Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 01.10.2015

marsovacc

Recommended Posts

Današnji prijedlog za NFL:

Steelers - Ravens   2                1,69

LeVeon Bell  over 75,5 yardi     1,91

Steelers - Ravens   under 49,5  1,53 (sve William Hill)

Divizijski obračun dviju dobrih organizacija s dosta problema. Ravensi su iznenađujuće loše krenuli s 0-3 a dok su Stellersi dobro krenuli ali im se u prošloj tekmi ozlijedio QB Roethlisberger.

Njega mijenja Vick koji nije loš ali stižu ga polako godine a kako za njegov način igre puno znači mobilnost i brzina ne očekujem predobru njegovu tekmu.

Steelersi će se morati više osloniti na run igru a tamo imaju jako oružje u liku LeVeona Bella. Nije ga bilo prve dvije tekme a sad u izostanku prvog QB dobar dio napada će pasti na njegova leđa.

Meni jedina opasnost za ovaj drugi pick je drugi RB steelersa koji je dobro odigrao prve dvije tekme ali u trečoj je dobio samo jednom priliku. 

Ravensi moraju dobiti ovu tekmu ako žele zadržati kakve takve šanse za playoff a ovdje im se pruža neočekivana šansa jer s prvim QB bi Steelersi doma bili favoriti.

Realno ovo sva tri tipa dobro stoje ali mislim da je ovaj zadnji najizgledniji. Napadi kod obje ekipe su ili slabiji dio ekipe (Ravensi) ili u problemima s ozljedama glavnih igrača (Steelersi) pa ova granica od 49,5 poena mi izgleda neuhvatljivo.

Ravensi su po svemu ipak ovdje favoriti i mislim da se Vick baš neće provesti dobro protiv pass rusha Ravensa tak da očekujem pobjedu Ravensa.

A ako žele nešto postići danas Steelersi moraju dati puno lopti Bellu pa stoga mislim da za njega ova granica nije problem :)

Evo prošlo opet sve ali na kraju radi 10bet nisam odigarao na druga dva tipa.

Nadam se da je netko ispratio. Na kraju završio dan na nuli zahvaljujući Ravensima i Liberecu :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use