Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 22.10.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Pozdrav ljudi za danas mislim da prolazi kontrahendi pinar karsiyake kod PAOa. Pinar jos od drugog dijela prosle sezone igra odlicno sto se i vidi po rezultatima. Proslo kolo sam htio predloziti igranje na njih protiv barce medutim nisam bio siguran kako ce odreagirati na svjetla pozornice ( iako su svjetla turske pozornice poprilicno jaka ) i ispostavilo se da sam trebao. Danas igraju protiv PAOa koji je sklon utakmicama na mal broj poena, duge napade i kontroliran ritam. Ne vole run & gun za razliku od pinara koji je puno potentnija ekipa napadacki. Mislim da najveci kontrahendi prolazi sigurno, a mozda i obicni.

Molio bih i da neko napise sto misli o dnipru 1x ili o nekom tenisu tipa cilic, tsonga, jankovicka pa da iskombiniram s pinarom. Od mene slijedece:

Pinar Karsiyaka +14 1.28, ili za hrabrije +7 1.85

Slazem se da pao neće razbiti turke, bit će to tijesna tekma, takoder vjerujem da i khimki pobjeduje Bayern. Rusi su u odličnoj formi, parirali su CSKA, dobili su real i vjerujem kako nastavljaju sa pobjedama u Euroligi!

Ipak tip dana za mene je Bilan over 12,5 PSK

jučer ga je bet365 izbacio sa 9,5!!! Ali nažalost nisam ulovio to. Danas nema Zorica u ekipi cedevite, što znači više minuta Bilanu koji igra konstantno dobro! Protiv Olympiakosa je ostao na 10 uz jako los šut iz igre, ali to je bila posljedica obrane Grka,tj. snaznih i jakih centara. Danas ima znacajno lakši posao protiv francuza. Mršić je naglasio kako je njihova šansa pod obručem i da će se fokusirati na taj dio igre. Što znači puno lopti za Bilana i ja se nadam prolazu :)

Pozdrav ljudi za danas mislim da prolazi kontrahendi pinar karsiyake kod PAOa. Pinar jos od drugog dijela prosle sezone igra odlicno sto se i vidi po rezultatima. Proslo kolo sam htio predloziti igranje na njih protiv barce medutim nisam bio siguran kako ce odreagirati na svjetla pozornice ( iako su svjetla turske pozornice poprilicno jaka ) i ispostavilo se da sam trebao. Danas igraju protiv PAOa koji je sklon utakmicama na mal broj poena, duge napade i kontroliran ritam. Ne vole run & gun za razliku od pinara koji je puno potentnija ekipa napadacki. Mislim da najveci kontrahendi prolazi sigurno, a mozda i obicni.

Molio bih i da neko napise sto misli o dnipru 1x ili o nekom tenisu tipa cilic, tsonga, jankovicka pa da iskombiniram s pinarom. Od mene slijedece:

Pinar Karsiyaka +14 1.28, ili za hrabrije +7 1.85

Od tenisa bi trebala da dobije Suarez Navaro jer joj trebaju bodovi za zavrsni turnir u Singapuru. Nije losa ova Kasatkina, ali je jos dosta mlada 97, godiste. Suarez puna kvalitetnija, iskusnija .. pocinje u 12, a kvote se krecu 1,40-1,50. dakle 

Suarez Navarro - Kasatkina 1  1,40 Wwin

Kasatkina D. - Suarez Navarro C.
Today, 22 Oct 2015, 12:10
Final result 2:0 (6:1, 6:2)40

Ovo za Bilana se slažem da treba probati,a šta kažete i na Zubčića over 9,5?

Čilić-Istomin 1 1,40

AZ daje gol 1,35

V.Plzen daje gol 1,40

Monaco-Qarabag 1 1,45

Čilić brani naslov u Moskvi,iako nije u nekoj bajnoj formi protiv Istomina ima omjer 5-1.Uzbekistanac je u Moskvi igrao 10 puta i samo je jednom prošao u drugo kolo,vjerujem da će i danas biti zaustavljen od strane Marina koji će proći u četvrtfinale.

AZ polako popravlja svoju igru,pogotovo su moćni kod kuće gdje su u prošlom kolu svladali Athletic Bilbao.Gosti su u velikim problemima u domaćem prvenstvu,a i u Europi nakon 2 kola imaju 0 bodova upitan mi je i njihov motiv a i više su fokusiraniji na Bundesligu gdje su im bodovi prijekopotrebni.

Česi dolaze u Beč nakon 6 prvenstvenih pobjeda i minimalnog poraza u Španjolskoj kod Villarreala.Dok Bečani imaju 6 bodova u grupi sa 2 minimalne pobjede,ali imaju i dva uzastopna poraza u domaćem prvenstvu.Nedostaje im 2-3 prvotimca,u padu su formei vjerujem da će gosti naći putdo njihove mreže.

Monaco je svoje zadnje 4 utakmice remizirao i mislim da će ova tekma poslužiti za izlazak iz te krize,Jardim će na teren izvesti najbolje što ima.Gosti dolaze bez svog najboljeg strijelca Reynalda i vjerujem da se neće dobro provesti u kneževini.

Od tenisa bi trebala da dobije Suarez Navaro jer joj trebaju bodovi za zavrsni turnir u Singapuru. Nije losa ova Kasatkina, ali je jos dosta mlada 97, godiste. Suarez puna kvalitetnija, iskusnija .. pocinje u 12, a kvote se krecu 1,40-1,50. dakle 

Suarez Navarro - Kasatkina 1  1,40 Wwin

1,40

uf, kakav pad.. 1:6 2:6. Gledao sam malo, nisam mogo ceo mec da se nerviram.. Suarez losa, ali i mlada Kasatkina dosta dobro odigrala. Izvinjavam se ako je neko ispratio, bas promasen par.

Partizam-Ataltic Bilbao over 4.5 žutih karotna @ 1.87 Marathonbet

Na utakmicama  Partizana uvijek bude dosta kartona. U prva 2 kola ubilježili su 2 pobjede i ako danas pobjede skoro pa su osigurali europsko proljeće tako da će sigurno bit jako nabrijani.  Sudi Raczkowski koji se zna razmahat

FK Gabala-Borussia Dortmund over 4.5 kartona na utakmici @ 2.11 BAH

Ovo igram samo zato jer sudi onaj de*** Bebek. taj se razmaše na bilo kojoj utakmici tako da bi mogao i danas

Duško Savović over 10.5 poena @ 1.85 Winn

Savović je u 1. kolu zabio samo 7 poena ali uz šut iz igre 3/9. u njemčkom prvenstvu zabija 16.5 poena u prosijeku(najbolji strijelac Bayerna). Danas igra protiv Khimkija koji i nje neka obranbena momčad tako da bi ovo trebao baš s lakoćom prebacit

Real Madrid - Crvena Zvezda 22:00

Broj poena ekipe 1, manje od 89,5 - PSK

Dok je u germaniji granica na 87,5 , u SS na 88,5 jedino psk drzi na 89,5. Ja osobno mislim kako je ovo trenutno prevelika granica za Real u euroligi. Opcenito zvezda je danas jako podcjenjena i bas ne ocekujem takvo razbijanje reala. Vec i ptice na grani znaju kako su lose usli u ovu sezonu, izgubili u superkupu, pa pripreme odradili dosta slabo, u prvom kolu eurolige izgubili od Khimkija, a u prvenstvu od Valencije.Protiv jedne run and gun ekipe kao sto je Khimki oni su ubacili 70 poena, Valenciji su doma uspjeli 82 zabit,a unicaji u superkupu 79! Utakmicu protiv bostona koja se igrala 48minuta ne uzimam u obzir ,tamo su zabili 96 u jednoj egzibiciji. Jedino su u zadnjem kolu zabili 94 poena , ekipi za koju rjetko ko i zna( Gipuzkoa ). Zvezda je u prvom kolu primila 59 koseva protiv Strasbourga, dok utakmice u aba ligi nisu mjerodavne. Ove dvije ekipe susrele su se dva puta i real je zabijao 85 i 79 koseva, ali realno u tim utakmicama je real bio u daleko boljoj formi nego sto je danas. Smatram da nece moc u svim cetvrtinama zabiti oko 22,23 poena i da nece ici na 90+ poena.

Slažem se za zubcica, htio sam i njega pisat al necu pretjerivat, trebao bi dobit više minuta u rotaciji danas, pogotovo na poziciji 3, a pošto je u odličnoj formi, očekujem bar 10 poena

17:00 Qabala - Dortmund
tip: domaćin over 2,5 kartona @ 1,82
kladionica: 888bet / unibet

Sudac: Bebek - prosjek od 7 kartona po utakmici

Vjerujem da bi ovdje moglo biti iznenađenja i da bi Qabala mogla uzeti bod, koliko god to zvučalo nerealno.
Qabala je čvrsta momčad koja je odigrala nerješeno s Paokom kod kuće te imala X do 84' protiv krasnodara. U domaćem prventsvu dobro guraju te se nalaze samo bod iza 1.
Što se tiće statistike i kartona, Qabala je puno agresivnija i čvršća kod kuće te su ove sezone u 6/9 utakmica dobili 3 ili više kartona. Ako znamo da im je to povijesni nastup u Europi te da su hrpu novaca uložili u momčad možemo pretpostaviti da će dati više od maksimuma u Europskim utakmicama.
Dortmund nije u najboljoj formi te u posljednjih 5 nastupa ima tek 1 pobjedu, u zadnjem kolu protiv Mainza. Oni su u prva dva kola igrali u gotovo najjaćem sastavu tako da njima Europska liga ne služi za isprobavanje novih igrača kao što je to slučaj kod velikih klubova. Vjerujem da će dat sve od sebe da pobijede ali isto tako vjerujem da će uć u utakmicu podcjenjujući protivnika što će otvoriti prostora i domaćinu da pokuša zaiti gol što nam definitivno ide u prilog.
Sve u svemu, po meni više nego dobar koefcijent za ovu okladu.

21:05 Fenerbahce - Ajax
tip: over 4 kartona @ 1,70
kladionica: bet365

Sudac: Fernandez - prosjek od 5,7 kartona, a u posljedjih 57/68 (84%) je pokazao 4 ili više kartona

Uz fenomenalnu statistiku suca ću još samo spomenuti statistiku klubova:
Fenerbahce je u ovoj sezoni na domaćem terenu u 6/7 utakmica dobio 2 ili više kartona.
Ajax ove sezone u gostima u 6/8 utakmica dobio 2 ili više kartona.

Kada bi gledali samo statistiku ova granica je definitivno promašena. Ali ima tu još puno stvari važnijih od same statistike, važnost utakmice jer se Fener i Ajax nalaze na 4. i 3. poziciji u skupini, izjednačenu utakmicu, najjači sastavi, Tursku atmosferu na stadionu itd..

Sretno!

17:00 Qabala - Dortmund

tip: domaćin over 2,5 kartona @ 1,82

kladionica: 888bet / unibet

Sudac: Bebek - prosjek od 7 kartona po utakmici

Vjerujem da bi ovdje moglo biti iznenađenja i da bi Qabala mogla uzeti bod, koliko god to zvučalo nerealno.

Qabala je čvrsta momčad koja je odigrala nerješeno s Paokom kod kuće te imala X do 84' protiv krasnodara. U domaćem prventsvu dobro guraju te se nalaze samo bod iza 1.

Što se tiće statistike i kartona, Qabala je puno agresivnija i čvršća kod kuće te su ove sezone u 6/9 utakmica dobili 3 ili više kartona. Ako znamo da im je to povijesni nastup u Europi te da su hrpu novaca uložili u momčad možemo pretpostaviti da će dati više od maksimuma u Europskim utakmicama.

Dortmund nije u najboljoj formi te u posljednjih 5 nastupa ima tek 1 pobjedu, u zadnjem kolu protiv Mainza. Oni su u prva dva kola igrali u gotovo najjaćem sastavu tako da njima Europska liga ne služi za isprobavanje novih igrača kao što je to slučaj kod velikih klubova. Vjerujem da će dat sve od sebe da pobijede ali isto tako vjerujem da će uć u utakmicu podcjenjujući protivnika što će otvoriti prostora i domaćinu da pokuša zaiti gol što nam definitivno ide u prilog.

Sve u svemu, po meni više nego dobar koefcijent za ovu okladu.

Također mislim da bi domacin mogao dobiti dosta kartona. Mislim da je odlična opcija i pogledati utakmicu, te ukoliko prvih 20ak minuta ne bude kartona, uplatiti over kartona kod bet365 na nižoj granici od trenutne, jer kako vrijeme bude odmicalo a, hipotetski, nebude kartona granica će naravno biti niža...

Više od mene za vikend, ima solidnih utakmica, nadam se da će i ishod biti kao i prošog vikenda ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use