Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 25.10.2015

PaoNaLazio

Recommended Posts

Ovo što si ti naveo nsu rezultati kvalifikacija,zbog jake kiše kvalifikacije su odgođene za danas u 15:00,a sama utrka je u 20:00.Vettel je mjenjao motor i bit ce kaznjen sa 10mjesta,tesko je prognozirati kako ce zavrsiti ovaj vikend jer je i treninge ometala kiša i nije puno krugova odvoženo.Za danas se isto očekuje kiša,Hamilton bi mogao osigurati naslov,tako da očekujem vettela da starta oko 14-15 pozicije,ali stvarno ne znam kakvi su wiliamsi na ovoj stazi,a kimi nije nešto u kvalifikacijama,tako da vrijedi pokušati,ali s oprezom.

da, da ..posle sam video da jos nisu ni pocele kvalifikacije. najverovatnije necu nista da igram, zeznuto je to (nije lose probati ovaj safety car ako ce vec ocekuje kisa) hvala na objasnjenju

da, da ..posle sam video da jos nisu ni pocele kvalifikacije. najverovatnije necu nista da igram, zeznuto je to (nije lose probati ovaj safety car ako ce vec ocekuje kisa) hvala na objasnjenju

ma nista,zato smo tu.Slazem se da je zeznuto,ali ja ću vjerojatno probati na bottasa,williamsi su tu odmah uz bok ferrariju,ustvari bottas je uz bok kimiju,a mrvicu losiji od vettela i ako će vettel danas startati koji 7-8 mjesta ispod,teško će nadoknaditi još ako zapne u nekom vlakiću,ali formula je takva nepredviljiva može se dogoditi da se bottas sudari u 1.zavoju,ne mozes to znati,vrijedi probati za neku sitnu lovu.

Ovo što si ti naveo nsu rezultati kvalifikacija,zbog jake kiše kvalifikacije su odgođene za danas u 15:00,a sama utrka je u 20:00.Vettel je mjenjao motor i bit ce kaznjen sa 10mjesta,tesko je prognozirati kako ce zavrsiti ovaj vikend jer je i treninge ometala kiša i nije puno krugova odvoženo.Za danas se isto očekuje kiša,Hamilton bi mogao osigurati naslov,tako da očekujem vettela da starta oko 14-15 pozicije,ali stvarno ne znam kakvi su wiliamsi na ovoj stazi,a kimi nije nešto u kvalifikacijama,tako da vrijedi pokušati,ali s oprezom.

u 3 počinju kvalifikacije vrijedi odigrat,možda se smanje koef. bolje odigrat dok su još toliki

Paris je prosle sezone ovdje jedva X izvukao kamoli sada.. Veszprem je ekipa koja je ostala cijela i nadogradila sebi jos vise.Dzaba Parisu svo to bogastvo kada nemaju trenera pravog ja bi se cak usudio reci da je ovaj pomocni trener Veszprema daleko ispred trenerera Parisa.. Sto se tice utakmice no bet ili neki under golovi ;)

Trener Psg nije isti kao prosle godine i ekipa je jača nego prošle godine

Real Madrid - Tenerife

H1(-4,5) 1 Cetvrtina

Videli smo kako je real odigrao protiv Crvene Zvezde, jako u odbrani maksimalno u napadu i sa velikom zeljom za uspehom. Sezonu su zapoceli lose, dosta poraza i verujem da ce i u danasnjem duelu igrati maksimalno, a zaista nema razloga da tako ne bude, i u takvoj situaciji vidim real na oko 10 poena prednosti u prvoj cetvrtini, opet napominjem da uvek igram kod ovako velikih hendikepa na pobedu favorita prvu cetvrtinu, jer uglavnom se na pocetku napravi velika razlika i onda je drugi tim odrzava. Naravno ako tim udje maksimalno i bez ponizavanja protivnika.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use