Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 30.09.2015.

Gerrard

Recommended Posts

Pozdrav ljudi, ovo mi je prvi post ovde i pre nego sto ga napisem samo da kazem da ste najjaci forum :-) imam jedan mali predlog za Vas danas..

Naime, ogroman sam fan Atletiko Madrida i znam svaku informaciju o njima, za danas vam predlazem da igrate MANJE od 5.5 kartona, evo i zasto:

Atletiko danas igra protiv Benfike a u nedelju ih ceka najveci derbi protiv Real Madrida, te znam da ce danas Simeone malo rotirati i cuvati neke igrace za Real.. igrace kao protiv Galatasaraja, onoliko koliko im je dovoljno da pobede, ocekujem 1:0 ili 2:0, kada postignu taj gol zatvorice se i privesti utakmicu kraju, tako radi.. takodje znam i da ce izvesti malo manje borbeniju ekipu nego inace, Saula i Karaska na sredinu koji su daleko manji borci od standardnih Tijaga i Gabija koji svaku utakmicu zarade po karton.. mozda bi trebalo sacekati sastave ali sam siguran da ovde dolazi MANJE od 5.5 kartona.. pozdrav i srecno svima

Pozdrav druze.. i ja sam novi ovde :) Hvala za predlog, ali ja bih ipak igrao ili over ovde ili preskocio. Ne znam bas kolko ce da se cuva Atletico, ipak je ovo LS i sigurno zele da sto pre obezbede narednu fazu. A glavni razlog jeste sudija Rocchi za kog je kolega marsovac pisao i koji deli dosta kartona. 

Nije Benfica bas slaba ekipa, pa da moze lagano Atletico da im da 2 komada i da se cuva posle.. videcemo.  Ne igram cesto kartone, ali eto samo sam izneo svoje misljenje :)

Ja ću danas jedan dubl manje kvote odigrat za veći ulog

Igrao sam u will hill-u
Atletico- Sevilla over 4,5 / 1,44
Umag - Spacva Vinkovci 1 / 1,15

Za kartone je sve već rečeno, samo igram sigurniju verziju po manjoj kvoti

Drugi par je hrv. rukomet, mišljenja sam kako će Umag pokrit i hendikep od 4,5 ,tako da je ova čista pobjeda takoder sigurniji izbor. Gosti su odigrali dva meca u gostima i izgubili po 11 razlike,od momčadi u rangu Umaga, iskreno se nadam da budu i danas isto završili

Evo jedan prijedlog, utakmica počinje u 15:30!

Makedonia GP - Ljubanci 2

zFwM6CF.png

Sinoć sam uplatio po 2,20. Koeficijent je pao sa 3,00 na evo 1,60 trenutno... Nemam previše informacija iako sam dosta tražio, ali jako često kada je ovakav scenarij tip i prođe...

Bet365, Bet-at-home i William Hill utakmicu imaju u ponudi, na puno mjesta je blokirana...

Dakle, nemam dodatnih informacija, samo prenosim da je pad koeficijenta drastičan i da je svakako potencijalno zanimljiva utakmica...

Pad kvota nije mjerilo da ce tip proci,kod takvih padova treba obrnuto,netko dao krive informaicje,pa svi trpaju na to,onda opcenito to dođe kontra

Spominju se dosta kartoni danas, a evo jedan par koji je meni upao u oko a nije se spominjao...

Shakhtar-PSG over 45 booking points 1.85 William Hill

Shakhtar je prvu utakmicu izgubio od Reala što je bilo i očekivano, a ono što se znalo od početka je to da ako Shakhtar želi proći dalje mora dobiti PSG-a barem kući. Utakmica je od velikog značaja pa očekujem da se to osjeti i na terenu. Ukrajinci su gruba ekipa, u prvoj utakmici protiv Reala imali su 5 žutih i crveni i doslovno su sami prešli granicu. Očekujem i od PSG-a ozbiljan i čvrst pristup, oni su protiv Malmoa u prvoj utakmici imali 2 žuta. Utakmicu sudi Deniz Aytekin. Solidan sudac što se žutalja tiče, posebno kada sudi u europskim natjecanjima. Sudio je nedavno utakmicu Man Utd-Club Brugge i tada je pokazao 6 žutih i crveni karton.

Spominju se dosta kartoni danas, a evo jedan par koji je meni upao u oko a nije se spominjao...

Shakhtar-PSG over 45 booking points 1.85 William Hill

Solidan par, a William Hill se isprsio, kod bet365 je tečaj za istu (edit) malo lošiju okladu 1.75 . :)

Od kartona sam odigrao:

CSKA - PSV 3,5+ 1.80

Atl. Madrid - Benfica 5,5+ 1.90

Juventus - Sevilla 3,5+ 1.80 te

Shaktar - PSK 45+ points 1.85

Pozdrav ekipa, kak svi spominju te kartone na utakmici Juventusu i Seville, mala informacija- u Germaniji je na over 4,5 čak 2,19, radi usporedbe u ss je na over 1,7..pa za sve one koji se klade u lokalima

Evo samo primjer zašto je toliko bolje općenito igrati kod stranih online kladionica, a pogotovo kada su kartoni u pitanju...

Lokalne kladionice ne računaju eventualni crveni karton, strane kladionica ga računaju što često zna biti presudno. Nek na utakmici budu npr. 3 žuta i crveni karton, oklada je kod online kladionica prošla, kod zemaljskih nije.

Po pitanju dobitaka, ako igrate dugoročno sami zaključite dali je ovo zanemariva razlika:

1. Supersport

GD7buhY.png

100,00kn ulog = 154,85kn eventualni dobitak 

- ne računaju eventualni crveni karton

2. Germania

R3UnA0I.png

100,00kn ulog = 196,75kn eventualni dobitak 

-ne računaju eventalni crveni karton

3. William Hill

oYgQieR.png

100,00kn ulog = 237,00kn eventualni dobitak (ili € svjedno)

-računaju eventualni crveni karton  :) 

Dakle na identičnu okladu, dapaće okladu koja je vjerojatnija da će biti pogođena kod WilliamHilla jer računa i crveni karton Supersport na 100kn daje čak 82,15kn manje, a Germania 40,25kn manje!

SuperSport Germania WilliamHill       154,85 kn 196,75 kn 237,00 kn

Zamislite da uplaćujete single sa npr. 1.000,00kn ili čak više! Dali bi Vam bilo svejedno ako vam je dobitak za 821,50kn manji odnosno da u SuperSportu dobijete 1.548,50kn a u William Hillu 2.370,00kn?!

Moja topla preporuka i općenito, a pogotovo kada su kartoni u pitanju...  igrajte kod online kladionica!

Popis kladionica za klađenje na kartone, sa linkovima za ostvarivanje bonusa, tamo gdje ih daju:

1. Bet365

2. Unibet / 888sport

3. 10bet (200€ bonus)

4. William Hill

5. Bet-at-home (100€ bonus)

6. Big Bet World (80%Superpay bonus)

Solidan par, a William Hill se isprsio, kod bet365 je tečaj za istu okladu 1.75. :)

Od kartona sam odigrao:

CSKA - PSV 3,5+ 1.80

ovo u wh je još bolje jer npr u betu je 4,5 granica, recimo (naravno nije moguće ali opet..) budu dva crvena na utakmici i u wh si prošao a u betu ti treba još jedan žuti, a ovamo još i veća kvota

Manchester United-Wolfsburg 1 1.80
Lowen-Kielce 1 1.30
Malmo-Real Madrid 2 1.30

Wwin

Nešto imam vjere u ovaj tiket. O Lowenu sam pisao iznad, što se tiče Uniteda mislim da dobijaju danas. Prvu utakmicu su kiksali protiv PSV-a iako su vodili 1:0, nakon toga su uslijedile 3 vezane pobjede, protiv Southamptona i Sunderlanda u ligi i Ipswicha u kupu. Wolfsburg je u malom padu, prvo su protiv Bayerna neki dan vodili 1:0 a zatim im je Lewa u onih 9 minuta utrpao 5 komada, a nakon toga su za vikend kiksali kući protiv Hanoovera. Wolfsburg je dobra ekipa ali po meni je United kvalitetniji, igraju na Old Traffordu, kiksali prvu utakmicu i danas moraju dobiti, puni su samopouzdanja jer su se napokon vratili na prvo mjesto Premier lige. Što se Reala tiče nemam puno pričati, puno kvalitetnija ekipa, očekujem da bez nekih problema upišu 3 nova boda.

Solidan par, a William Hill se isprsio, kod bet365 je tečaj za istu okladu 1.75. :)

Od kartona sam odigrao:

CSKA - PSV 3,5+ 1.80

Haha, slucajnost da sam ovaj sistem uplatio 5 minuta pre nego si postavio. Potpuno se slazem sa ovim sto si probrao, sistem 2/4 te 3/4 bi trebalo da urode plodom :)

FF Malmo-Real M 2 (1.25)
FF Malmo-Real M vise kornera 9,5>  (1.75)
FF Malmo-REal M  Ronaldo daje gol (1,35)

Real igra u solidnoj formi tako da ova utakmica nebi trebala predstavljat problem.Sto se tice kornera Real uvjek igra otvoren tako da bi ovo lagano trebali prec.Ronaldo je u maloj golgetersoj krizi tako da je ovo pravi protivnik za njega da to popravi.
Sretno 

Astana - Galatasaray

pxrR3.jpg

Ovde igram vise od 27.5 prekrsaja na mecu. Obe ekipe su prisle jako ozbiljno ovom mecu. Imaju jako teske grupe i utakmice poput ove su jako bitne za Galatasaray ukoliko zele proci dalje, a naravno Astana ce dati sve od sebe da eventualno obraduje svoje navijace pobedom. Ovo je za njih prva utakmica kod kuce u grupnoj fazi LS. Ocekujem mec zatvorenog tipa sa malo golova. Bice tu grube igre i dosta prekida igre. Sudija nije najpouzdaniji da bi isli na kartone, ali zato ovo je po meni isto dobar pick. Galata je u nesto izmenjenom sastavu, no to nema velike veze za ovaj tip. U prvom kolu su i jedni i drugi presli ovu granicu sa faulovima, nadam se da ce i ove.

Shakhtar - PSG // PSG over 4,5 kornera 1,72 BET365

Sinoc sam tipovo na Valenciu over kornera a veceras sam uzeo PSG. Utakmica, bar po meni, u kojoj nema puno kalkulacija.. ide se na pobjedu s obje strane tako da ocekujem dosta sansi veceras.. Sahkhtar ce sigurno jurisati na pobjedu a PSG nece sigurno igrati neki bunker i defanzivu jer imaju igrace i takvu kvalitetu da tko god je s druge strane mogu ih stisnit u sesnaesterac. Zato za taku ekipu mislim da moze lako prijeci ovu granicu, pocetak prvenstva imali su jako malo kornera po utakmici ali nastavkom prvenstva to se popravilo. Zadnje 4 utakmice u prvenstvu 7, 9 , 9, 11 i protiv Malmoa 12. Znaci jako velik prosjek zadnjih 5-6 utakmica. Protivnci Sahkhtara u prvenstvu 3,8 kornera u prosjeku (6,3,3,3,4- proslu Real 6) naprave a to su daleko losije momcadi od PSG-a .. a i Shakhtar nije sto je bio. Mislim da bi ovu granicu mogli vrlo lako probiti. Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hvala što javio. Dvaput sam čitao sta ljudi igrali. Drugi kolega je igrao da Njemačka daje gol a ja over 0,5 pa nisam kužio da prekršaj. No,stavit ću drugu objavu.
    • Football - UEFA Nations League Saturday, 16 Nov 2024, 20:45 bet365 LP!
    • Njemačka vs BiH – Pobjeda Njemacke u oba poluvremena 1,72 bet365 Njemačka je u impresivnoj formi kod kuće, sa samo jednim porazom u posljednjih 10 domaćih utakmica u svim natjecanjima. Njihov napad je posebno učinkovit na domaćem terenu, s postignutih 15 golova u posljednjih pet domaćih utakmica. U ovoj sezoni Lige nacija Njemačka je briljirala s tri pobjede i jednim remijem u prva četiri kola, što ju je odvelo na vrh ljestvice Grupe 3.  Njemačka ima apsolutnu dominaciju u međusobnim susretima, neporažena je u sve tri dosadašnje utakmice protiv Bosne i Hercegovine. Prošli ogled završio je pobjedom Njemačke od 2-1 u gostima, dok je jedini susret na njemačkom terenu završen rezultatom 3-1 za domaćine. S druge strane, Bosna i Hercegovina ima ozbiljnih problema s formom. Već na otvaranju Lige nacija doživjeli su poraz, a taj trend nastavljen je i kasnije. Trenutno su bez pobjede u posljednjih 10 utakmica u svim natjecanjima, a obrana je naročito slaba – primili su 9 golova u posljednja četiri susreta. Bosna i Hercegovina se također muči u gostima – bez pobjede su u 13 od posljednjih 14 gostovanja, uz osam poraza. Iako su uspjeli postići golove protiv Njemačke i Nizozemske, ostali su bez pogotka u preostala dva nastupa u Ligi nacija. Ozljede i izostanci Napadač Stuttgarta Deniz Undav, koji je u listopadu dva puta bio strijelac protiv Bosne, zbog ozljede će propustiti susret. Njegov suigrač Angelo Stiller također je otpao iz sastava zbog mišićnih problema. Bayer Leverkusenov Florian Wirtz još uvijek se oporavlja, a izostanak suspendiranog Nica Schlotterbecka dodatno smanjuje Nagelsmannove opcije.  Međutim, u momčad je pozvan debitant, vratar Manchester Cityja Stefan Ortega, koji će se boriti za svoje mjesto među vratnicama s Oliverom Baumannom i Alexanderom Nubelom. S druge strane, Bosna i Hercegovina se također suočava s izazovima. Trener Sergej Barbarez neće moći računati na suspendiranog Nikolu Katića, dok je Atalantin Sead Kolašinac otpao zbog ozljede. U obrani bi ga trebali zamijeniti Nihad Mujakić ili Tarik Muharemović, koji trenutno igra na posudbi u Sassuolu iz Juventusa. Ipak, najveća prijetnja dolazi od legendarnog kapetana Edina Džeke, koji i sa svojih 38 godina igra u vrhunskoj formi. Napadač Fenerbahčea dolazi na okupljanje nakon što je postigao 11 golova u 19 utakmica ove sezone. Njemačka: Baumann; Kimmich, Tah, Rüdiger, Mittelstädt; Andrich, Groß; Gnabry, Musiala, Sané; Havertz Bosna i Hercegovina: Vasilj; Mujakić, Bičakčić, Barišić; Gazibegović, Tahirović, Hajradinović, Huseinbašić, Dedić; Džeko, Demirović Na temelju svih ovih statistika, očekuje se uvjerljiva pobjeda domaćina u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 16.11. u 11:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Kolega, taj tip je vec odigran Pa mijenja dok je tema jos otvorena😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use