Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 2.10.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Danas je slabija ponuda pa ću se koncentrirati na ponudu za vikend, bit ćete informirani o svemu ;)

Ima par zanimljivih utakmica i danas, ali sutra ih ima 10x više tako da bolje sad početi analizirati bogatiju sutrašnju ponudu, i to odaditi kako treba :)

Dvoumio sam se oko Celta - Getafe po pitanju kartona, ali nisam najzadovoljniji suce a i ima još predispozicija da ne bude baš kartonijada, pa preskacem.

Tajfun - Sutjeska  Sutjeska manje od 72.5 poena     PSK

Dvoboj novih močadi u ABA ligi. Po meni tajfun je mnogo iskusnija ekipa od sutjeske sto se vidlo i u utakmici protiv krke kada su izdominirali. tajfun se pojacao u reketu s bolcinom i jos imaju dobre iskune igrace poput cebulara, klarka i drobnjaka. takoder imaju odlican protok lopte i suterska su ekipa. sutjeska nema iskustva i to ce im najvise nedostajati u ovom mecu. iskreno njih nisam pratio ali kada sam vidio njihov roster nije bilo nikakve dvojbe. salic koji je dosao iz partizana jedini je iskusio utakmice na ovoj razini, dok ostali nisu. u pripremnim utakmicama nisu bili dobri i pokazali su velike slabosti. Mislim da ce oni tesko preko sedamdeset poena uopce i mislim da je ova granica previsoka s obzirom na okolnosti. ako krka koja je puno bolja ekipa nije mogla da zabije nece ni slaba sutjeska.

Citao sam juce tekst od OT-a za timeove ABA lige, i kaze da bi Capin trebalo dosta da igra 35+ minuta.  Dobar je igrac, bivsi MVP lige.. gledam bas granice igraca, kod mene u lokalu je na 10,5 .. wwin ga daje takodje na 10,5 samo je manja kvota za over. Sta mislite jel bi mogo + ?? meni ok granica zna on i tricu da pogodi trebalo bi da predje

Tajfun - Sutjeska  Sutjeska manje od 72.5 poena     PSK

Dvoboj novih močadi u ABA ligi. Po meni tajfun je mnogo iskusnija ekipa od sutjeske sto se vidlo i u utakmici protiv krke kada su izdominirali. tajfun se pojacao u reketu s bolcinom i jos imaju dobre iskune igrace poput cebulara, klarka i drobnjaka. takoder imaju odlican protok lopte i suterska su ekipa. sutjeska nema iskustva i to ce im najvise nedostajati u ovom mecu. iskreno njih nisam pratio ali kada sam vidio njihov roster nije bilo nikakve dvojbe. salic koji je dosao iz partizana jedini je iskusio utakmice na ovoj razini, dok ostali nisu. u pripremnim utakmicama nisu bili dobri i pokazali su velike slabosti. Mislim da ce oni tesko preko sedamdeset poena uopce i mislim da je ova granica previsoka s obzirom na okolnosti. ako krka koja je puno bolja ekipa nije mogla da zabije nece ni slaba sutjeska.

Svidja mi se par ja ga u kladionici imam i po 73.5 poena ...sretno :D

Citao sam juce tekst od OT-a za timeove ABA lige, i kaze da bi Capin trebalo dosta da igra 35+ minuta.  Dobar je igrac, bivsi MVP lige.. gledam bas granice igraca, kod mene u lokalu je na 10,5 .. wwin ga daje takodje na 10,5 samo je manja kvota za over. Sta mislite jel bi mogo + ?? meni ok granica zna on i tricu da pogodi trebalo bi da predje

Trebao bi da prodje a i Pullen koji ce ga cuvati nije nesto odbrambeno poseban igrac ja cu to dodati uz Sutjesku manje od 73.5

Pozdrav momci. Danas budemo probali ovako

Flora Talinn - Parnu (3,5) over 1.65 PSK

Susret između vodeće momčadi Flore, te Parnu koji zauzima sedmo mjesto. Svi znamo kakve su ove lige i koja je razlika u kvaliteti između ekipa, te ovdje očekujem da će Flora i sama rušit ovu granicu od 3.5 gola. 

Sretno tko isprati

Hockey » Germany » DEL2 »
Kaufbeuren - Crimmitschau
Today, 02 Oct 2015, 19:30
TIP: 2 (1X2, Full Time) po 2.20 PSK.hr

10 out of 11 users predict this (91%)
Average ROI of users who predict this: 9.59%
Alternativni pick: over 5,5 / 6,0 golova

http://www.oddsportal.com/hockey/germany/del2/kaufbeuren-crimmitschau-MHg8AGD4/#1X2;2

http://dvoznak.com/?show=dogadjaj&id_dogadjaj=951092&id_vrsta_dogadjaja=1&id_sport=3&id_natjecanje=3858&datum=2015-10-02

Kaufbeuren bez 2 golmana koji su imali gripu i još par igrača je neizvjesno.

Due to the failure of goalkeeper Stefan Vajs substitute goalkeeper Marc-Michael Henne is on Friday beware the housing of ESV Kaufbeuren. His backup will be DNL Goalie David Heckenberger. On Sunday in Bremerhaven on the other hand production license goalkeeper Marco Eisenhut from Ingolstadt goal of the ESDC will be and Marc-Michael Henne will take over the position of the backups. -

The ESDC Coach Mike Muller is converted regardless of the failures his ranks somewhat: "Max Schmidle is, assuming he can play back in the first row to Daniel Oppolzer and Chris St. Jacques For Josh Burnell is storming with Max Schäffler and Florian Thomas.. .. Even in defense, we will make a change captain Matthias Bergmann will switch to the third formation to Gregor Stein Lee Baldwin, whose shape curve is currently risen sharply, on the other hand, together with Jannik Woidtke defend

Online članak (njemački jezik): http://www.all-in.de/nachrichten/allgaeusport/eishockey/Der-ESV-Kaufbeuren-erwartet-am-Freitag-die-Eispiraten-aus-Crimmitschau-am-Berliner-Platz;art312,2087634 (ili klik ovdje za članak preveden na HR koristeći Google Translate)

H2H:
Crimmitschau Kaufbeuren 5:2
Crimmitschau Kaufbeuren 4:2
Kaufbeuren Crimmitschau 2:3
Kaufbeuren Crimmitschau 6:1

http://www.betexplorer.com/hockey/germany/del2/kaufbeuren-crimmitschau/MHg8AGD4/

Izvor: Facebook stranica INFO MECEVI

15 poena Capin cak 9 trice sutnuo 3 pogodio. nadam se da je ispratio neko

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use