Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 11.10.2015

Filipo

Recommended Posts

09:00 Dolgopolov - Coric -1(1.66) bet365

Dolgopolov na hard vrlo solidan.Ima skor 101/79 ove godine 20/14..Na drugu stranu imamo po meni buduci n1 igrac..Na hardu ima 59/23 i ove godine 12/12...Do sad su igrali jedan put i to na Master Monte Carlo(zemja) i Dolgo je dobio 2:1.Ocekujem vrlo dobar mec i moguce da mec ide u 3 seta al ipak vise verujem u Dolgopolov

ima i 4.0 u ponudi. i to je za napast po meni.

ali očito ljudi prate forum i udaraju :D

pa da al čim sam vidio ušao sam vidit već 4.5 brzi su jako ha ha,inace šta se tiče tipa slažem se irci ce morat lupat ako misle šta postići jer lewu se nemože drukčije zaustaviti,irska je pokazala da zna igrat pobjedila je njemacku tako da nisu bezopasni tako da opet očekujem i sa poljske strane bar 2 kArtona a to h2h potvrduje a sudac je također pogodan za okladu

Pisem na mob pa nece bit previse. Gledam granice i po meni se za sutra u NFLu isplati odigrati overe na (sve bet365)

Detroit-Arizona

Palmer over 285,5

Clevlend-Baltimore

Forsett over 80,5 yardi

Atlanta-Washington

Ryan over 287,5 yardi

Od utakmica ja sam igrao

Atlanta-Washington 1

Detroit-Arizona 2

Oakland-Denver 2

Dallas-New England 2

Sutra popodne cu bit kod kompa pa cu malo obrazlozit tipove...

Djokovic ?

sta djokovic?mislim kvota 1.1 to se neisplati igrat nisam gledao ponudu moyda ce wiliam hill opet izbaciti da nadal ne uzima set danas je to bilo sa ferrerom,1.36 i proslo lagano nole ovaj turnir gzi sve od reda ljudi uzmu po 2 gema u setu neki nisu ni tolko uspilli bolelia je isprasio 61 61,dakle da zavrsim komentar po meni se neisplati igrat 1.1 to ce proc99.99% ali kvota je nikakva...ako William Hill zbaci da rafa nece uzet set vjerovatno ce biti po nesto vecoj kvoti nego za ferrera pretpostavljam 1.4 1.5 max ,nadal zemljas kao i ferrer po ko zna koji put pisem to nole je n1 i u naletu nekom treba iskoristiti to nevidim nacin na koji ce nadal uzet set a ja mu dajem max 5 gemova eventualno 6 ako bude prvi servirao mada i to je previse ,cak neki hendi 4,5 na noleta ako daju bi se moglo odigrat tolko od mene sta se tice ovogaa za sad

Edit: evo wh nudi 1.36 da nadal neće uzeti set a na 2:0 pobjedu noleta 1.44 to se isplati sad suprotno jučer je na 2:0 bila manja a sad veca btw ako ce neko pratit bet365 daje 1.3 za usporedbu na 2:0 dakle nije mala razlika

Ako može komentar forze ili nekog rukometnog eksperta sta misli o manje golova na tekmi PSG- Zagreb? Granica je 52,5 po meni iznenadujuce velika

Zagreb u ligi prvaka 2 puta na 41gol i jednom 51 gol..sa PSG-om su igrali 2 puta, oba je bilo 49 golova

Znam da je to za PSG relativno mala granica al opet vjerujem da ih Zagreb može usporiti i ograničiti malo?

Bok ekipa,

ja odigrao danas jedno iznenađenje za početak:

Kazan-KHL Medveščak Z. 2@5,20

S obzirom da je Kazan zadnju spušio od kluba koji je kvalitetom i na tablici ispod Medveda ( Podolski ) a Medvedi tukli UFA-u, mislim da bi danas moglo doći do iznenađenja s obzirom

da su to rusi gdje se stalno nešto kuha kad je ovakav koef! Ja sam za stotku odigro pa ćemo vidjeti.

p.s. nisam par puta vidio da OMSK ili UFA ili bilo koji jači klub pada doma prošlih kola i sezona... treba probati!

Njemačka-Gruzija manje od 3,5 kartona(1.83)

Nakon kiksa u prošloj tekmi Njemačka danas osigurava svoj plasman u Francusku,Gruzija u prošloj tekmi svladala Gibraltar sa 4:0 na domaćem terenu i u toj utakmici su bila samo 2 žuta,jedan za domaćine i jedan za goste.Nijemci su također odigrali utakmicu protiv Irske sa 2 kartona,jedan sa svake strane.

Utakmicu sudi čeh Kralovec koji u zadnjih 9 utakmica koje je sudio ima prosjek od 4,8 kartona,bilo je tu par žešćih utakmica koje su naglo podigle prosjek ali danas s obzirom na razliku u kvaliteti i na to da je zadnje kolo a gosti nemaju što tražiti osim igrati za respekt i ovu utakmicu vidim u jednoj opuštenijoj atmosferi sa minimalnim brojem kartona.

Juce hrvatska-bugarska lagano proslo 3+ i mislim da su kladionice na toj utakmici postavile previsoku kvotu za 3+. Danas jos jedan mec koji moze lako da dodje 3+

Poljska-Republika Irska 3+ golova 2,25

Obe ekipe igraju ofanzivno ali ni odbrane im nisu lose. Kvota je ovako visoka zbog vaznosti meca jer se ocekuje da obe ekipe udju tvrdo u utakmicu. Irska pobedila u prethodnom kolu nemacku kod kuce i sad su im sanse za prolaz vece. Imaju dobre igrace od kojih veliki broj igra u engleskoj. Poljska je odlicno krenula u ovim kvalifikacijama i zasluzeno ce ici na evropsko prvenstvo. Igraju ofanzivno. Imaju Levandovskog koji je u sjajnoj formi i ocekujem da se i veceras upisd u listu strelaca. Ako on ne bude mogao da pogodi nesto tu je mladi milik koji igra solidno za nacionalni tim. Sve u svemu poljaci su favoriti, ali ja se odlucujem da igram 3+. Ko hoce moze da kombinuje sa GG. Po meni je ovo sigurno kao hrvatska juce i ocekujem da prodje bez vecih problema. Srecno ako prati neko.

Pisem na mob pa nece bit previse. Gledam granice i po meni se za sutra u NFLu isplati odigrati overe na (sve bet365)

Detroit-Arizona

Palmer over 285,5

Clevlend-Baltimore

Forsett over 80,5 yardi

Atlanta-Washington

Ryan over 287,5 yardi

Od utakmica ja sam igrao

Atlanta-Washington 1

Detroit-Arizona 2

Oakland-Denver 2

Dallas-New England 2

Sutra popodne cu bit kod kompa pa cu malo obrazlozit tipove...

Malo objašnjenje za tipove:

Detroit-Arizona 2 + Palmer over 285,5 yardi

Palmer QB Arizone koja je napadački predobra. Imaju u prosjeku ukupno preko 400 yardi po tekmi (run+pass), jednog od najboljih WR lige Fitzgeralda, nekad odličnog RB Johnsona koja proživljava novu mladost u Arizoni i dobru ofenzinu liniju koja dozvoljava 1 sack po tekmi pa se Palmer osječa sigurno dok baca. Igraju protiv detroita koji je više napadački orijentiran dok im je obrana slabiji dio. Dozvoljavaju skoro 400 yardi ukupno po tekmi i ovdje bi se možda čak moglo odigrati i over poena ali meni je tu dvojka po solidnom koeficijntu preko 1,6 odlična oklada.

Atlanta-Washington 1 + Ryan over 287,5 yardi

Atlanta je ovdje veliki favorit. Igraju doma, imaju bolju ekipu u odličnoj formi plus nekoliko ozljeda u sastavu Washingtona. 

Imaju dobrog QB Ryana koji ima u napadu odlična oružja predvođenim prvim WR lige trenutno Julio Jonesom koji je bio upitan ali ipak igra. Osim jonesa tu je i odlični White te otkriće sezone RB Freeman koji ima već 7 TD. Napad Atlante ide dosta po zraku i mislim da će tu Ryan protiv slabih i ozliđenih Redskinsa imati minimum 300 yardi.

Oakland - Denver  2

Divizijski obračun u kojem naravno očekujem dominaciju obrane Denvera i pobjedu ekipe. Broncosima se vraća DE Wolfe koji će pojačati rotaciju na defanzivnoj liniji i neće bit baš lako QB Raidersa Carru. Znaći obrana je još ojačana plus od napada očekujem još bolju igru a potvrđeno je da igra prvi WR ekipe Thomas pa tu pobjeda nebi trebala doć u pitanja a dobro je koliko vidim da koeficijent raste :)

Dallas - New England  2

Prvaci dolaze nakon bye viknda odmorni kod ozljedama desetkone ekipe Dallasa i tu mislim da neće bit problema za Patriotse.

Igru kakvu su pokazali do sad i 2 tjedna odmora Bradyu i ekipi će bit dovoljni za pobjedu. Koeficijent nije preveliki ali tu je po meni i rizik mali pa se isplati igrati.

Forrset  over 80,5 yardi

To je čisto statistički i mislim da je tu bet365 postavio premalu granicu. Forsset prošlo kolo imao 150 yardi i trebao bi dobivati sve više lopti u napadu Ravensa a obrana Brownsa je slaba protiv runa i dozvoljavaju preko 140 yardi po tekmi.

Još bi se po meni isplatilo kao moguće iznenađenje isplatilo odigrati:

Tampa Bay - Jacksonville  2   2,15

Dvije loše ekipe a za Jacksonville bi trebao prvi put zaigrati TE Thomas koji im je došao iz Broncosa ali se ozlijedio u predsezoni i danas se vraća. On bi im trebao bit jako pojačanje ali tek je danas došla vijest da će igrat a ja sam uplatio sinoć pa to nisam igrao.

Bok ekipa,

ja odigrao danas jedno iznenađenje za početak:

Kazan-KHL Medveščak Z. 2@5,20

S obzirom da je Kazan zadnju spušio od kluba koji je kvalitetom i na tablici ispod Medveda ( Podolski ) a Medvedi tukli UFA-u, mislim da bi danas moglo doći do iznenađenja s obzirom

da su to rusi gdje se stalno nešto kuha kad je ovakav koef! Ja sam za stotku odigro pa ćemo vidjeti.

p.s. nisam par puta vidio da OMSK ili UFA ili bilo koji jači klub pada doma prošlih kola i sezona... treba probati!

Slažem se,a po ovom koef ja ću popratiti sa 200. Jest da sa Medvjedima ne mogu na zelenu granu,ali ovaj koef ću pokušati......

Farski Otoci-Rumunjska 2 1.28
Grčka-Mađarska x2 1.54
Armenija-Albanija x2 1.27

Unibet

Nisam ljubitelj igranja nogometa na bolje uloge ali eto jučer prošlo pa ću probati i danas. Farskim Otocima predviđalo se zadnje mjesto u grupi ali su se oni pokazali kao tvrd orah i čak su dva puta dobili Grčku. Utakmice su većinom gubili sa minimalnom razlikom, a ovaj tjedan gostovali su kod Mađarske gdje su vodili 0:1 na poluvremenu ali Mađari su na kraju preokrenuli. Rumunji imaju čak 4 vezana x-a u ovim kvalifikacijama, a posljednja utakmica koju su dobili bila je upravo protiv Farskih Otoka.  Nakon toga uslijedile su tri "0:0 utakmice" protiv Sjeverne Irske, Mađarske i Grčke. Ovaj tjedan igrali su protiv Finske na svome terenu i gubili su 0:1 sve do posljednjih minuta kada uspijevaju izjednačiti na 1:1. Računica za Rumunjsku je jasna, moraju pobijediti ako žele izravni plasman na Euro, ako kiksaju kojim slučajem ne zavise više od sebe nego od utakmice Armenija-Albanija. Kvalitetnija su reprezentacija, Farski Otoci više nisu nimalo bezazlen protivnik ali Rumunjska danas mora dobiti. 

Da je netko pričao da će Grčka u ovakvoj grupi biti na posljednjem mjestu mislim da bi mu malo tko vjerovao, pogotovo jer se očekivao lagani prolaz Grčke. Umjesto laganog prolaza grupe oni se nalaze na posljednjem mjestu i još nemaju pobjede. Imaju 3 boda, remizirali sa FInskom, Mađarskom i Rumunjskom, a izgubili su čak 2 puta od Farskih Otoka. Ovaj tjedan izgubili su na gostovanju kod Sjeverne Irske 3:1. Danas igraju za prestiž, dok im protivnicima Mađarima ova utakmica puno više znači. Mađarima treba kiks Rumunjske i pobjeda ovdje za izravni prolaz na Euro. Nisu baš neke šanse ali postoje, a utakmice se igraju u isto vrijeme što je dobro. Mislim da Mađarska može izvući barem x. Grci su jako loši, za pobjedu ne znaju od Svjetskog prvenstva , a Mađari su u ovim kvalifikacijama izgubili samo jednu utakmicu i to na otvaranju protiv Sjeverne Irske. Trenutno su kvalitetnija reprezentacija, ova utakmica im puno više znači i nadam se da će ostati barem neporaženi.

Armenija se nalazi na posljednjem mjestu sa 2 boda. Pokazali su da nisu bezazleni, pogotovo na svom terenu gdje su remizirali sa Danskom i Srbijom a izgubili od Portugala. Dolazi im Albanija koja ima priliku ostvariti povjesni uspjeh. Pobjedom bi danas osigurali odlazak na Euro, Danska je završila svoj kvalifikacijski ciklus i imaju jedan bod više. Ovaj tjedan Albanija je ugostila Srbiju i izgubila 0:2, oba gola primili su u sudačkoj nadoknadi. Da su kojim slučajem izvukli taj bod danas bi im i x bio dovoljan za prolaz a ovako im treba pobjeda. Ja ću se ograditi i odigrati x2 za svaki slučaj, Armenija je u jako lošem nizu ali su se pokazali kao dobar protivnik na svome terenu. Očekujem da igrači Albanije danas ginu na terenu i vjerujem da mogu i do pobjede. 

PSG-Zagreb 1 1.14
Cedevita-Crvena Zvezda (+5,5) 1 1.32

Union Olimpija-Krka (ki) 1 1.38

Unibet 

PSG igra jako dobro ove sezone, puno su dobili dolaskom Karabatića. Zagreb je crna mačka za jače ekipe i ove sezone, ali u svojoj dvorani. Mislio sam se +7,5 na Zagreb ili 1 na PSG, odlučio sam se na ovo drugo jer PSG gazi sve redom i jedni su od favorita za osvajanje trofeja. Zagrebu dajem male šanse, u Areni bi mogli čak i iznenaditi a ovako po meni jako teško.

U ABA ligi danas se susreću dvije najbolje ekipe Cedevita i Zvezda. Cedevita je po kladionicama blagi favorit ali po meni je 50:50 meč. Kao što sam spominjao, Zvezda ove sezone po meni nije jaka kao proteklih a to smo mogli vidjeti i u prvim utakmicama gdje su se dosta mučili (osim zadnjeg kola). Cedevita je dobro otvorila novu sezonu ali su razočarali u posljednjem kolu protiv Krke. Danas trebaju pobjedu inače bi im Zvezda već mogla lagano bježati. Moje mišljenje je da nas čeka teška utakmica gdje će jako teško neka ekipa dobiti preko 5 razlike. Prednost dajem Cedeviti koja igra u svojoj dvorani i po meni ne gube preko 5.

Krka je iznenadila Cedevitu prošlo kolo u svojoj dvorani. Prije toga u svojoj dvorani dobili su i Zadra a izgubili su od Budućnosti i Tajfuna te prije toga od Tajfuna u Superkupu. Olimpija želi isprati gorak okus prošle sezone. Za sada su na omjeru 2:2, odlično su otvorili sezonu razbivši MZT ali nakon toga slijede dva poraza od Igokee i Sutjeske, dojam su popravili prije 2 dana pobjedivši Cibonu na gostovanju. Vječiti slovenski derbi, Olimpija dobila zadnja 4 domaća duela. Moraju se iskupiti navijačima za onaj poraz u posljednjim sekundama od Sutjeske, po meni su kvalitetnija ekipa od Krke posebno na domaćem terenu i očekujem pobjedu.

Jel ima neko kakav info zašto je na medvescak narasla kvota ,mislim na rukomet protiv moslavine

Medvescak - Moslavina
Today, 11 Oct 2015, 17:30
TIP: 2 (1X2, Full Time)
5 out of 5 users predict this (100%)
Average ROI of users who predict this: 10.46%

Tečaj na Moslavinu pao sa 2.87 na 2.00 od jutros.. Ja ispratio X2, ali nisam tražio informacije zašto pada tečaj na goste..

Malo objašnjenje za tipove:

Detroit-Arizona 2 + Palmer over 285,5 yardi

Palmer QB Arizone koja je napadački predobra. Imaju u prosjeku ukupno preko 400 yardi po tekmi (run+pass), jednog od najboljih WR lige Fitzgeralda, nekad odličnog RB Johnsona koja proživljava novu mladost u Arizoni i dobru ofenzinu liniju koja dozvoljava 1 sack po tekmi pa se Palmer osječa sigurno dok baca. Igraju protiv detroita koji je više napadački orijentiran dok im je obrana slabiji dio. Dozvoljavaju skoro 400 yardi ukupno po tekmi i ovdje bi se možda čak moglo odigrati i over poena ali meni je tu dvojka po solidnom koeficijntu preko 1,6 odlična oklada.

Atlanta-Washington 1 + Ryan over 287,5 yardi

Atlanta je ovdje veliki favorit. Igraju doma, imaju bolju ekipu u odličnoj formi plus nekoliko ozljeda u sastavu Washingtona. 

Imaju dobrog QB Ryana koji ima u napadu odlična oružja predvođenim prvim WR lige trenutno Julio Jonesom koji je bio upitan ali ipak igra. Osim jonesa tu je i odlični White te otkriće sezone RB Freeman koji ima već 7 TD. Napad Atlante ide dosta po zraku i mislim da će tu Ryan protiv slabih i ozliđenih Redskinsa imati minimum 300 yardi.

Oakland - Denver  2

Divizijski obračun u kojem naravno očekujem dominaciju obrane Denvera i pobjedu ekipe. Broncosima se vraća DE Wolfe koji će pojačati rotaciju na defanzivnoj liniji i neće bit baš lako QB Raidersa Carru. Znaći obrana je još ojačana plus od napada očekujem još bolju igru a potvrđeno je da igra prvi WR ekipe Thomas pa tu pobjeda nebi trebala doć u pitanja a dobro je koliko vidim da koeficijent raste :)

Dallas - New England  2

Prvaci dolaze nakon bye viknda odmorni kod ozljedama desetkone ekipe Dallasa i tu mislim da neće bit problema za Patriotse.

Igru kakvu su pokazali do sad i 2 tjedna odmora Bradyu i ekipi će bit dovoljni za pobjedu. Koeficijent nije preveliki ali tu je po meni i rizik mali pa se isplati igrati.

Forrset  over 80,5 yardi

To je čisto statistički i mislim da je tu bet365 postavio premalu granicu. Forsset prošlo kolo imao 150 yardi i trebao bi dobivati sve više lopti u napadu Ravensa a obrana Brownsa je slaba protiv runa i dozvoljavaju preko 140 yardi po tekmi.

Još bi se po meni isplatilo kao moguće iznenađenje isplatilo odigrati:

Tampa Bay - Jacksonville  2   2,15

Dvije loše ekipe a za Jacksonville bi trebao prvi put zaigrati TE Thomas koji im je došao iz Broncosa ali se ozlijedio u predsezoni i danas se vraća. On bi im trebao bit jako pojačanje ali tek je danas došla vijest da će igrat a ja sam uplatio sinoć pa to nisam igrao.

Koji bi par izdvojio, kao najsigurniji po tvom misljenju ? Planiram jedan uzeti, al kako ja to ne pratim meni to sve izgleda dobro sto si napisao, i za svaku pohvalu ! 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use