Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 01.10.2015

marsovacc

Recommended Posts

19:00 Lok. Moscow-Skenderbeu 3+  1,44 bet365

Lokomotiva iz moskve je u prvom kolu na gostovanju u lisabonu pobedila sporting rezultatom 3:1. U ligi se trenutno nalaze na odlicnoj drugoj poziciji odmah iza cska. Igraju disciplinovano i ne bas cesto sa mnogo golova ali danas na ovom mecu mislim da ce biti bar 3 gola. Zadnje 3 utakmice na kojima su igrali nije vidjeno 3 gola: pobeda od 2:0 i 1:0 i neresena sa cska 1:1. Ovde su oni veliki favorit i trebali bi da napadnu od pocetka i da idu na pobedu, jer ce se ako pobede verovatno osamostaliti na prvoj poziciji ove grupe. Skenderbeu je u prvom kolu izgubio kod kuce od Besiktasa 1:0. Pravo je cudo kako je Besiktas dao samo 1 gol, imali su mngo sansi i odlicnu igru da su lako mogli da daju 3-4 gola. Besiktas nije iskoristio sve sanse na pravi nacin ali lokomotiva ce sigurno ubedljivije slaviti. Imaju domaci teren, ruski klubovi su uvek motivisani za evropska takmicenja i sve je na njihovoj strani. Moj tip over 2.5 golova na mecu. (3+)

21:05 Villareal-Plzen 3+  1,80 bet365

Viljareal je ovde blagi favorit ali i Plzen ce imati svoje sanse.U provom kolu Viljareal je porazen od rapida sa 3:1 u gostima dok je Plzen slavio 2:0 kod kuce protiv Dinama iz Minska. Viljareal je trenutno prvi u primeri  sa 5 pobeda i samo 1 neresenom. U toj neresenoj su vodili sve do 87. minuta i onda primili gol. Dobijali su redom Espanjol, Granadu, Atletik Bilbao, Atletiko Madrid, Malagu... Poslednjih 5 meceva kod kuce su dobili, ne igraju preterano efikasno ali znaju da odigraju 3+. Plzen sa druge strane u zadnjih 8 utakmica imaju 8 pobeda sa samo 1 primljenim golom. Taj gol su primili za vikend od Libereca. U njihovih 10 poslednjih meceva 5 je bilo sa najmanje 3 gola na mecu. Statistika nije preterano na strani ovog tipa ali mene vuce neki osecaj i moram da probam ovo.

Evo malo sam kopao i istraživao po pitanju kartona...

Prvo da napomenem da se prošle godine Europska liga pokazala izuzetno nepredvidivom po pitanju rezultata i da je to liga gdje sam, mislim, imao daleko najlošiji skor.

Belenenses - Fiorentina

Dakle susret portugalaca i talijana, talijana koji će vjerojatno po običaju izaći u mix sastavu jer ne drže previše do europske lige. Utakmicu sudi makedonac Aleksandar Stavrev, za moje pojmove poprilično nepoznat sudac, ali proučio sam statistiku koliko se može. Na temelju 66 međunarodnih utakmica ima prosjek od 3,88 kartona, što je solidno. Korektno sudi, ne razmahuje se kartonima, međutim nije niti Jonas Ericsson :D , podijeli korektno što treba.

4PAEPkV.png

PSK i SuperSport su kao granice stavili 5,5 kartona.

6eyPd9G.png

q4h3tNB.png

Bet365 pak kao granicu ima samo 3,5 kartona, a uz to računaju i eventualni crveni karton. 

rQzSdW9.png

Napominjem da se ipak radi o Europskoj ligi, gdje istina je zna biti dosta kartona, međutim suca nisam ranije imao prilike gledati, tako da ovdje ne mogu ići sa visokim ulozima kao kada se radi o ligama petice ili lige prvaka, gdje sude suci koje stvarno dosta dobro pratim...

FC Augsburg - Partizan Belgrad over 4.5 kartona @ 2.15 Bet at home

jwhAPnh.png

Iako njemci sniu najbolji izbor za igrat over kartona ovo igram ponajprije zbog Partizana i Rumunjskog sudca Tudora. Naime Augsburg ne prima puno kartona. Većinom dobiju jedan žuti po utakmici al vidimo da se nekad sudac tudor voli razmahat sa kartonima pa bi možda danas i oni kojeg više mogli dobit. U 1. kolu izgubili su u bilbau 3-1 i dobili su 1 žuti. S druge strane Partizan dobija dosta žutih. u domaćoj pobjedi protiv AZ 3. U gornjoj slici sam zaokružio crvenim lanjsu utakmicu Partizana u Istanbulu koju je sudio Tudor. Tamo je Partizanu dao 5 kartona tako da mi se čini da bi i danas trebalo bit kartona

Ko voli ić na sigurnije ima i over 3.5 na bet at home po 1.53

FC Augsburg - Partizan Belgrad over 4.5 kartona @ 2.15 Bet at home

Odlično uočeno i apsolutno se slažem. Tudor je za kartone dosta dobar, a danas bet at home ponudu nisam još pogledao, iako ta utakmica mi je odmah pala u oko kao potencijalno dobra za kartone.

Partizan mi je pojam za nedisciplinu i kartone, iako par puta su me i iznenadili koliko su mlako znali odigrati. Zemaljske kladionice imaju granicu od 5,5 kartona i još ne računaju eventualni crveni tako da je over 3,5 pa i over 4,5 vrijedno rizika za koeficijente koje BAH daje.

Uz to, Bet at home daje i 100€ bonusa za nove korisnike, pa je ovo dobra prilika za otvoriti račun,, podebljati prvu uplatu sa 50% bonusa koliko daju, i ispratiti ako vam se sviđa prijedlog ;)

Sporting Braga - FC Groningen over 3.5 kartona @ 1.63 Bet at home

WURghQ9.png

u 1. kolu je Braga dobila Liberec u gostima 1-0 i tu su dobili 3 žuta kartona. Groningen je doma poražen od OM s visokih 3-0 i 2 puta su karotnirani. Ovu utakmicu će sudit Madden koji je dosta lak na kartonima. Pošto braga redovito prima po 2-3 žuta po utakmici a ovaj je sudac relativno lak na kartonima mislim da se ovaj over isplati uzet

IFK Mariehamn - HJK   1X   1.45  SS , 1 2.80 za hrabrije

Mora se danas probat protiv oičajnog HJK-a, koji bi lako moguće mogao ostat bez europe za sljedeću sezonu, što bi bilo veliko iznenađenje. Gosti također ber par standardnih igrača, Erfan Zeneli (25/7 m, 2nd top scorer), Formose Mendy (11/2 m) Sebastian Sorsia (24/1 d), Nikolai Alho (0/0 f) , Veli Lampi (14/0 d) , dok su domaćini Duartea Tammilehta (27/3 m).

Sretno ko isprati

Danas počinje ABA liga :) gotovo sve momčadi su promijenile i više od pola igrača pa je nezahvalno pisat prvo kolo neke analize

Ipak nešto se mora odigrat pa čisto da se prati, igram na zvezdu (1,25) budućnost (1,20) i Cibona+8,5 (1,30)

Zvezda i budućnost uz cedevitu glavni favoriti i najjače momčadi, mislim da su kvote čak i nesto veće od očekivanog . treći par je zadar- Cibona, odma najveci hrv derbi, milina za pogledat, nebi se složio da je favorit Zadar, tako da nebi me iznenadila pobjeda Cibone. Ponovo mlada ekipa puna talenta uz par ultra iskusnih igrača (Žižić stariji i Rozic) ,Zadar pun turbulencija, još se ceka dolazak ukica i drugih igrača da popune roster, nemaju više sobina i Ivanova i ne vjerujem da će lako dobit ovo

DInamo Minsk - Rapid // Rapid over 4,5 kornera 1,65 , (za hrabrije over 5,5 2,16)  UNIBET

Dvi zadnje veceri sto se tice kornera, sto sam objavio ovdje, je bilo uspjesno, nadam se veceras isto tako. Opet malo statistike, sto se tice Rapida u prvenstvu jako dobar prosjek kornera po utakmici, 7,1 . Kuci je 8,2 dok je u gostima tocno 6, protiv Salzburga u drugom kolu su malo zakazali, imali su samo 2 kornera, pa je zato prosjek manji nego kad igraju kuci, ako uzmemo u obzir da nijednu prvenstvenu utakmicu nisu isli ispod 6 kornera, osim te sa Salzburgom, znaci od 10 utakmica 9 su imali 6+ kornera. Proslu protiv Villareala 7 kornera, u kvalifikacija je bilo losije, protiv Ajaxa i Shakhtara 1 odnosno 2 u gostima i 5 i 7 kuci. Ali opet to je bilo podavno vise od mjesec dana. O D.Minsku iskreno i nisam previse istrazivo, u kvalifikacijama Salzburg imao kuci 12 u gostima 8 kornera protiv Minska. Plzen proslu utakmicu dominiro svih 90 minuta ali ostali na dva kornera, sto nema znacit nista za ovaj tip kao ni cijela statistika koju sam napisao gore. Ali sve u svemu, ocekujem dominaciju Rapida, povezali su par pobjeda u nizu, prvi su u Austrijskog ligi, dok Minsk po meni dosta losija ekipa i sumnjam da ce se dobro provesti u Europi. 

Po meni nema nekih pravih favorita danas, sastavi se kombiniraju, vecina ih ne mari za ovo natjecanje, tako da treba i pripaziti s ulozima. Netko je vec spominjao Molde - Ajax oba daju gol mislim, to mi se isto svijedlo, ali tu igram oba daju i 3+((na neki 'egzibicijski' tiket igram oba daju u oba poluvremena)) jos od Goksima kartoni Belenense - Fiorentina. Ta tri para pa nesto iskombinirati.

Sretno ako netko ovo isprati! 

Slažem se za Partizan preko kartona, i meni su odličan pick. Od ostalog izdvojio bi:

Basel-Lech Poznan over 3,5 kartona 1.55 i over 4,5 kartona 2.25 Wwin

Basel je dobro krenuo u novu sezonu, u prvih 10 kola imaju 9 pobjeda i 1 poraz i nalaze se na prvome mjestu  sa 6 bodova prednosti nad Grasshoppersom. U prvom kolu Europske lige savladali su Fiorentinu na gostovanju sa 2:1. Lech je jako loše ušao u novu sezonu, nalaze se na posljednjem mjestu sa 5 bodova iz 10 kola.  U prvom kolu Europske lige na svom terenu odigrali su 0:0 protiv Belenensesa. Ono što je zanimljivo je to da su i Basel i Lech igrali kvalifikacije za LP, sjećamo se da je Lech igrao i protiv Sarajeva, a upravo su se ove dvije ekipe susrele u 3. pretkolu i tada je Basel bio bolji, a Lech je otišao u 4. pretkolo Europske lige gdje su prošli Videotona, a Basel je u međuvremenu ispao od Maccabia u 4. pretkolu lige prvaka. U te dvije spomenute utakmice između Basela i Lecha vidjeli smo dosta kartona, u prvoj utakmici vidjeli smo 2 crvena i 2 žuta kartona, a u drugoj 6 žutih. Utakmicu sudi Ognjen Valjić, dobar sudac za žute, u BiH ligi je u posljednjih 5 utakmica podijelio: 6 žutih, 6 i crveni, 9, 6, 5 i crveni. Solidne ekipe, dobar sudac, igrali nedavno i oba puta otišli u over, očekujem to i danas. 

Celtic-Fenerbahce over 3,5 kartona 1.40 i over 4,5 kartona 1.90 Wwin

Jednu od zanimljivijih utakmica u EL danas bi trebali odigrati Celtic i Fenerbahce. Celtic nije dobro krenuo u novu sezonu, nalaze se na 2. mjestu sa 20 bodova nakon 9 odigranih kola, 4 boda manje od Aberdeena. U 1. kolu EL u gostima su odigrali 2:2 protiv Ajaxa. Fener se u ligi nakon 6 odigranih kola nalazi na 2. mjestu sa 13 bodova koliko ima i vodeći Bešiktaš, a u EL su u prvom kolu nenadano izgubili od Moldea 1:3. Dobre su ekipe za žute, Celtic u jačim utakmicama uvijek ide čvršće, npr protiv Heartsa su u prošlom kolu imali 2 žuta i crveni, protiv Aberdeena 4 žuta, protiv Malmoa u prvoj 3 žuta, a u drugoj utakmici čak 6. U prvom kolu EL protiv Ajaxa imali su 4 žuta i crveni. Fener se u ligi vrti 1-3 žuta po utakmici a često fasuju i crveni, u prvom kolu protiv Moldea imali 3 žuta. Utakmicu će suditi danski sudac Kenn Hansen. Dobar sudac za žute, u posljednjih 8 utakmica: 2 žuta i crveni, 5 žutih, 6 žutih i crveni, 7, 3 i crveni, 9 i 2 crvena, 2, 4 i crveni. Što se europskih natjecanja tiče, posljednji put sudio je između Jabloneca i Ajaxa i tada je podijelio 6 žutih i crveni, a prije toga 3 i crveni, 6, 6 i crveni, 4 i crveni itd. Čeka nas važna i neizvjesna utakmica, solidne ekipe za žute, dobar sudac, po meni i više nego dovoljno.

19:00 Lok. Moscow-Skenderbeu 3+  1,44 bet365

Lokomotiva iz moskve je u prvom kolu na gostovanju u lisabonu pobedila sporting rezultatom 3:1. U ligi se trenutno nalaze na odlicnoj drugoj poziciji odmah iza cska. Igraju disciplinovano i ne bas cesto sa mnogo golova ali danas na ovom mecu mislim da ce biti bar 3 gola. Zadnje 3 utakmice na kojima su igrali nije vidjeno 3 gola: pobeda od 2:0 i 1:0 i neresena sa cska 1:1. Ovde su oni veliki favorit i trebali bi da napadnu od pocetka i da idu na pobedu, jer ce se ako pobede verovatno osamostaliti na prvoj poziciji ove grupe. Skenderbeu je u prvom kolu izgubio kod kuce od Besiktasa 1:0. Pravo je cudo kako je Besiktas dao samo 1 gol, imali su mngo sansi i odlicnu igru da su lako mogli da daju 3-4 gola. Besiktas nije iskoristio sve sanse na pravi nacin ali lokomotiva ce sigurno ubedljivije slaviti. Imaju domaci teren, ruski klubovi su uvek motivisani za evropska takmicenja i sve je na njihovoj strani. Moj tip over 2.5 golova na mecu. (3+)

Sve 5 ali možda bolje da si onda igrao hendikep 0:2 jedinicu, veća kvota asigurnost skoro ista, ko da će ovi do gola doći...

Pozdrav ekipi, malo kasno pišem, ali jebiga nisam stigao prije.
Moj listić za danas je 
Dinamo Minsk-Rapid x2, nema puno diskusije ovdje, Rapid igra moderan nogomet, fokusirani su na EL, prvo kolo dobili 2-1 Villareala, ovjde neće izgubiti.

Celtic-Fenerbahce 1x, Celtic doma standardno čvrst, igra više nego dobro iako kvalitete u momčadi i nema previše. Fener nikako nije posložen, imaju problema sa ozljedama, koeficijent cijeli dan u padu.

Braga-Groningen 1, Braga igra sasvim solidan nogomet, te je uvijek u portugalskoj ligi u vrhu. Nizozemci su prodavali dosta u zadnje vrijeme, ne nižu dobre rezultate, za vikend izgubili 2-0 na gostovanju kod sasvim prosječnog Ajaxa, tako da ne vjerujem da ovdje imaju velikih šansi.

Sretno svima!

18:00 Gyor - Mosonmagyarovar -13,5 1 1.80 Tipico 3/10

Radi se o zenskom madarskom prvenstvu,Gyor je tu veliko ime daleko ispred svih bi se usudio reci.Iako su prosle sezone podbacile,ove sigurno nece,morale su u kvalifikacije lige prvaka ali tu su prelagano prosle.Pa krenimo o timu ove godine i rezultatima.

Otisle su Lunde,Orsolya,Ivett,Milanovic-Litre,Agnes,Aguilar,Grubisic i Ana Sen.Sto se dolazaka tice pojacale su se dosta dobro,dvije nove vratarke Kiss i Grimsbo,pivotkinja Broch po krilu ce nova biti Knediklova i od vanjskih tu su Sulland,Tomori,Groot i Toth.Unatoc ovim odlascima i dolascima sigurno najvise fanove Gyora veseli povratak Anite Gorbic,igracica koja je bila out cijelu proslu sezonu.Gyor je u kvalifikacijama za ligu prvaka pokazala snagu nabila Radnicki 42-13 i onda u finalu Glassverket 30-21.Sto se domace lige tice jedine su na 100% nakon 6 odigranih kola.Kuci dvije pobjede iz dvije utakmice(29-26 Siofok,ekipa koja se dosta dobro pojacala i Bekescsabai 39-19).

Sto se gostujucih utakmica tice cetiri pobjede iz cetiri utakmice(Feherep 20-31,Erdi 27-36,Vaci 20-33,Budaors 19-36).Sto se gostinja tice o njima iskren da budem pojma nemam,vidio sam da su proteklih sezona uglavnom igrale ove playoutove za 6-10 mjesto i dokaz da spadaju u red losijih ekipa ove lige.U dosadasnjem dijelu odigrale su 6 utakmica i od toga su dozivjele 5 poraza i samo 1 pobjedu.

Ovdje ce jako tesko parirati u bilo kojem segmentu igre ekipe Gyora.Gyor je fizicki jaka ekipa u odbrani,ekipa koja u napadu bukvalno ne fula i ekipa koja jako rijetko pravi turnovere odnosno neke greske u napadu.Prosle sezone je ovdje rezultat glasio 39-20 a smio bi se usuditi reci da je Gyor tada imao i malo slabiju ekipu naspram ove sada.Mislim da njima ne gine ovdje 15+ razlike jer ovo ce Gyor docu trening pred ligu prvaka koja uskoro starta za zene a Gyor tu vazi za top5 favorita sigurno.

35-16 WIN!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use