Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.10.2015.

canca

Recommended Posts

Nadal-Wawrinka 1 1.86 Unibet

Rafa stvarno igra fino u posljednje vrijeme. Prošli tjedan u Pekingu je odigrao fin turnir, dobio: Wua, Pospisila, Socka, Fogninija a finale gubi naravno od Noleta. Ovdje je imao težak ždrijeb u prva dva kola, dobio je prvo Karlovića 7:5 6:7 7:6, a nakon toga Raonića 6:3 7:6. Imao je jako težak zadatak protiv dva vrhunska servera, posebno Karlovića ali se izvukao iako je Karlović u prvom setu imao čak 5:3. Što se Wawa tiče on je prošli tjedan u Tokyu odigrao dobar turnir koji je i osvojio, redom su padali: Štepanek, Ito, Krajiček, Muller i Paire. Ovdje je u prvom kolu dobio Troickog 7:6 6:3, a u drugom Čilića 7:5 6:7 6:4. Iskreno ne sviđa mi se njegova igra za sada, protiv Troickog je loše ušao u meč, Viktor je imao i brejk prednosti ali nije uspio izdržati, Čilić je u prva dva seta imao brejk prednost a na kraju je jedva drugi uzeo u tb-u.  Mislim da se kod Stana primjeti malo i umor, još je danas igrao skoro 3 sata protiv Čilića. Rafa je meni danas veći favorit nego što to kvote pokazuju, igra dobar tenis, posebno je iznenadio na returnu. Waw je  uvijek neugodan, ali ovdje ne igra nešto i po meni ispada danas. Uz sve to Rafa se bori za završni turnir u Londonu. 

Nadal-Wawrinka 1 1.86 Unibet

Rafa stvarno igra fino u posljednje vrijeme. Prošli tjedan u Pekingu je odigrao fin turnir, dobio: Wua, Pospisila, Socka, Fogninija a finale gubi naravno od Noleta. Ovdje je imao težak ždrijeb u prva dva kola, dobio je prvo Karlovića 7:5 6:7 7:6, a nakon toga Raonića 6:3 7:6. Imao je jako težak zadatak protiv dva vrhunska servera, posebno Karlovića ali se izvukao iako je Karlović u prvom setu imao čak 5:3. Što se Wawa tiče on je prošli tjedan u Tokyu odigrao dobar turnir koji je i osvojio, redom su padali: Štepanek, Ito, Krajiček, Muller i Paire. Ovdje je u prvom kolu dobio Troickog 7:6 6:3, a u drugom Čilića 7:5 6:7 6:4. Iskreno ne sviđa mi se njegova igra za sada, protiv Troickog je loše ušao u meč, Viktor je imao i brejk prednosti ali nije uspio izdržati, Čilić je u prva dva seta imao brejk prednost a na kraju je jedva drugi uzeo u tb-u.  Mislim da se kod Stana primjeti malo i umor, još je danas igrao skoro 3 sata protiv Čilića. Rafa je meni danas veći favorit nego što to kvote pokazuju, igra dobar tenis, posebno je iznenadio na returnu. Waw je  uvijek neugodan, ali ovdje ne igra nešto i po meni ispada danas. Uz sve to Rafa se bori za završni turnir u Londonu. 

U potpunosti se slažem sa tobom i još bi k tome možda nadodao Anderson - Tsonga 1. Anderson je u dosta boljoj formi, dobio je Nishikorija u dva seta u prošlom kolu, dok se Tsonga muči sa puno slabijim tenisačima.

Evo jedne kombinacije za noć/jutro ako ima budnih..   

300,5/Brees D. (New O-Atlan) više 1.85 (igra se u 02:25h u noći) -> 312
285,5/Ryan M. (New O-Atlan) više 1.85 (igra se u 02:25h u noći) -> 295
18,5/N.Đoković-Tomic B. manje gemova 1,85 (počinje u 12:05h) -> 20 gemova (7:6, 6:1)

Ulog: 2,5/10

Granice u Hrvatskoj Lutriji za igrače na New Orleans Saints-Atlanta Falcons (am. nogomet) su malo niže nego su u online kladionicama. 
HL nudi Breesa na 300,5+ po 1.85 (bet365 315,5+ po 1.74, William Hill 310,5 po 1.91, unibet 305,5+ po 1.90).
HL u ponudi ima i Ryana na 285,5 yardsa (bet365 294,5+ 1.76, William Hill 297,5+ 1.91, unibet 285,5+ 1.65).
Preporuka je odigrati kombinaciju overa oba Quarterbacka u HL po nižim marginama te opcionalno dodati under gemova (18.5) na meču Đoković - Tomić, Đoković je nezaustavljiv u zadnje vrijeme, a Tomić mu u međusobnim susretima uzeo samo jednom set i to 2011. na travi, a inače uspije uzeti po 3 gema po setu. Odgovara 6:3, 6:3 ili bolji rezultat za Đokovića. 

Sretno!

18:00 Dinamo-Zagreb (0:3)  2 1,50

20:00 Osijek Kelme-Murter   1 1,40

Prva utakmica Dinamo bez dosta prvotimaca dočekuje gradskog rivala,mislima su sigurno usmjereni prema Ademijevom doping nalazu i utakmicom sa Olympiakos-om koja ih očekuje u utorak. Nakon silnih kiša koje su pale u glavnom gradu teren je u očajnom stanju,što će više odgovarati ekipi Zagreba koja će se na Maksimir doći braniti. Vjerujem u Dinamovu pobjedu ali ne u neko iživljavanje nad gostima tako da ovu okladu za ovaj koef. moram uzeti.

Drugi par dolazi iz futsal lige gdje Osijek poznat kao naveliko domaćinska ekipa puna mladih talenata dočekuje ekipu Murtera koja se nalazi na zadnjem mjestu sa 0 bodova u 4 kola,dok domaćini na svom kontu imaju 6. Murterani su na svoja 2 gotovanja ove sezone bili visoko poraženi i ne vidim način kako oni u Osijeku mogu do bodova.

Prva utakmica Dinamo bez dosta prvotimaca dočekuje gradskog rivala,mislima su sigurno usmjereni prema Ademijevom doping nalazu i utakmicom sa Olympiakos-om koja ih očekuje u utorak. Nakon silnih kiša koje su pale u glavnom gradu teren je u očajnom stanju,što će više odgovarati ekipi Zagreba koja će se na Maksimir doći braniti. Vjerujem u Dinamovu pobjedu ali ne u neko iživljavanje nad gostima tako da ovu okladu za ovaj koef. moram uzeti.

Drugi par dolazi iz futsal lige gdje Osijek poznat kao naveliko domaćinska ekipa puna mladih talenata dočekuje ekipu Murtera koja se nalazi na zadnjem mjestu sa 0 bodova u 4 kola,dok domaćini na svom kontu imaju 6. Murterani su na svoja 2 gotovanja ove sezone bili visoko poraženi i ne vidim način kako oni u Osijeku mogu do bodova.

Osijek bi trebao proci, jedino statisticki bi mogao i stati crni niz Murtera.. a šta kažete za derby SPLIT TOMMY- NACIONAL, mislim da je Split u maloj prednosti, nekako su svježiji..i djeluju bolje..

Zasto je Venus maknuta iz ponude stranih kladionica, bet356,unibet,william hill? Cita san na dvoznaku prognozu da bi venus to tribala rjesiti sa hendikepom i udem na bet da pogledam marginu bila je 5,5 i odem ma druge tamo je nema i ma betu nestala. Zna li neko nesto vise o tome? Canca?

imas je i dalje u ponudi u marathonbetu, a hendikep -5 na Venus je 2.09

a gle za dinamo nebi se zajebavo tako je bilo i protiv osijeka neki dan ako se nevaram isto teren nikakav i zavrsilo 3:1 osjek nekako zabio gol tak da nez 

edit: eto opet isto netreba kontrahendi kad je dinamo u pitanju oni imaju puno vise od 11 kvalitetnih igraca ove zamjene su jos ubojitije jer se oce dokazat 

a za murter cu kasnije napisat nesto posto su mi 2 prijatelja tamo igraci 

Gentile Alessandro over 14.5 @ 1.83  bet365

Alessandro Gentile je 23-godišnji talijanski reprezentativac koji nastupa za milanski Armani i smiješi mu se blistava karijera. U prošlosti je nastupao za reprezentacije U16 i U20 i bio je u jedan od zaslužnijih za srebro svoje reprezentacije u Bilbau 2011. godine , dok se na klupskoj razini natjecao u Trentinu dok ga 2011. nije kupio Milano i napravio zvijezdu od njega. Imenovan je titulom ligaškog MVP-a kao najzaslužnijeg što je titula prvaka Italije otišla u Grad Mode , uz pomoć Brooksa , Samuelsa i Hacketta. Ta je ekipa do danas potpuno izmijenjena , umjesto Hacketta (Olympiakos) , Brooksa (Jiangsu Dragons) i Samuelsa (Barcelona) , u klub su pristigli Cinciarini (Reggio Emillia) , Lafayette (Olympiakos) Jenkins (Zvezda) , Simon (Kuban) , Barać (Cedevita) , Lawal (Panathinaikos) , Mačvan (Partizan) , McLean (ALBA) , a na čelu je bivši trener Cedevite Jasmin Repeša koji je doveo igrače koje je očajnički htio trenirati u redovima balkanskog doprvaka. No Gentile je pravi lider ove momčadi što je uostalom i pokazao na minulom Eurobasketu (16.8 ppg , 4.8 rb , 3.3 as) , od njega se najviše očekuje kada se lomi utakmica i on to redovito ispoštuje. U ligi je davao 20 poena Trentu za 28 minuta i 7 Vareseu našeg Roka Ukića gdje je sve bilo brzo rješeno pa njegova pomoć i nije pretjerano bila potrebna. Danas je situacija drukčija jer je Perasovićeva Laboral Kutxa daleko opasniji protivnik što će zahtjevati punu pozornost i dobar poenterski učinak talijanskog krila , nešto sličnom onom od prošle sezone kada im je zabio 29 poena.

Fenerbahce (-10.5) - Bayern 1 @ 1.9 bet365

Fenerbahce ce na svom parketu u okviru prvog kola grupne faze Eurolige ugostiti Bayern. Fener se u odnosu na prošlu sezonu pojačao pomalo na svim pozicijama , umjesto Goudelocka (Xinjiang) , Nemanje Bjelice (Minnesota) , Preldžića i Savasa (Darussafaka) , Zisisa (Brose Baskets) , Žorića (Cedevita) stigli su Datome (Boston) , Dixon (Karsiyaka) , Kalinić (Zvezda) , Sloukas (Olympiakos) , Antić (Atlanta) i Udoh (Clippersi) , ekipa koja će uz Bogdanovića , Veselog i ekipu sloviti za jednog od pretendenata za osvajanje ovog natjecanja. S druge strane , i Bayern je sklopio finu ekipicu , stigli su Renfroe (ALBA) , K.C. Rivers (Real Madrid) , Thompson (Hapoel Jerusalem) koji bi u kombinaciji s Đedovićem , Taylorom , Savanovićem , robusnim Bryantom itd. mogli i pomrsiti neke račune ukoliko odigraju dovoljno kvalitetno. Igraju utakmice na velik broj poena , više su ofanzivno već defanzivno orjentirani što itekako odgovara Feneru koji ima izvrsne pucače i sjajno reagira u tranziciji pa bi sve osim uvjerljive pobjede Turaka bilo iznenađujuće.

Vesely Jan 13.5 over @ 1.85 Premier kladionica (u ostalim kladionicama granica raste i do 16.5)

Jan Vesely je 23-godišnji centar Fenerbahcea i zvijezda češke reprezentacije uz Satoranskog što je demonstrirao na Eurobasketu ovo ljeto gdje je bilježio učinak 19.3 ppg i 9.1 apg za oko 28 minuta provedenih na parketu. I u Fener se brzo uklopio otkako je prošle godine stigao iz Denvera , postao je jedan od najdominantnijih igrača u reketu u Europi te jedna od uzdanica svoje ekipe. Ove godine je dobio konkurenciju u Peri Antiću koji je Atlantu zamjenio Istanbulom i Ekpe Udohu , krilnom centru koji može pokriti i središnju poziciju u reketu. Njegova ekipa je i ove sezone krenula u visokom ritmu , ne bi li se što bolje uigrali i otišli korak dalje od prošlogodišnjeg polufinala F4 gdje ih je izbacio Real , pa su se u ligi lagano obračunali s Kolejilerom iz Ankare s ugodnih +16 gdje je Vesely sudjelovao sa 24 poena za oko 25 minuta u igri. Danas mu je protivnik Bayern čiji igrači nisu pretjerano defanzivno orjentirani pa bi ukoliko dobije pristojnu minutažu i dozu lopti morao preko ove granice.

Pozdrav svima

rukomet :kvalifikacije za EHF

22:00 Haukar - Maks Strumica

Danas pocetkom dana je bio postavljen hendikep na -3,5 na domacina i kroz dan su a sve zemaljske i online kladionice maknule i podizale granicu cak do 7,5 da bi ga opet natrag vratile na 5,5.

Zanima me da li netko zna nesto vise o tome

Po meni sve do 6 golova razlike prolazi jel su gosti kolko znam dosta oslabljeni i rasprodali ono sta valja!

Pozdrav svima

rukomet :kvalifikacije za EHF

22:00 Haukar - Maks Strumica

Danas pocetkom dana je bio postavljen hendikep na -3,5 na domacina i kroz dan su a sve zemaljske i online kladionice maknule i podizale granicu cak do 7,5 da bi ga opet natrag vratile na 5,5.

Zanima me da li netko zna nesto vise o tome

Po meni sve do 6 golova razlike prolazi jel su gosti kolko znam dosta oslabljeni i rasprodali ono sta valja!

Odigrao sam goste +7.5 u PSK pošto su sad financijski stabilniji i čini mi se da imaju novog trenera..

Edit: Bolje da nisam ništa igrao.. :/

762DYXt.png

Riskantno je igrati protiv prvaka neki kontra-hendikep ali bio sam dosta siguran u  prolaz tog para,pogotovo nakon brzog zgoditka Zagreba.

Ali Zagreb je mogao u nastavku popiti 6-7 komada i po mom viđenju mora se dogoditi veliko čudo da ta limitirana ekipa u kojoj samo Livaković i Boban nešto vrijede ne ispadne u 2.HNL.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use