Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 15.10.2015.

ico90

Recommended Posts

Pozdrav ! Nesto za ujutro, rizik je velik ali dobre kvote, ne preporucam bas da se odigra, ali ... tko misli da bi moglo proci, sretno nam ! 

Nishikori - Anderson / over 2,5 sets 2,62 / (over 22,5 1,80)

Tsonga - Ramos / Tie break in Match - Yes 2,75

Prvi mec igram iskljucivo zbog igre Nishikorija, koji nekako zadnje vrijeme igra li-la sto se tice pojedinacnih tokova meceva, veze on pobjede ali prvi set ili razvali ili ga razvale posteno, da bi na kraju okreno mec ili izgubio i tako 4 meca od 5 zadnjih, taj jedan dobio Querreya( 22 gema u mecu ). Prosli međusobni mec 2:1 za Nishikorija. Zadnja dva meca u Sangaju Anderson dobio po 2:0, s tim da su protivnici losiji. dobar omjer na hardu ove godine solidna forma, 10. na ATP listi. Nadam se da ce ovo otici u 3. set.

Drugi par igram vise po osjecaju. Ramos iz kvalifikacija dogurao do 1/8 finala, izbacio Federa, a kad Federera izbacite onda nije sala, sigurno da je pun samopouzdanja, jedino me brine sto je zadnja 3 meca po oko 2 sata igrao. S druge strane Tsonga, po mom misljenju najvise na silinu ide, zna forsirat malo previse svoje jake udarce a uz ide i dosta neprisiljenih pogresaka. Sve u svemu smatram da ce Ramos biti tvrd orah, mada je on zemljas ali zna i na hardu dobar mec odigrati.

Prvi par je po meni sigurniji, iako su oba rizicna. Upravo zbog te rizicnosti nisam nista ni objavljivao ovdje a bilo je solidne zarade, a kad se objavi vecinom padne, heh. Ako netko slucajno isprati, sretno !

Svako misljenje dobrodoslo!

Svi igraju na Wawrinku i Nadala danas.. ali i ja bih se slozio da je to dobro kombinacija.

Wawrinka ima dobar skor protiv Cilica, dok Marin nema uspeha sa najboljim igracima. Takodje, Svajcarac je kvalitetniji i ako bude na nivou mislim da ce uzeti bez vecih problema. 
Nadal se popravlja, juce dobio servera Karlovica, danas ima jos jednog.. Raonic se malo muci, ima negativan skor protiv Nadala 1-5. Ovde ocekujem tezi mec ali Nadal je ipak u nesto boljoj formi i trebalo bi da dobije. 

Wawrinka - Cilic 1 1,45 -> (7:5 6:7 6:4)
Nadal - Raonic 1 1,60 -> (6:3 7:6)

NO Saints - Atl Falcons   2

Devonte Freeman over 90,5 yardi 1,90  888sport (ima u bet365 manja granica 86,5 ali i dosta manji koef 1,76)

Ja sam Falconse odigrao na više listića i vjerujem u njihovu pobjedu. Saintsi su na početku godine imali dosta problema s salary capom i dosta su lošiji nego prošlih godina.

Napad im je još i nekako osrednji ali imaju dosta problema u obrani. Dozvoljavaju preko 400 yardi po tekmi i skoro 30 poena.

O Atlanti sam pisao već nekoliko puta i za mene su jedna od najboljih ekipa u NFLu s jednim od najlakših rasporeda.

Imaju solidnog QBa, dobre WR, dobru OL i za njih otkriće sezone RB Freemann koji igra stvarno dobro i očekujem barem 100 yardi večeras protiv Saintsa.

Iako se Atlanta dosata mučila prošlo kolo protiv Washingtona očekujem danas od njih pobjedu. Ono im je bila najlošija utakmica sezone a dobili su ju a danas igraju divizijski meč u kojem neće napraviti grešku.

Čilić-Wawrinka 1 2,82 pinnacle

Ja ću probati kontra svih, rijetko uspije ali eto da se uz kavu i kišu navija za nešto. Razum mi govori nemoj na Čilkana tarabu ali kvota me privukla. Waw je daleko bolji ove godine ali ja i gram na osnovu ovoga turnira. Čilić je nakon onog mučenja u prvom kolu odigrao odličan meč protiv Ćorića, jeste Borna odigrao loše ali i Marin je dobar bio. Troicki je Wawu mogao uzeti barem set, imao ga je u prvom setu a nakon toga se raspao. Waw jeste favorit ali po meni ne ovoliki pa ću probati na Marina.

Pozdrav svima,tek sada sam otkrio ovaj forum relativno se dugo kladim,evo jedne moje analize za danas nadam se daće biti od koristi :)

18:00 Pinar - Barcelona 153.5 više @ 1.85 (pinnacle)

Volim poene igrat na Euroligi, a razlog je vrlo jasan - suci. Sve se sudi, ponašaju se kao što se i inače ponašaju, ne žele se nikome nikad zamjeriti, a naročito ne velikim ekipama. Kako su to najbolje ekipe Europe u pitanju, doslovce se nikome ne zamjeraju i možemo gledati malo more faulova, dakle slobodnih bacanja.

Početak je, sve ekipe su željne igre, dokazivanja i ovo su jedva čekale. Pinar igra bržu, šutersku košarku, a Barcelona, šta reći o njima da nisu 100x sami o sebi ispričali.

Navarro je zdrav, došao je Arroyo, Tomić je šutirao 10/11 iz igre za vikend i smatram da bi trebali gledati poena dosta.

Arroyo je sasvim drugačiji playmaker u odnosu na Marcelinha i očekujem da se protivnički play naigra i nadaje poena, ili barem razigra suigrače. Nema više Bobyy Dixona ali tu su novi crnci a mislim da Pinar neće odustajati od svoje filozofije a ta je brza košarka, jer poznato je da košarkaške ekipe forsiraju određen stil igre dok god ih ide tako. Ljudi su osvojili prvenstvo, valjda tu ima nečega.

Mekel 5,5+ asistencija 1.85 William Hill 2/10 -> rezultat: 5 asistencija

U ABA ligi je svaki put prešao granicu u pet utakmica, evo brojki asistencija: 8 9 6 7 7.

OH9LnPW.png

15 Oct 2015 - Crvena Zvezda. v Strasbourg - Gal Mekel Total Assists Over (5.5) 1.85
http://sports.williamhill.com/bet/en-gb/betting/e/8260112/Crvena-Zvezda.-v-Strasbourg.html

Mekel 5,5+ asistencija 1.85 William Hill 2/10

U ABA ligi je svaki put prešao granicu u pet utakmica, evo brojki asistencija: 8 9 6 7 7.

OH9LnPW.png

15 Oct 2015 - Crvena Zvezda. v Strasbourg - Gal Mekel Total Assists Over (5.5) 1.85

http://sports.williamhill.com/bet/en-gb/betting/e/8260112/Crvena-Zvezda.-v-Strasbourg.html

Druze da li ti to poredis ABA i Euroligu? :D

Ako si gledao Zvezdu ove sezone mogao si da vidis da se Mekel nije bas najbolje snasao, puno izgubljenih lopti (prosli mec koracima doveo do poraza) i dosta je velika razlika izmedju njega i Wiliamsa koji je igrao prosle sezone i bio najbolji asistent. Po mom misljenju ovakve igre treba malo odmoriti dok se ne odigra par meceva pa videti kako ide. Sve u svemu izbor je tvoj, ja sam samo rekao svoje misljenje.

Karsiyaka-Barcelona (ki) 2 1.35
Crvena Zvezda-Strasbourg (ki) 1 1.33
CSKA-Maccabi (ki) 1 1.33

Bet365

Barcelonu sam spominjao kao jednog od favorita za titulu ove sezone. Jako fina ekipa,  dovedeni su: Arroyo, Samuels, Lawal, Ribas, Peperoglu, Vazenkov, a ostali su: Tomić, Satoransky, Abrines, Navarro, Doellman, Oleson. Osvojili su superkup laganim pobjedama nad Gran Canarijom i Unicajom, a u prvom kolu lige dobili su Zaragozu.Karsiyaka je oslabljena ove sezone, napustilo ju je dosta igrača među njima i glavni Dixon, doveli su solidnih pojačanja tipa Colton Iverson, Ragland, Gonlum, Justin Carter .. ali realno ekipa je slabija. Nakon poraza u superkupu od Efesa, iznenadili su na gostovanju kod Beše. Pinar nije loša ekipa ali mislim da ne mogu iznenaditi Barcu danas, koja se lagano uigrava, imaju super ekipu, u finoj su formi i očekujem njihovu pobjedu.

Zvezda je ove sezone slabija nego prošle, ali će se opet boriti za prolaz. Dovedeni su Simonović, Mekel, Thompson, Sofo, Nastić. Teško će nadomjestiti Bobana koji ih je dosta puta izvlačio sa svojom visinom prošle sezone, ali CZ i dalje vjeruje u prolaz. Danas igraju protiv glavnog konkurenta za prolaz Strasbourga kojega trenira francuski izbornik Collet. Ekipa koju nisam puno puta gledao pa ne mogu pametovati, vidim da igru baziraju na jakoj obrani. U Europi su jako loši na gosotvanjima, a danas će biti bez Matta Howarda, dok će Zvezda biti bez Dangubića i Tejića. Očekujem pobjedu Zvezde, kao i prošle sezone i ove bi trebali u svojoj dvorani kupiti bodove i boriti se za prolaz. Igraju protiv glavnog konkurenta za prolaz, čeka ih velika podrška navijača i nadam se pobjedi. 

Mislio sam se CSKA pobjedu ili Maccabi +17,5 na kraju sam uzeo pobjedu. CSKA i ove godine ulazi kao jedan od glavnih favorita za naslov, ekipa je uglavnom ostala ista, dovedeni su Freeland (koji danas neće igrati), Kurbanov i Higgins. Teodosić i de Colo bi opet trebali voditi glavnu riječ u napadu i izluđivati protivnike. Maccabi je doveo zanimljivih pojačanja, Onuaku, Rochestie, Farmar, Mbakwe... ostali su Smith i Randle, vraćen je Bender. Danas će biti bez Yzvoria. Iako Maccabi ima jako zanimljivu ekipu, mislim da neće iznenaditi danas. CSKA je i ove godine jedan od favorita za naslov iako ih stalno pratito prokletstvo, u svojoj dvorani su uvijek bili odlični i očekujem da u novu sezonu krenu sa pobjedom.

Ispričavam se na kraćim analizama, u žurbi sam..

CSKA-Macabi x2 kvota cak 3.60 -> Final result 100:69 (29:20, 15:9, 29:19, 27:21)

Ne znam zbog cega ali ovo me vuce vec par dana, cska ce verovatno nastupiti bez 5 igraca iz prvih 12 sto je sigurno veliki hendikep. Podseticu da je otisao Weems a prava zamena za njega bar jos uvek nije dovedena. Tu su neki Rusi, nepoznati ne smem reci losi ali sigurno bez iskustva igranja ovako jakih meceva. Sa druge strane Macabi je uzeo Rochestia koji je prosle sezone eksplodirao gadjao kao lud, ostali su suteri (Smith,Pnini) takodje tu je NBA igrac Farmar koji ume da se napali kad su ovakve utakmice u pitanju. Ne znam sta bi jos mogao reci, sve u svemu ja mislim da ovo vredi pokusati.

Pozdrav svima,tek sada sam otkrio ovaj forum relativno se dugo kladim,evo jedne moje analize za danas nadam se daće biti od koristi :)

18:00 Pinar - Barcelona 153.5 više @ 1.85 (pinnacle)

Volim poene igrat na Euroligi, a razlog je vrlo jasan - suci. Sve se sudi, ponašaju se kao što se i inače ponašaju, ne žele se nikome nikad zamjeriti, a naročito ne velikim ekipama. Kako su to najbolje ekipe Europe u pitanju, doslovce se nikome ne zamjeraju i možemo gledati malo more faulova, dakle slobodnih bacanja.

Početak je, sve ekipe su željne igre, dokazivanja i ovo su jedva čekale. Pinar igra bržu, šutersku košarku, a Barcelona, šta reći o njima da nisu 100x sami o sebi ispričali.

Navarro je zdrav, došao je Arroyo, Tomić je šutirao 10/11 iz igre za vikend i smatram da bi trebali gledati poena dosta.

Arroyo je sasvim drugačiji playmaker u odnosu na Marcelinha i očekujem da se protivnički play naigra i nadaje poena, ili barem razigra suigrače. Nema više Bobyy Dixona ali tu su novi crnci a mislim da Pinar neće odustajati od svoje filozofije a ta je brza košarka, jer poznato je da košarkaške ekipe forsiraju određen stil igre dok god ih ide tako. Ljudi su osvojili prvenstvo, valjda tu ima nečega.

Prva moja objava nažalost pala...ali bolje i ovako grubo nego da je razlika u kojem poenu..

Ali nikako nemogu shvatiti kako je Barca tako lako pala :o

Pozdrav ljudovi.... :D

OLYMPIACOS - CEDEVITA +17,5

naravno ovdje igram 2 sa ogromnim hendikepom za grke... koef je u bet365 jako mali 1.33 ali mislim da je zicer... ne znam mogu li grci nanijeti takav poraz Cedeviti... ja sam jos igrao i +11,5 za koef 1.90

Sretno.....

Danas los dan za kladjenje... Barcelona izgubila i vjerojatno zaj...la pola Europe na kladionici...

Sutra malo odmora a za vikend malo žešće... laku noć

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use