Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 6.10.2015.

ico90

Recommended Posts

Millman - Robredo / Millman +2,5 1,80

Mislim da bi vrlo lako moglo proci, kvota je u padu, do sada u dva medjusobna omjera 2:0 za Millmana zadnja pobjeda u Wimbledonu ovu godine, i oba puta glatko Millman pobjeđivao. Millman pretezno challenger igrac ali nakupio je dosta i ATP meceva, dva turnira uzeo ove godine i omjer na tvrdoj ove godine 18:12. Robredo tvrda 12:9 u 2015. Štovise mislim da bi Millman mogao i do pobjede ovdje(2,25)

Đokovic - Bolelli / Bolelli +5,5  2,00

Đokovic nije odigrao pravi mec jos od finala US Opena, 14.9. i to je mozda najveci razlog zasto sam odlucio ovo odigrati, s druge strane Bolelli po meni jako dobar igrac i mislim da Novak nece tako lako dobiti ovaj mec. 

Tko bolje prati tenis molio bih za mišenja. Hvala. 

Nole ubii..

S. Errani - C. Garcia over 21 @1.83 (10bet); za hrabrije over 2.5 sets @2.45 (Unibet)

Ovo moram uzeti i to idem na malo jaci ulog nego inace. Errani mi je donela dosta para ove sezone igrajuci je vise gemova, ali je takodje i Garcia prosle sezone i u prvom delu ove. Sto se Errani tice ona je primorana da fizicki kompenzira ono sto joj nedostaje (visina a samim tim i servis). Ona je tip igracica koje se lako ne predaju pa je zato prepoznatljiva po borbenosti i onim dugim razmenama. Da je u pitanju sljaka mozda bih dva puta razmislio pre nego ovo odigram ali mislim da na hardu je ovaj over izgledniji. Ispustila je set protiv Zhang, Duan, Ostapenko i Hibi u zadnjih mesec dana a to su sve igracice nizeg ranga od Garcie. Errani ima taj problem resiti meceve u samo 2 seta i kontinuitet nedostaje vec neko vreme. a mislim da je to dobro po nas posto kladionice nude super kvote na 3 seta kad ona igra, pogotovo kad igra protiv slabijih protivnika. U prvom kolu protiv Kvitove je iznenadila dobivsi to u 2 seta, ali je i taj mec isao u over. J

Garcia je uspela "oduvati" Zheng u 2 seta 6:2 6:2 ali je zato Zheng daleko laganiji posao od onog sto je ceka u ovom kolu. Zheng je taj mec odigrala katastrofalno. Pricajuci o kontinuitetu i formi, Garcia ima isti problem kao i Errani. Jedina razlika je sto Errani muku muci sa tim u zadnje 2-3 godine (2012te je bila u top10), dok Garcia ne moze zabeleziti vece uspehe vec neko vreme. Za nju se govorilo da je "buduca broj 1" zenskog tenisa. Na ovogodisnjoj "azijskoj" turneji je odigrala 4 meca, prvi u Tokiju gde je izgubila od Giorgi u 3 seta, onda u Wuhanu i pobeda protiv Errani u 3 seta, da bi kolo kasnije izgubile od Vandeweghe - ponovo u 3 seta. Jedino je Zheng dobila u 2. 

Ove 2 teniserke su odmerivale snage vec 4 puta i svaki put je bilo vise gemova. Od ta 4 puta, 2 puta su se susretale ove godine, a kao sto sam gore naveo najsveziji susret je bio proslog ponedeljka. Mislim da ce ovo opet biti poduzi mec (najverovatnije u 3 seta) i napadam vise gemova na malo jaci ulog, dok cu isto i singlirati ukupno 3 seta na mecu

Sretno!

Danas cu kao i juce probati manje gemova na mecu jer po meni kladionice previse nabijaju granice...

Thiem-Isner 25.5 MANJE 

Final result 0:2 (5:7, 1:6)

Za mec izmedju Thiema i Isnera granica gemova na mecu je 25,5. Igrase u Pekingu u kini na tvrdoj podlozi gde vecu prednost ima svakako izner. Tim je trenutno na 19. poziciji. Ovo je za njega bila odlicna sezona. Ove sezone je osvojio 3 titule: Gstaad, Umag i Nica. Sve 3 titule je osvojio na zemlji i to je podloga na kojoj svakako belezi najbolje rezultate. Nije on klasican zemljas jer moze da odigra dobro i na betonu. Ove sezone ima 33  pobede i 23 poraza. Za protivnika ce imati amerikanca Dzona Iznera. Izner naravno sa svojih 208 cm nema idealnu kretnju ali zato ima po meni najjaci servis. Forhend ga dobro sluzi dok je bekend dosta slab.  Izner je trenutno 13. na tabeli. U karijeri ima 10 titula a ove sezone samo 1 i to u Atlanti na betonu. Ove sezone ima 37 pobeda i 20 poraza sto nije lose. Izner je ovde prosle godine stigao do cetvrtfinala a ove godina ako prodje do cetvrtfinala tamo ce ga cekati prvi reket sveta djokovic. Izner mi nekako deluje kao da nema zelju da udje u prvih 10. Do sada su ova dvojica odigrala 1 mec i to na zemlji. slavio je Tim rezultatom 2:0 po setovima je bilo 7:6 6:3. Ovde ocekujem da Izner nece lako gubiti svoj servis a ako ne uspe da napadne servis Tima trebalo bi da u prvom setu bude tajbrejk. Posle eventualnog tajbrejka igrac koji je izgubio mislim da ce i izgubiti gem na svoj servis i tako izgubiti sa 2:0. Po meni je 25,5 prevelika granica i moram da probam manje gemova jer odgovara 7:6 6:4 a tako su ove sezone zavrsavali mnogo mecevi u kojima je igrao Izner.

Pozzzz.

Za danas neka razmišljanja....

Cedevita+C.Zvezda+MTZ Skoplje +10,5 (sve ABA) + Nacional futsal..... I da,tko želi Zagreb rukomet

Cedevita - jedan od favorita natjecanja,bolji roster,trenutno mi se čini i bolja forma.....

Zvezda - euroligaš,jest nešto malo izmijenio roster,ali to je i dalje moćna ekipa,Bobu je zamijenio Baby Shaq (jest već u godinama,ALI),sve u svemu dovoljno za Zadar.A i nabili ih bez pola momčadi i Zibresa sa 11 razlike na pripremnom turniru

MTZ - pa to je više kontra Partizana koji je potpuno promijenio momčat,otišlo je 8 prvih,da prvih,opcija-igrača....Ni sjena momčadi od prošle godine,kamoli godina ranije

Nacional - pretendent na naslov,puno bolji,jači....

Zagreb - puno jača momčad,pretendent na naslov i ako je konkurencija ubitačna

Razmišljam još dodati Njemačku u19 protiv Amera,ali trebam neke informacije.Tip je više baziran prema zadnjim tekmama pa mi je li-la

Tko igra u zemaljskim,ima Cedevitu u superponudi pa ako mu treba još 1-2 para ima onih klimavih,malih...Vardar,Pick (mađarski rukomet)....

Razmišljanja dobrodošla

Da,slažem se s tobom.....To će biti ,po mojem,2-3 razlike za ZG...Rutinski rekli bi :D

totalno se ne slažem ekipu necine 2 igrača,borac je zadnji i primili su 40golova više od zagreba u 3 utakmice zagreb ima puno mladih dobrih igrača željnih dokazivanja ali oni neće radit greške o želje za igrom jer vujović zna to kontrolirat ovaj hendikep 3.5 je poklon da nema vecega borac je igrao x sa maks strumicom a zg ih je napucao 30 razlike... to nije samo radi 2 igraca jednostavno zg.ovi juniori bi dobili borca..plus zagreb je tek treći i mora pokupit free bodove

totalno se ne slažem ekipu necine 2 igrača,borac je zadnji i primili su 40golova više od zagreba u 3 utakmice zagreb ima puno mladih dobrih igrača željnih dokazivanja ali oni neće radit greške o želje za igrom jer vujović zna to kontrolirat ovaj hendikep 3.5 je poklon da nema vecega borac je igrao x sa maks strumicom a zg ih je napucao 30 razlike... to nije samo radi 2 igraca jednostavno zg.ovi juniori bi dobili borca..plus zagreb je tek treći i mora pokupit free bodove

Inače,bilo bi dobro da quotaš dio od Cance za 2 igrača jer je meni jasno da ekipu ne čine 2 igrača,to sam i naveo. A dio sa 2-3 razlike sam naveo zbog rotacija pošto im dolazi meč LPa.Eto....Ja hendi ne igram,spajam sa košaricom koju sam naveo jer sam u ZG siguran.

Indiana Pacers @ Detroit Pistons over 196.5 @ 1.94 marathonbet

Opet malo NBA predsezone. I opet malo Pacersa. O njima sam već pisao neki dan kad su igrali protiv Pelikana.Tad je utakmica završila 110:105. Danas igraju protiv Pistonsa. Pistonsi su nešto sitno izmjenili ekipu u odnosu na lani.Ponajprije na PF. Otišao je Monoe koji je više centar nego krilo a doveli su na krilo Ilyasovu i Morrisa,obojica su dobri šuteri za tricu i tako je Stan Van Gundy složio ekipu kakvu voli imat. Dominantnog centra(drumond) i krilo koje može zabit tricu. Isto to je imao u Orlando s Howardom i Andersonom. No da se vratimo na današnju okladu. Ako pogledamo lanjske međusobne utkamice vidimo da 3 od 4 išli u debeli over a ovu jednu su bili na 194 poena. S obzirom da ove sezone očekujemo malo drugčiju indianu nego lani(brže da igraju kao šta sam neki dan pisao) ovu marginu bi trebali prebacit. Ipak treba naglasit da to nije baš tako sigurna oklada jer je predsezona i pitanje kakve će ekipe izać na parket i koliko će minuta igrat glavni igrači

Grimbsy Gateshead DNB 2 4,00

Sta mislite

Ne mislim ništa al našao na netu malo statistike i kaže da bi moglo oba daju gol:

Both teams have a habit of scoring:

Grimsby 10 of the last 12 games, 11/12 all comps at home.

Gateshead have scored in 11 of the last 12, and importantly have scored in 6/7 away games this season

Skelleftea - Kosice / over 4,5 1,50

Liga prvaka u hokeju, ne pratim ovo natjecanje niti hokej uopce, ponekad se nesto odigra. Ono sto mi je zapalo za oko je prosla utakmica između ove dvije ekipe, koja je zavrsila pobjedom Kosica 4:3 kuci. Na Skellefteu je kvota oko 1,20 ocekuje se pobjeda, ali kao sto vidite zadnje dvi utakmice primili 10 golova, od zadnjih 5 kuci svatko im je zabio bar 2, dok su davali minimalno 3, tako da ocekujem i Kosice da daju bar 2 danas, a domacine 3-4 gola, posebno ova statistika Skelleftee zadnjih 10 meceva ide u prilog, samo jednom isli under 4,5, dok je kod Kosica ta statistika nesto losija, ali svejedno trebalo bi proci.

Slicna situacija sa Munchen - Lukko, over 4,5 oko 1, 60 kvota.

qqBBTRu.png

Cedevita- Cibona 1/1 1,57

Zadar - zvezda(+5,5) 2 1,52

Bet 365

Zahuktava se ABA liga pomalo, danas dva relativno velika zicera, pobjede cedevite i zvezde. Prvi mec je da cedevita pobjeduje u oba poluvremena, s obzirom da je tečaj na pobjedu 1,16 ovo mi se više isplati igrat. Cedevita ima puno širi roster i kvalitetnije igrače koji se polako uigravaju, u prva dva kola veliki broj igrača je dobio priliku zaigrati i bez većih muka su ostvarili dvije pobjede. Ipak ovaj par temeljim najviše na lošoj Ciboni, nažalost. Jako limitirani u napadu i još više pogubljeni u obrani.

Drugi par je pobjeda zvezde sa 6 ili više razlike. Susreli su se prije 2 tjedna na pripremom turniru , zvezda je dobila 11 razlike. Jako kvalitetna ekipa zvezde i širok roster, dok s druge strane drugorazredna ekipa Zadra. Takoder bez posebne ideje u napadu, pogotovo ako se zaustavi novi amerikanac!vjerujem u 10+razlike za zvezdu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use