Drugi mec koji kombiniram sa gulbisom i isnerom je sa istog turnira. Tu se sastaju Goffin i Seppi. Talijan Seppi je u maloj rezultatskoj krizi dok Goffin igra solidno i ovdje stavljam na pobjedu Goffina jer ga je unazad mjesec dana cini mi se u Pekingu dobio 6:2 6:3.

Dakle:

Gulbis - Isner over 2,5 (2,5)

Goffin - Seppi 1 (1,25)

Bet 365 - doubles 3,12

Mozda je bolje igrati over gemova, kvota jest malo manja.. ali ak slucajno zavrsi 76 76 prolazi...a svakako ako budu 3 seta opet ce proci jer tesko da budu 3 tako glatka...

19:04 Orebro-Lulea (ki) 1 2.22 pinnacle 

Radi se o 6. kolu Švedske lige. Orebro se nalazi na 8. mjestu sa omjerom 1-4. Dobili su Umeau u gostima 90:87, a izgubili su od: Sundsvalla, Uppsala, Borasa i Nassjoa. Mislim da je vrijeme za prvu domaću pobjedu ove sezone. U goste im stiže 10. ekipa lige, Lulea. Oni imaju utakmicu manje, a trenutno su na omjeru 1-3. Dobili su Nassjoa u prvom kolu u svojoj dvorani a nakon toga gube od Sodertaljea 2 puta i Umeae. Ono što je bitno ovdje je to da je Lulea stigla bez važnog igrača Jarauna Burrowsa, koji je drugi najbolji strijelac ekipe u prosjeku sa 15 poena a i najbolji je skakač ekipe. Mislim da je vrijeme da Orebro dobije u svojoj dvorani utakmicu ove sezone, inače ne pratim toliko ovu ligu ali mi je ovo upalo u oko, a i za jednu usporedbu: Orebro dobio Umeau u gostima, a sljedeće kolo Umea slavila na gostovanju kod Luleae.

Eh dočekali smo i NBA ligu i novu sezonu! Barem će sad svaki dan biti nešto za kladit se :)

Krecemo ovako!
Golden State - New Orleans HT/FT 1/1
BET365 1,50
Atlanta - Detroit 1
BET365 1,33

Preko moba pišem pa mi se neda opširno. Prošlogodišnji prvaci kreću danas protiv jako oslabljenog New Orleansa , veceras će im urucit prstenje , bit će krcata dvorana, spektakl za otvaranje.wariorsi su svi na broju, zdravi i spremni, nisu se puno mijenjali i trebali bi pobjedit veceras uvjerljivo! Kažem gostima fali 5,6 igrača i sigurno je da nevjerojatni Davis nemoze sam ovo dobit.
Drugi meč je atlanta koja je prošle godine dozivila preporod i sve iznenadila, ove godine su ostali na okupu i za očekivat je opet odlične igre. Detroit dosta loš u rosteru, bez prevelikih šansi. Bez puno komplikacija, veceras lagano odigrat i prvenstveno uzivat u igri :)

Cao svima ja sam nov i bavici cu se iskljucivo sa Nba analizama paa pocinjemo

Atlanta Hawks - Detroit Pistons
Ersan IliyasovaOVER [10.5], (1.85) po odlaska Monroea Iliyasova bice starter na poziciju centra.Danas na presu je receno da ce igrati oko 30 minuta sto je veliki procenat da predje granicu.

Atlanta Hawks - Detroit Pistons = h1[-6], (1.87)

(Atlanta da pobedi sa 7 ili vise razlike) Ovdje sanse su velike da ce Atlanta izdvujiti pobedu sa vise od 7 razlika gledao sam Atlanta u preseason i cine se puno bolja momcad koja je popunila svoj roster sa Splitera i Hardaweya koji ce biti dzokeri sa klupe.

UKUPNA KVOTA:3,45

Cao svima ja sam nov i bavici cu se iskljucivo sa Nba analizama paa pocinjemo

Atlanta Hawks - Detroit Pistons

Ersan IliyasovaOVER [10.5], (1.85) po odlaska Monroea Iliyasova bice starter na poziciju centra.Danas na presu je receno da ce igrati oko 30 minuta sto je veliki procenat da predje granicu.

Atlanta Hawks - Detroit Pistons = h1[-6], (1.87)

(Atlanta da pobedi sa 7 ili vise razlike) Ovdje sanse su velike da ce Atlanta izdvujiti pobedu sa vise od 7 razlika gledao sam Atlanta u preseason i cine se puno bolja momcad koja je popunila svoj roster sa Splitera i Hardaweya koji ce biti dzokeri sa klupe.

UKUPNA KVOTA:3,45

Slazem se za over Ilyasove ali se ne slazem sa tim da je na presu receno da ce igrati oko 30minuta. Vreme koje ce igrac provesti na terenu se nikad ne zna jer uvek postoje faktori rizika (povreda, faulovi) tako da je obicna glupost ovo oko vremena. Sve u svemu tip je dosta realan i ispraticu ga na vezanom tiketu; Srecno nam :)

19:04 Orebro-Lulea (ki) 1 2.22 pinnacle

Radi se o 6. kolu Švedske lige. Orebro se nalazi na 8. mjestu sa omjerom 1-4. Dobili su Umeau u gostima 90:87, a izgubili su od: Sundsvalla, Uppsala, Borasa i Nassjoa. Mislim da je vrijeme za prvu domaću pobjedu ove sezone. U goste im stiže 10. ekipa lige, Lulea. Oni imaju utakmicu manje, a trenutno su na omjeru 1-3. Dobili su Nassjoa u prvom kolu u svojoj dvorani a nakon toga gube od Sodertaljea 2 puta i Umeae. Ono što je bitno ovdje je to da je Lulea stigla bez važnog igrača Jarauna Burrowsa, koji je drugi najbolji strijelac ekipe u prosjeku sa 15 poena a i najbolji je skakač ekipe. Mislim da je vrijeme da Orebro dobije u svojoj dvorani utakmicu ove sezone, inače ne pratim toliko ovu ligu ali mi je ovo upalo u oko, a i za jednu usporedbu: Orebro dobio Umeau u gostima, a sljedeće kolo Umea slavila na gostovanju kod Luleae.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use