Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 20.10.2015.

CreativeBet

Recommended Posts

20:45 Leverkusen - Roma
tip: over 4.5 kartona @ 1,90
kladionica: bet365

Sudac: Kassai (mađarska) - u posljednje 42/60 (70%) utakmica je sudio 5 ili više kartona.

Bit će ovo vrlo neizvjesna utakmica. Roma ove sezone ne briljira u gostima a s druge strane Leverkusen nije u najboljoj formi ali kod kuće od 6 utakmica ima 4 pobjede jedan remi i jedan poraz.. Ne loša statistika za domaće utakmice, tako da pobjednika ove utakmice nitko ne može prognozirati i ovo može otići na obje strane.
Druga stvar je ta što se Roma nalazi na posljednjem mjestu i porazom bi već nakon 3 kola zaostajala 5 bodova iza 2. plasirane momčadi. To znači da u ovoj utakmici idu i više od 100%. Što se tiće kartona, Roma u prosjek u gostima dobiva 3 kartona po utakmici s time da će ovo biti sve samo ne prosječna utakmica. Ne bih se iznennadio kada bi samo Roma probila ovu granicu od 4,5 kartona :)
Leverkusen u prosjeku u domaćim utakmicama dobiva više kartona nego u gostima što je za ovu okladu odlično. Dobivaju između 2-3 kartona.

Kao što sam rekao, očekuje nas izjednačena utakmica sa sucem i ekipama koje u prosjeku imaju više kartona od ponuđene granice. Ovo se mora odigrati!

Sretno!

15:00 Dinamo U19 - Olympiakos U19

http://www.index.hr/sport/clanak/dinamovi-juniori-bez-pola-momcadi-na-olympiakos/850275.aspx

Dinamo bez 6 igrača iz prve postave sa posljednje utakmice. To se mora loše odraziti na svaku momčad.
Procjenite sami ali koeficijent će sigurno past, za sada imate dvojku u bet365 po 2,9

Sutra bi se trebala tenisu vratiti Iva Majoli. U Moskvi igra parove s Bukhanko. Majoli nije igrala bar 10 godina a ova Bukhanko igra samo ITF turnire i ove godine pojedinacno ima skor 0-17 i samo dva osvojena seta. Iako koeficijent je 1,12 u 888sport mislim da se to isplati igrati jer neznam kak bi Dabrowski/Olaru to mogle izgubiti jer su one oko 50 mjesta u parovima.

Krenuo sam u neke projekte pa ću manje stvari postavljati ovdje, koga bilo šta zanima uvijek se može obratiti u inbox...

Dinamo-Olympiakos over 4,5 kartona 1.90 Bet365

Vratila nam se liga prvaka, a utakmicu koja će nas možda i najviše zanimati odigrat će Dinamo i Olympiakos. Jako važna utakmica, Oly je 2. dok je Dinamo 3. u grupi F i imaju isto bodova. Olympiakos je izgubio od Bayerna na domaćem terenu ali su iznenadili Arsenal u gostima 2:3 ; Dinamo je napravio veliko iznenađenje u prvom kolu pobjedivši Arsenal 2:1, ali su na gostovanju u Munchenu lagano poraženi od Bayerna sa 5:0. Ovdje ne bi dirao u pobjednika, izglednija mi je opcija over kartona. Utakmicu sudi Paolo Tagliavento, solidan što se žutih tiče.  U zadnjih 8 utakmica: 4, 10 i crveni, 4, 3, 5, 6, 7, 6. Što se ekipa tiče, Oly je jako agresivna ekipa. Zadnju utakmicu dobili su lagano 4:0 AEK-a ali su opet imali 4 žuta kartona, PAOK-a su prije toga u gostima dobili 2:0 a opet su imali 4 žuta, protiv Arsenala 4 žuta, Giannia 2 žuta (dobili 5:1), Xanthia 2 žuta, Bayerna 3 žuta itd.  Što se Dinama tiče, njihove domaće utakmice mi nisu neko mjerilo jer često lagano dobijaju utakmice pa nema potrebe za jačim startovima, kao npr protiv Zagreba u petak. Ali... kada zagusti kao npr kolo prije protiv Inter Zaprešića, kreću i sa ozbiljnijom igrom i startovima, u toj utakmici imali su  4 žuta. Protiv Bayerna i Hajduka imali su 2 žuta, protiv Arsenala 3... Sve u svemu, važna utakmica i za jednu i za drugu ekipu, sudac solidan ekipe još bolje i očekujem ovdje barem 5 kartona. 

Krenuo sam u neke projekte pa ću manje stvari postavljati ovdje, koga bilo šta zanima uvijek se može obratiti u inbox...

Dinamo-Olympiakos over 4,5 kartona 1.90 bet365

Vratila nam se liga prvaka, a utakmicu koja će nas možda i najviše zanimati odigrat će Dinamo i Olympiakos. Jako važna utakmica, Oly je 2. dok je Dinamo 3. u grupi F i imaju isto bodova. Olympiakos je izgubio od Bayerna na domaćem terenu ali su iznenadili Arsenal u gostima 2:3 ; Dinamo je napravio veliko iznenađenje u prvom kolu pobjedivši Arsenal 2:1, ali su na gostovanju u Munchenu lagano poraženi od Bayerna sa 5:0. Ovdje ne bi dirao u pobjednika, izglednija mi je opcija over kartona. Utakmicu sudi Paolo Tagliavento, solidan što se žutih tiče.  U zadnjih 8 utakmica: 4, 10 i crveni, 4, 3, 5, 6, 7, 6. Što se ekipa tiče, Oly je jako agresivna ekipa. Zadnju utakmicu dobili su lagano 4:0 AEK-a ali su opet imali 4 žuta kartona, PAOK-a su prije toga u gostima dobili 2:0 a opet su imali 4 žuta, protiv Arsenala 4 žuta, Giannia 2 žuta (dobili 5:1), Xanthia 2 žuta, Bayerna 3 žuta itd.  Što se Dinama tiče, njihove domaće utakmice mi nisu neko mjerilo jer često lagano dobijaju utakmice pa nema potrebe za jačim startovima, kao npr protiv Zagreba u petak. Ali... kada zagusti kao npr kolo prije protiv Inter Zaprešića, kreću i sa ozbiljnijom igrom i startovima, u toj utakmici imali su  4 žuta. Protiv Bayerna i Hajduka imali su 2 žuta, protiv Arsenala 3... Sve u svemu, važna utakmica i za jednu i za drugu ekipu, sudac solidan ekipe još bolje i očekujem ovdje barem 5 kartona. 

bet365 vec digao marginu na 5,5

Dinamo - olimpijakos mladi u19
Tip: x2
Koef: 1.66
bet365

Mladici dinama su na svj. Prvenstvu u cileu, cak 12 njih. Njih 5 cak igra u startnoj 11 dinama u19, lovren brekalo i drustva nema. Igrat ce neki novi klinci...oli olimp pobijedio bayern 1-0 i zabili cak 2 gola arsenalu, al izgubili 3-2. Protiv dinama bi morali uzeti barem bod

FT 2:2

Dinamo-Olympiakos over 4,5 kartona 1.90 Bet365

Slažem se sa svim navedenim. Nažalost trenutno je granica u bet365 5,0 ili 5,5 kako si odaberete.

Unibet i William Hill zato imaju over 4,5 kartona u ponudi, računaju i eventualni crveni karton a koeficijenti su i više nego solidni ;)

0zsY1P0.png

Po9hBL4.png

Mislim da vredi uzeti duplu sansu na Oly 1,53 kvota u Wwinu. Jeste Dinamo dobio u prvom kolu Arsenal, ali pitanje je kad ce takav uspeh ponoviti. Ne podcenjujem Dinamo, nit umanjujem njihovu pobedu.. ali smatram da je Oly kvalitetniji i da mogu bar do boda veceras. Ja sam uzeo i cistu pobedu, ali dupla sansa je skorz ok kvota za neki dubl. 

I imam jedno pitanje u vezi tekme Bate-Barsa .. zanima me misljenje za tip : Ko ce  dobiti vise kartona na mecu?

Barsa bi trebalo da ima dosta vise loptu u posednu, i da napada.. pa ocekujem vise prekrsaja od strane domace ekipe i da imaju vise kartona na mecu.. a kvota je solidna 1,75 Wwin.  Kakvo je vase misljenje za ovo?

Dinamo-Olympiakos 2 2,90

Odmah u startu da naglasim da ovdje očekujem pobjedu gosta,predobar koef. i šteta bi bilo to propustiti,osobno ovo sam singlirao za lijepe pare.

E sad idemo vidjeti kakva je situacija,Dinamo je doma pobjedio Arsenala i izgubio u Minhenu ali u ovaj susret kreću bez direktora obrane Sigalija i motora ekipe Ademija(te naravno Šife koji je već dugo van stroja).Dok Grci u Zagreb dolaze bez iskusnog veznjaka Cambiassa i Durmaza,također s 3 boda koja su otkinuli u Londonu.Olympiakos godinama igra u ovom natjecanju,prolazili su nekad i grupnu fazu,prepuni su iskustva,financijski su moćniji i ove 2 utakmice s Dinamom su im od velikog značenja jer s pobjedama otvaraju vrata nokaut-faze.

I evo još par prijedloga za nešto iskombinirati :)

Dynamo K.-Chelsea X2 1,45

Arsenal-Bayern 1X 1,90

Hrvatska(17)-SAD(17) 1 1,70

Englezi gostuju u Ukrajini bez Pedra,Ivanovića,Remya i Courtoisa dok je kod domaćina upitan samo Rybalka ali bez obzira na to Chelsea je puno kvalitetnija ekipa iako ove sezone ne blistaju smatram da večeras neće izgubiti.Dynamo je u petak glatko poražen od najvećeg rivala Šahtara sa 3:0 te sada uzdramni dočekuju Chelsea,ali sa bodom više na tablici.

Arsenal ukoliko danas ne dođe do kojeg boda mislim da se može oprostiti od natjecanja i samo iz tog razloga tipujem na 1X,iako je Bayern moćnija ekipa.Domaćinu će danas faliti vratar Ospina(još i bolje :D jer on je do sada branio u LP,tako da će danas na vratima početi Cech),te Welbeck,Rosicky i Wilshere koji su već duže vrijeme na listi ozlijeđenih.

Bavarci dolaze bez Riberya,Robbena,Badstubera,Benatie koji su isto već dugo ozlijeđeni ali nedavno su ostali i bez Gotzea ali imaju oni kvalitetan kadar da popune te važne izostanke.

Zadnji par dolazi sa SP do 17 god. koje se održava u ČIle-u.Nekih prevelikih informacija za ovu utakmicu nemam ali sam gledao utakmice i jedne i druge ekipe u prvom kolu.Naši momci su igrali protiv nabrijanog domaćina i odigrali 1:1 uz dosta prigoda s obje strane.Dok su Ameri izgubili od favorita Nigerije reći ću samo 2:0 jer nisu zapucali u okvir protivničkog gola a igra se odvijala stalno na njihovoj polovici.Uz to ostali su još i bez stopera koji je startao u prvoj tekmi zbog crvenog kartona.Naši su sigurno kvalitetniji i nadam se da će to i pokazati na terenu i opravdati moja očekivanja. :)

Ovo je više pitanje nego savjet za klađenje ali ja bi igrao:

Pavić (+1,5set) - Delbonis   1  1,64 (tj da Pavić osvaja set)

Igra se u dvorani u Švedskoj a Delbonis na hardu i u dvorani ima skor 6-22 i koliko vidim po skoru da najviše igra na zemlji.

Pavić je ovdje prošao kvale a i većinom igra na bržim podlogama pa mislim da bi mogao ovdje uzeti set.

Nisam stručnjak pa ako bi mogao netko dat neki komentar...

Barsa bi trebalo da ima dosta vise loptu u posednu, i da napada.. pa ocekujem vise prekrsaja od strane domace ekipe i da imaju vise kartona na mecu.. a kvota je solidna 1,75 Wwin.  Kakvo je vase misljenje za ovo?

Slažem se, za očekivati je da će BATE dobiti više kartona, a onda i da će dobiti prvi karton, iako je to uvijek malo rizična oklada, ali imo koef nebi trebao biti veći od 1,55...

Unibet daje 1,43 da će BATE dobiti više kartona...

Columbus-NY Islanders 5.5 over 1,85

Iako kao što sam rekao već ne volim se kladiti na hokej evo jedne zanimljive oklade.

Columbus zabilježio katastrofalan ulazaka u sezonu gdje nema još ni osvojenog boda,ali bili su u overu 5 utakmica,jedino protiv Chicaga su ostali under(susret završio 4:1,znači za jedan gol). Islandersi su od 5 utakmica 3 puta bili u overu,a preostale 2 tekme under su odigrali takođersa Chicagom(2:2,4:1).

U zadnje 4 međusobne utakmice ova 2 kluba uvijek je bilo 7-9 pogodaka,tako da i večeras očekujem atraktivan susret. 

Chelsea to win either half (1.80) Ovo mi je danas jedan od parova koje takoreci moram probati zbog kvote.Dynamo je prvi na tablici sa 4 osvojena boda; remi sa Portom i pobjeda protiv Mcabi-ja.Chelsea ima 3 osvojena boda kao i Porto koji ih je i pobijedio u zadnjem kolu.Situacija u ovoj grupi je itekako napeta i bit ce tu borbe do samog kraja izmedu Porto, Dynamo i Chelsea. Chelsea je kao sto i ptice na grani znaju bio katastrofalan u zadnje vrijeme, nakon ove reprezentativne pauze koja mi se cini da im je dobro dosla pobijedili su Aston Villu 2:0, danas u Kijevu moraju ostvariti pozitivan rezultat ili ce se naci u teskoj situaciji.Dynamo je izgubio zadnju utakmicu u prvenstvu od Sahtara 3:0 na domacem terenu i to ih je sigurno malo poljulalo.Vruca atmosfera u Kijevu je adut domacinima ali Chelsea je navikao na igranje teskih utakmica i danad The Special one mora motivirati svoje sikire kako god zna.Ovaj bet mi se cini kao dobra oklada jer u slucaju remija pa cak i poraza ovaj bet moze proc.

Goksim moze savjet za kartone granice su mi cudne

Bate-Barca over 3.5na mecu je 1.85

Porto-Maccabi over 3.5 na mecu 1.65

Porto igra dosta okomito i mislim da ce maccabi morat "tuc" dosta..a bate barca sta da kazem bateu "utakmica sezone"..dat ce 300% i nece se stedit..sad nisam gledao tko sudi pa ako mozes daj savjet

Chelsea to win either half (1.80) Ovo mi je danas jedan od parova koje takoreci moram probati zbog kvote.Dynamo je prvi na tablici sa 4 osvojena boda; remi sa Portom i pobjeda protiv Mcabi-ja.Chelsea ima 3 osvojena boda kao i Porto koji ih je i pobijedio u zadnjem kolu.Situacija u ovoj grupi je itekako napeta i bit ce tu borbe do samog kraja izmedu Porto, Dynamo i Chelsea. Chelsea je kao sto i ptice na grani znaju bio katastrofalan u zadnje vrijeme, nakon ove reprezentativne pauze koja mi se cini da im je dobro dosla pobijedili su Aston Villu 2:0, danas u Kijevu moraju ostvariti pozitivan rezultat ili ce se naci u teskoj situaciji.Dynamo je izgubio zadnju utakmicu u prvenstvu od Sahtara 3:0 na domacem terenu i to ih je sigurno malo poljulalo.Vruca atmosfera u Kijevu je adut domacinima ali Chelsea je navikao na igranje teskih utakmica i danad The Special one mora motivirati svoje sikire kako god zna.Ovaj bet mi se cini kao dobra oklada jer u slucaju remija pa cak i poraza ovaj bet moze proc.

Slazem se u potpunosti s tobom, ja igram isto to i vezem Olimpiakosa to win either half, kvota je oko 1,80. I na jaci ulog.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use