Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 18.10.2015

fil

Recommended Posts

Neću baš bi za kompom za vikend i malo pokušavam odmorit od kladionice(dosta mi je listića srušila Atlanta nočas :( ) evo par prijedloga za NFL ovaj vikend:

Cle Browns – Den Broncos  2

Prva obrana lige (Broncos) protiv QB Brownsa koji ima u zadnje tri tekme prosjek od 385 yardi po susretu. Nije taj McCown neki sjajni QB (13 godina u NFLu i većinom nije bio starter) i mislim da je vrijeme da se vrati u stvarnost. Obrana Broncosa je jednostavno sjajna i vrijeme je da im se napad pridruži jer za to imaju puno potencijala a obrana Brownsa je 30 po statistici u NFLu.  Koeficijent oko 1,5 je sjajan i ovo je po meni dosta sigurna oklada.

Još se po meni isplati igrati

Min Vikings – KC Chiefs   1

Chiefsima se ozlijedio i neće ga bit do kraja sezone RB Charles i to je veliki udarac za njih jer nemaju nekoj jakog rezervnog RB. Napad im je ionako prosječan a obrana za razliku od prošlih godina baš i nije nešto prekvalitetna i nedostatak Charlesa će biti teško nadoknadiv. Vikingsi dolaze s bye vikenda, igraju doma, nemaju problema s ozljedama i imaju najboljeg RB Petersona a i vrijeme je da QB Bridgewater pokaže svoj talent kakav je pokazivao u rookie sezoni protiv ove prosječne obrane.

Još mislim da bi trebalo proći ali mali su koeficijenti pa neznam dali se isplati riskirati:

NY Jets – Wash Redskins  1

Sea Seahawks – Car Panthers   1

Neću baš bi za kompom za vikend i malo pokušavam odmorit od kladionice(dosta mi je listića srušila Atlanta nočas :( ) evo par prijedloga za NFL ovaj vikend:

Prva obrana lige (Broncos) protiv QB Brownsa koji ima u zadnje tri tekme prosjek od 385 yardi po susretu. Nije taj McCown neki sjajni QB (13 godina u NFLu i većinom nije bio starter) i mislim da je vrijeme da se vrati u stvarnost. Obrana Broncosa je jednostavno sjajna i vrijeme je da im se napad pridruži jer za to imaju puno potencijala a obrana Brownsa je 30 po statistici u NFLu.  Koeficijent oko 1,5 je sjajan i ovo je po meni dosta sigurna oklada.

Chiefsima se ozlijedio i neće ga bit do kraja sezone RB Charles i to je veliki udarac za njih jer nemaju nekoj jakog rezervnog RB. Napad im je ionako prosječan a obrana za razliku od prošlih godina baš i nije nešto prekvalitetna i nedostatak Charlesa će biti teško nadoknadiv. Vikingsi dolaze s bye vikenda, igraju doma, nemaju problema s ozljedama i imaju najboljeg RB Petersona a i vrijeme je da QB Bridgewater pokaže svoj talent kakav je pokazivao u rookie sezoni protiv ove prosječne obrane.

Još mislim da bi trebalo proći ali mali su koeficijenti pa neznam dali se isplati riskirati:

Samo dodatak na okladu Browns-Broncos. Brownsi su ostali bez startnog safetya Gipsina i cornerbacka Haydena. Veliki je to udarac na secondary Brownsa i ako sad Peyton ne baci over yardi neznam kad će. Granica bi trebala biti oko 250-260 i mislim da bi morao ić prek toga

Inter - Juventus  2      2,80 bet365

Ja kao navijač Milana čvrsto stojim da je Juventus ipak galaksija ispred svih zadnjih godina u Italiji i ovo je jednostavno kvota koju moram uzeti. Ako padnem uopće mi nije žao. Ne mogu odliti ovolikoj kvoti na Juventus i čudi me ovo podcijenjivanje, a svi znamo kako Juve odgovori kad ih se podcijeni. Juve nije nešto najbajnije ušao u sezonu, ali to je bilo i za očekivati kad su izgubili kostur ekipe, al da su pogodili sa transferima jesu kao i svih ovih godina te samo treba vremena da se uigra ova momčad sastavljena od vrhunskih pojedinaca za talijanske okvire. S druge strane Inter kao ušao je dobro u prvenstvo, ali kad pogledate to su sve minimalne pobjede sa jednim golom razlike, doduše nisam ih gledao još ove sezone pa ne mogu suditi po igri osim po rezultatima, ali rezultati jasno daju do znanja da su to više manje bile utakmice mučenja i ja im uopće kao i od početka sezone kad su neki fanatici najavljivali ne vjerujem. Doduše ne vjerujem nikom u Italiji osim Romi i Juventusu. Još je tu Mancini koji je po meni osim što je transfer majstor i zna dovesti solidna pojačanja po meni jako loš taktičar i njemu također ne vjerujem. Sve u svemu kad podvučem crtu po meni je ovo kvota koja se mora uzeti i Juventus je ovdje po meni puno veći favorit nego što kvote ukazuju. Nije loša kvota ni po meni x2 koju bet365 daje 1,50 koju sam također odigrao u nekoj kombinaciji.

jedan pick u zadnji čas

Zadar U19-H.Dragovoljac U 19 (+1) 2 @ 1.85 Bet365

Kao šta ste već i pisali Zadar ima problema tako da se to odrazilo i na juniore. Nisam baš imao priliku proučava tsad sastave al vidio sam da je dosta igrača sa zaštićenim godištem sad u Vinkovcima. Ono šta sam sigurna 1. golman Juniora je sad na klupi u vinkvocima i Čulina koji je standardan u juiorima je sad sa seniorima. Dragovoljac je zadnji na tablici imaju samo jedan remi al opet mogli bi oni ovdje do remija barem

Uz par IMO odličnih prijedloga na SvijetKladjenja portalu, evo još nekih... Jučer ispao dosta dobar dan, moglo je naravno nešto i bolje, ali moglo je i puno gore tako da se neću žaliti...

Danas ima dosta zanimljivih utakmica, čak i u ponedjeljak ima jedna odlična za klađenje na kartone, a onda slijedi liga prvaka... ;)

Genoa - Chievo

Ovu utakmicu odabrao sam ponajviše jer je sudi Paolo Mazzoleni, meni možda i najdraži sudac u Seriji A. O njemu sam dosta pisao prošle godine, zanimljivo je da je posljednju utakmicu odsudio krajem kolovoza (Juventus - Udinese) te da je pauzirao dobrih mjesec dana. Nestrpljivo sam čekao da ga delegiraju za neku utakmicu :D

Mazzoleni je poznat kao sudac lak na kartonima, dapaće čak su mu nadjenuli i naziv "revolveraš" upravo zbog stila suđenja. Naravno treba imati i povoda da bi davao kartone, od preoštrih startova do prigovora, međutim prag tolerancije mu je dosta nizak i zna se razmahati, ako postoji i trunčica nervoze i prljavosti na terenu. 

Genoa i Chijevo su ekipe koje u prosjeku dobivaju 2-3 kartona, svaka, po utakmici.

Granica od 5,5 koliko je postavio bet365 je prihvatljiva, ali iskreno, šteta da nije i niža iako 6 kartona za Mazzolenija kada je u elementu nije puno. Ipak pitanje je kako će ekipe igrati, tj. dali će biti puno grubosti, te kako će Mazzoleni postaviti kriterij nakon pauze od dobrih mjesec dana tako da na ovo idem sa nižim ulogom, a ako kasnije bet at home stavi nižu kliznu granicu, možda odigram nešto više...

1PvhVGO.png

Nešto malo sa regionalnih terena...

Sarajevo - Velež  1

Ekipa Sarajeva je kvalitetniji rival od Mostaraca, u to nema sumnje. Velež poprilično loš na Koševu bude, a teško da na tom stadionu mogu uzeti bodove spasavanja. Ako domaći pobjede vraćaju se na tri boda od prvoplasirane Slobode, i poslije poraza u derbiju od Željezničara, ovo je prava prilika da se smire strasti.

Partizan - Javor  1

Partizan je promjenio trenera, ima kvalitetniju ekipu od gostiju, ali i debeli zaostatak za Crvenom zvezdom. Mislim da crno - bijeli imaju bolji tim od Zvezde, i da je ovolika razlika uzrok nekih drugih stvari vezanih za prošlog trenera. Ako dobiju danas rivala, preskaču ga i na tabeli. Ne kažem da će biti lako, ali gotovo sigurno Partizan nosi pobjedu.

Naravno da je zicer, kvota pada svuda cijeli dan a tek je podne.. Tko je uplatio neki mali hendi po oko 1,50 ima siguran par po dobroj kvoti..

c/p
Čekalo se da mašina iz Pariza krene mljeti i to se dogodilo. Nakon poraza od Flensburga u Njemačkoj Serdarušić je probudio svoju goropadnu družinu i sada izgledaju nezaustavljivo. Nanizali su 7 pobjeda od tada s prosječno gotovo 9 razlike. Hansen, Karabaić i Molgaard tranzicijom ubijaju sve protivnike, Omeyer je ušao u sjajnu formu, a kada obranom dirigiraju braća Karabatić protivniku se ne piše dobro. Celje nije uspjelo skinuti niti jedan veliki skalp do sada (pobijedili su samo Besiktas), a izgubili su važne utakmice protiv Wisle i Zagreba kod kuće. Osjeti se nedostatak Zarabeca u organizaciji napada što sada čini Razgor koji ipak nije toliko kvalitetan. Slovenci nemaju nikakvog aduta kojim mogu odgovoriti ovako trkački močnoj ekipi koja uz to ima nestvarno dobru individualnu kvalitetu na svakoj poziciji. U pobjedi protiv Besiktaša bilo je nerješeno na poluvremenu, Flensburg je otišao na +3 do odmora, Wisla na +7, a Zagreb je gubio -1. Flensburg je momčad slična PSG-u, ali ipak malo manje kvalitetnija i ubojitija trenutno pa su natrčali Celje i pobijedili +10. PSG je utakmicu protiv Zagreba riješio u prvih 15 minuta, ušli su maksimalno jako i samo održavali razliku do kraja utakmice. Uostalom u 6 od 7 pobjeda u nizu lako su pokrili ovaj hendikep do poluvremena, a i u 2 od 3 pobjede prije toga. Vjerujem da će i sada pokušati riješiti stvari odmah na početku te da Celje neće moći odgovoriti na pravi način.

Ponuda i nije nešto bajna,nešto je veći napisano po meni PSG isto izraziti favorit...

Izdvojio bi jedan par iz kvalifikacija za EHF kup:

Borac m:tel - Haslum 1 1,40

Radi se o uzvratnoj utakmici, Banjalučani su susret u Norveškoj dobili sa 29:28 iako su cijeli susrat imali prednost oko 6-7 golova ali ona se do kraja istopila.

Kvalitetnija su ekipa,vodi ih Dvoršek pred domaćom publikom trebali bi rješiti goste bez većih poteškoća. Nadam se da je domaćinu cilj ulazak u grupnu fazu natjecanja, te da ovdje neće biti nekih sumljivih radnji.

Te jedan prijedlog za igrače koji igraju veće koef.

Finale EP odbojka:

Francuska - Slovenija 2 4,00 (FAVORIT)

Uočio sam da je u drugim kladionicama tečaj na susjede oko 3 a u favoritu je na 4,00 pa zašto ga ne probati.

Francuzi okrenuli domaćine nakon 0:2, a Slovenci su potpuno iznenađenje turnira pobjedili su već par favorita.

U finalu je sve moguće,nemam što posebno nadodati.

Jedan večernji double:

Inter - Juventus 2 @ 2.50 Unibet

Osmo kolo talijanske Serie A će na San Siru zatvoriti Inter i Juventus. Nerazzuri su nakon sjajnog starta i čak pet uzastopnih pobjeda malo stisnuli kočnicu pa su na posljednja dva meča osvojili samo bod , i to na jedvite jade. Fiorentina ih je u Gradu Mode pregazila sa 4:1 pokazavši im da još uvijek nisu spremni za ozbiljnije izazove da bi netom nakon toga iznjedrili tek bod kod Sampdorie koja je bila itekako bolji protivnik. S druge strane , Juventus se polako vraća na radnu temperaturu , nakon nešto sporijeg starta i pobjede tek u četvrtom kolu , ekipa Massimiliana Allegria je ostvarila dvije pobjede u Ligi Prvaka protiv Citya i Seville i pobjedu u ligi protiv Bologne , a po remi i poraz su upisali protiv Frosinonea odnosno Napolia koji izgleda sve bolje i bolje. Ipak , krajnje je vrijeme da Bianconeri zapriječe put nekoj velikoj zvjerki jer sigurno da imaju igru za to , a tko bolje može poslužiti od ekipe čija forma iz utakmice u utakmicu ide silaznom putanjom. Inter ni u onom pobjedničkom periodu nije izgledao preblistavo , utakmice su dobijali isključivo zahvaljujući individualnoj kvaliteti pa je recimo Atalanta kapitulirala u 93. minuti , Carpi u 88. nakon jedanaesterca , dok su Milan Chievo i Verona pobijeđeni tek minimalnim rezultatima. Fiorentina je u potpunosti ogolila njihove slabosti uslijed sjajne partije Kalinića (trostruki strijelac) i Iličića (gol i asistencija) , a Sampdoria ih nije uspjela dotući prvenstveno zbog loše Correine loše realizacije. Za ovu utakmicu im nedostaju D'Ambrosio i Dodo što će mladog Tellesa opet seliti uz lijevu aut liniju , dok se gostima nakon Khedire vraća i Marchisio što će dodatno osnažiti sredinu terena. Out su Mandžukić , Lichtsteiner , Rubinho i Caceres , ništa što se ne može nadomjestiti Moratom , Cuadradom i Barzagliem. Juve na San Siru nije izgubio od 2010. , a u proteklih deset susreta su slavili samo jednom. Gosti su kvalitetniji , motiviraniji i historija im ide na ruku pa jednostavno moram probati njihovu pobjedu.

The Strongest - Wilstermann both teams to score @ 1.80 Betway (u ostalim kladama između 1.60 i 1.70)

U okviru desetog kola prve bolivijske lige snage će odmjeriti prvoplasirani Strongest i trećeplasirani Wilstermann , jedine dvije ekipe koje dosada ne znaju za prvenstveni poraz. Domaćin je neočekivano dobro krenuo u sezonu i nakon devet odigranih kola prikupio čak sedam pobjeda uz dva remia , ostavivši iza sebe aktuelnog prvaka Bolivar i viceprvaka Oriente Petrolero koji su prošle sezone stali između njih i kvalifikacija za Copa Libertadores. Uspjehu su najviše pridonijeli 24-godišnji Rodrigo Ramallo sa šest postignutih golova , bivši igrač upravo Wilstermanna koji je u julu prošle godine stigao u Strongest , te igrač specifična imena , 36-godišnji Pablo Escobar sa golom manje. S druge strane , gosti su s četiri pobjede i pet remija treća momčad prvenstva s tim da su u zadnjem kolu stali u kraj upravo Bolivaru i to sa visokih 3:0. Tim rezultatom su prekinuli niz od tri uzastopna remia što ih je i udaljilo od vodeće pozicije na tabeli. Strongest je recimo za to vrijeme upisao četiri pobjede uz gol razliku 16:4 , što ih kiti titulom najefikasnije momčadi u ligi. Gosti su po tom pitanju peti , ali treba reći da najbolje partije pružaju na domaćem terenu gdje su postigli dvije trećine svojih golova. Ipak , ovo su posebne prilike jer je u pitanju derbi s vrha tabele pa obje momčadi žele dio kolača , a niti jedna se ne voli pretjerano braniti. Strongest je po tom receptu tek na posljednjoj utakmici kod kuće uspio sačuvati mrežu netaknutom , dok je Wilstermann u gostima sva tri puta pogodio. I historija ova dva tima pokazuje da vole igrati na gol više , pogotovo u ovom ambijentu pa ću to i tipovati.

Evo gledam ove danasnje utakmice i kartone na njima... pa Atletico M. gotovo svaku ide over u gostima, margina bila 6.5 kvote oko 2, Inter-Juve takodjer ce doci over.. sve ove derbije bez obzira tko sudi treba overe igrati.. mislim da sudac uopce nije bitna stavka kod toga, vec naboj utakmice, pa derbiji tko god ih sudu budu s puno kartona, ili utakmice izmedju rivalskih klubova pa makar i bili daleko na tablici i sl..

Evo npr. u SS je na Genoa chievo over bio 1.95 a Sociedad-Atletico 2,00..

Evo gledam ove danasnje utakmice i kartone na njima... pa Atletico M. gotovo svaku ide over u gostima, margina bila 6.5 kvote oko 2, Inter-Juve takodjer ce doci over.. sve ove derbije bez obzira tko sudi treba overe igrati.. mislim da sudac uopce nije bitna stavka kod toga, vec naboj utakmice, pa derbiji tko god ih sudu budu s puno kartona, ili utakmice izmedju rivalskih klubova pa makar i bili daleko na tablici i sl..

Evo npr. u SS je na Genoa chievo over bio 1.95 a Sociedad-Atletico 2,00..

Sudac je itekako bitna stavka, ali naravno da i drugi faktori imaju svoj utjecaj. Danas je sa kartonima dosta dobra situacija... 

Cle Browns-Den Broncos  x

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use