Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 4.10.2015.

babadook

Recommended Posts

Hajduk-Istra 1961 tip 1 (1,45 SS h1-1 2,20 SS)

Tučnjava u svlačionici Istre: Suigraču slomio nos, završio na hitnoj!

Nevjerojatne scene događale su se ovog utorka u svlačionici Istre 1961.
Prije početka treninga došlo je do fizičkog obračuna između dvojice igrača - crnogorski napadač Stefan Nikolić šakom je udario srpskog vratara Miloša Ostojića i slomio mu nos!
Ostojić je umjesto na treningu završio na hitnoj pomoći s frakturom nosa, a Istra 1961 se još uvijek nije službenim kanalima oglasila po pitanju ovog incidenta.
Očito je kako u momčadi koju vodi Igor Pamić atmosfera nije bajna unatoč solidnom plasmanu. Puljani su poslije 11 kola peti na ljestvici HNL-a, sa samo jednim bodom iza Splita, ali igrači nemaju previše razloga za zadovoljstvo jer mjesecima nisu primili plaću.
Odnedavni većinski vlasnik Michael Glover dosad se nije pokazao kao dobro rješenje. Američki poduzetnik nije uspio konsolidirati klub u financijskom smislu, plaće kasne i igračima i radnoj zajednici i stručnom stožeru pa nikog ne čudi što je nervoza sve veća. 

Izvor: Gol.Dnevnik.hr

Kao sto se vidi iz priloženog linka u Istri ne cvjetaju ruze, a Hajduk je u uzlaznoj putanji vec nekovrijeme tako da ocekujem laganu pobjedu vecom razlikom!

14:30 Everton-Liverpool  T2 1+ (Liverpool daje gol)

Ovde igram da ce liverpul dati najmanje jedan gol. Kvota je oko 1,30 ali deluje mi dosta sigurno. Everton je lepo poceo sezonu igraju sadosta golova. Imaju sjajne igrace poput Barklija, Lukakua, Jagielke... Ali imaju i dosta izostanaka. Trenutno se nalaze na poziciji 5.  Do sada je u premijer ligi igrao 3 utakmice kod kuce i na svakoj je primao gol.

Liverpul ocajno poceo sezonu. Prva dva kola su dobili sa po 1:0 ali posle toga prava tuga za navijace sa enfilda. Raduje to sto se vratio Danijel Staridz, meni licno njihov najbolji fudbaler u poslednje 2 sezone iako je imao nogo povreda pokazao je da je klasa. Ove sezone liverpul je svima davao minimum 1 gol osim arsenalu u gostima i vest hemu kod kuce. U utakmici protiv arsenala imali su precku, stativu i jos nekoliko dobrih sansi ali se Benteke propisno ispromasivao. Protiv vest hema su dosta slabo odigrali ali imali su stativu i bili su blizu postizanju gola. U kupu su protiv nizeligasa prosli tek posle penala. Brendan Rodzwers je pod velikim pritiskom  i Liverpul mora da dobije ovu utakmicu ako on hoce da ostane na klupi liverpula. Bice tesko jer everton ipak ima malo vece sanse zbog domaceg terena iako su im stadioni udaljeni svega nekoliko minuta. Derbi ko i svaki derbi nije to ako nema golova. Srecno :D

Dinamo futsal-murter

Ovako nisam našao nigdi kvotu,ali kolika god bude bila kvota slobodno stavi te sve šta imate na dinamo, prvo golman murtera ima 16 godina osobno ga poznajem dečko odlično brani i sve ali ipak 16 godina,dalje murter je svakako slabiji ,drugi golman također momak kojeg znam ima 17 i kaže da će bit čudo ako daju gol uopće znači ovo je 101% pobjeda dinama

Nek neko javi ako nađe negdi u ponudi to

EDIT:6:1 ako je neko ispratio samo da znAte posto nema još na rez,lagano kao što sam rekao

Dinamo futsal-murter

Ovako nisam našao nigdi kvotu,ali kolika god bude bila kvota slobodno stavi te sve šta imate na dinamo, prvo golman murtera ima 16 godina osobno ga poznajem dečko odlično brani i sve ali ipak 16 godina,dalje murter je svakako slabiji ,drugi golman također momak kojeg znam ima 17 i kaže da će bit čudo ako daju gol uopće znači ovo je 101% pobjeda dinama

Nek neko javi ako nađe negdi u ponudi to

Zemaljske imaju. SS konkretno,kec je 1,25 trenutno,razrade oni nemaju

JWQoneC.png

u7u2wvh.png

Derbi utakmica 7 kola serie a. Obje ekipe nisu baš na željeni način ušle u prvenstvo i izgubili su već dosta bodova tako da očekujem da idu na pobjedu. Sudi Rizzoli. Ovo mu je tek 4. utakmica ove sezone u serie a ali u predhodne tri je sve sudio teške utakmice(kao šta je i ova) i u svima je bilo dosta kartona. isto očekujem i u nedjeljnoj utakmici

18:00 Lazio-Frosinone H1(-1.5) 1.98 bet365   

Lacio trenutno 5. na tabeli. Pobedom ovde mogu da se osiguraju jos neko vreme na vrhu tabele a mozda i iskoriste kiks nekog od tima iz prva 4 mesta. Posle ubedljivog poraza od napolija sa 5:0 poceli su da igraju kako treba. Pobedili su 2 ligaske utakmice: Genou kuci sa 2:0 i Veronu u gostima 1:2. Igrali su u cetvrtak kuci protiv Sent Etjena i pobedili 3:2. Ove sezone su jos pobedjivali Udineze sa 2:0 i Bolognu sa 2:1. Kuci igraju mnogo mnogo bolje nego u gostima. Za sada imaju 3 pobede i od te 3 pobeda 2 su isle sa 2 gola razlike.  Do sada u ligi imaju 4 pobede i 2 poraza ali uz negativnu gol razliku 8:11. Razlog tome su lose igre u gostima Napoli ih je razbio sa 5:0, Chievo 4:0. Frosinone trenutno na poziciji 16. Imaju  samo 4 osvojena boda u 6 kola. Gol razlika im je 4:8. U gostima imaju 2 poraza i jedan neresen ishod. Izgubili su od Atalante 2:0 i Bologne 1:0 a bod su izvukli Juventusu 1:1 kome su dali gol pred sam kraj meca. Juve nije onaj od prosle sezone jer su ih napustili vazni igraci ali remi sa Frosinoneom je ipak iznenadjenje. U poslednjem kolu su pobedili Empoli 2:0. Uskoro sledi reprezentativna pauza i Lacio bi trebao ovo da dobije jer mnogi njihovi igraci nastupaju i za reprezentacije pa bi za njih valjalo da ovde dodju do lake pobede. Sve osim pobede domacina bilo bi veliko iznenadjenje, a ja pobedu ocekujem sa najmanje 2 gola razlike. 

Veszprem večeras igra protiv Zagreba bitnu utakmicu u ligi prvaka a već sutra gostuju kod Nexea u sklopu SEHA lige, treba vidjeti kakva će utakmica biti večeras, mislim da će se igrači dosta iscrpiti a ako tako i bude tko zna kakvi će biti sutra i tko će izaći na teren tako da bi +6,5 na Nexe po 1.99 bilo jako primamljivo.

Po kompletnoj Europi derbiji... Ne sjećam se kada ih je posljednji puta bilo ovoliko na isti dan. Pokušali smo gotovo sve proanalizirati, ali nije nam uspjelo :-( Ali evo neki koje smo uspjeli obraditi...

Premier League:

Arsenal - Manchester United

Bundesliga:

Bayern Munchen - Borussia Dortmund

Serie A:

Milan - Napoli

Primera:

Atletico Madrid - Real Madrid

Ligue 1:

PSG - Marseille

Uzas jucer i danas.
Al da probamo vratit nesto na NFLu.
Pisem s moba i gledao ponudu za Broncose i upalo mi u oci:

Peyton Manning over 250,5 yardi 1,90 (888sport)
Ovo mi upalo kao premala granica odmah a onda jos kad sam vidio da je u bet365 granica 280,5 odmah sam odigrao. Necu puno o ovome pisat jer Peyton je jedan od najvecih QB ikad i igraju doma, veliki su favoriti, run Broncosima bas i nejde i jos mala granica i to bi trebalo proc

15:10 Motor Zaporozhye - Skjern Tip 2 2.30 WWin 3/10

Sutrasnji dan lige prvaka za rukometase otvaraju ukrajinska ekipa Motora i danski Skjern.Ukrajinska ekipa za dvije utakmice u grupi D ima jednu pobjedu i jedan poraz dok sa druge strane Danci imaju obje pobjede.Motor ima pobjedu kuci kontra Metalurga 30-24 dok su izgubili od Baia Marea 35-30 u gostima,sa druge strane Skjern je kuci pobjedio Baia Mare 32-28 i u gostima Elverum 23-37.Kako su preko ljeta ostali bez cetvortice jako bitnijih igraca ekipa Motora ove sezone se oslanja najvise na trio Burka-Pukhouski-Malašinskas koji su u ligi prvaka za ova dva meca dali 34 od 60 ukupnih golova Motora.Ono sto je problem a sto je i govorio trener Motora Stepanets su problemi Burke i Malašinskasa.Malašinskas nije trenirao sa timom nakon sto se povrijedio protiv Baia Marea dok je Burke pomalo trenirao ali se jos uvijek ne zna hoce li igrati.Burke je bolestan takoder sto je veliki minus.Ukoliko oni ne nastupe bit ce velikih problema u napadu jer idealni zamjena nemaju.Cak iako nastupe,nece biti na 100%.Sa druge strane imamo ekipu Skjerna koja je po svim pokazanom glavni favorit ove grupe.Skjern je kako sam gore naveo ostvario dvije pobjede i poslao jasnu poruku da ce biti najveci konkurenti za naredni krug.Imaju odlicnog golmana Pedersena od igrackog dijela tu su Mikkelsen,Rasmussen kao i novo pridoslica iz Lowena Bjarte Myrhol.U srijedu su u domacoj ligi dozivjeli poraz kod kuce od GOG-a 26-29 i tu Skjern nije prihvatio ritam i tempo koji je GOG gajio kroz cijelu utakmicu.Skjern zna igrati kao Motor brzo plus sto im ide na ruku su upitnici dvojice jako bitnijih igraca ukoliko njih ne bude Motor ce u napadu dosta patiti i pobjedu ce jedino moci traziti ukoliko budu na nivou u odbrani a sto skoro nikada nisu ili da golmani jednostavno brane nemoguce Myrholu i ekipi.Po meni ova kvota ima value pa cak i da ova dvojica gore nastupe jer po svemu prikazanom Skjern je ipak po meni daleko jaca i bolja ekipa i nadam se da ce to sutra prikazati na terenu.

Swansea-Tottenham 1x (1.45)

Swansea je trenutno u lošoj formi,u zadnjih 5 utakmica imaju samo 1 pobjedu,1 remi i čak 3 poraza,1 poraz od ova 3 je bio u Capitalu kupu.Swansea zauzima 12. poziciju lige sa 9 osvojenih bodova i gol razlikom 8:8.Swansea je od 3 odigrane domaće utakmice upisao 2 pobjede i 1 remi i još su bez poraza.Swansea nakon odličnog ulaska u sezonu sada stagnira malo,protiv Tottenhama u 8 odigranih međusobnih susreta izuvkli su samo 1 remi,a izgubili svih ostalih 7 i vrijeme je da da stagnacija bar protiv Tottenhama u ovih 90 minuta stane.Tottenham se nakon nešto lošijeg ulaska u sezonu počeo buditi ali njihov problem je velik broj utakmica jer igraju  u par natjecanja(EL,PL,engl.kupovi..)i u zadnjih 21 dan su odigrali 7 utakmica,a s obzirom da Tottenham nema širinu da popuni ili odmori standarne igrače koji drže sredinu terene to može bit dosta velik problem.Tottenham je u četvrtak u Monaku igrao susret EL i odigrali su 1:1,tu je trener gostiju odmorio par prvotimaca ali dosta ih je i igralo tako da umor može biti osjetan. Swansea je dovoljno kvalitetna ekipa da na svom terenu zaprijeti po meni pomalo umornom Tottenhamu i na njima je da prekinu ovaj crni niz protiv Tottenhama.

Evo mojih današnjih prijedloga... Neki su i na portalu SvijetKladjenja ;)

http://www.svijetkladjenja.com/

Everton - Liverpool

Jedan od najvrućijih engleskih gradskih derbija, dva velika rivala velikih tradicija. Liverpoolu ne ide najbolje, dapaće Brendan Rodgers je pred otkazom i vjerujem da neće dočekati kraj sezone. Iz njegove perspektive on ovu utakmicu mora ostati neporažen, inaće mislim da bi mu mogla slijediti smjena. Najveći problem u toj priči jest tko bi došao na njegovo mjesto...

Utakmicu sudi Atkinson o kojem sam dosta pisao pa se neću ponavljati, uglavnom iskusan enegleski sudac i solidan kada su kartoni u pitanju a vjerujem da će atosmofera biti užarena, te da će biti, pogotovo u drugom poluvremenu nekolikmo prljavijih startova. 

ytkjSyk.png

Leverkusen-Augsburg...(-3,5+)...1.60
Caen-St.Etienne............(-3,5+)...1.65
Lorient-Bordeaux...........(-3,5+)...1.65

Ovo je moj odabir zutih kartona za danas.

Ovo iskljucivo igram zbog margine koja je ponudena u Germaniji od 3,5.Analizirajuci,bio sam doslovno "sitnicav".Nije da bas parovi ulijevaju neko povjerenje.Suci su tu negdje  sto se tice "darezljivosti.Ako vise manje svi zadrze nekakvi ritam dobijanja kartona ,lako je moguce da ode u over.

Jedino sto malo odskace su Lorient-Bordeaux.U ligi skupljaju kartone ali u samom medjusobnom omjeru,sta se kartona tice je jako malo ili nikako.

Kod Augsburga doslovno racunam da ce se probat cupati sa dna tablice bez obzira sto je s druge strane Leverkusen.

Uglavnom....da je margina postavljena na 4,5,ni u ludilu nebi to igrao...ovako ipak mislim da postoji sansa za prolaz.

Pozz

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use