Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 3.10.2015.

fil

Recommended Posts

Danski hokej

Herlev - Aalborg  2   1,95

Opet je ništa neznam o klubovima ali prošlo kolo sam igrao protiv ovog Herleva i bila je kvota 1,45 a izgubili su glatko 6:0.

To sam prošlo kolo odigrao na prijedlog kolege cruzera koji koliko vidim zna nešto o hokeju pa idem opet probati.

Susret zadnjeg protiv predzadnjeg ali isti slučaj je bio za Herlev prošlo kolo kad su od tada predzanjeg izgubili glatko. 

Herlev ima 4 susreta i gol razliku 0:20 dok je Aalborg isto loš s 5 poraza, gol razlika mu je 12:25 ali sve mečeve je igrao protiv trenutno prve 4 momčadi.

Ovaj Herlev je definitivno očajan i mislim da bi ovo trebalo proći a i dobra je kvota.

Edit: kvota je u padu i trenutno u bet365 je 1,62 dok je u 888sport i 10bet 1,95

G54O8pZ.png

JhWoJiB.png

Utakmica 2 Veronska kluba Chieva i Verone. Naravno ovo je vatreni gradski derbi i za očekivati je da bude vatre. sudi Doveri koji je dosta lak na kartonima,pogotovo u derbijima. Obje momčadi primaju oko 3 karotna na utakmici u prosijeku, a pošto je ovo derbi moguće je očekivat pokoji više tako da bi ovu marginu od 5.5 trebali s lakoćom prebacit,bar ja tako mislim

Hteo sam skrenuti paznju na ova 2 meca Primere koja se igraju sutra. Vidim da vece online kladionice jos nisu izbacile granice, ali ako bude 5.5 onda je to value na oba meca :)

XnMQ4.jpg

Za Sevilla - Barcelona se slažem.

Po pitanju druge utakmice pak baš i ne.. Inakija Bikiandija sam zapamtio u par navrata i to mi je osobno daleko najgori sudac po kriteriju i za klađenje na kartone. VIše puta me je prošle godine zeznuo, i na njega bookamkeri stavljaju najmanju granicu kad sudi u primeri. Baš ne voli vaditi te kartone, ali obožava razgovarati sa igračima, uklizavanja sa leđa, prigovore i sl. tolerira, ima jako puno "zadnjih upozorenja" a onda nekad za običan start šokira sve i izvadi direktni crveni. Uglavnom, ja ga zaobilazim u širokom luku, makar sudio "El clasico" iako još je zelen za to, ali IMO no bet čim je on postavljen za suca.

Po pitanju druge utakmice pak baš i ne.. Inakija Bikiandija sam zapamtio u par navrata i to mi je osobno daleko najgori sudac po kriteriju i za klađenje na kartone. VIše puta me je prošle godine zeznuo, i na njega bookamkeri stavljaju najmanju granicu kad sudi u primeri. Baš ne voli vaditi te kartone, ali obožava razgovarati sa igračima, uklizavanja sa leđa, prigovore i sl. tolerira, ima jako puno "zadnjih upozorenja" a onda nekad za običan start šokira sve i izvadi direktni crveni. Uglavnom, ja ga zaobilazim u širokom luku, makar sudio "El clasico" iako još je zelen za to, ali IMO no bet čim je on postavljen za suca.

zato i postavljam ovde ranije da cujem i vasa misljenja. ja nisam nikad igrao kartone kad on sudi tako da nemam neka dobra/losa iskustva. poslusacu te i preskocicu ovo

Ppd zagreb-veszprem +4,5 +3,5 , 1 kvote se razlikuju od klade do klade pa neću ih pisat, dakle svi znamo da je zagreb druga momčad u areni u areni jako teško gube ,srušili kiela 7 razlike laško u gostima također , vujović veliki mudrac i vjerujem da ima lijek za jako veszprem koji je u razini kiela možda i jači ak neću ulazit u to ,jedna odlična stvar šta ide u prilog ovome je što nagy ne igra za one koji ne znaju kapetan i veliki bombarder iako je već u godinama čovjek i dalje puni mreže dakle dobro je što ga nema ,jedna stvar koja nije dobra je upitan nastup stepancica radi ramena ali horvat je nazad nakon onoga sa kielom i propustenog celja ,da zaključim zagreb u areni neće se osramotiti i dat će 200% dakle ovi kontrahendikepi prolaze po meni al ja vjerujem da zagreb moze i do pobjede ,vujović zna šta priča i kad čovjek kaže da ko želi dobit zg u areni mora imat muda ko crkvena zvona i izac krvav sa terena onda je jasno da će se veszprem namucit pošteno .

18:00  Chojniczanka - Zawisza ; tip: over 2,5@2,18  pinnacle

Na ovu ligu se nikad nisam kladio ali naisao sam na ovu tekmu i cini mi se dobra prilika.

Gosti se nalaze na 3. mjestu i najefikasnija su ekipa u ligi, zabili su 23 gola u 10 odigranih utakmica. Od tih 10 utakmica samo jednom su ostali ispod ove margine, u davnom 1. kolu su igrali 1:1.

Chojniczanka se nalazi na 10. mjestu i njihova obrana je treca najgora u ligi, primili su 18 golova. Samo jedu utakmicu su uspjeli zavrsiti bez primljenog gola. Od 10 odigranih utakmica imaju 6/10 overa, dok su na svom terenu 2/3 puta igrali preko ove margine.

S obzirom na ove brojke, ovih @2,18 mi se cini kao nesto sto se mora probati.

Malo bolji poznavaoci tenisa od mene, pitanje je za njih: Klasen R/Ram R-Cermak/Stepanek R. Da li igrati kec? Malo me kvota ovako velika cudi na Klasen/Ram. Po meni su oni dosta bolji od ova dva tenisera i rejtingom, a i igraju duze vremena skupa. Volio bih cuti misljene od nekog ko se vise razumije u tenis, Canca npr. Hvala

U čemu se slažeš? vjerojatno u over? jer nigdje niste napisali ali pretpostavka je preko zbog statistike suca.

Ne poznajem kriterij tog suca ali mislim da se nešto pita i timove, Sevilla mlaka ekipa što smo vidjeli i protiv Juventusa a i u primeri doma igraju uglavnom 2 žuta prosjek po utakmici. Barcelonu vidim sa tiki taka sranjem u kojem i nema puno duela jer dok dodješ do igrača on već preda loptu. Na bet365 je granica 6.5 i ja sam ovo igrao under, to je samo moja vizija,moje viđenje utakmice ;)

Rain/Lech - Augsburg II, tip: Rain/Lech over 1.5 goals @2.28 (marathonbet)

Malo sam kopao po netu ne bih li nasao nesto vise vezano za ovaj mec. Rain/Lech je kompletan pred ovaj duel dok Augsburg ima 2 povredjena startera koji opet imaju koliko-toliko adekvatne zamene. Augsburg je inace malo skupljiji tim, no ulozen novac izgleda nije urodio plodom posto su otvorili novu sezonu katastrofalno. Trenutno su poslednji sa samo 8 poena u 12 odigrana meca. Uz to, u gostima su dosad uspeli otkinuti samo 2 boda. Ne mogu ignorisati ovaj veoma los ucinak got Augsburga u gostima pogotovo ne kada igraju protiv ekipe kao sto je Rain/Lech koji su pretezno domaca ekipa tj, ekipa koja najveci broj poena uzima kod kuce. 
Rain/Lech je trenutno u veoma dobroj formi, vezali su 2 pobede. Kod kuce ove sezone imaju samo jedan poraz u 6 odigranih utakmica. Ono sto je vazno za moj tip je da su kod kuci redovno raspolozeni sto se golova tice i da je u svakoj pobedi bilo po makar 2 gola. Cak i u onom porazu protiv Bayerna II uspeli su zabiti 2 komada. To govori da gaje napadacki fudbal i zato sam odabrao ovaj tip tj, da Rain/Lech daje 2 ili vise gola.

Osim toga ova 2 tima su dosad igrala 4 puta, od toga 2 puta je Rain/Lech bio domacin i dobio oba duela.

Sretno!

14:00 Team Tvis Holstebro-Team Esbjerg 2 1.55 WWin 4/10

Jedna vrlo teska utakmica za obje utakmice,gdje vecu prednost dajem ekipi Esbjerga.

Ekipa Holstebra je ocajno krenula sezonu iz ove 4 utakmice tek 1 pobjeda uz 3 poraza.Jako dosta ovise po meni o dvije igracice a to su Camilla Herrem i Jette Hansen kao i on vratarki Solberg.U utorak su strasno dobro odigrale protiv Silkeborga u kupu i prosle dalje rezultatom 16-33.Solberg je bila pod upitnikom za taj mec ali je ipak branila i branila je odlicno a u igri je dominirala Hansen sa 9 pogodaka.Ono sto najvise brine ekipu je povreda srednje vanjske Laerke Moller.Ona je organizator igre i bez nje nije isto.Pokusali su naci zamjenu ali nije islo i sam trener je rekao "Mi ne možemo naći zamjenu za Laerke, jer takva zamjena trenutno ne postoji. Možemo pronaći igrača koji samo može nadopuniti trenutni roster".

Ekipa Esbjerga je najveci konkurent za prvo mjesto.Slican tim kao prosle sezone tek je otisla Johane Ahlm od bitnijih igracica.Ekipa je pojačana sa tri nova imena, dvije su došle iz redova švedskog prvaka Savehofa, vanjska Alm i vratarica Idehn,obje reprezentativke Švedske,kao i lijeva vanjska Betina Rigeluth,reprezentativka Norveške.U ove cetiri utakmice imaju tri pobjede i jedan remi.Zanimljivo je to da imaju tri odigrane utakmice kuci i tu su pobjedivale dok u gostima protiv jake ekipe Randersa uspjele uzeti bod iako su tada jednom glavom vec bile u Rumuniji gdje su igrale kvalifikacije za ligu prvaka.Nisu se uspjele kvalifikaovati tako da je sada cilj osvajanje kupa i ove lige.Dobile su na pocetku FCM prelagano 29-23 zatim taj spomenuti remi sa Randersom 29-29 i onda zadnje dvije utakmice prvo je stradala opasna ekipa Viborga 27-20 a zatim onda i Sonderyske 35-27.Igrale su i one kup takoder i dobile su Odense 24-27.

Holstebro voli brzu igru a to gostujuca ekipa sigurno moze pratiti.Mnogo ce nedostajati Moller kao kreatorica igre to se nije puno osjetilo u kupu protiv Silkeborga ali je Esbjerg za tu ekipu drugi svijet.Esbjerg je ekipa koja je dominantna i u odbrani i u napadu,na golu imaju dvije odlicne vratarke (Sando i Idéhn) a sto se napadackog dijela tice mnogo opcija imaju u napadu Alm, Polman, Riegelhuth, van der Heijden...Prva i treca od tih nabrojani su takoder dosta bitne u odbrani i ja ne vidim u kojem smislu Holstebro danas moze parirati gostujucoj ekipi danas,kvota je sigurno malo visa radi gostujuceg terena i velike pobjede u kupu,ali kazem opet ne moze se porediti Silkeborg i Esbjer ama bas nikako,dva razlicita svijeta.

Od mene za subotu jedan tripl pa da pocnem:

16:00 Sevilla-Barcelona 2 1.85
  bet365

Sevilja trenutno na poziciji 16 sa osvojenih 5 bodova u 6 utakmica i gol razlikom 5:10. Neocekivano los pocetak sezone za  njih sto se lige tice. U ligi sampiona imaju 1 pobedu i 1 poraz. Imaju stvarno odlican tim i ocekujem ih na kraju sezne oko 4-6 mesta. Barselona trenutno na poziciji 3 sa osvojenih 15 bodova posle 6 kola i gol razlikom 11:7. Barselona ne igra preterano efikasno kao rel. Svoje protivnike ne razbijaju sa po 5:0 i slicno ali idu utakmicu po utakmicu i vazna im je samo pobeda. U ligi sampiona su prvi u grupi posle 2 kola. Imaju nereseno u gostima romi 1:1 i pobedu protiv Leverkuzena kod kuce sa 2:1. U primeri su do sad dobili sve svoje protivnike osim Selte od koje su izgubili 4:1 u gostima. Do sad su pobedili Atletik Bilbao, Malagu, Atletiko Madrid, Levante i Las Palmas. Ovde nisu veliki favoriti kao obicno zato sto za njih nece igrati po meni najbolji fudbaler ikad Mesi. Barselona je bez njega slabija ali imaju mnogo kvalitetnih igraca koji mogu da igraju u napadu. Odbrana im nije jaka ove sezone ali imaju ubitacan napad predvodjen Luisom Suarezom. U poslednjih 5 gostovanja Barselone Sevilji, Barsa ima 3 pobede dok su 2 utakmice zavrsene nereseno. Ovde ocekujem pobedu Barse. 

16:00 Sunderland-West Ham 2,40 bet365

Ovde je Vest Hem blagi favorit ali su dosta kvalitetniji i po kvoti 2,40 se mora uzeti njihova pobeda. Sanderlend na dnu tabele sa samo 2 osvojena boda. Igrali su nereseno protiv Aston Vile i Svonsija dok su od ostalih protivnika lagano gubili. Njih ove sezone vidim kao ekipu na kojoj ce glavni favoriti za titulu popravljati gol razliku. U 7 odigranih kola Sanderlend ima gol razliku 6:16 sto je veoma lose. Vest Hem trenutno na poziciji 3 sa osvojenih 13 bodova i gol razlikom 15:9. Pobedjivali su mnoge favorite medju kojima su Liverpul, Mancester Siti i Arsenal. A lose su igrali protiv nesto slabijih ekipa kao sto su Lester, Bornum, Norwich... Mislim da ovde moraju da dobiju ako zele da ostanu u vrhu premijer lige. Imaju perspektivan tim i mislim da ce se jos neko vreme zadrzati na vrhu premijer lige. Ovo bi trebalo da bude lagana 2.

20:00 Nice-Nantes 1  2.00  bet365 

Nica trenutno na poziciji 7 sa osvojenih 14 bodova i gol razlikom 20:11. Kod kuce su ove sezone izgubili 2 tesne utamice od Monaka i Gengana. U gostima imaju 2 neresena (Angers,Troyes). U dobroj su formi pre 2 utakmice su kod kuce razbili Bordo sa 6:1  da bi sledece kolo dobili Sent Etjen u gostima 1:3. Imaju 3 pobeda za redom, pre Borda su u gostima pobedili Bastilju 1:3. Igraju efikasno i sto je najvaznije za ovaj tip pobedjuju. Nant na poziciji 15. Oni igraju dosta zatvoreno na mali broj golova.  Pretproslo kolo su doziveli poraz kod kuce od psg 1:4 iako su vodili na poluvremenu 1:0. Proslo kolo su dobili Lil 0:1 i tom pobedom su prekinuli niz od 4 poraza. Nica ovde pobedom ima priliku da dodje cak na drugu poziciju odmah iza psg jer sve ekipe sa vrha tabele imaju teske meceva za ovo kolo. Nesumnjam u kvalitet Nice i ocekujem njihovu pobedu. 

Ukupna kvota: 8.88 
Ulog: srednji ulog 
SRECNO :D:P:)

Aston Villa - Stoke / tip x ili 1x

Ovdje samo mogu reci da obje ekipe igraju lose i da nisu nikako krenule. Po meni Stoke malo bolja ekipa, ali Aston Villa se treba pokrenuti, ako nista barem da izvuce x, a stoke se nece tako lako predati s toga bi na ovaj par odigrao X.

Norwich - Leicester / tip x

Norwich solidno igra doma u ovoj sezoni, ali Leicester pak igra bolje u gostima ove sezone, ovdje ce biti golova, ali ne znam sta da vise kazem, vuce me ovaj x nekako. Neki feeling imam, sada ne znam dal je los ali nije, vuce me vuce. Ako se neosudite cisti x, mislim da bi oba daju gol moglo lagano proci.

Sunderland - West Ham / tip 2

Sunderland katastrofalan, Bilic je sa svojim Westom odlican ove sezone, proslo kolo je mogao doci i na prvu poziciju ali ju je nazalost propustio. Mislim da u ovom dvoboju nece kiksat i da je lagan dobitak za sve nas ovdje.

Carpi - Torino / tip 2

Carpi zadnji na tablici daleko losiji od ostalih, Torino 3. na tablici uz jako dobru gol razliku, puno daju, malo primaju, imaju dobar napad i igraju napadacki nogomet. 

Granada - Dep. La Coruna / tip 2

Iskreno iznenadio sam se kad sam vidio kvotu na Deportivo, Granada zadnja na tablici, a Dep. na solidnom 6.mjestu u zadnja 2 susreta 2 pobjede, mislim da se vracaju u stare dane La Corune.

Medipol Basak. - Galatasaray / tip 2

Medipol igra odlicno ove sezone doma, s time da Galatasaray igra odlicno u gostima. Galatasaray igrao x zadnju utakmicu u Europi. Mislim da bi se trebali vratiti starom tempu i staroj igri Galata. Imaju odlicnu ekipu samo trebaju pocet igrat, nadam se da ce to pocetni vec sutra  (danas).

12:00 Klaas / Ram (1) - Cerma / Stepa -1(1.66)

Kvota u padu...Bila je 1.80 i taman da odigram ode u tri lepe...Klaasen 27 igrac sveta,Ram 43 igrac sveta(naravno u parove) dok na drugu stranu imamo 83 igrac sveta Cermak i 141 igrac sveta Stepanek.....Necu da duzim jer Klaasen i Ram igraju fantasticno.U par su samo 24 meca al izgledaju kao da igraju 10 godina zajedno...Moja najaca analiza ikada :) necu da duzim jer kad duzim onda padam lagano haha :)

08:00 Bolelli S. - Djokovic D. -over 14,5 gemova 1.80 bet365

Istina da je Djokovic preslab igrac i uglavno igra futures turnire al ovo moram probati jer ako Djoka uzme 3 gemova tip prodje..A bolelli nije neki igrac kao Fedex il Djoka stari koj igraju i daju svoj max da tekme zavrse sta brze...On igra lagano i je sigurno 3 klase bojli igrac al 3 gema moze da uzme mislim bez problema ..Jos jedna moja predobra analiza   :)

Od mene za subotu jedan tripl pa da pocnem:

16:00 Sevilla-Barcelona 2 1.85  bet365

Sevilja trenutno na poziciji 16 sa osvojenih 5 bodova u 6 utakmica i gol razlikom 5:10. Neocekivano los pocetak sezone za  njih sto se lige tice. U ligi sampiona imaju 1 pobedu i 1 poraz. Imaju stvarno odlican tim i ocekujem ih na kraju sezne oko 4-6 mesta. Barselona trenutno na poziciji 3 sa osvojenih 15 bodova posle 6 kola i gol razlikom 11:7. Barselona ne igra preterano efikasno kao rel. Svoje protivnike ne razbijaju sa po 5:0 i slicno ali idu utakmicu po utakmicu i vazna im je samo pobeda. U ligi sampiona su prvi u grupi posle 2 kola. Imaju nereseno u gostima romi 1:1 i pobedu protiv Leverkuzena kod kuce sa 2:1. U primeri su do sad dobili sve svoje protivnike osim Selte od koje su izgubili 4:1 u gostima. Do sad su pobedili Atletik Bilbao, Malagu, Atletiko Madrid, Levante i Las Palmas. Ovde nisu veliki favoriti kao obicno zato sto za njih nece igrati po meni najbolji fudbaler ikad Mesi. Barselona je bez njega slabija ali imaju mnogo kvalitetnih igraca koji mogu da igraju u napadu. Odbrana im nije jaka ove sezone ali imaju ubitacan napad predvodjen Luisom Suarezom. U poslednjih 5 gostovanja Barselone Sevilji, Barsa ima 3 pobede dok su 2 utakmice zavrsene nereseno. Ovde ocekujem pobedu Barse. 

Ne bih se složio s tobom na Barcelonu da odigraš čistu 2, ostali su bez Messija neki dan, a ozljedio se i Iniesta, sastav će skrumpat s nekima iz B momčadi dok Sevilla lovi pobjede, moje mišljenje..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use