Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 01.10.2015

marsovacc

Recommended Posts

JP9RpgB.png

0cgEXTp.png

iako u europa ligi dosta top klubova kalkulira i ne isplati se baš lovit kartone u ovoj utakmici mislim da će bit sasvim dovoljno žestine za podijelit više od 4 kartona. Kao šta se vidi iz slike gore sudi Danac Hansen s obzirom na ovu marginu sasvim dovoljno kartonira a na nejgovim utakmicama često bude i crvenih kartona.

Domaćin ove utakmice Celtic je u 1. kolu gostovao kod Ajaxa i remizirali su 2-2 a u toj utakmici su zaradili 2 žuta i 1 crveni karton šta bi isto tako trebalo značit da se ne štede u ovom natjecanju nego idu jako. Njihov gost u ovoj utakmici je Fener. Oni su u 1. kolu iznenađujuće doma poraženi od Norveškog Moldea 3-1 ali u toj utakmici su imali dosta izostanaka,pogotovo u obrani, ali nas ne zanima rezultat nego kartoni :D a oni su u toj utakmici zaradili 3 žuta kartona. 

Pošto se vidi da su obje ekipe sklone dobijanju žutih kartona,sudac nije idealan ali kartonira sasvim dovoljno mislim da bi ovu marginu ipak  trebali prebacit 

18:00 Gyor - Mosonmagyarovar -13,5 1 1.80 Tipico 3/10

Radi se o zenskom madarskom prvenstvu,Gyor je tu veliko ime daleko ispred svih bi se usudio reci.Iako su prosle sezone podbacile,ove sigurno nece,morale su u kvalifikacije lige prvaka ali tu su prelagano prosle.Pa krenimo o timu ove godine i rezultatima.

Otisle su Lunde,Orsolya,Ivett,Milanovic-Litre,Agnes,Aguilar,Grubisic i Ana Sen.Sto se dolazaka tice pojacale su se dosta dobro,dvije nove vratarke Kiss i Grimsbo,pivotkinja Broch po krilu ce nova biti Knediklova i od vanjskih tu su Sulland,Tomori,Groot i Toth.Unatoc ovim odlascima i dolascima sigurno najvise fanove Gyora veseli povratak Anite Gorbic,igracica koja je bila out cijelu proslu sezonu.Gyor je u kvalifikacijama za ligu prvaka pokazala snagu nabila Radnicki 42-13 i onda u finalu Glassverket 30-21.Sto se domace lige tice jedine su na 100% nakon 6 odigranih kola.Kuci dvije pobjede iz dvije utakmice(29-26 Siofok,ekipa koja se dosta dobro pojacala i Bekescsabai 39-19).

Sto se gostujucih utakmica tice cetiri pobjede iz cetiri utakmice(Feherep 20-31,Erdi 27-36,Vaci 20-33,Budaors 19-36).Sto se gostinja tice o njima iskren da budem pojma nemam,vidio sam da su proteklih sezona uglavnom igrale ove playoutove za 6-10 mjesto i dokaz da spadaju u red losijih ekipa ove lige.U dosadasnjem dijelu odigrale su 6 utakmica i od toga su dozivjele 5 poraza i samo 1 pobjedu.

Ovdje ce jako tesko parirati u bilo kojem segmentu igre ekipe Gyora.Gyor je fizicki jaka ekipa u odbrani,ekipa koja u napadu bukvalno ne fula i ekipa koja jako rijetko pravi turnovere odnosno neke greske u napadu.Prosle sezone je ovdje rezultat glasio 39-20 a smio bi se usuditi reci da je Gyor tada imao i malo slabiju ekipu naspram ove sada.Mislim da njima ne gine ovdje 15+ razlike jer ovo ce Gyor docu trening pred ligu prvaka koja uskoro starta za zene a Gyor tu vazi za top5 favorita sigurno.

18:00 Gyor - Mosonmagyarovar -13,5 1 1.80 Tipico 3/10

Budući da Tipico ne prima korisnike iz Hrvatske, tko želi ispratiti trenutno je Betsson kladionica stavila ovu okladu u ponudu. 

7JKO66f.png

Ja ću danas nešto laganije, pogledat ću ponudu za kartone detaljnije jer ima dosta utakmica u ponudi pa ako nađem nešto pametno, kao i uvijek, podijelim na forumu. Također, bogat sportski vikend je pred nama, već imam neke oklade u planu, samo da izađe i ponuda... ;)

Meni danas bode oci  Augsburg-Partizan. I za kartone ,za koju margina u lokalnim jos nije postavljena a i sami koeficijent na Partizan mi se cini prevelik..5.70.. Tu ciljam na X2...2.30. Mozda sam u krivu,ali nije Partizan za odbaciti.

Ali vratimo se na kartone...

Partizan u domacoj ligi uredno skuplja kartone iz tekme u tekmu,Augsburg nesto slabije ali skupe i oni.

Ovdje racunam da ce se Augsburg morati trgnuti i na suca kojemu statistika govori da je "sirokogrudan".. Cisto sumnjam da ce margina biti postavljena na 4...ako bude i 5 za neki dobar koeficijetn...moglo bi se probati..

Pozz

Bangoura - McDonald   1  1,72

Challenger Tiburon. Kao prvo neznam ništa o ovim igračima ali kladio sam se na ovog Bangouru u prvom kolu protiv Browna i prošlo na kvotu 3,40 i zaradio mi je 50 eura :).

Vidio sam da je mlad igrač s rankingom 419 i da je lagano prošao kvalifikacije pa stavio na njega i prošlo je u prvom kolu.

Sad igra protiv još mlađeg igrača i cca 300 mjesta slabije plasiranog McDonalda i dobar je koeficijent.

Koliko vidim po statistici McDonald većinom igra futurse dok je Bangoura većinom na challengerima i još je kvale i prvo kolo prošao sve sa 2:0 pa nastavljam s klađenjem na njega.

Ak canca zna više o kojem od njih bilo bi dobro da baci neki komentar :)

Challenger Tiburon. Kao prvo neznam ništa o ovim igračima ali kladio sam se na ovog Bangouru u prvom kolu protiv Browna i prošlo na kvotu 3,40 i zaradio mi je 50 eura :).

Vidio sam da je mlad igrač s rankingom 419 i da je lagano prošao kvalifikacije pa stavio na njega i prošlo je u prvom kolu.

Sad igra protiv još mlađeg igrača i cca 300 mjesta slabije plasiranog McDonalda i dobar je koeficijent.

Koliko vidim po statistici McDonald većinom igra futurse dok je Bangoura većinom na challengerima i još je kvale i prvo kolo prošao sve sa 2:0 pa nastavljam s klađenjem na njega.

zasto ga nema u ponudi na bet365

Dvoznak: 

Dolazak Slovana u Marseille apsolutno ne zanima navijače Olympiquea, ali trenera Michela brine što ni igrači ne žele igrati ovaj susret

Znaci dosta igraca je odbilo igrati ovu utakmicu i pitanje je koga ce trener uopce stavit, a i kazu da je jako malo ulaznica prodano znaci nece bas nesto biti podrske navijaca. Slovan igra dosta dobro u napadu i moze zabiti svakome a mislim da moze i uzdrmanom Marseilleu. 

Bet365: Marseille Clean Sheet No 1,83 

Juce solidna prolaznost, mogao je Atletiko da da 2 gola ali s se propisno ispromasivali za danas ima dosta zanimljivih utakmica pa bih izdvojio: 

19:00 Augsburg-Partizan T1 2+..... za hrabrije 1&3+

Augsburg je favorit u ovom mecu a ja retko igram 1, obicno tu stavim T1 2+ osim kada tipujem na pobedu ekipe koja igra zatvoreno.  Prvi mec je Augsburg izgubio na gostovanju Atletik Bilbau u Baskiji sa 3:1 iako su vodili 1:0 na poluvremenu Aduriz se pobrinuo da ne dodje do iznenadjenja. U bundes ligi su trenutno na dnu tabele sa samo jednom pobedom u 7 kola. Pobedili su kuci Hanover sa 2:0, Hanover je trenutno poslednjeplasirani u nemackoj ligi. Augsburg je dao gol Bajernu u gostima i do 90. minuta je imao povoljan  rezultat ali je Miler doeno pobedu bajernu iz penala. Ove sezone su svim protivnicima davali gol osim Herte i Ingolstada, cesto igraju GG3+...Partizan sa druge strane ocajno poceo sezonu u ligi ali  zato je u Ligi evrope pobedio Az Alkmar kuci sa 3:2. Igraju sa dosta golova i na ovom mecu bi bilo realno da daju 1 gol. Ove sezone su primali minimum 2 gola od : Novog Pazara, Steaue, Vojvodine, Crvene Zvezde i Az Akmara, dok su od ostalih ekipa uglavnom primali po 1 gol. Ovde sam se odlucio za Augsburg jer je nemacka liga mnogo kvalitetnija od Srpske lige i zato sto Augsburg mora da podigne formu a Partizan je idealna ekipa za to. Ocekujem rezultat 2:1...

21:05 Molde-Ajax  GG.. za hrabrije GG3+ 

Ovde vidim jednu otvorenu utakmicu koju ne mogu da zamislim bez minimum 2 gola na mecu. Molde je u prvom kolu pobedio u gostima Fenerbahce sa 3:1. Molde trenutno na 7. poziciji u Norveskoj. Prosek golova na njihovim mecevima u norveskoj ligi je 3. Vezali su 2 poraza u ligi u gostima od po 1:0, a kolo pre tog su kuci pobdili Rozenborg sa 1:0. Mislim da ce ovde biti prekinuta serija od 3 utakmice bez GG. Ajax je u  prvom mecu izvukao bod kod kuce protiv Celtica odigravsi 2:2. Igraju efikasan fudbal sa mnogo sansi i golova. U ligi su trenutno prvi posle 7 odigranih  kola. Imaju gol razliku 18:2. Ovde ajax mora da napada, molde moze do gola sigurno pa treba ocekivati otvorenu utakmicu..

*** izbegavajte danas konacan ishod na 1 ili 2, bolje odigrajte da taj tim daje 2+ ili ako hocete 1x stavite T1 1+.... Mala je razlika u kvoti a  mnogo je sigurnije, ja sam se dosta puta opekao na to za velike pare. Srecno svima danas :D :D :D !

Molde-Ajax GG (1.66)

Sudar dva tima koja preferiraju napadački nogomet i ovdje mi se GG čini kao realna opcija.Franck De Boer,trener Ajaxa je na početku kampanje u EL rekao kako oni moraju pobijediti sve domaće utakmice ukoliko misle proći u daljnju fazu natjecanja,međutim ta retorika je pala u vodu odmah nakon prvog kola kad su na domaćem terenu protiv Celtica odigrali 2:2.Molde je pak napravio veliko iznenađenje pobijedivši sa čak 3:1 Fenerbahce-a na njihovom terenu i sigurno da im je taj rezultat dao dodatno samopouzdanje i motiv da daju sve od sebe.Molde je nakon tog slavlja u EL odigrao 3 prvenstvene utakmice u kojima su ostvarili jednu pobjedu na domaćem terenu(1:0) i dva poraza na gostovanjima(2x 1:0) tako da nisu trenutno u nekoj idealnoj formi.Ajax  za razliku od svog današnjeg protivnika ovaj susret dočekuje u dobrom ozračju kojem prethoduju 2 prvenstvene i pobjede i 1 pobjeda u kupu,sve te 3 utakmice su pobijedili sa 2:0.

Molde na domaćem terenu zna odigrati toplo/hladno što se golova tiče,a tako je i sa Ajaxom na gostovanjima,ovdje će Ajax ići na pobjedu a s obzirom da Molde igra doma i da već imaju 3 neočekivana boda na svom kontu ovdje je za očekivat da pred svojim navijačima pokušaju Ajaxu uzvratiti također napadačkim stilom igre i mislim da će ovdje biti lijepa utakmica sa bar 3 gola. 

Pozdrav svima,dugo sam bio odsutan sa foruma,ljeto i tako to al sad idemooo zajedno do profita. Sretno.

Današnji prijedlog za NFL:

Steelers - Ravens   2                1,69

LeVeon Bell  over 75,5 yardi     1,91

Steelers - Ravens   under 49,5  1,53 (sve William Hill)

Divizijski obračun dviju dobrih organizacija s dosta problema. Ravensi su iznenađujuće loše krenuli s 0-3 a dok su Stellersi dobro krenuli ali im se u prošloj tekmi ozlijedio QB Roethlisberger.

Njega mijenja Vick koji nije loš ali stižu ga polako godine a kako za njegov način igre puno znači mobilnost i brzina ne očekujem predobru njegovu tekmu.

Steelersi će se morati više osloniti na run igru a tamo imaju jako oružje u liku LeVeona Bella. Nije ga bilo prve dvije tekme a sad u izostanku prvog QB dobar dio napada će pasti na njegova leđa.

Meni jedina opasnost za ovaj drugi pick je drugi RB steelersa koji je dobro odigrao prve dvije tekme ali u trečoj je dobio samo jednom priliku. 

Ravensi moraju dobiti ovu tekmu ako žele zadržati kakve takve šanse za playoff a ovdje im se pruža neočekivana šansa jer s prvim QB bi Steelersi doma bili favoriti.

Realno ovo sva tri tipa dobro stoje ali mislim da je ovaj zadnji najizgledniji. Napadi kod obje ekipe su ili slabiji dio ekipe (Ravensi) ili u problemima s ozljedama glavnih igrača (Steelersi) pa ova granica od 49,5 poena mi izgleda neuhvatljivo.

Ravensi su po svemu ipak ovdje favoriti i mislim da se Vick baš neće provesti dobro protiv pass rusha Ravensa tak da očekujem pobjedu Ravensa.

A ako žele nešto postići danas Steelersi moraju dati puno lopti Bellu pa stoga mislim da za njega ova granica nije problem :)

Pozdrav svima, novi sam ovdje na forumu nadam se da cemo uspjeti zajedno nesto da zaradimo i da se druzimo...

Sta mislite Olimpia (76.5)  manje 

i Zadar - Cibona (154.5) manje ? 

Mislim da bi ovo trebalo proci jel je tek pocetak sezone nisu svi u formi tako da mislim da ce ici viuse manje sve na manji broj poena 

Pozdrav. 

I po meni dosta utakmica lici na under jer je pocetak sezone, treba da se uigraju timovi..a neki su i znatno izmenjeni. Olimpija mi je minus, ali MZT je dosta izmenio ekipu.. slabi su pa mozda njih uzeti manje poena. Kod mene je granica po lokalima 67,5. 

Marseille over 3,5 kartona 2.25 Wwin

Zajeb Wwina, ostale kladionice što računaju kartone ono crveni=2 žuta, drugi žuti igraču=3 žuta, drže ovaj par na 1.45-1.50. Sudac nije nešto posebno, Aleksey Eskov, uvijek je tu negdje na 3-4 kartona, ali su ekipe jako grube i po meni se isplati odigrati po ovoj kvoti.

Pozdrav. 

I po meni dosta utakmica lici na under jer je pocetak sezone, treba da se uigraju timovi..a neki su i znatno izmenjeni. Olimpija mi je minus, ali MZT je dosta izmenio ekipu.. slabi su pa mozda njih uzeti manje poena. Kod mene je granica po lokalima 67,5. 

Imas u wwinu MZT 66  68  pa cak i 70 

Dobar prijedlog!!! gledao ga i ja... valjda nece iznevjerit kao pred nekih par tjedana kad od sarmienta glupog izgubio..., 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use