Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 6.10.2015.

ico90

Recommended Posts

21:00 Partizan-MZT (ki) 2 2.57 pinnacle

Iako je MZT domaćinska ekipa danas ih moram probati. Znamo svi da Partizan bez nekih ambicija ulazi u novu sezonu. Vujošević je napustio klupu, a zamijenio ga je dotadašnji pomoćni trener Petar Božić. Ekipu je napustila skoro cijela prva petorka, ostao je samo Edo Murić koji je ozljeđen. Dobro pojačanje dobili su u Aleksandru Cvetkoviću kao i Kosti Peroviću. Ipak, mislim da će Partizan pričekati još na prave rezultate, barem dok se vrate Andrić i Murić. U prvoj utakmici protiv Metalca izgubili su 64:67, Cvetković se već tada pokazao kao dobro pojačanje, zabio je 13 poena a pratio ga je Vitkovac sa 11. U drugoj utakmici teško su stradali kod Mege koja je imala i problema sa ozljedama 59:76 a istaknuli su se Marinković i Vrabac sa po 13 poena. MZT je također dosta radio na ekipi ove sezone, Pokupili su dva playa iz Metalca Ljubičića i Protića, iz Igokee su dovedeni Bunić i Drenovac, a doveden je i mladi Marko Luković koji je nastupao 7 godina za Megu a prošlu sezonu proveo je u Trieru. Ono što je jako bitno je to da su ostali Simonovski i Stojanovski. U prvom kolu su razočarali na gostovanju kod Union Olimpije, izgubili su rezultatom 76:91. U toj utakmici igrali su bez dva prva playa Ljubičića i Protića, a najbolji je bio Drenovac sa 21 poenom. U drugoj utakmici razbili su Metalac 93:67. Protić opet nije igrao, ali zato jeste Ljubičić koji je odigrao jako dobru utakmicu ubacivši 16 poena a tome je dodao 6 skokova i 4 asistencije, Drenovac je opet bio najbolji sa 17 poena. Mislim da bi MZT danas mogao "iznenaditi". Sastavili su finu ekipicu i nakon loše utakmice protiv Olimpije pokazali su svoje pravo lice protiv Metalca. Partizan se još traži, bili su dobri protiv Metalca ali su nakon toga odigrali jako lošu utakmicu kontra Mege. Mislim da je njima još potrebno uigravanja i da će stvari krenuti na bolje povratkom Murića i Andrića a i ako se dovede još koje pojačanje.

21:00 Partizan-MZT (ki) 2 2.57 pinnacle

Iako je MZT domaćinska ekipa danas ih moram probati. Znamo svi da Partizan bez nekih ambicija ulazi u novu sezonu. Vujošević je napustio klupu, a zamijenio ga je dotadašnji pomoćni trener Petar Božić. Ekipu je napustila skoro cijela prva petorka, ostao je samo Edo Murić koji je ozljeđen. Dobro pojačanje dobili su u Aleksandru Cvetkoviću kao i Kosti Peroviću. Ipak, mislim da će Partizan pričekati još na prave rezultate, barem dok se vrate Andrić i Murić. U prvoj utakmici protiv Metalca izgubili su 64:67, Cvetković se već tada pokazao kao dobro pojačanje, zabio je 13 poena a pratio ga je Vitkovac sa 11. U drugoj utakmici teško su stradali kod Mege koja je imala i problema sa ozljedama 59:76 a istaknuli su se Marinković i Vrabac sa po 13 poena. MZT je također dosta radio na ekipi ove sezone, Pokupili su dva playa iz Metalca Ljubičića i Protića, iz Igokee su dovedeni Bunić i Drenovac, a doveden je i mladi Marko Luković koji je nastupao 7 godina za Megu a prošlu sezonu proveo je u Trieru. Ono što je jako bitno je to da su ostali Simonovski i Stojanovski. U prvom kolu su razočarali na gostovanju kod Union Olimpije, izgubili su rezultatom 76:91. U toj utakmici igrali su bez dva prva playa Ljubičića i Protića, a najbolji je bio Drenovac sa 21 poenom. U drugoj utakmici razbili su Metalac 93:67. Protić opet nije igrao, ali zato jeste Ljubičić koji je odigrao jako dobru utakmicu ubacivši 16 poena a tome je dodao 6 skokova i 4 asistencije, Drenovac je opet bio najbolji sa 17 poena. Mislim da bi MZT danas mogao "iznenaditi". Sastavili su finu ekipicu i nakon loše utakmice protiv Olimpije pokazali su svoje pravo lice protiv Metalca. Partizan se još traži, bili su dobri protiv Metalca ali su nakon toga odigrali jako lošu utakmicu kontra Mege. Mislim da je njima još potrebno uigravanja i da će stvari krenuti na bolje povratkom Murića i Andrića a i ako se dovede još koje pojačanje.

Ocigledno nisi gledao Partizan nego si samo pokupio statistiku. Uzasno je mlada ekipa ove sezone, veceras ce nas biti dosta u Pioniru da podrzimo te momke, i ne znam kad cemo dobiti ako ne danas. Meni je ovo 1 ko kuca uz dodatak under poena (147.5)

Ocigledno nisi gledao Partizan nego si samo pokupio statistiku. Uzasno je mlada ekipa ove sezone, veceras ce nas biti dosta u Pioniru da podrzimo te momke, i ne znam kad cemo dobiti ako ne danas. Meni je ovo 1 ko kuca uz dodatak under poena (147.5)

stoji sve ,ekipa je mlada i kao što sam gore napisao mislim da će im trebati vremena da se malo bolje uigraju a to će se posebno ostvariti kada se vrate Murić i Andrić i eventualno kada bi doveli još neko pojačanje ; sretno u svakom slučaju, netko će proći :D

Ne mislim ništa al našao na netu malo statistike i kaže da bi moglo oba daju gol:

Both teams have a habit of scoring:

Grimsby 10 of the last 12 games, 11/12 all comps at home.

Gateshead have scored in 11 of the last 12, and importantly have scored in 6/7 away games this season

Da,moguće je, ali čude me tecajevi na ovu utakmicu, po meni ovdje grimbsy uopce nije neki favorit, gateshead je dobar u gostima i ima vise bodova, dok je ovaj grimbsy prosjecna ekipa... jedino da nije rijec o nekim izostancima kod gatesheada ali ne mogu naći te informacije

20:45  Sheffield Utd. - Nots County       GG      1.70

Reč je o interesantnom kup duelu jer kada su u pitanju ova dva rivala gol sa obe strane je postala praksa. Od 12 odigranih medjusobnih tekmi čak 11 puta je dosao GG, nadam se tome i večeras. Srećno

Međusobni mečevi: SHEFFIELD UTD - NOTTS COUNTY

17.02.15 LEA Notts County Sheffield Utd   1 : 2
28.11.14 LEA Sheffield Utd Notts County    1 : 1
11.01.14 LEA Notts County Sheffield Utd   2 : 1
02.08.13 LEA Sheffield Utd Notts County   2 : 1
19.01.13 LEA Notts County Sheffield Utd   1 : 1
17.10.12 JOH Notts County Sheffield Utd   1 : 4
29.09.12 LEA Sheffield Utd Notts County   1 : 1
20.03.12 LEA Notts County Sheffield Utd   2 : 5
27.12.11 LEA Sheffield Utd Notts County   2 : 1
27.07.10 KLU Notts County Sheffield Utd   0 : 1
23.01.99 FAC Notts County Sheffield Utd    3 : 4(3 : 3)
02.01.99 FAC Sheffield Utd Notts County   1 : 1

stoji sve ,ekipa je mlada i kao što sam gore napisao mislim da će im trebati vremena da se malo bolje uigraju a to će se posebno ostvariti kada se vrate Murić i Andrić i eventualno kada bi doveli još neko pojačanje ; sretno u svakom slučaju, netko će proći :D

Kao sto sam ti rekao, jeste teska ali vrlo bitna pobeda. :D 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use