Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedeljak 05.10.2015.

Gerrard

Recommended Posts

Juce odlicno pogodjeni lacio i liverpul a danas za fudbal slaba ponuda tako da sam izdvojio tenis.

Troicki-Raonic manje 22,5 (1,85)

Kada sam video granicu bez razmisljanja igram na manje gemova. Troicki je u slaboj formi trenutno. Sredinom godine je i igrao neki tenis ali posle vimbldona katastrofa. Gubio je od tenisera koji su mnogo slabiji od njega (Grot, Albot...) Mislim da je troickom u glavi samo to da se sezona sto pre zavrsi jer u poslednje vreme igra veoma lose. Gledao sam vecinu njegovih meceva od vimbldona do sad. Protiv fisa nije znao gde se nalazi i igrao je kao drogiran. Na vimbldonu je imao 2:0 pa je izgubio od Pospisila. U dejvis kupu mu se isto desilo kao i na us openu. Definitivno je da mu vise odgovaraju mecevi u 2 seta ali ovde to nece prolaziti jer je naspram njega raonic.

Raonic nema idealnu sezonu ali u poslednje vreme deluje kao da polako dize formu i ocekujem da bude onaj pravi kada pocne australian open. Raonicevo glavno oruzje je servis, a uz servis tu je i forhend. Kretanje nije lose za coveka od 2 metra. Ovde ne mogu da zamislim da na mecu bude vise od 22 gema. I da troicki mec otvori servisom i da u prvom setu dodje do tajbrejka ne vidim nacin da i u drugom pruzi jak otpor. Za ovaj tip odgovara 7:6 6:3. Ukoliko raonic krene lose u mec i izgubi prvi set ostaje da troicki resi ovo u 2 seta. Mislim da se to nece desiti i ovo je po meni UNDER. Tip dana za mene i idem na najjaci ulog.

Juce odlicno pogodjeni lacio i liverpul a danas za fudbal slaba ponuda tako da sam izdvojio tenis.

Kada sam video granicu bez razmisljanja igram na manje gemova. Troicki je u slaboj formi trenutno. Sredinom godine je i igrao neki tenis ali posle vimbldona katastrofa. Gubio je od tenisera koji su mnogo slabiji od njega (Grot, Albot...) Mislim da je troickom u glavi samo to da se sezona sto pre zavrsi jer u poslednje vreme igra veoma lose. Gledao sam vecinu njegovih meceva od vimbldona do sad. Protiv fisa nije znao gde se nalazi i igrao je kao drogiran. Na vimbldonu je imao 2:0 pa je izgubio od Pospisila. U dejvis kupu mu se isto desilo kao i na us openu. Definitivno je da mu vise odgovaraju mecevi u 2 seta ali ovde to nece prolaziti jer je naspram njega raonic.

Raonic nema idealnu sezonu ali u poslednje vreme deluje kao da polako dize formu i ocekujem da bude onaj pravi kada pocne australian open. Raonicevo glavno oruzje je servis, a uz servis tu je i forhend. Kretanje nije lose za coveka od 2 metra. Ovde ne mogu da zamislim da na mecu bude vise od 22 gema. I da troicki mec otvori servisom i da u prvom setu dodje do tajbrejka ne vidim nacin da i u drugom pruzi jak otpor. Za ovaj tip odgovara 7:6 6:3. Ukoliko raonic krene lose u mec i izgubi prvi set ostaje da troicki resi ovo u 2 seta. Mislim da se to nece desiti i ovo je po meni UNDER. Tip dana za mene i idem na najjaci ulog.

složio bi se sa tipom granica dosta dobra ,ali brate mili groth nije losij od troickog nikako groth je tip ko raonic neboder sa topovskim servisom

složio bi se sa tipom granica dosta dobra ,ali brate mili groth nije losij od troickog nikako groth je tip ko raonic neboder sa topovskim servisom

Velika je razlika izmedju Grotha i na primer Iznera, Karlovica, Raonica... Gledao sam meceve koje je igrao groth i sve stoji jeste da ima jak servis ali taj servis nije konstantan kao kod gore navedenih igraca. A jos da protiv grota gubi svoj servis to govori o igracu da je zaista lose odigrao taj mec. Od Grota je troicki gubio servis u oba seta i zasluzeno izgubio. 

Stephens-Kuznetsova 1 1,55

Po meni jedna fina kvota na maldu amerikanku koja igra jednu od bolji sezona pa se tako i okrunila prvom titulom prije dva mjeseca.

Ovo je njoj najdraza podloga sto se bas i ne moze rec za ruskinju koja je vec i u godinama koje je vode lagano prema mirovini.

U prvom mecu amerikanka je nalupala Pliskovu sa 2:0,ponudila je 10 brejk lopti i svih 10 u prvom setu i spasila ih je 9 (9/10 sto je odlicno)

Glavna uzdanica u njenoj igri su servis i forheand.

Ruskinja u prvom mecu dobila 2:0 Wittethoft i ponudla je u prvom setu 3 brejk lopte al' je protivnica odma iskoristila prvu (0:40 bilo) i u drugom setu 1 i tu nije spasila sto je veoma lose.

Do sada igrali 3 puta amerikanka vodi 2:1 ukljucujuci i predaju ruskinje bas na turniru gdje je Stephens dosla do prve titule.

Po meni amerikanka lagani favorit radi prikazane igre u prvom kolu i radi fizicke spreme koja bi mogla doci do izrazaja ako se mec oduzi u 3 seta.
Sretno ako neko isprati :)

Veceras cu probat izbacit tenis parove za sutra ujutro lijep pozdrav :)

Pozdrav ljudi duze vreme pratim ovaj forum , a ovo je moj prvi post. 
Gledajuci ponudu za fudbal za danas za oko mi zapao mec prve finske lige Marihamn - Rovaniemi . Utakmicu izmedju ekipe koja ne moze ni gore , ni dole i ekipe koja se bori za titulu. 

http://www.flashscore.com/match/f3BSkhAf/#standings;table;overall Rovaniemi je proslo kolo savladao Helsinki kao gost i sigurno ce na krilima te pobede jos sigurnije uci u ovaj mec .  Marihamn je najslabija domaca ekipa u sampionatu a Rovaniemi najbolja gostujuca . Mislim da je ovo najsigurnije mec sto se fudbala tice za danas a i kvota je odlicna 

Mariehamn - Rovaniemi   2    (2.3)

Nema danas neke ponude pa sam ja odigrao u 888sport:

Sea Seahawks - Det Lions   1     1,21

Jimmy Graham score TD   yes   2,20

Prvo neću objašnjavati jer Seahawksi su jedna od najbojih ekipa s najboljim navijačima i skoro nepobjedivi su doma. Detroit je loš, u slaboj formi (imaju 0-3) i meni je ovo ok koeficijent.

Ovo drugo jer nema prvog RB Lyncha i kad Seattle dođe u red zonu onda je najbolje baciti loptu jakom TE i mislim da će to morat koristiti danas i moglo bi proći.

Graham je jedan od najboljih TE lige i danas bi ga Willson trebao malo češće koristiti i jedan TD nebi trebao bit problem protiv dosta loše obrane Detroita.

Niznekamsk-ska st petersburg 2 2.05

Povremeno ispratim hokej neznam nešto vele o ekipama ponešto o nekim i znam no uglavnom za neki srednji manji ulog se može probat na ska mislim da danas dobijaju bar 2 razlike to cu odigrat iz razloga što je ska u nekom poljuljanom nizu malo pobjeda malo poraz dosad su svaki put pobjeđivali današnje protivnike i to najmanje 2 razlike u gostima A svi znamo da je ska najveći favorit za osvajanje tako da mislim da se isplati

prošlo,samo što je trocki dobio :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use