Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 8.10.2015.

Goksim

Recommended Posts

Pozdrav ekipa, jedno pitanje: Vidim da su gotovo sve online kladionice već izbacile ponudu i razradu  za kartone na današnjim kvalifikacijama osim bet-at-home, gdje sam poprilično aktivan i gdje mi je većina sredstava, pa da li netko slučajno zna da li će uopće imati razradu za danas ili je pak uopće nemaju za kvalifikacijske oglede? Vrijeme je novac, "trčim" na bet365/WH ukoliko razrade ne bude  ;)

Unaprijed se ispričavam ako sam pogriješio temu.

Bet at home za sad nije stavio kartone u ponudu, a moguće da onda niti neće za današnje utakmice kad nisu do sad. Obično stavljaju na dan utakmice, prednost je što imaju klizne granice. Moja preporuka je da si svakako napraviš račun na bet365 i william hillu, a možda i Unibetu/888sportu.

Puno toga već je rečeno u analizi utakmice Albanija - Srbija na portalu.

Utakmicu će suditi Nicola Rizzoli, koji će imati izzetno težak i zahtjevan posao. Mislim da mu je glavni cilj da se utakmica odigra do kraja i pitanje je dali će se postaviti izuzetno strogo i ranim kartonima pokušati smirivati strasti, ili će imati izuzetno fleksibilan kriterij kako nebi zakuhavao situaciju. Kako god se postavio očekujem napetosti, dosta kartona te koju "gužvu" gdje bi lako mogli vidjeti crvene kartone ili po dva žuta. OBAVEZNO okladu na kartone igrajte online jer online kladionice računaju i eventualni crveni karton, kao dva, jer over 7,5 žutih kartona nije najpametnije odigrati u zemaljskim kladionicama, pogotovo ako ima i manjih granica kod kladionica koje računaju i eventualni crveni karton koji je jako izgledan budući da je  koef 2,20 da će biti...

Evo kakva je trenutna situacija sa kartonima...

Bet365 tržište je prvi otvorio sa 6,0 kartona. Granica je rasla na 6,5 a zatim i na 7,0 kartona. 

98SbS5c.png

Unibet kao granicu ima 6,5 kartona i daju vrlo dobar koeficijent za over. Također imaju male granice za broj kartona svake reprezentacije, dosta je izgledno da će Srbija dobiti više od dva kartona...

DazozLd.png

William Hill ima možda i najbolju ponudu za kartone budući da je moguće odigrati over 4,5 kartona za 1,30 ili over 5,5 kartona za solidnih 1,57 a mislim da su overi na ovim granicama itekako izgledni... ;)

CykbzIQ.png

Unibet je stavio zanimljivu okladu u ponudu...

9SHkQI8.png

Bet at home za sad nije stavio kartone u ponudu, a moguće da onda niti neće za današnje utakmice kad nisu do sad. Obično stavljaju na dan utakmice, prednost je što imaju klizne granice. Moja preporuka je da si svakako napraviš račun na bet365 i william hillu, a možda i Unibetu/888sportu.

Puno toga već je rečeno u analizi utakmice Albanija - Srbija na portalu.

Utakmicu će suditi Nicola Rizzoli, koji će imati izzetno težak i zahtjevan posao. Mislim da mu je glavni cilj da se utakmica odigra do kraja i pitanje je dali će se postaviti izuzetno strogo i ranim kartonima pokušati smirivati strasti, ili će imati izuzetno fleksibilan kriterij kako nebi zakuhavao situaciju. Kako god se postavio očekujem napetosti, dosta kartona te koju "gužvu" gdje bi lako mogli vidjeti crvene kartone ili po dva žuta. OBAVEZNO okladu na kartone igrajte online jer online kladionice računaju i eventualni crveni karton, kao dva, jer over 7,5 žutih kartona nije najpametnije odigrati u zemaljskim kladionicama, pogotovo ako ima i manjih granica kod kladionica koje računaju i eventualni crveni karton koji je jako izgledan budući da je  koef 2,20 da će biti...

Evo kakva je trenutna situacija sa kartonima...

William Hill ima možda i najbolju ponudu za kartone budući da je moguće odigrati over 4,5 kartona za 1,30 ili over 5,5 kartona za solidnih 1,57 a mislim da su overi na ovim granicama itekako izgledni... ;)

CykbzIQ.png

Očito mnogi uplaćuju opasno na overe kartone jer je jako logična i pametna oklada... granice rastu a trenutno na William Hillu izgleda ovako čak, druge oklade su u ponudi, over 4,5 over 5,5 over 6,5...

4LxMtBw.png

Pozdrav ekipa,idemo danas skupa pokrast kladare :P

Od mene zasad ovo; Mađarska-Farski Otoci  TIP; pobjeda domaćina i oba tima NE daju gol(ovu razradu ima bet365 i za nju nudi kvotu od 1.72)

Mađari danas moraju pobijediti ako misli zadržati šanse da odu u Francusku,zasad drže 3.poziciju,imaju 3 boda više od Finske,a 4 manje od prvoplasirane S.Irske te 3 manje od Rumunjske.Mađari nisu poraženi u zadnjih 7 kvalifikacijskih susreta i naravno da im to donosi dodatno samopouzdanje uoči ove važne utakmice.Što se tiče izostanaka u redovima domaćina tu nekih problema nema,nema tek kažnjenog lijevog beka Lenadra,napadača Adama Szalaija koji je svojim pogotkom donio pobjedu svojoj ekipi na gostovanju protiv današnjeg protivnika,nema ni veznjaka Zoltana Steibera;oni nisu pozvani zbog neigranja u svojim klubovima što govori da izbornik Mađarske danas u vatru gura samo one najspremnije. 

Farski otoci i nisu tako bezazlena momčad,počeli su i oni ostavljati neke vrijedne tragove na nogometnoj mapi svijeta,u oba susreta su svladali jednu Grčku što je naravno za njih izniman uspjeh.Namučili su i Rumunjsku i Finsku koje su ih svladale tek sa 1:0 dok ih je tek S.Irska nešto lakše pobijedila sa 1:3.Zbog kartona danas im nedostaju dva vrlo važna vezna igrača i to bi za njih mogao biti veliki problem,kapetan Benjaminsen i mladi Hendriksson koji igra za Kopenhagen.

Mađarska danas jednostavno mora pobijediti,protivnik po mjeri,velika podrška sa tribina i motiv plasman na EURO bi trebali biti dovoljno da Mađari danas slave bez primljenog pogotka.

Marsovac je pisao već nešto, po meni jedan od izglednijih parova danas

Real Madrid-Boston 2 1.60 Wwin

Krenimo ovako. Real je trenutno najbolja europska ekipa, osvojili su Euroligu prošle sezone, ali u ovu nisu krenuli baš najbolje. Prije 2 tjedna igrali su FIBA Interkontinentalni kup (pobjednik Eurolige i pobjednik Američke lige) protiv Baurue. Prvu utakmicu izgubili su 90:91, ali su u svojoj dvorani slavili 91:79 i tako osvojili trofej. Real je bio u najjačem sastavu, a igrao je i Rudy Fernandez za kojeg znamo da je imao problema sa leđima i da je igrao i slabije na Eurobasketu. Treba napomenuti i da je Baurua sinoć izgubila od New Yorka 19 razlike. Real je razočarao i u superkupu u kojemu su izgubili od Unicaje 79:94. Boston je uspješno započeo pripreme za novu NBA sezonu. Prije 2 dana su u Milanu slavili protiv domaćina sa visokih 124:91. Kod Bostona je najbolji bio Thomas sa 18 poena, a pratili su ga Sullinger i Bradly sa 14 i Lee sa 13 poena, a kod Milana najbolji su bili Gentile sa 19 i Jenkins sa 14 poena. Vidjeli smo da je Boston ozbiljno shvatio ove pripreme i došli su sa najboljom ekipom. Real je loše ušao u novu sezonu, imaju otvaranje prvenstva u nedjelju protiv Valencije pa je i pitanje hoće li se riskirati sa nekim igračima tipa Rudy. I ako budu igrali svi i sa normalnom minutažom moje mišljenje je da se Real ne može nositi sa Bostonom.

Očito mnogi uplaćuju opasno na overe kartone jer je jako logična i pametna oklada... granice rastu a trenutno na William Hillu izgleda ovako čak, druge oklade su u ponudi, over 4,5 over 5,5 over 6,5...

4LxMtBw.png

zar nije mozda bolje odigrati over 6,5 u William Hillu, jer mislim da je netko napisao da ako igras ovu soluciju ne racunaju crveni kao dva kartona

zar nije mozda bolje odigrati over 6,5 u William Hillu, jer mislim da je netko napisao da ako igras ovu soluciju ne racunaju crveni kao dva kartona

Tako je, ovo je rizičnija opcija. Over 6,5 kartona kod William Hilla ili Unibeta su mislim najbolje opcije na tržištu trenutno, ili over 4,5 ili 5,5 ako se ide sa većim ulogom. 

A supersport vise od 6,5  1,70 kvota   :angry:

I ne računaju crveni, nikako ovo nebi igrao u zemaljskim kladionicama, otvori si račun ako želiš na nekoj od online kladionica. Uplata je jednostavna, na svakom kiosku može se kupiti paysafecard ili ekash bon te aktivirati na bet365 ili nekom drugom računu, isto kao što se kupuje bonove za mobitele, upiše se 16-znamenkasti kod i to je to ;)

Koliko vidim svi ste u nogometu pa ću ja malo košarke.

Olymp - PAO  kp 2  PSK

Sastaju se dva najmoćnija grčka kluba, ljuti rivali i europski giganti. I jedni i drugi su se dobro pojačali za nadolazeću sezonu, ali danas prednost dajem zelenima iz Atene. Malo sam pogledao statistiku grčkog kupa i tu PAO redovito pobjeđuje Olympiacos.

2008/2009  Finale PAO - Olympiacos 70:60

2010/2011 Finale Olympiacos - PAO 68:74

2011/2012  Finale Olympiacos - PAO 70:71

2012/2013 Finale Olympiacos - PAO 78:81

2013/2014 1/2 Finale PAO - Olympiacos 67:59 kasnije pobjednik PAO

2014/2015 1/4 Finale Olympiacos - PAO 76:77 kasnije pobjednik PAO

Sad jel zelenima više stalo do kupa to ne znam ali ko isprati nek mu je sretno.

2014/2015 

Albanija - Srbija

Ove nedelje sa nastavljaju kvalifikacione utakmice za Euro 2016 a jedan od najzanimljivijih a sigurno i najisčekivanijih duela biće odigran u Tirani gde će Albanija „ugostiti“ reprezentaciju Srbije. Ugostiti pod navodnicima, jer srpske nogometaše albanska publika sigurno neće dočekati sa aplauzom i ovacijama a prve neprijatne scene su viđene već na granici gde su albanski huligani kamenovali autobus koji je prevozio reprezentaciju Srbije.
Još tokom žrebanja kvalifikacionih grupa, kad se saznalo da će ove dve selekcije odmeravati snage u istoj grupi, moglo se lako predpostaviti da ti mečevi neće proći bez ozbiljnih incidenata. Politički problemi i nesuglasice prenli su se i na teren, pa je prva utakmica u Beogradu prošle godine morala biti prekinuta zbog slučaja „Dron“. Nakon niza sramnih presuda, gde su Srbiji prvo bila data pa oduzeta 3 boda, Albaniji je na kraju bila pripisana pobeda službenim reziltatom a Srbija je završila u bodovnom minusu.

Ostavimo li sve ove političke zavrzlame i prepucavanja sa strane, Srbija je najveće razočarenje u ovim kvalifikacijama. Tim koji je sastavljen od vrhunskih igrača, koji igraju u najjačim evropskim klubovima, nije pokazao ama baš ništa od svog potencijala. Nadigrani su i poraženi na obe utakmice od reprezentacije Danske, poraz su doživeli i od Portugala a tek u prošlom kolu su izašli iz minusa pobedom nad slabašnom Jermenijom.
Jasno je da nešto ne štima u timu „Orlova“ i da ni smena trenera nije mnogo pomogla. Kvalifikacije su već davno izgubljene a nogometašima Srbije jedino ostaje da se ne obrukaju i u meču sa Albanijom, koja će biti silno motivisana.

Ova utakmica ne zahteva specialne analize u kojima se obrađuje svaki segment igre. Ovo pre svege ni neće biti obična fudbalska utakmica, nego rat. Borba za čast i dostojanstvo. Srbiji bodovi ništa ne znače, ali bi poraz u ovoj utakmici sigurno bio najbolniji od svih a prosečni srpski navijač bi menjao sve uspehe srpskog sporta za pobedu na ovoj utakmici. Albanija ima minimum baraž, makar do kraja kvalifikacija ne osvoji ni jedan bod, ali sigurno je da će pred domaćom publikom hteti pobedu nad vekovnim neprijateljem.

Na šta se kladiti ?
Ako u obližnjim kladionicama imate u ponudi kvote da će utakmica biti prekinuta, to je možda najsigurniji tip. Ako ne, odigrajte 3+ zavalite se u fotelju i uz pivo i grickalice uživajte u gladijatorskoj borbi gde će samo jedan tim izaći živ sa terena.

ADMIN EDIT: Unibet daje 8,00 da će utakmica biti prekinuta

Kuvajt-Juzna Koreja  2   1.65

Juzna Koreja je najaca repka u ovoj grupi i na prvom su mjestu sa 13-0 gol razlikom imaju odlicne igrace koji igraju po evropi, uzeli su maximalne poene iz proslih utakmica, ocekujem da ce odigrat dobro i pametno. Koreja je vec  slavila protiv Kuvajta u januaru ove god.Dok je i Kuvajt isto dobar sa jednim manje postignutim golom  sa 12-0 gol razlikom, obe repke jos nisu primile ni jedan gol ali danas ocekujem da ce se to promjenit u korist Koreje.

Saratov - Nizhny Novgorod / konačni ishod 1 @ 1.65 bet-live

Avtodor Saratov će u sklopu drugog kola ovogodišnje VTB lige ugostiti Nizhny Novgorod. Domaćin se po ulasku u društvo najboljih momčadi sa Istoka pokazao u jako dobrom svjetlu završivši na sedmom mjetu iza CSKA , Khimkya , Lokomotiva , Zenita , NN-a i Unicsa , a ove sezone pretendiraju i na jači plasman. Doveli su nekoliko solidnih pojačanja , među njima i četiri Amerikanca te iskusnog američkog stručnjaka Brada Greenberga koji će sve to probati uklopiti. Greenberg je trener s NBA iskustvom , bio je pomoćni trener u Knicksima i Clippersima , trenirao je reprezentaciju Venezuele i ne sumnjam da će njegovo iskustvo itekako pridonijeti ovoj vrlo perspektivnoj ekipi. Već na startu sezone su pokazali da misle ozbiljno gostujući viceprvaku Khimkyu gdje su 35 minuta imali dva boda u torbi. Na njihovu žalost , Khimky je munjevitom serijom od 13-0 preokrenuo zaostatak od -9 u vodstvo od +4 i povratka više nije bilo. Najbolji u redovima domaćih bio je sjajni Tyrese Rice (30 pt , 4 as) , dok je goste vukao novopridošli američki pogon Malcolm Armstead (29 pt , 9 as) , Jeremy Chapell (16 pt , 4 rb , 3 as) i Jeffrey Brooks (11 pt). Danas na svom parketu dočekuju Nizhny Novgorod i traže prvu pobjedu iz četiri međusobna ogleda. I oni su poput svojih protivnika dosta mjenjali ekipu , pakleni trozubac Kinsey (Trabzonspor)  , Rochestie (Maccabi) i Parakhouski (Unics) je napustio klub kao i odlični skakac Trey Thompkins (Real Madrid) , a u suprotnom smjeru je došlo čak deset novih igrača među kojima je startni centar latvijske reprezentacije Kaspars Berzins , bivši play Oklahome , Portlanda , Washingtona i Philadelphie Eric Maynor , bek Victor Rudd koji je bio član Južne Floride prije NBA drafta 2014. na kojem ipak nije izabran itd. Dakle , i pored brojnih odlazaka gosti iz Novgoroda slažu jednu vrlo respektabilnu ekipu koja bi trebala biti u borbi za prvih 4-5 mjesta u ligi. Sezonu su otvorili pobjedom u Rigi nad istoimenim domaćinom čiji su otpor konačno uspjeli slomiti tek u zadnjoj dionici. Najbolji pojedinac latvijske momčadi bio je Meksikanac Francisco Cruz sa 18 poena i 4 asistencije , dok su se u redovima gostiju najviše istakli Grigoryev (19 pt) i Rudd (15 pt). Loša vijest za njih je da se nakon samo šest minuta ozlijedio startni play Maynor i s terena će izbivati najmanje šest mjeseci , navodno je u pitanju povreda ukrštenih ligamenata koljena što će biti veliki hendikep. Saratov je prije svega domaćinska ekipa , prošle su godine u sva tri navrata bili ravnopravan protivnik Nizhnyu koji je realno bio jači nego sad , pa bi u ovom jačem sastavu mogli i do pobjede.

Rumunjska - Finska 1 @ 1.65 bet-live

Novi kvalifikacioni ciklus za odlazak na EURO 2016. je pred nama u okviru čega će se u Bukureštu sastati Rumunjska i Finska. Rumunji su drugoplasirani momčad u svojoj grupi s bodom zaostatka za Sjevernom Irskom i tri i šest bodova prednosti u odnosu na Mađarsku i Finsku , ekipe koje još teoretski mogu do glavnog ždrijeba. Situaciju su zakomplicirali trima vezanim remijima , gostujući Sjevernim Ircima i Mađarima te u prošlom kolu kada su dočekali Grčku , pa im iz preostala dva susreta treba ukupno četiri boda za direktan plasman. Mađari imaju bolji međusobni omjer , ali bodovni saldo nije na njihovoj strani pa će priliku za neko iznenađenje tražiti u Fincima , ukoliko sami pobjede Farske Otoke. Dobra vijest za domaćine je ukidanje zabrane dolaska navijača koja je stupila na snagu od izgreda u utakmici s Mađarima , pa će se Skandinavci pored jedanaest protivničkih igrača boriti i sa 50.000 grla i 100.000 dlanova koji kliču za njihov poraz i sramotu. I trener Iordanescu je optimističan , a kako i ne bi bio kad je pred vratima velikog uspjeha , stanje u ekipi je fenomenalno i što je najbitnije , svi su mu na raspolaganju. U finskom taboru se pak ne mogu time pohvaliti , fali nekolicina igrača među kojima je i ponajbolji igrač , veznjak CSKA Roman Eremenko , standardni napadač Riski i zamjenski Varynen , zatim zadnji vezni Sparv , a upitan je i iskusni branič Moisander. Teoretske šanse za plasman u baraž za njih postoje , ali bi se mnoštvo toga moralo poklopiti , prvenstveno njihova pobjeda pred prepunim stadionom u Bukureštu bez nekoliko prvotimaca što jednostavno nije realno za očekivati. Unazad 45 godina se nikada nisu radovali pobjedi protiv Rumunja , a s obzirom na formu i deficitaran igrački kadar i večeras očekujem sličan scenario.

Neznam jel canca tu negdje al zanima me par Fritz-Brown.

Kvota na Browna je oko 1,65 a on je 108 igrac i meni poznat kao igrac za brze podloge a ovo se igra na hardu. Za ovog Fritza sam vidio da je na ovom turniru zabiljezio prvu pobjedu na challengeru i da je oko 700 mjesta. Meni na prvu je Brown veliki favorit al ak ima koji bolji poznavaoc tenisa da komentira.

Kaj se tice NFLa Luck ipak ne igra pa se nadam da niste bas ispratili :). Nisu Coltsi bez sanse al sigurno su manje nego s Luckom

Kvota na Browna je oko 1,65 a on je 108 igrac i meni poznat kao igrac za brze podloge a ovo se igra na hardu. Za ovog Fritza sam vidio da je na ovom turniru zabiljezio prvu pobjedu na challengeru i da je oko 700 mjesta. Meni na prvu je Brown veliki favorit al ak ima koji bolji poznavaoc tenisa da komentira.

Kaj se tice NFLa Luck ipak ne igra pa se nadam da niste bas ispratili :). Nisu Coltsi bez sanse al sigurno su manje nego s Luckom

Raste kvota na Browna cijeli dan ali ne znam što. Prvo sam mislio da je u pitanju ozljeda ali nisam pronašao ništa. Pretpostavljam da raste (ali opet mi nije jasno zašto ovoliko) jer je Brown takav kakav je, dosta oscilira a i nema nekog uspjeha na hardu iako bi mu ta podloga trebala puno više odgovarati. Opet, na drugu stranu puno više toga u prilog ide Brownu, Fritz je mladi domaći tenisač, tek se polako probija, dobio je Selu i Carrena već ove sezone, ali opet kvota na Browna čini se prevelika.

Sjeverna Irska - Grčka over 1.5 gol na meču. SS nudi ovu opciju po 1.60 dok online kladionice imaju po 1.80 uglavnom.

Po meni realan tip. Domacin ima povijesnu šansu da se plasira na EURO i sigurno ce ici na pobjedu u ovome mecu. Do sada su zabili najvise golova u ovoj grupi 12 u 8 meceva sto je 1.5 po mecu. I ako danas ne pobijede nije sve tako crno za njih jer ce i dalje imati velike sanse za EURO. Tako da ocekujem jedan napadacki nogomet s njihove strane. Grčka je potpuno razocarala u ovim kvalifikacijama i oni ulaze rastereceno u ovaj mec i mislim da se nece orijentirati samo na obranu. Sve u svemu ova opcija mi se cini vrlo izgledna.

Taj Fritz je najbolji junior na svijetu, mislim da je ove godine uzeo jedan od ovih juniorskih GS-ova, za mene je ovo no bet jer ipak je na drugoj strani Dustin Brown koji puno oscilira, a Fritz je talentirani igrac zeljan dokazivanja i jos igra kod kuce

Sjeverna Irska - Grčka over 1.5 gol na meču. SS nudi ovu opciju po 1.60 dok online kladionice imaju po 1.80 uglavnom.

Po meni realan tip. Domacin ima povijesnu šansu da se plasira na EURO i sigurno ce ici na pobjedu u ovome mecu. Do sada su zabili najvise golova u ovoj grupi 12 u 8 meceva sto je 1.5 po mecu. I ako danas ne pobijede nije sve tako crno za njih jer ce i dalje imati velike sanse za EURO. Tako da ocekujem jedan napadacki nogomet s njihove strane. Grčka je potpuno razocarala u ovim kvalifikacijama i oni ulaze rastereceno u ovaj mec i mislim da se nece orijentirati samo na obranu. Sve u svemu ova opcija mi se cini vrlo izgledna.

Od 12 golova koje su zabili , 7 ih je dao Lafferty (45/16) koji je suspendovan za danas pa pripazi s ovim parom. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use