Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

08.04.2008. Utorak (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

mislim da to danas ne prolazi, po nekim pravilima, moze se nesto desiti dva puta za redom, ali treci put je previse...

recimo prve dvije tekme fmp-a  i zadra  su bile x,  i vecina ih je mislila da ce tako biti i u trecoj, moglo je biti, bilo je samo 1 razlike, ali sanse da se to ponovi 3 puta za redom su minimalne...

dobro ovo je nogomet, pa je puno lakse da se ovo dogodi...  a kazem ustvari i moglo bi se dogoditi, ali ja sve sto prelazi  neke granice vjerojatnosti ne bi igrao...

ja bi prije danas stavio na prolaz fenerbahcea...

mislim da to danas ne prolazi, po nekim pravilima, moze se nesto desiti dva puta za redom, ali treci put je previse...

recimo prve dvije tekme fmp-a  i zadra  su bile x,  i vecina ih je mislila da ce tako biti i u trecoj, moglo je biti, bilo je samo 1 razlike, ali sanse da se to ponovi 3 puta za redom su minimalne...

dobro ovo je nogomet, pa je puno lakse da se ovo dogodi...  a kazem ustvari i moglo bi se dogoditi, ali ja sve sto prelazi  neke granice vjerojatnosti ne bi igrao...

ja bi prije danas stavio na prolaz fenerbahcea...

Mislim da si Chelsea neće dopustiti da kiksa. Kvalitetnija su momčad, i sigurno neće podcjeniti Fenerbahce koji je već izbacio Sevillu. Fenerbahce je najjači iz prekida i sječam se da su Sevilli tako dali 2 gola iz "ničega", međutim Chelseai se sada odlučuje o sezoni jer imaju šanse osvojiti Premierligu, a isto tako i LP tako da će jurišati...

Liverpool-Arsenal razmišljam možda odigrati da oba tima daju gol i više kornera (ukoliko se očekuje otvorenija utakmica vrlo je izglednmo da oba tipa prolaze, a može se kombinirati) sa još kojim parom, a 1:1 ću probati čisto da bude zanimljivo za pratiti...

Ja također mislim da Chelsea danas dobiva tekmu, kod ove ruge neznam nis mi ne pada na pamet odigrati mozda Arsenal?? Svi su ih otpisali protiv milana pa su poderali talijančiće tak da je dans sve moguće u ovoj tekmi!

Ma i po meni je Arsenal nekako bliži pobjedi ponajviše zbog toga jer su već u dvije utakmice (prošli tjedan) bili bolji i bliži pobjedi, pogotovo u prvoj kada im nije dosuđen evidentan kazneni udarac, a u drugoj utakmici su dominirali u drugom poluvremenu, međutim tiu itzakmicu su igrali sa mix sastavima pa je ne treba uzimati kao mjerilo...

Možda ću negdje probati X2 ili prolaz Arsenala, ali ne bi savjetovao veće uloge na tu utakmicu jer su ovdje realno gledajući sva tri znaka moguća i teško je predviditi nešto konkretno. Onaj koji bude bolje iskoristio svoje prilike tj. tko bude imao bolju realizaciju ići će dalje...

Zadnje dvije utakmice je bilo dosta kornera, a ako bude otvorena utakmica moglo bi se probati sa overom kornera, no opet je to lutrija dali će suci dosuditi korner dva kada nekoga okrzne lopta ili neće (jednom sam imao over T'ham-Portsmouth i suci nisu dosudili čak 4 kornera koja su više manje bila evidentna (i komentator je govorio da je čudno da ne dosuđuju)).

Ja ću danas ići sa sitnijim ulogom i čekati vikend. Kada složim listić postati ću tu šta ću igrati, pa kontrirajte da makar netko dobije  ;D

Evo ja sam složio ovako:

Tjedni:

PSK

9,5/ L'pool - Arsenal 2 (više kornmera)

Chelsea

više kornera Barcelona - Schalke 1

Bayern X2 (protiv Getafea)

Barcelona (subota)

Manchester United - Liverpool 1 (Nedjelja)

Koeficijent oko 16,00...

i za siću Liverpool - Arsenal 1:1

Također mi se sviđa manje od 168 poena Cibona-Split (nije mi jasno zašto je baš tolika granica, i 160 zna biti puno, a 168...)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use