Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedeljak 12.10.2015

JackieJack

Recommended Posts

Solidna ponuda danas sto se tice tenisa, izdvojio bih sledece parove:

Karlovic - Chardy, tip: Karlovic @1.95 (marathonbet)

Iako je Karlovic izgubio oba odigrana meca protiv Chardija, jedan od ta dva pre 2 meseca u Montrealu u 3 seta, ja mislim da je ovaj put Ivo blizi pobedi. Karlovic brani dosta poena na ovom turniru, ako se ne varam prosle godine je igrao 1/4 finale Shangaja gde je izbacen od Berdycha. Trenutna forma Karlovica nije najbolja, dosta je promenjljiva i u blagom padu, no to bi bio veliki problem da sa druge strane ima protivnika koji je u boljoj trenutnoj formi od njega. Chardy je po meni u puno losijoj formi nego Karlovic, Na US Openu je zabelezio dobar rezultat, no posle toga su sve bile bledje i bledje partije. U Kuali Lumpur dobio Zvereva u 3 seta t eonda u drugom kolu izgubio od Beckera. U Tokiju slicno, u prvom kolu mu je Groth predao zbog povrede, da bi ga u drugom Muller pocistio u samo 2 seta. Karlovic je i u onom porazu u Montrealu protiv bio blizi pobedi, no pad koncentracije je puno kostao Iva. Mislim da nece ponovo napraviti istu gresku, sigurno ce hteti osvetu za onaj poraz, a ako ga servis bude sluzio standardno Chardy nece imati puno sansi za brejk.

Peya/Soares - Inglot/Lindstedt over 21.5 @1.9 (marathonbet)

Peya/Soares u padu forme. Posle Montreala su odigrali 5 duela, od toga dobili samo 2 i to oba u 3 seta. Za igrace njihovog nivoa ovo je itekako los skor i mislim da dovoljno govori o njjihovim igrama u zadnje vreme. Sa druge strane Inglot/Lidstedt igraju veoma ubedljivo na hardu, zabelezili su jako dobre rezultate. Prvo mesto u Winston-Salemu, onda polufinale US Opena pa polufinale Shenzena. Zadnji mec su izgubili od Matkowskog i Zimonjica u 3 seta. Mislim da su oni blizi pobedi ovde, ali ce se ipak malo namuciti posto Peya/Soares moraju kad tad vratiti staru formu i mislim da ce prici ovom mecu veoma ozbiljno. Moguce je da cemo ovde gledati 3 seta.

Ostali predlozi: 

Klizan - Zhang 2:0 @2.04 (marathonbet)

Lu - Thiem prvi set over 9.5 @1.63 (marathonbet)

Querrey - Ramos prvi set over 9.5 @1.74 (marathonbet)

Peya/Soares - Inglot/Lindstedt over 21.5 @1.9 (marathonbet)

Peya/Soares u padu forme. Posle Montreala su odigrali 5 duela, od toga dobili samo 2 i to oba u 3 seta. Za igrace njihovog nivoa ovo je itekako los skor i mislim da dovoljno govori o njjihovim igrama u zadnje vreme. Sa druge strane Inglot/Lidstedt igraju veoma ubedljivo na hardu, zabelezili su jako dobre rezultate. Prvo mesto u Winston-Salemu, onda polufinale US Opena pa polufinale Shenzena. Zadnji mec su izgubili od Matkowskog i Zimonjica u 3 seta. Mislim da su oni blizi pobedi ovde, ali ce se ipak malo namuciti posto Peya/Soares moraju kad tad vratiti staru formu i mislim da ce prici ovom mecu veoma ozbiljno. Moguce je da cemo ovde gledati 3 seta.

Nadovezao bi se na peya soares oni u zadnje vrijeme igraju katastrofalno ko da nikad reket nisu.vidili iskreno me strah igrat ili na njih ili ovaj over inglot i lindtedt su dobra komb I odjednom su proigrali unazad na us open ako se ko sjeća kolko su jakih parova poizbacivali i poslje jedno vrijeme kolko go bi trpo na njih prolazilo bi al takoder u zadnje vrijeme isto su skupili meč dva koji pamtim da sam se iznenadio kad su izgubili al opet realno gledao treba bjezat od čiste pobjede pa msm da ipaj tvoj pick najpametniji može proc sa 76 63 ili suprotno a ako ode i treći set prolaz je 100% pa makar setovi bili6:0 0:6

nAdovezao bi se na peya soares oni u zadnje vrijeme igrAju katastrofalno ko da nikad reket nisu.vidili iskreno me strah igrat ili na njih ili ovaj over inglot i lindtedt su dobra komb I odjednom su proigrali unazad na us open ako se ko sjeća kolko su jakih parova poizbacivali i poslje jedno vrijeme kolko go bi trpo na njih prolazilo bi al takoder u zadnje vrijeme isto su skupili meč dva koji pamtim da sam se iznenadio kad su izgubili al opet realno gledao treba bjezat od čiste pobjede pa msm da ipaj tvoj pick najpametniji može proc sa 76 63 ili suprotno a ako ode i treći set prolaz je 100% pa makar setovi bili6:0 0:6

ja sam imao istu dilemu - dvojka ili over ali sam ipak imao osecaj da je over nekako sigurniji. cinjenica je da su peya i soares razocarali sve zivo u zadnjih mesec dana ali bas zato moraju ozbiljno pristupiti ovom mecu, ipak se radi o paru koji kad je u formi moze da gazi i puno jace igrace od Inglota i Legtedta. Sto se treceg seta tice, ne ne igra se ceo treci set nego ko prvi dodje do 10 poena tako da se taj treci set racuna ustvari kao 1 gem :)

NY Islanders - Winnipeg Jets over 5.5 @2.10 marathonbet; tip 2: Winnipeg Jets to win + over 5.5 @5.40 (marathonbet)

Tip igram po preporuci jednog prijatelja koji dobro poznaje prilike u NHL-u. Utakmica je detaljno analizirana, ekipe imaju gust raspored, trenutna forma ocigledno na strani gostiju, obe ekipe puno bolje u napadu nego u odbrani a i tradicionalno su njihovi mecevi sa puno golova. Ovo je izgledan tip po meni i ja idem na jaci ulog na over 5.5 (7/10) a malo manji na ovaj drugi tip (3/10). Ako neko isprati savetujem da igra na svoju odgovornost i svoju visinu uloga. Kvota u padu.

Sretno!

ja sam imao istu dilemu - dvojka ili over ali sam ipak imao osecaj da je over nekako sigurniji. cinjenica je da su peya i soares razocarali sve zivo u zadnjih mesec dana ali bas zato moraju ozbiljno pristupiti ovom mecu, ipak se radi o paru koji kad je u formi moze da gazi i puno jace igrace od Inglota i Legtedta. Sto se treceg seta tice, ne ne igra se ceo treci set nego ko prvi dodje do 10 poena tako da se taj treci set racuna ustvari kao 1 gem :)

ozbiljno ? Nisam to znao ,ja sam mislio da se to računa kao game kao poen

San marino-slovenija over 5 kornera first half 2.1

Nema neke pretjerane analize za ovo ali po ovoj kvoti moram probati kad vidim da je u prosloj bilo 9 kornera u prvom dijelu ,slovenija ima dosta kornera da neljepim sad statistike pogledajte sami to svi znamo kakva je san marino repka to ce biti 70% posjed za sloveniju i vjerovatno će dosta letit u kornere ,također ni proba over kornera za cijelu tekmu

Edit: laganica treći dan zAredom bez promasenog 4/4

NY Islanders - Winnipeg Jets over 5.5 @2.10 marathonbet; tip 2: Winnipeg Jets to win + over 5.5 @5.40 (marathonbet)

Tip igram po preporuci jednog prijatelja koji dobro poznaje prilike u NHL-u. Utakmica je detaljno analizirana, ekipe imaju gust raspored, trenutna forma ocigledno na strani gostiju, obe ekipe puno bolje u napadu nego u odbrani a i tradicionalno su njihovi mecevi sa puno golova. Ovo je izgledan tip po meni i ja idem na jaci ulog na over 5.5 (7/10) a malo manji na ovaj drugi tip (3/10). Ako neko isprati savetujem da igra na svoju odgovornost i svoju visinu uloga. Kvota u padu.

Sretno!

Evo i ja da se nadovezem za ovaj tip..jer cu i ja ovo da ispratim. Pratim lika duze vreme i stvarno se razume dosta u NHL i on je takodje ovo igrao..

Pa evo ako neko zeli da igra evo detaljne analize:

19:00 New York Islanders - Winnipeg Jets Over 5.5 @ 2.03 / Germania / 5/10

U svome Barclays centru će ekipa New Yorka dočekati vrlo dobre Winnipeg Jetse.Islandersi svoju sezonu nisu dobro otvorili kada bacimo oko na tablicu jer su izgubili obadvije utakmice od Chicaga,no u principu je to jako dobro izgledalo kod njih.U onoj prvoj utakmici koju su igrali doma,uzeli su jedan bod,dok su ih ih u drugoj ipak Hawksi rutinski riješili.Naravno,protiv Chicaga se teško može igrati,jer prije svega Islandersi najviše žive od napada i on im je definitivno najjače oružije,no Hawksi itekako imaju riješenje i za to i zato i jesu već sezonama u vrhu NHL lige.Islandersi zaista imaju pretežak raspored na početku sezone i rekao bih da su Jetsi na papiru možda i najlakši njihov protivnik u prvih pet kola,a nakon toga imaju susret sa Predatorsima doma,te onda ponovno doma sa San Joseom.Naravno,spospobni su Islandersi tu uzeti par bodova,no nebi me nimalo čudilo da ostanu na svega 4-5 bodova nakon tih 5 utakmica.Rekao sam gore da su dosta jaki u napadu Islandersi...Uspijeli su zadržati ponovno gotovo cijelu ekipu što je naravno jako dobro jer su već par sezona skupa i to je svakako jedan plus.Tavares,Nielsen,Nelson,Grabovski,Lee,Cizikas...jednostavno izgleda predobro i ovakav napad,ako ih krene,može svakome utrpati par komada.Protiv Chicaga su pucali i pucali no nije išlo jednostavno.Nakon dvije utakmice sa Chicagom,Islandersi su isplaili preko 60 udarca što je zaista odlično,no eto,golovi su ipak izostali.Jetsi su malo lošiji otraga i ako Islandersi uspiju ponovno opaliti bar 30-ak puta,mislim da bi bar par puta mogli Jetsi vaditi pak iz mreže.Ipak,u obrani su nešto lošiji,no već prošle sezone je to krenulo na bolje i napredak se vidi i nastavle i ovako raditi,može to odlično izgledati.Ipak,još uvijek se vidi da dosta puta podbace,no ide na bolje,a to je ono najbitnije.Od onih 250-260 primljenjih golova od prijašnjih sezona,došli su na 230 što je super.Doma su ove sezone u sve četiri utakmice ( računajući i predsezonu ),one domaće ostali u underu i mišljenja sam da su Jetsi pravi protivnik da se napokon i raspucaju,a i prime malo više pogodaka.Kada spominjem Jetse,bio bi red da i o njima nešto kažem.Ekipa je to koja je prošle sezone itekako iznenadila te u prejakoj konkurenciji uspijela izboriti doigravanje.Istina,odmah su ispali u prvom krugu,no za njih je i sam ulazak u doigravanje bio veliki uspjeh.E sad,dali to mogu ponoviti i ove sezone ?Baš i nebi reka,no ulazak u sezonu je obećavajuć i tko zna,možda na kraju budu i bolji,ali osobno moje mišljenje je da će ponovno teško u doigravanje.Predsezona je također bila solidna za njih.Napadački su baš raspoloženi.U prvom kolu su igrali protiv Bruinsa koji su ajmo reći obranebno jako dobri,no ponovno se očito nastavlja kriza od prošle sezone.Riješili su to Jetsi dosta lagano te utrpali šest komada.Nakon toga su ponovno bili na gostujućem ledu te su pali i Devilsi,a dobili su ih sa 3-1.Dobro se zna da su Devilsi itekako dobra obranebna ekipa i na to najviše paze jer realno u napadu nisu baš nešto posebno,tu čak i dosta loši pa onda obrana mora odrađivati lavovski posao.Ipak,Jetsi su i jednima i drugima opalili po 30 udaraca što je itekako sjajno.Jetsi su i ove sezone ostali u dobrom sastavu.Kada bacimo pogled na međusobne utakmice,vidimo da uglavnom pada velik broj golova.Isto tako,naravno znaju i oni ostati u underu,no nekako mi je ovdje najrealnije da ode u over.Moraju i Islandersi napokon nešto više zabiti,a realno gledano,Jetsi su prava prilika za to.S drugre strane,Jetsi u odličnoj formi,pogotovo u onoj napadačkoj i vjerujem da će i golman Islandersa vaditi bar 2-3 puta pak iz mreže.

analiza by Zoki (Zoran Grubor )

Liht19-Gibraltar(19)  hendi 0:2 - tip 1

Ovo igram isključivo prema rezultatima.Dakle,Gibraltar gubio sa devet komada od Francuza i Nizozemaca,a Lihenštajn ;)  je od njih gubio sa 3:1 i 2:0 . Logika kaže da bi ih trebali dobiti sa lakoćom,a koef je 2,5.

I combo danas Lih u 19+Švedi+Slovaci+Rusi .

Lih sam napisao zašto

Švedi ,pa zato jer igraju doma,protivnik slab

Rusi,pa bod ih osigurava,ali Crnogorci dolaze bez dosta igrača,Rusi doma i to je to

Slovaci,također pobjedom osiguravaju plasman.Imaju isti broj bodova kao i Ukraina koja igra sa Španijom pa onako...Ali eto,vjerujem Slovacima

Eto,sretno

Zadar-Mega Leks zbroj koševa 144,5 manje

Zadar kod kuće dočekuju Mega Leks.Zadar je na omjeru 1-3,dok je Mega na 2-2.Zadrani su kod kuće dobili Cibonu 62-53 i izgubili od CZ 49-56,dok su na gostovanjima gubili od Krke 77-66 i od Budućnosti 78-47.Znači sve 4 tekme su bili u underu,kod kuće u debelom underu.Dok je Mega doma dobila Partizan 76-59 i MZT 82-70,u gostima su nešto lošiji pa su tako gubili od CZ 76-70 i od Budućnosti 71-56.Iako su Budućnost i CZ među top 3 ekipe u ABA ligi.Mega je prošle sezone igrala dosta napadački dok su ove sezone i dosta dobri u obrani,a malo limitiraniji u napadu.Zadar kod kuće igra čvrstu obranu i pokušavaju svesti igru na duge napade,jer znaju da ak uđu u brzu košarku da nemaju šanse.Realizacija im dosta šteka ove sezone,kao što se vidi u rezultatima.Tako da očekujem jednu sporu košarku sa dugim napadima i bez laganih koševa i sva ova statistika me upućuje na zbroj koševa manje.

Eto to je to,komentari i kritike dobrodošli.

2e1cg1v.jpg

Rusima i Slovacima potrebna pobjeda odnosno bod, ovisno o drugim rezultatima, tako da vjerujem da će slaviti bar u jednom od poluvremena, Crna gora dolazi bez većine igrača iz prve postave, tako da u Rusiju nisu stigli: Poleksić(first gk 33/0), Damjanović(att 30/8 Beijing), Vučinić(att 43/17), Jovetić(att 39/15 Inter), Baša(df 35/2 Lille), Tomašević(df 13/1 Kortrijk), Volkov(df 17/0 Mechelen), M. Božović(gk 38/0), Bakić(mf 7/0 Fiorentina), V. Božović(mf 42/0).
San Marino - Slovenija jednosmjerna ulica, očekujem bar dva gola u drugom poluvremenu, u prvoj utakmici su im dali čak 5 u drugom poluvremenu, koeficijent vise nego dobar da se ne proba.Uk.koef 2.2

Danas laganije pa samo ovo u NFLu:

SD Chargers - Pit Steelers  over 45,5 poena

Chargersi su napadački jaka ekipa s dobrim QB Riversom koji je u odličnoj formi sa preko 300 yardi po utakmici. Imaju dosta upitnih igrača za večerašnji nastup al mislim da će večina igrati.

Steelersi su bez svog prvog QB ali imaju solidnu zajenu u Vicku ali imaju i jednog od najboljih WR lige Browna te RB dvojac u super formi Bell-Willimas plus ozlijeđen im je startni LB Shazier.

Napadački orejntirane ekipe s puno kvalitetnih oružja u napadu, lijepo vrijeme i sve je spremno za vatromet poena večeras.

Rusija-Crna Gora under 4.5 kartona @ 1.75 Bet365

Rusima treba bod u ovoj utakmici za prolaz. Crnogorci su u petak izgubili od Austrijanaca i izgubili su i teoretsku šansu za plasman na euro te danas idu u Rusiju bez 10 igrača. Utakmicu sudi norvežan Moen koji ne dijeli puno karotna. Pošto ne očekujem neku grubu utakmicu i mislim da će rusi lako dobit under kartona mi se čini ko ok oklada

Zadar-Mega Leks zbroj koševa 144,5 manje

Zadar kod kuće dočekuju Mega Leks.Zadar je na omjeru 1-3,dok je Mega na 2-2.Zadrani su kod kuće dobili Cibonu 62-53 i izgubili od CZ 49-56,dok su na gostovanjima gubili od Krke 77-66 i od Budućnosti 78-47.Znači sve 4 tekme su bili u underu,kod kuće u debelom underu.Dok je Mega doma dobila Partizan 76-59 i MZT 82-70,u gostima su nešto lošiji pa su tako gubili od CZ 76-70 i od Budućnosti 71-56.Iako su Budućnost i CZ među top 3 ekipe u ABA ligi.Mega je prošle sezone igrala dosta napadački dok su ove sezone i dosta dobri u obrani,a malo limitiraniji u napadu.Zadar kod kuće igra čvrstu obranu i pokušavaju svesti igru na duge napade,jer znaju da ak uđu u brzu košarku da nemaju šanse.Realizacija im dosta šteka ove sezone,kao što se vidi u rezultatima.Tako da očekujem jednu sporu košarku sa dugim napadima i bez laganih koševa i sva ova statistika me upućuje na zbroj koševa manje.

Eto to je to,komentari i kritike dobrodošl

Ja nemam nikakve kritike ni komentare nego bi samo htio rec da sam nasao u WH granicu od 151,5 poen po kvoti od 1,5, sto mislis da i nije tako losa kvota.

Rusija-Crna Gora under 4.5 kartona @ 1.75 Bet365

Rusima treba bod u ovoj utakmici za prolaz. Crnogorci su u petak izgubili od Austrijanaca i izgubili su i teoretsku šansu za plasman na euro te danas idu u Rusiju bez 10 igrača. Utakmicu sudi norvežan Moen koji ne dijeli puno karotna. Pošto ne očekujem neku grubu utakmicu i mislim da će rusi lako dobit under kartona mi se čini ko ok oklada

A zasto je tolika razlika u koef izmedju WH i bet365, tamo je za under 4,5 kartona 2,5, a za preko 1,53. Dal mozda ima nekih posebnih razloga ili je mozda nesta drugo?

Ja nemam nikakve kritike ni komentare nego bi samo htio rec da sam nasao u WH granicu od 151,5 poen po kvoti od 1,5, sto mislis da i nije tako losa kvota.

slazem se da nije losa kvota,naime ja se dvoumim između ove granice od 144,5 sto se tiče ukupnog zbroja koševa ili da možda odigram zadar 72,5 manje,pošto su nikakvi u napadu,nadam se da danas neće ulaziti čuda 

Nakon Hrvatske i poljska igrala 3+, kvote odlicne.  

Za danas: 

Luksemburg-Slovacka 3+ bet365 2,00 

Jos jedna utakmica gde moram da stavim 3+. Kvota odlicna. Slovacka 2. u grupi i najverovatnije ce ici direktno na euro dok Luksemburg nema sanse za prolaz. Slovacka ne igra cesto utakmice sa puno golova. Zadnje 3 utakmice su dosle 0-2 i nijednu od njih nije dobila Slovacka. Kada dobijaju obicno bude sa 3+. Pobedili su Makedoniju, Finsku, Spaniju, Belorusiju sa minimum 3 gola na mecu. Svog danasnjeg protivnika su takodje dobili sa 3 gola. U Slovackoj je bilo 3:0 za Slovacku. Slovaci su ovde svakako favoriti i verujem da ce ici na pobedu. Luksemburg je svakako ekipa protiv koje se moze postici minimum 3 pogodka jer nemaju kvalitet niti brzinu. Ovo po meni ima sanse za prolaz. A sigurnos kao i prethodne utakmice 3+ koje sam analizirao. Srecno ako prati neko

Under/over igrača za danas. Na temelju statistike i pošto se očekuju tvrde utakmice s malo poena..

18 h Zadar - Mega Leks:
Glenn Cosey 11,5 manje 1.85 većina lokala -> 23
Ognjen Jaramaz 11,5 manje 1.85 većina lokala -> 13

21 h Metalac Valjevo - Cibona:
Marko Jagodic Kuridza 10,5 manje većina lokala -> 8
Nikola Malesevic 9,5 manje 1.85 većina lokala -> 11
Dusan Kutlesic 10,5 manje 1,95 PSK / 1.85 većina lokala -> 8

San Marino - Slovenija

over 3,5@1,80  bet365

San Marino je nakon Gibraltara najlosija reprezentacija koja se natjece pod okriljem UEFE, u ovim kvalifikacijama nisu uspjeli zabiti gol na svom terenu, ali su uspjeli osvojiti jedan bod protiv Estonije (0:0). Ostale tri utakmice su uvjerljivo izgubili - od Litve 0-2, Svicarske 0-4, Engleske 0-6.

Slovenci su u prosloj utakmici nes(p)retno ostali bez pobjede nakon gola koji je Litva pred kraj utakmice postigle iz kaznenog udarca.

Svejedno jos imaju priliku plasirati se na EURO jer ce na kraju biti 3. u svojoj skupini.

Katanec najavljuje da ce igrati u jakom satavu jer zeli imati sto bolju sliku prije kvalifikacijskih utakmica na koga koliko moze racunati. U sastav se vraca Kevin Kampl koji bi trebao donijeti jos kvalitetu vise u igri Slovenaca.

Pobjeda je neupitna, ako ce zapeti kako bi se dokazali Katancu za kvalifikacijske utakmice, mogao bi proci i veci over kao sto je bilo u prvoj utakmici kad su u Sloveniji pobjedili sa 6:0.

Ukrajina - Spanjolska

Ukrajina daje gol@1,40 bet365

Ukrajina over 1,5@3,00 bet365

Ukrajinci jos imaju sanse za 2. mjesto ili da kao najbolja treceplasirana ekipa ode na EURO. Spanjolci s druge strane dolaze u Kijev rekreativno, nedostaju im: Carvajal, S. Ramos, Iniesta, D. Costa, D. Silva, Morata. Najavljen sastav je: De Gea, Mario, Nacho, Etxeita, Azpilicueta, Thiago, San Jose, Isco, Mata, Alcacer, Nolito

Ovakva obrana ne ulijeva nadu da ce i ovu utakmicu zavrsiti neokrznute mreze. Ako ce Konoplyanka i Yarmolenko imati svoj dan, nije neostvarivo ni ovih over 1,5 Ukrajine koji bet365 placa lijepih @3,00

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use