Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 13.10.2015.

marsovacc

Recommended Posts

Kozlova-Cornet 2 2.10 Bet365

Struje nemam radi radova pa sam preko mobilnog interneta koji je jako spor. Ukratko, dan je počeo polovično, idemo probati sa ovim. Kvota na Cornet je ovolika radi njene lošije forme, ali realno gubila je od boljih tenisačica ili tenisačica koje joj ne odgovaraju tipa Georges. Kozlova je nakupila pobjeda ali su one bile većinom protiv slabije rangiranih tenisačica. Vrijeme je da Cornet prekine crni niz, kvalitetnija je tenisačica i nadam se da će to pokazati na terenu, kvota i više nego prihvatljiva.

Tsonga-Estrella -20,5 (1.73) Tsonga je u prvom kolu izabcio uvijek nezgodnog Robreda sa 2:1 u setovima, odigrao je Tsonga solidan mec.Njegov danasnji protivnik je izbacio Younga sa 2:1 i taj rezultat nije los za jednog starog iskusnog zemljasa u vidu Estrelle.Ova granica mi se cini odlicna, mislim da Estrella nece pronaci nacin da na hardu odgovori Tsonginim servisima i ubojitim forhendima,ocekujem jednu rutinsku pobjedu Tsonge uz break po setu i svi sretni i zadovoljni.

Pozdrav ekipa!

Danas sam se odlučio za hokej, ruski KHL.

Lada - Medvešćak ki 2  1.60 PSK

Domaćin je najgora ekipa lige i nalaze se na posljednjem mjestu Istoka sa samo 15 bodova. Zadnju su pobijedili Slovan koji također ne briljira. Medvjedi su počeli ove sezona uzimat bodove i na jako teškim gostovanjima u Rusiji i danas im je prilika uzeti puni plijen na ipak malo lakšem gostovanju kod Lade.

Juce slovacka 3+ proslo lagano a za danas:

Turska-Island 3+ kvota 2,05

Turska bi trebalo da ide na pobedu u ovom mecu. Island vec resio prolaz u grupi. Island proslu igrao 2:2. Turska dobila cesku u gostima 0:2. Ovde se nadam da moze da prodje 3+ bez obzira sto je kvota 2+. Obe ekipe imaju dobar napad a odbrane su im malo slabije. Gledao sam ponudu za danas i ovo sam izdvojio kao najsigurniju opciju 3+ po ovoj kvoti. Do sad su mi ovakve kvote prolazile na 3+ i nadam se da cu nastaviti. Srecno ako prati neko

Eurokup košarka
Nancy - Valencia
Pick : Double result : Valencia- Valencia
1,62 bet365

Nakon sto su pocele i neke europske lige, ovaj tjedan nam krecu eurocup i euroliga. Za vikend sam vec igrao valenicu i nisu razocarali ,naprotiv iznenadili su i pobjedili real na otvaranju prvenstva! Danas igraju opet u gostima i to protiv francuskog Nancy-a. Po imenu, tradiciji, rosteru i svemu ostalom klub koji je razinu ispod valencie i dvije razine ispod reala kojeg su savladali. Francuzi zadnja tri susreta bilježe poraze (orleans 81:76, Gravelines 81:75, Nanterre 91:85), tako da su dosta lose poceli u prvenstvu i zadnji su na tablici, s druge strane Valencia je u naletu , pripreme odrađene bez poraza, novi igraci su se uigrali i srusili Real prije par dana i pokazali kako je ovo jedna sasvim nova valencia spremna na borbu sa svima.S obzirom da je prvo kolo eurocupa , malo oprezniji ulog. kvota na ovu okladu je donedavno bila 1,71 ali je pala kao i kvota na cistu pobjedu

Ako nekom treba par za duplanje čista pobjeda Valencie mi se čini kao odličan izbor

Pozdrav ljudovi......

NIZOZEMSKA - ČEŠKA   3.5 žk - over   1.66  bet365

Svi znamo što Nizozemcima znači ova tekma... 

1.Pokušati izboriti 3. mjesto i vlak za dodatne kvale za odlazak u Francusku (naravno ako Turci ne pobijede Island)

2.Osveta Česima što su ih gurnuli još dublje u ponor izgubivši od Turske prošlu tekmu

neće se samo tako dati... ovo je utakmica biti ili ne biti i mislim da 4 kartona  moraju doći bez obzira tko je sudac.... 

Edit:
Sudac je Damir Skomina (Slovenia), a evo njegove statistike što se tiče suđenja utakmica reprezentacija:

Qr0ofq8.png

eto, već u 1.poluvremenu prešlo granicu od 3,5.... zaista nisko postavljena granica za ovu utakmicu a u korist je išlo i to što su Česi poveli pa je nervoza domaćina još veća..... 

Edited by moneyhunter
Dodan info o sucu

Košarka:

Eurocup:

Nancy - Valencia 2 @1.35

Le Mans - Gran Canaria 2 @1.55

Ovdje imamo Španjolsku klupsku košarku protiv Francuske i odmah tipujem 2.

Nancy do sada odradio 3 susreta i sve su izgubili s 5-6 razlike dok je Valencia pobjedila u Madridu protiv Reala s 82:88. I utakmice Nancya su bile sve s dosta koševa pa bi vjerojatno mogla i ova danas završiti tako i opet pobjedom gostiju.

Roster Valenice se čini solidan s NBA centrom i drugim poznatim imenima, Rafa Martinez, Romain Sato... http://basketball.eurobasket.com/team/Spain/Valencia_Basket/145?Page=1

Kod Francuza se najviše ističe Pietrus: http://basketball.eurobasket.com/team/France/Sluc_Nancy_Basket_Pro/421?Page=1

Ekipa Valencie i inače igra ovo natjecanje i pridaju mu važnost a u prošlosti su često išli daleko.

Le Mans u prvom kolu francuske s mukom dobio Paris a onda uvjerljivo izgubio od Chalona i Limogesa. Španjolci u Superkupu uvjerljivo izgubili u Malagi od Barcelone da bi u prvenstvu uvjerljivo pobjedili Gipuzkou.

Roster Španjolaca: http://basketball.eurobasket.com/team/Spain/Herbalife_Gran_Canaria_2014/1312?Page=1 ...nema nekih zvijezda ali mi nadu u pobjedu ulijeva njihov trener Reneses koji je već vodio neke solidne ekipe i ima iskustva u Euroligi.

Roster Francuza: http://basketball.eurobasket.com/team/France/Le_Mans_Sarthe_Basket/346?Page=1 ...kod francuza ima puno crnaca s kojima nikada ne znaš a najpoznatije mi je ime Gelabalea koji je igrao za Cedevitu i ove godine za Francusku repku.

Vjerujem da je Gran Canaria bolja taktički i šuterski.

ABA liga:

Igokea over 71.5 points @1.85

Sutjeska under 66.5 points @1.85

Skopje do sada nije pokazao neku obranu i vjerujem da Igokea ima mogućnosti za ići preko ove granice i biti aktivna u utakmici do kraja.

Partizan je loše startao i da bi nešto postigli morat će igrati obranu. Gledao sam jednu utakmicu Sutjeske i izgleda da im je glavni igrač Vranješ pa ako njega zaustave mogli bi ih držati ispod granice. Ne vjerujem da će tu biti puno koševa a hendikep na Partizan za kojeg vjerujem da će dobiti mi je ipak malo preširok.

Belgija - Izrael over 3.5 cards @1.80 (bet365)

Ovde idem na vise kartona. Necu se praviti pametan, nisam pratio rad Grka koji je dodeljen da sudi ovaj mec, ali mogu reci da njegova statistika uliva poverenje sto se tice kartona:

Da se nadovežem na ovaj pick. Prvo nisam htio ovo igrat jer sam mislio da je Belgijcima nebitna utakmica pa mi nije baš bilo za igrat kartone. Ali sad sam surfajući malo naletio na podatak da im danas treba pobjeda da bi bili u 1 bubnju kod ždrijebanja za grupe na euru. Izraelcima isto treba pobjeda da bi uopće imali šanse za plasman i trebale bi obje momčadi ić 100% 

Da se nadovežem na ovaj pick. Prvo nisam htio ovo igrat jer sam mislio da je Belgijcima nebitna utakmica pa mi nije baš bilo za igrat kartone. Ali sad sam surfajući malo naletio na podatak da im danas treba pobjeda da bi bili u 1 bubnju kod ždrijebanja za grupe na euru. Izraelcima isto treba pobjeda da bi uopće imali šanse za plasman i trebale bi obje momčadi ić 100% 

Isto tako ako pobjede, dolaze na prvo mjesto na fifinoj rang listi sto je veliki uspjeh. I to cini mi se ide u prilog okladi.

Malta-Hrvatska zžk3,5 manje

Hrvatska ide u goste na Maltu po 3boda koja nebi treba biti upitna,kao što već svi znamo Hrvatska ne ovisi samo o sebi već i o rezultatu u Rimu gdje Italija ne smije izgubiti,Italija koja ima 49 utakmica u kvalifikacija bez poraza.No dobro,da ukratko objasnim zašto mi se sviđa ovaj par.Malta je totalni autsajder i posljednji su u našoj skupini,u njihovoj ekipi igraju redom amateri,rijetko koji igrač je profesionalac.Guideti je najavio čak petoricu obrambenih igrača,znači igrat će bunker što im drugo i preostaje.Hrvatska će stiskati od samog početka i lopta će morati brzo kružiti,tako da ne vidim kad će igrači Malte stići napraviti neki faul.Realno mi smo dosta gruba momčad,al danas nebi trebali dobiti kartona protiv takve ekipe,dok kod Malte mogu biti 2 do najviše 3 kartona.Malta je puno svojih utakmica bila u underu kartona.Od 9 digranih kola 2 put su išli u over i to oba puta protiv Bugara(obje tekme su bile napete do kraja,u Bugarskoj završilo 1-1).Protiv Italije su bila 2 crvena,ali igram u ss pa se crveni ne broje,nego isključivo žuti.Sudac je Andre Marriner iz Engleske gdje se igra dosta grub nogomet pa i zbog toga vjerujem da će pustiti mušku igru i da neće nepotrebno dijeliti kartone.

Malta-Hrvatska zžk3,5 manje

Sudac je Andre Marriner iz Engleske gdje se igra dosta grub nogomet pa i zbog toga vjerujem da će pustiti mušku igru i da neće nepotrebno dijeliti kartone.

Slažem se sa tipom, samo mala ispravka ne sudi Marriner već Mark Clattenburg.

ZN3vEX4.png

SS i PSK daju samo 1,85 za under 3,5 kartona, HL daje čak 2,30 kao što sam ranije napisao, mislim da je to stvarno valuebet ;)

Slažem se sa tipom, samo mala ispravka ne sudi Marriner već Mark Clattenburg.

ZN3vEX4.png

SS i PSK daju samo 1,85 za under 3,5 kartona, HL daje čak 2,30 kao što sam ranije napisao, mislim da je to stvarno valuebet ;)

Ja sam na sofa score pročitao da sudi Marriner,onda je vjerojatno tamo greška,slazem se u potpunosti da vrijedi probati.

Evo još nešto bi moglo doći , za neki srednji ulog

Malta - Hrvatska h(2:0)  2  2.10 PSK

Ne treba ništa pričati više o ovoj tekmi već se sve zna, Hrvatska mora danas dobiti da bi porazom Norveške otišla izravno na Euro. Ako mamićevi puleni krenu od prve minute kako bi trebali i zabiju gol na početku, vjerujem da pobjeda od 3 gola razlike nebi trebala dolazit u pitanje.

Bugarska - Azerbejdzan, tip: draw or Azerb (X2) @2.40 (Unibet)

Bugarska i Azerbejdzan ce veceras odigrati jedan mec koji nema neku preteranu vaznost posto su i jedni i drugi liseni sansi da se kvalifikuju. Ovaj neuspeh vise pogadja Bugare koji nikako da nadju recept za kvalifikacije vec duze vreme. Pre neki dan sam negde procitao da Bugari nisu uspeli ni priblizno ponoviti uspeh koji su napravili na svetskom prvenstvu 1994-e u SAD. Tada su igrali polufinale koje su izgubili od Italije a onda i izgubili od Svedjana za 3 mesto, ali je ipak cetvrto mesto bio veliki uspeh. Medjutim to je kraj ere Hrista Stoickova i posle toga je mafija umesala prste u Bugarski fudbal te nije bilo uspeha. Oni su i ove kvalifikacije odradili ocajno, dobili samo 2 puta, jednom Maltu i jednom Azerbejdzan. Obe pobede su bile u gostima, na svom terenu su za cudo mnogo losiji. Azerbejdzan sa druge strane je reprezentacija u usponu. Otkad je Prosinecki preuzeo tim, pocele su vidljive promene, a citam da je i atmosfera u svlacionici fenomenalna. Uspeli su remizirati sa Hrvatskom i Norveskom koji imaju puno jaci napadacki potencijal od Bugara. Plus, ovo je jos jedan test za Prosineckog gde on treba pokazati da je bolji od bivseg selektora koji je bio na celu kad su izgubili od Bugara pre godinu dana. Bugarska ima jako neiskusan tim, Popov je "najiskusniji" igrac koji svega ima 10 nastupa za repku, sto je stvarno malo. Osim toga, jako su losi sto se realizacije tice, u zadnje 3 utakmice kvalifikacija nisu uspeli dati ni gol.

Mislim da Azerbejdzan pravi tim za buduce kvalifikacije, a takodje racunaju i na Robija Prosineckog u buducim planovima, tako da je u njihovom interesu da polako sinhronizuju igru i deluju sto bolje i cvrsce na terenu. Danas bi oni morali izvuci makar bod.

Sretno!

Neda mi se pisati posto smo sve rekli o ovoj tekmi i zasto ce Belgija jako ozbiljno odraditi zadatak pred sobom. Ovo sto nudi WilliamHill po kvoti 1.85 je value po meni i ja ovo napadam na malo jaci ulog. 

zFmsv.jpg

Za one koji ne znaju kako se racuna: 

• svaki gol +10 poena
  • svaki korner + 3 poena
  • neprimljen gol +5 poena
  • svaki crveni karton - 10 poena

Pozdrav, nisam se do sada javljao na forum ali mi je danas jedna utakmica zapala za oko. Kvota je 3,70 a radi se u tome da pretpostavljam da će Kazahstan dobiti Latviju u gostima jer mislim da će ih Turska motivisati nekom novčanom nagradom. Ukoliko Turska dobije Island a Kazahstan pobijedi Latviju onda Turska ide direktno na EURO kao najbolja trećeplasirana ekipa (s obzirom da će tada Latvija biti zadnja u grupi i Turskoj će se oduzeti samo 2 boda koliko je osvojila u dvije utakmice sa Latvijom). Samim tim Turska ima dobar razlog da sa npr milion eura motiviše Kazahstan, što je legalno po pravilima FIFE i UEFE.

OGROMNA GREŠKA!

Unibet kladionica je dozvolila kombiniranje dvije oklade čije vjerojatnosti su povezane! Ovo se mora probati jer matematika i vjerojatnost je na našoj strani!

Radi se konkretno o Skupini A, odnosno Nizozemskoj i Turskoj koje se bore za treće mjesto.

GUSqhMb.png

Turska igra sa prvoplasiranim Islandom i za treće mjesto i dodatne kvalifikacije dovoljan joj je bod budući da imaju bolji H2H od Nizozemske. Nizozemskoj je jedina šansa da slave u susretu protiv Češke koji Nizozemska igra kod kuće, te da se nadaju da će Island napraviti iznenađenje i slaviti protiv Turske. Ono što je nevjerojatno jest da unibet kladionica, greškom, daje kombiniranje ova dva događaja, odnosno kombiniranje oklada na to da će se Nizozemska plasirati na EURO2016 te da će Island slaviti protiv Turske. 

Evo kako ti i izgleda! Koeficijent je nevjerojatnih 72,00!

8RRayYm.png

Naravno, ovo nije nikakav zicer i šanse da oklada prođe nisu velike, međutim sigurno su veće od 1,5% koliko ovih 72,00 govori. Naime, potrebno je da Island pobijedi Tursku i da Niozoemska slavi protiv Češke, što je sveukupno koeficijent 9,00 (1,50 x 6,00). Mi ovdje imamo OSAM PUTA veći koeficijent!

Naravno, ako se ovaj ishod i desi čekali bi dokvalifikacije u kojima bi, na koga god išli, Nizozemci bili i favoriti, ali tada bi imali mogućnost kontriranja uz ogromnu zaradu. 

Šteta je ovo ne probati, ovo je pametna oklada kako god završilo i uopće mi neće biti krivo ako oklada ne prođe.

NEBVxjo.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use