Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 8.10.2015.

Goksim

Recommended Posts

U nedostatku bogate ponude, već u utorak otvaram temu za četvrtak kako bi kvalitetnije proanalizirali kvalifikacija za EP2016 koje su na rasporedu od četvrtka do utorka, neprestano, budući da se igraju posljednja dva kola koja će dati odgovore na mnoga pitanja...

RVUBmxk.png

U trenutku pisanja ovog teksta još nisu izašle sve razrade za utakmice, ali imam par odličnih oklada na umu i čekam da bookmakeri izbace i razrade. O svemu ćete biti objavješteni ;)

Daleko najzanimljivija utakmica dana jest ona između Albanije i Srbije ali o tome više kasnije...

Albanija-Srbija over 6,0 kartona 1.90 Bet365 

Ovo postavljam odmah, možda bude negdje i boljih granica.Bet je prvi odlučio staviti granicu za ovu utakmicu. Svi znamo kakva se napetost stvorila, Albanija i Srbija odavno nisu u dobrim odnosima a to se pogoršalo u njihovoj prošloj međusobnoj utakmici kada je uletio onaj dron. Srbija nema šanse da se planira na Euro ali zato Albanija ima što im daje još veći motiv. Utakmicu će suditi Nicola Rizzoli. Sudac koji čestp sudi teške utakmice i daje fino kartona. Za vikend je sudio Milanu i Napoliju te podijelio 6 žutih a prije toga davao je: 8 žutih i 2 crvena, 4, 4, 7 žutih i crveni, 6, 4, 8,8, itd. Bit će ovo jako zanimljiva utakmica što na terenu a i izvan njega, čak će biti postavljeni snajperisti. Očekujem dosta udaranja na terenu, puno nervoze i mislim da ovo ide preko. 

qAU5JaK.png

RNuOvrT.png

eODuK3G.png

Dakle po stanju na tablici se vidi da Škoti ovdje moraju ić na pobjedu a i poljacima bi ovdje najviše odgovarala pobijeda iako igraju u zadnjem kolu izravnu utakmicu s irrcima za odlazak na euro. Škoti ovdje moraju pobjedit da bi imali šanse bar za 3. mjesto koji vodi u dodatne kvlaifikacije. zadnje kolo oni igraju s Giblartarom i to bi trebali lako dobit tako da im je ova utakmica biti ili nebiti. Sudi mađara Kasaii koji dosta dijeli kartone i ovo bi trebalo preko ja mislim jer je utakmica jako velikog značaja. pogotovo za domaćine. trebalo bi bit dosta nervoze 

20:45 Irska - Njemačka
tip: over 3,5 kartona @ 1,54
kladionica: 888bet/unibet

Sudac: Velasco - u prosjeku preko 6 kartona po utakmici

Imamo dosta dobrog suca i jako nisku granicu, ja sam očekivo da će biti barem 4,5.
Što se tiće utakmice ona će biti vrlo zanimljiva.
Prvi razlog je iznenađujuće dobra forma Irske te su od početka kvalifikacija izgubili samo jednu utakmicu.
Drugi razlog je taj što se Irska unatoć dobrim rezultatima nalazi na 3. poziciji (2 boda iza Poljske) te u zadnjem kolu igraju protiv Poljaka odlučujuću utkamicu ali pod uvijetom da od Njemaca ne izgube. Dakle vjerujem da će u ovoj utakmici ići 110%.
Treća stvar je da ova Njemačka nije ona Njemačka koja gazi protivnike sa 3,4 razlike, a pošto su na vrhu skupine i gotovo su osigruali Euro možda će biti i koja promjena u sastavu što definitivno ide nama u korist.
Ne očekujem pobjedu Njemaca, ali očekujem 5 ili više kartona.

20:45 Škotska - Poljska
tip: over 4 kartona @ 1,8
kladionica: bet365

Sudac: Kassai - 43/60 posljednjih utakmica je pokazao 5 ili više kartona.

Također imamo odličnog suca te dosta zanimljivu utakmicu.
Niti jedna od ekipi nije u top formi te igraju toplo hladno, tako da očekujem izjednačenu utakmicu. Istina, Poljska je razvalila protivinike u nekoliko utakmica ali isto tako neke utakmice razočarala. Prva utakmica protiv Škota je bilo nerješeno.
Iako su škoti izgubili zadnju protiv Njemaca ne vjerujem da ih je to pokolebalo, nego baš suprotno.

Škoti moraju ići na pobjedu i pokušati uhvatiti 3. poziviju, a s druge strane i poljaci moraju na pobjedu jer ne bi htjeli odlućivati o plasmanu na Euro u zadnjem kolu protiv Irske.

20:45 Albanija - Srbija
tip: over 55 booking points @ 1,57
kladionica: william hill

Sudac: Rizzoli

Sve jasno kao dan, a granica i više nego prihvatljiva.

Pozdrav ekipo, vidim da ste vrijedni i da ste već proučili neke susrete.

Evo i neke od analiza sa portala, naravno tu je neizostavna utakmica Albanija - Srbija sa nekoliko prijedloga koji su dosta realni (neki su gore već napisani), a uz to pripremili smo i analizu za vjerojatno najjači susret koji se igra u četvrtak, a to je Portugal - Danska.

Uskoro će još neka analiza za četvrtak, a nemojte zaboraviti na nagradne igre na forumu koje su već postavljene.

Nadodajem još jednu analizu. Vrlo važna utakmica za Mađarsku protiv neugodnih Farskih Otoka.

Mađarska - Farski Otoci

NFL danas:
Hou Texans - Ind Colts 2 2,15
Ovaj koef je dan pod pretpostavkom da QB Coltsa Luck nece igrat. Kazu da su sanse 50:50 da ce zaigrat i kazu da sanse rastu. Mislim da ce Coltsi danas malo i riskirat i da ce Luck igrat jer imaju do slijedece tekme 10 dana a ovo je divizijski susret kod kojeg pobjeda vise vrijedi. Nisu Coltsi bez Lucka bez sansi al ako on ne igra onda je to tekma na malo poena i samo radi domaceg terena je malo veci favorit Houston

Pozdrav ekipa, jedno pitanje: Vidim da su gotovo sve online kladionice već izbacile ponudu i razradu  za kartone na današnjim kvalifikacijama osim bet-at-home, gdje sam poprilično aktivan i gdje mi je većina sredstava, pa da li netko slučajno zna da li će uopće imati razradu za danas ili je pak uopće nemaju za kvalifikacijske oglede? Vrijeme je novac, "trčim" na bet365/WH ukoliko razrade ne bude  ;)

Unaprijed se ispričavam ako sam pogriješio temu.

Boston Celtics @ Real Madrid   Boston -4.5 @ 1.94 Marathonbet

NBA ekipa protiv europske. Šta reć? Iako je Real top europska momčad a Boston ne spada u razred najboljih NBA ekipa i dalje je razlika u kvaliteti velika. Boston je neki dan igrao protiv ilana i dobili su preko 30 razlike. Real je jači od Milana ali mislim da ni oni baš neće moć prirati Bostonu. Boston nema neke zvijezde u ekipi ali zato igraju odliču timsku košarku. Očekujem da bi danas trebali dobit bar 10 razlike. podcjenjuje ih se dosta u ovoj utakmici a pravi razlog nevidim pogotovo jer real nije baš dobro ušao u ovu sezonu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use