Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 13.10.2015.

marsovacc

Recommended Posts

Pospisil-Bolelli over 22,5 1.75
Belluci-Raonić 2 1.28

Unibet

Pospisil i Bolelli bi po meni trebali odigrati meč u tri ili dva duga seta. 50:50 meč, ni kladionice se očito ne mogu odlučiti kome bi prednost dale pa je tako negdje favorit Vasek a negdje Simone. Pospisil je nakon ćetvrtfinala Kuala Lumpura prošli tjedan igrao u Pekingu, u prvom kolu dobio Estrellu u tri seta a nakon toga ispao od kasnijeg finalista Nadala. Bolelli je nakon četvrtfinala Shenzhena također igrao u Pekingu, prošao je kvalifikacije lagano, dobio je mlađeg Đokovića i Kuznetsova ali je u prvom kolu Nole osvetio brata. Ovdje je također igrao kvalifikacije, dobio Donatia 6:4 6:3 i Przysieznog 7:6 5:7 6:1. Bolelli i Pospisil susreli su se jednom, prošle godine na US Openu i tada je slavio Bolelli u pet setova. 

Raonić je jasan favorit protiv Bellucija. Belluci se nakon ozljede u Davis Cupu vratio na terene prošli tjedan u Pekingu gdje je ispao u prvom kolu od Ferrera 6:4 6:3. Znamo da preferira zemlju, loš je na bržim podlogama, na hardu ove sezone 8/11 ali je imao solidnih mečeva. Raonić je razočarao prošli tjedan u Pekingu. Nakon osvojenog turnira u Saint Petersburgu očekivalo se podizanje forme, a on je ispao u prvom kolu od Troickog 6:4 6:4. Kvalitetniji je tenisač od Bellucija, posebno na hardu. Mislim da neće dopustiti novo iznenađenje i očekujem da ovo riješi bez neke prevelike drame.

Zdravo ljudi. Noviji clan sam i napokon postam jedan par koji mi je zanimljiv. Schiavone igra protiv kerber u Hong Kongu na hardu. Ne vidim razlog zbog kojeg je kerber takav favorit. Istina da je bolja tenisacica ali smartram da je kvota prevelika. Nisam siguran ima li schiavone povredu ili ne pa molim da iznesete misljenje u vezi ovog para jer trenutnih +6.5 mi izgleda kao solidan bet.Osim toga i H2H je 3:1 za talijanku Stoga:

Schiavone +6.5 1.66

Zdravo ljudi. Noviji clan sam i napokon postam jedan par koji mi je zanimljiv. Schiavone igra protiv kerber u Hong Kongu na hardu. Ne vidim razlog zbog kojeg je kerber takav favorit. Istina da je bolja tenisacica ali smartram da je kvota prevelika. Nisam siguran ima li schiavone povredu ili ne pa molim da iznesete misljenje u vezi ovog para jer trenutnih +6.5 mi izgleda kao solidan bet.Osim toga i H2H je 3:1 za talijanku Stoga:

Schiavone +6.5 1.66

poz ,welcome

Znaš vjerojatno zato što je kerber prošli tjedan dosta lAgano mela protivnice pa joj daju toliku prednost a i inace žene je jako teško prognozirat ja osobno 90%zena držimo na crnoj listi i ne igram a tAmo su i ove dvije

Schiavone +6.5 1.66

Kerber se bori za završni turnir u Singapuru

Italija-norveška over 3.5 (1.8) kartona
Iako sudi čovjek koji nije baš dobar za ovo jedino šta je presudilo je to što je neki dan podijelio 7 komada da rumunjskoj i mađarskoj ,utakmica ko pobjedu prvi je norvežani napravljeni moglo bi bit SvAšta također nesmiju kiksat jer ih hrvatska stize i nebi prognozirao ishod na toj tekmi jer stvarno može bit SvAšta mislim da će ovu granicu debelo provalit

Malta - Hrvatska f+2 1.40
Ovo je čisto ko suza nemam šta napisat a da nezna obicni covjek koji iti malo prati nogomet po meni najbolji tip za ovu tekmu 

Dosta zanimljivo stanje u B grupi 5 repki može proći,bosna izravno brani.mjesto protive cipra mislim da nebi smjelo biti problema 1.85 sasvim lijepa kvota na bosnu,nadalje izrael koji je na bod iza bosne ide na noge belgiji koja je super uvjerljiva i moraju pobijediti ako oće prvo mjesto posto wels.igra protiv realno otpisane momčadi i prije početka i to ce rutinski riješiti posto wels ima bolji među sobni omjer sa belgijom belgija mora dobit ja mislim da će on pocetkA krenut jako i rjesit sve moj tip f2(-1.5 1)

Bugarska - Azerbejdžan x2 2.37
Kad pogledam kako su ove ekipe igrale protiv hrvatske reko bi da je azer jači tri puta imaju glavu i rep imaju strpljenje i nesrljaju igraju organizirano i disciplinirano dok bugarska nema nikakvu igru po meni bar su to pokazali protiv hrv tekmu inače nebitna igra se čisto jer se mora tako da ću pokrit dvoznakom kvota lijepa a ja cisto sumljam da će ovo bugAri dobit ,još bih probao MAnje od 2.5 gola

Cuevas - Troicki, tip: Cuevas @2.23 (marathonbet)

Iz nekog razloga kvota pada na Troickog, nisam nista uspio naci u vezi Cuevasa ili neke eventualne povrede koja ga muci, tako da cemo to ignorisati za sada. Ja ovde sanse dajem Urugvajcu koji je po meni blizi pobedi. U principu, oba igraca imaju problem sa kontinuitetom u zadnja 2 meseca na hardu. Cuevas se dugo mucio da poveze 2 pobede zaredom i to mu je uspelo tek u Beijingu gde je prvo iznenadio Berdycha pobedivsi u 2 seta pa onda i Karlovica isto u 2 seta.  Fognini bio bolji u trecem kolu, ali mislim da su ove 2 pobede Cuevasu mnogo znacile te je poceo da polako podize formu pred kraj sezone. Troicki se jako lepo vratio posle suspenzije ali vec neko vreme je u krizi sto se rezultata tice. Gubio je od puno slabijih igraca tipa: Jazziri, Albot, Lu, Fish, Youzhni itd itd. Jedino bi izdvojio onaj mec protiv Raonica u Beijingu gde je uspeo iznenaditi Milosa i resiti mec u 2 meca. Svi su se ponadali da je Troicki otvorio turnir na pravi nacin i da ce daleko dogurati ali onda u sledecem kolu bespomocan protiv Lua gde gubi u 2 seta.

Znaci ovde idem na "manje loseg" tenisera a to je po meni u ovom momentu Cuevas. One 2 vezane pobede protiv Berdycha i Karlovica sigurno znace nesto i morale bi doneti malo vise samopouzdanja kod Urugvajca. Oprezno sa ulogom, radi se o 2 ne bas najstabilnija igraca na koja se covek ne moze osloniti.

Fognini - Sousa over 22 @1.89 (marathonbet)

Fognini je poznavaocima tenisa poznat kao tempirana bomba. Radi se o jednom totalno nepredvidljivom teniseru koji ima velike oscilacije u svojoj igri. IZ tog razloga zna zavrsiti veliki broj svojih meceva u 3 seta, gubiti dobivene meceve i dobijati maltene izgubljene. Medjutim to je dobro za ovaj tip. Realno, Fognini ima kvalitete i zna dobiti set kad hoce. Nekad slabije ulazi u igru pa zna propustiti prvi set a Sousa je igrac koji to zna kazniti. Sousa je taj kvalitet pokazao protiv Raonica, Dimitrova i Lopeza u zadnjih 15-ak dana. Pre toga je imao jako dobar turnir u St Petersburgu gde je stigao do finala pa onda izgubio u 3 seta od Raonica. Mislim da moze parirati Fogniniju a znajuci mentalitet Italijana ocekujem i 3 seta i samim tim vise gemova

Ostali predlozi: 

Kato - Gavrilova over 17.5 @2.05 (marathonbet)
Garcia - Davis over 20.5 @1.90 (marathonbet)
Wang - McHale over 20.5 @1.89 (marathonbet)
Federer - Ramos under 18 @1.83 (marathonbet)

EDIT: Da ne otvaram novi post, danas gadjam jedno iznenadjenje a to je:

Hong Kong » WTA Hong Kong » 
Today, 13 Oct 2015, 09:00
Garcia C. - Davis L. TIP: 2 (Home/Away, Full Time) po @3.32 (marathonbet).
4 out of 9 users predict this (44%)
Average ROI of users who predict this: 7.20%

Eto, da samo jos to dodam.

Sretno ko prati!

Dosta zanimljivo stanje u B grupi 5 repki može proći,bosna izravno brani.mjesto protive cipra mislim da nebi smjelo biti problema 1.85 sasvim lijepa kvota na bosnu,nadalje izrael koji je na bod iza bosne ide na noge belgiji koja je super uvjerljiva i moraju pobijediti ako oće prvo mjesto posto wels.igra protiv realno otpisane momčadi i prije početka i to ce rutinski riješiti posto wels ima bolji među sobni omjer sa belgijom belgija mora dobit ja mislim da će on pocetkA krenut jako i rjesit sve moj tip f2(-1.5 1)

Bosna mora da ovo dobije, ja bih tu i Bosnu over 1.5 po kvoti 2.05 koju nudi marathonbet. Sto se Belgije tice, idem tu vise od 3.5 kartona po kvoti 2.00 (bet365). Mislim da Belgija nece moci napraviti veliku razliku tako brzo, moguce je da Izraelci igraju bunker, bice tu puno pametnih faulova koje ce Sidiropoulous kazniti kartonima.

Ima zanimljivih mečeva kod žena, želio bih napomenuti da se 10 tenisačica bori za 5 posljednjih mjesta koja vode u Singapur, a to su: Kvitova, Kerber, Radwanska, Safarova, Pennetta, Bacsinszky, Suarez Navarro, Venus Williams, Pliskova i Benčić. Većina igra turnire ovaj tjedan, za početak se ne isplati igrati jer su kvote male ali moglo bi se kroz tjedan nešto nahvatati. 

A obratite pažnju i na meč Wang-McHale, McHale je provela dio djetinjstva u Hong Kongu i sjećam se da je prošle godine govorila kako joj je ovo važan turnir jer je ovdje provela djetinjstvo ali i počela sa tenisom i tada je ispala od Schiavone u 3 seta. Ove godine povela je i majku sa sobom.

Belgija - Izrael over 3.5 cards @1.80 (bet365)

Ovde idem na vise kartona. Necu se praviti pametan, nisam pratio rad Grka koji je dodeljen da sudi ovaj mec, ali mogu reci da njegova statistika uliva poverenje sto se tice kartona:

DaSbv.jpg
U prvoj utakmici je isto bilo gusto i kao sto mozete videti Belgija je slavila sa "samo" 0:1 u Izraelu a pritom je bilo puno kartona. 

PCy5g.jpg

Danas sam ovo odigrao po kvoti 2.00 koja je pala na 1.80, ali je i dalje value po meni zato sto je utakmica od velike vaznosti za obe reprezentacije, veliki je ulog i sigurno ce tu biti puno faulova ne bi li se Belgija zaustavila.

R3mkq.jpg

Bosna mora da ovo dobije, ja bih tu i Bosnu over 1.5 po kvoti 2.05 koju nudi marathonbet. Sto se Belgije tice, idem tu vise od 3.5 kartona po kvoti 2.00 (bet365). Mislim da Belgija nece moci napraviti veliku razliku tako brzo, moguce je da Izraelci igraju bunker, bice tu puno pametnih faulova koje ce Sidiropoulous kazniti kartonima.

da svakako mora dobit bosna ,ali znaš kartoni i ja sam razmisljao al opet ovo igraju dosta brzo ako ih načmu rano mislim da neće bit kartona a izabrao sam hendikep zato što izraelu nije cilj neizgubit njima je cilj pobjeda da bi sjeli na trece mjesto tako da će morat igrat otvoreno a belgija ima jako brze igrače i mislim da će sjevnit pokoja kotra plus puno bolju realizaciju imaju

al podržavam i kArtone svakako samo ovo u mojem odabiru nekako mi sigurnije pratim i kArtone ,živi bili pa vidili

Jedan noćni single:

Cleveland-Memphis 2 2.00 Wwin

Vani je kvota oko 1.55-1.60 na ki a u Wwwinu je 1.85, ja ću probati sa čistom pobjedom jer mislim da nećemo gledati puno x-eva u predsezoni (a ja ću ga ovdje potrefiti naravno). Večeras je Cleveland bez Williamsa i Smitha,Lebron bi se trebao vratiti na parket dok se za Mozgova ne zna. Prošlu utakmicu izgubili su od Phile 114:115, a prije toga izgubili su od Atlante 96:98. I dalje nema Irvinga i Lovea, dosta se rotira i daje se prilika igračima koji inače puno ne igraju pa je tako Cunnigham u prošloj zabio čak 31 poen a inače mu je prosjek ispod 2 poena. Memphis je odigrao jednu pripremnu i dobio, savladali su Maccabi Haifu 97:84. Ekipa je na okupu, Gasol je bio najbolji igrač utakmice sa 23 poena, 6 skokova, 3 asistencije i 4 blokade. Pratili su ga Lee sa 11 i Conley sa 10 poena. Po meni je danas Memphis favorit, Cleveland ima izostanaka + Memphis ima bolje igrače na klupi što znači i širu rotaciju i očekujem pobjedu večeras.

Pozdrav drustvo, imam jedan predlog koji mi izgleda ovako izlgedno za danas, pa me zanima i vase misljenje naravno a to je pobeda igoke-e u kosarci. Mzt ima 3 poraza, od Mega leksa, Partizana i olimpije. Pobedili su jedino metalac kod kuce i to je bio mec gde im je bukvalno sve ulazilo. Sa druge strane igoke-a ima 3 pobede uz jedan poraz. radivojevic i capin po meni kljucni igraci ove ekipe, savladali su Partizan, metalac, olimpiju a izgubili od cedevite. Gledajuci igre obe ekipe u prva cetiri kola stekao sam utisak da su gosti blize pobedi od domacina. Verujem da ce utakmica biti u egalu i zbog toga mozda je jos bolje odigrati h2(+2,5) na kvotu 1,76 u bet 365.

Inace kvota u ovom trenutku na pobedu gosta je 2.00 Bet365

Pozdrav drustvo, imam jedan predlog koji mi izgleda ovako izlgedno za danas, pa me zanima i vase misljenje naravno a to je pobeda igoke-e u kosarci. Mzt ima 3 poraza, od Mega leksa, Partizana i olimpije. Pobedili su jedino metalac kod kuce i to je bio mec gde im je bukvalno sve ulazilo. Sa druge strane igoke-a ima 3 pobede uz jedan poraz. radivojevic i capin po meni kljucni igraci ove ekipe, savladali su Partizan, metalac, olimpiju a izgubili od cedevite. Gledajuci igre obe ekipe u prva cetiri kola stekao sam utisak da su gosti blize pobedi od domacina. Verujem da ce utakmica biti u egalu i zbog toga mozda je jos bolje odigrati h2(+2,5) na kvotu 1,76 u bet 365.

Inace kvota u ovom trenutku na pobedu gosta je 2.00 bet365

hmm, ne znam iskreno, trenutno bi prije igrao na mzt, igokea je fina ekipa, moglo bi i biti nešto od njih ove sezone, ali i mzt ima finu ekipu i još se uigravaju a znamo da su oni domaćinska ekipa, red je da prekinu ovaj lošiji niz u aba ligi

A kaj kažete na to da će Borna dobiti barem set protic Čilića? koeficijent je 1,65 a jučer se Čilić mučio protiv skoro 300 igrača a Bornina mu igra nebi trebala odgovarati...

Ne znam bas sve je moguce, cilic jucer nije mogao ubacit prvi servis barem dok sam ja gledao, a ako to popravi mislim da ce dobiti 2:0 u setovima jer se Borna nije pokazao kao neki reterner, kolko se sjecam Anderson ga je ljetos iskasapio servisima itd., ugl sve je moguce ali ipak za mene no bet

A kaj kažete na to da će Borna dobiti barem set protic Čilića? koeficijent je 1,65 a jučer se Čilić mučio protiv skoro 300 igrača a Bornina mu igra nebi trebala odgovarati...

Ja ću preskočiti jer sam očekivao veću kvotu ali mislim da Borna može do seta, Marin je jučer vas očajan bio, ako i danas bude tako Borna može i do pobjede

Malta - Hrvatska

Evo jedan prijedlog, iz za promjenu, zemaljske klaidonice. Iako nisam najsretniji manipulativnim troškovima i porezom, koeficijent je i više nego dobar. 

Dakle očekuje se pobjeda Hrvatske, vjerujem 2/3/4:0. Nakon uvjerljivog vodstva čekat će se kraj, sumnjam da će se jurcati po još golova već će svi osluškivati rezultat iz Italije...

Malti ova utakmica nema nikakav značaj. Sudi Clattenburg koji se zna razmahati ali zna odsuditi i derbi Chelsea - Manchester CIty sa samo jednim kartonom...

SuperSport i druge kladionice daju 1,85 za under (manje) od 3,5 kartona.

ZL9Y8zE.png

Lutrija daje 2,30 za manje od 4 kartona (dakle identična oklada). Također, budući da za promjneu igramo manje kartona, u prilog okladi ide da ne računaju crveni karton.

X62WUw8.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use