Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 19.10.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Evo jedan rekreativni za danas :)

Panathinaikos-Pas Giannina 1 1,40

PPD Zagreb-Vardar 1 1,40

Medveščak-Ugra 1X 1,40

Pao je najbolji domaćin lige bez primljenog gola u 3 utakmice,dok je Giannina tipično domaćinska ekipa koja na gostovanju u prosjeku prima po 3 zgoditka.

Domaćinu će danas nedostajati veznjak Mendes te Essien i Wimmer koji nemaju još nijedan nastup ove sezone.

Dok će gostima nedostajati standardan veznjak Lila.

Zagreb nakon pobjede u LP dočekuje ekipu Vardara koja je svoj susret LP odigrala jučer u Danskoj i iznenađujuće izgubila.

Prevalili su veliki put,na ovu turneju krenuli su bez prvog vratara Šterbika te Dujšebaeva,Stoilova i Derevenja dok je Zagreb samo bez Mandalinića i to već duže vremena.

Iako hokej ne preferiram vjerujem da Ugra neće pobjeditiu Zagrebu,iako se radi o solidnoj ekipi koja je na početku sezone bila čak i na samom vrhu tablice u zadnje vrijeme forma im je u silaznoj putanji,zadnjih 5 gostovanja gola razlika im je 0:18. Dok Medveščak ima pred sobom 6 domaćih utakmica,u prošloj utakmici pobjedio ih je Avtomobilist nakon produžetka koji je jača od Ugre.

Vec sam jucer uocio taj zagreb - vardar. Moglo bi tu biti mucki. Vardar je mozda cak i jaci, ali jucer su igrali..danas dolaze oko 1 ..tekma je u pol 6 ...jel bi se dalo igrati dvojku ili je jedinica realna

Mislim da će biti gusto iako Vardar ima više i bitnije izostanke plus igrali su i putovali jako puno zadnjih par dana tako da ce se sigurno i to osjetiti. Zagreb puno svježiji te su opravdano favoriti..Mislim da dobivaju iako nisam siguran da je 1,40 vrijedno rizika.

Po meni danas ima puno lijepih mečeva, pogotovo u košarci!
Igra se grčki derbi,
Panathinaikos - Olympiakos
Nakon dugo vremena mislim da je pao bolja momčad i da bi ove sezone trebali bit bolji. Kvota je 1,50 u bet365
Zatim imamo derbi u turskoj
Galatasaray- Efes
Galatasaray nakon prošlogodišnje turbulencije pokušavaju odigrat normalnu sezonu i konsolidirat se. Dobili su dosta tijesno neptunas u europi i solidno ušli u novu sezonu.danas im slijedi pravi test protiv uvijek jakog efesa, koji je takoder dosta dobro ušao u novu sezonu. Ove dvije ekipe susrele su se nedavno u pripremama i Efes je slavio 86:78
Danas očekujem sličan ishod, kvota 1,52

Još mi se svida i pobjeda Bayerna sa nekim manjim hendikepom 14,5

Ali najbolji par danas za mene je pobjeda Medveščaka protiv posrnule ugre, konačna pobjeda je na 1,55

U najavi analize je manje vise sve receno o ovom mecu. Samo zelim ukazati da  WilliamHill daje neverovatnih 1.83 na over 65 booking points (ono sto je over 6.5 kartona u bet365). bet365 trenutno drzi granicu od  7.5 po kvoti 1.90, WH daje skoro istu kvotu za karton manje. 

rWe6m.jpg

Alfonso Alvarez je sudija cije sudjenje jako cenim. Lak je na kartonima i principijalan, mislim da se sve poklapa da over 65 probam na malo veci ulog. Za one koji vole jos sigurnije varijante, over 55 je isto super value po 1.44

Sretno!

U najavi analize je manje vise sve receno o ovom mecu. Samo zelim ukazati da  WilliamHill daje neverovatnih 1.83 na over 65 booking points (ono sto je over 6.5 kartona u bet365). bet365 trenutno drzi granicu od  7.5 po kvoti 1.90, WH daje skoro istu kvotu za karton manje. 

rWe6m.jpg

Alfonso Alvarez je sudija cije sudjenje jako cenim. Lak je na kartonima i principijalan, mislim da se sve poklapa da over 65 probam na malo veci ulog. Za one koji vole jos sigurnije varijante, over 55 je isto super value po 1.44

Sretno!

Odlično uočeno! Ovo bi trebalo ispratiti jer su granice gotovo svugdje narasle na 7,5. Očekujem dosta kartona danas. Ja sam igrao u bet-at-home over 5,5 kartona ali je i koef. znatno niži (1,25) ali ovo kod William Hilla se mora uzeti isto.

Danas nije niti neka ponuda tako da mi je defninitivno oklada na over kartona ovdje bet dana.. Nadam se da A.A. neće iznevjeriti ;)

Analiza utakmice Sporting Gijon - Granada

TEwUJ28.png

TEwUJ28.png

xtq5jTq.png

3ZaOLEm.png

Malo su mi čudne granice za današnju tekmu Phi Eagles - NY Giantsa. Ja neću igrati ali ako ko ima 888sport/Unibet isplati se probati:

Eli Manning          over   285,5 yardi   2,15 (u bet365 je granica 282,5 a kvota samo 1,76)

DeMarco Murray  over  55,5 yardi      2,00 (u bet365 je granica 60,5 a kvota samo 1,76)

Eli je u dobroj formi, napad Giantsa dosta ide po zraku i mislim da po ovoj kvoti se to isplati odigrati. Nije loša obrana Eaglesa ali ima i neke ozlijede i iako granica nije mala mislim da će ju mlađi Manning moći prebaciti.

Murray je RB Eaglesa koji je imao fantastičnu prošlu godinu u Cowboysima. Ovdje nije dobro krenuo ali danas je drugi RB Eaglesa upitan zbog ozljede i postoji velika vjerojatnost da neće igrat ali i ako zaigra ovakvu malu granicu bi Murray morao proći.

Po meni su Eaglesi nisu danas ovakvi favoriti pa bi se moglo probat i igrat na manji ulog ili neki sistem:

Phi Eagles - NY Giantsa   2  oko 2,90

Vec sam jucer uocio taj zagreb - vardar. Moglo bi tu biti mucki. Vardar je mozda cak i jaci, ali jucer su igrali..danas dolaze oko 1 ..tekma je u pol 6 ...jel bi se dalo igrati dvojku ili je jedinica realna

Meni se sviđa oklada na Zagreb PPD - Vardar 52.5 manje po 1.95 u Supersportu.. Mislim da je tečaj online na tu okladu 1.60, a margina je 50.5-51.5 uglavnom. Znamo da Zagreb voli usporiti igru, a gosti su se jučer sigurno umorili i moguće da će imati 'teške noge'..

20:00          Bayern - Mitteldeutscher BC

Tip: H1 1 cetvrtina (-5,5)

Kvota: 1,85

Kladionica: Pinbet

Smatram da je razlika u kvalitetu ova dva tima ogromna, naravno sve zavisi o motivaciji domace ekipe. ali posle poraza  od Bonna kod kuce moraju ovaj mec da shvate ozbiljno protiv rivala koji je poslednji i ima sva cetiri poraza. Ekipa Bayerna redovno pobedjuje ubedljivom razlikom kada se sastaju ove dve ekipe, no nisam neki ljubitelj tih hendikepa sa preko 20 poena razlike i vise praktikujem igranje hendikepa u prvom cetvrtini gde ocekujem da bayern napravi razliku od 10 poena ako ne i vise...

Raduljica M. 11,5 više 

Večeras se igra najveći grčki košarkaški derbi u Ateni.Ovdje sam se odlučio na košarkaša Panathinaikosa i reprezentativca Srbije odigrati više.Raduljica je ove sezone jedan od glavnih igrača Pao-a,trener dosta rotira tijekom utakmice pa Raduljica svako malo ulazi i izlazi,ponekad zna ući u probleme s osobnima,ali se nadam da danas to neće biti slučaj.Uglavnom Raduljica na terenu provodi oko 20min,češće je to ispod 20 nego preko,ali danas u ovakvoj tekmi bi mogao provesti i preko.Kad god je u igri napadi Pao-a se vrte oko njega,često mu se spušta lopta u niski post gdje je izrazito jak i iz takvih situacija iznudi faul ili pogodi koš,rijetko kad se to ne dogodi.Zna izaći na p n r i tu je dosta jak,samo kad se sjetimo njegovih partija sa Srbijom i tog p n r sa Teodosićem,nažalost Teodosić ne igra u istoj ekipi,ali može i sa Calathesom i Diamantidisom također solidno odraditi ovaj dio.Često ga se faulira u niskom postu,kad je u zadnjem koraku za šut pa tako i dosta izlazi na liniju slobodnih bacanja koje jako dobro izvodi,granica nije previsoka i ovu granicu od 11,5 svakako može proći,u euroligaškom susretu sa Lokomotiv Kubanom zabio je 15pts za samo 16min,imao je šut za 2pts 4/7 te sa crte slobodnih 7/8.Raduljica je kalibar za NBA i nebi mu Young trebao raditi probleme pod košem,a što se tiče obrane nadam se da neće raditi neke glupe faulove pa tako brzo završiti na klupi.Još bi spomenuo da vrijedi probati na Diamantidisa manje po granici od 9,5 jer očekujem od njega da najviše asistira i razigrava ekipu,a manje šutira,sigurno će ispaliti par trica al nije igrač koji forsira kad nejde,tako da ako promaši prva 2 šuta teško može u over.U euroligi su mu dosta faulova sudili na ime pa je tako izlazio na crtu slobodnih,ali danas nebi to trebao biti slučaj.

rWe6m.jpg

Sretno!

I naravno 7 kartona i lagani prolaz 20 minuta pre kraja  :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use