Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 30.09.2015.

Gerrard

Recommended Posts

Juce sam analizirao da celsi daje gol kao gost i proslo je prilicno lako pa ne vidim zasto i ovo ne bi proslo. Svi jure 1 na mancester ili neke hendikepe a ja sam se odlucio da igram da wolfsburg daje minimum jedan gol.

20:45 Manchester United-Wolfsburg  T2 1+ kvota oko 1.50 

Mancester je ovde veliki favorit. Za vikend su imali lak zadatak protiv  Sanderlenda gde su slavili sa 3:0. U prvom kolu su gostovali PSV-u i izgubili 2:1. Trenutno su na prvom mestu u premijer ligi i igraju dobro nakon malo usporenijeg starta sezone. Doveli su odlicna pojacanja i od njih se ocekuje da idu do kraja i u Evropi i u Engleskoj. Wolfsburg sa druge strane je tim koji je sastavljen od solidnih igraca. U prvom kolu su pobedili kuci Cska sa 1:0. Pred kraj prelaznog roka napustio ih je De Bruyne, jedan od njihovih najboljih igraca. U bundes ligi su trenutno na 4. mestu iza Salkea, Dortmunda i Bajerna. Mancester je zadnje 2 utakmice sacuvao svoju mrezu ali mislim da im sutra to nece uspeti. Ove sezone primali su golove od Sautemptona, PSV, Liverpula, Svonsija, Klub Briza... Wolfsburg je od pocetka sezone na svim utakmicama postizao minimum po jedan gol osim na mecu protiv Ingolstada gde su igrali 0:0. Davali su golove Bajernu u kupu, Stutgarteru u kupu, Frankfurtu, Kelnu, Salkeu, Cska, Herta, Bajern i Hanover...  Ova dva tima su igrala 2 medjusobna meca 2009. godine i oba meca je dobio Mancester ali na oba meca je Wolfsburg dao gol. Ocekujem sutra nesto oprezniju utakmicu sa obe strane, mancester ima jak vezni red dok Wolfsburg ima odlican napad predvodjen Dostom, a ako njega ne ide onda sansu sa klupe dobije Lord Bendtner koji je igrao u premijer ligi i takodje moze dati gol svim ekipama, kao sto ej dao bajernu u kupu kada je usao sa klupe. Ovde idem na srednji ulog jer ako je Wolfsburg dao gol Bajernu u gostima onda to sigurno moze i Mancesteru. 1.50 treba pokusati, ali nije lose ni GG. Srecno ako prati neko...

VSxCXJS.png

Hry41r3.png

Niska margina kartona na utakmicu između CSKA i PSV. Sudi Francuz BuQuet koji dosta kartonira i u domaćem prvenstvu a i u međunarodnim utakmicama,a vidi se i prema slici da je u svakoj od zadnjih 9 utakmica pokazao više od 3.5 kartona. Šta se tiče samog nastupa ove dvije ekipe u prvom kolu Cska je porežen odWolfsburga i u toj utakmici nije bilo niti jednog žutog kartona tako da im je danas imperativ pobjede i trebali bi bit motivirani i agresivni. PSV je s druge strane tukao Manchester United doma i vjerojatno bi u ovoj utakmici bili i zadovoljni s bodom. i u toj utakmici je PSV dobio 3 žuta a United 1. 

Iako je CSKA u 1. kolu odigrao bez kartona ovdje nekako imam filing da će bit utakmica s bar 4-5 kartona tako da po ovoj niskoj margini moram uzet over

Ja sam preko moba pa nmg kopirat sliku ukratko sad da nebi pAla kvota ili granica ,juve sevilja over 3.5 kArtona IMO mala granica s obzirom da i jedni i drugi znaju skupit po 4 kArtona samo oni plus još protivnik jako bitna tekma oba kluba užasna forma mislim da će biti teška klaonica na terenu 1.8 kvota meni poklon

Sudac nije darezljiv ali sudi svedsku ligu pa to treba zanemariti sudio je leverkuzen lacio i dao 6 komada ako sutra da MAnje od 5 to ce bit čudo

unMvNuq.png

9f9BJSH.png

Ovo bi trebala bit  Vatrena utakmica a sudi ju Talijan Rocchi koji je dosta lak na kartonima. Iako sam mislio da će Atletico u 1. kolu proiv Galatasaraya odigrat grubu utakmicu s dosta kartona to ipak nije bio slučaj te su u utakmici bila samo 3 kartona u ovoj utakmici mislim da će bit puno više vatre. Benfica je u 1. kolu imala za protivnika Ždosta lošu Astanu i u toj utakmici su dobili 3 žuta,Astana isto 3. Nedavno su igrali derbi s Portom i tu je bili 8 kartona tako neku utakmicu očekujem i danas

Slicno nekako sam i ja već gledao. 

Juve - Sevilla više od 3.5

CSKA - PSV vise od 3.5

I nekako najizglednije smatram pobjedu PSG-a, s ostalim tocnim rezultatima se ne bih ni zamarao previse.. I taman vidim o skoro istim tipovima se razglaba vec sada. Ajde Goksime amenuj oklade, da se pare uplate, ti imas ovdje titulu mali od kartona :D

Dok sam ovo pisao, Juve sevilla skocilo na 4.5 granica na bet365

Unibet i 888sport i dalje u ponudi imaju kao granicu 3,5 kartona pa iskoristite. 

Qnusu8O.png

Također, kao što možete primjetiti kartone igramo u 5-6 kladionica pa ćete, ako mislite pratiti, trebati imati račune u tim kladionicama jer nekad je potrebno brzo reagirati a naravno da okladu igramo u onoj kladionici koja ima po nas najpovoljniju granicu i najviši tečaj.

Popis kladionica za klađenje na kartone, sa linkovima za ostvarivanje bonusa, tamo gdje ih daju:

1. Bet365

2. Unibet / 888sport

3. 10bet (200€ bonus)

4. William Hill

5. Bet-at-home (100€ bonus)

6. Big Bet World (80%Superpay bonus)

Razlog za tako nisku granicu kartona za CSKA- PSV pronađite u posljednjim mečevima ova 2 kluba, ne mislim samo na to što je CSKA protiv Wolsfburga odigrao bez kartona, nego i na ostale mečeve, vjerovatno se i sada ne očekuje puno kartona,  dok s druge strane iz drugog posta koji je objavio marsovacc vidimo da se sudija itekako zna razmahati... neka me neko prosvijetli  :huh:

Razlog za tako nisku granicu kartona za CSKA- PSV pronađite u posljednjim mečevima ova 2 kluba, ne mislim samo na to što je CSKA protiv Wolsfburga odigrao bez kartona, nego i na ostale mečeve, vjerovatno se i sada ne očekuje puno kartona, dok s druge strane iz drugog posta koji je objavio marsovacc vidimo da se sudija itekako zna razmahati... neka me neko prosvijetli :huh:

Mislim da to ne mozemo tako posmatrati. PSV je u ligaskim utakmicama uvek sa malo kartona, ali to je zato sto su tu skoro pa uvek fsvoriti te rese mec u sviju korist i kasnije nema potrebe za nekom grubom igrom. Sto se CSKA tice oni su itekako "prljava" ekipa. Uvek u jacim utakmicama ulaze sa puno herca (pogledaj derbije u ligi protiv Lokomotive ili Zenita i broj kartona na istim). U prvij su igrali protiv Wolfsburga koji retko igra grub fudbal (na mecu je svega bilo mislim nekih 15-16 faulova sto je itekako malo za LS).

Veceras je puno toga u igri pogotovo za CSKa koja je igubila prvi mec. PSV sa druge strane nosem samopuzdanjem posle one velike pobede protiv Uniteda ici ce sigurno po koji poen. Ocekujem burniji rasplet igre u 2om poluvremenu a pored ovakvog sudije bilo bi cudo da vidimo manje od 4 kartona. Naravno sve zavisi od kretanja resultata ali ne verujem da ni jedan ni drugi tim moze resiti ovo u prvom poluv :)

UEFA FUTSAL CUP

GyöriETO(mn)-Nacional   TIP 2   2,85

Gyori mađarski prvak protiv hrvatskog prvaka, jučer niko se nije nadao kako ce Gyor iznenaditi domaćina Lidu,imaju jaku ekipu i mnogo dobro igraju te sigurno kako su favoriti u ovom dvoboju..

Gyoru nije počelo prvenstvo te sigurno još nisu uhvatili pravu formu dok Nacional Hrvatski prvak koji se strašno pojačao..

Matošević došao iz Italije,Osredkar iz Novog vremena iz Makarske,strašni Koturović iz Makarske te Perić iz Alumnusa..

Strašna su to imena dok još u momčadi imaju jakog Novaka,Kocića,Suruđića,Grbešu...

Nacional u naletu,prva dva kola 2 rutinske pobjede te sigurno kako će ovdje odlučivati nijanse..

Ovdje kladionice favoriziraju Mađarskog prvaka te bi nadodao da svak proba na nacionala 2 il x2 za jače uloge,sretno!

Betfair je danas ponudio fantastičnu promociju za utakmicu Manchester Uniteda i Wolfsburga, promociju koja vrijedi za sve nove korisnike iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije, Crne Gore i Makedonije pa svakako iskoristite ovu promociju jer nije često slučaj da ovakve promocije vrijede i za navedene zemlje!

Dakle Betfair će udvostručiti sve koeficijente za strijelca prvog gola, pa tako za Rooneya daju 11,00 da će postići prvi gol, za Martiala također 11,00, za Depaya čak 15,00 a drugi koeficijenti su još i veći...

Maksimalni ulog za ovu promociju je 10€, međutim mislim da je dosta dobra promocija i odlična prilika za otvoriti račun na Betfair kladionici, koji je uz svoju "kladionicu" i najpoznatiji i najbolji "betting exchange" odnosno burza koeficijenata gdje se kladite protiv drugih korisnika, te nema limita odnosno nema maksimalne oklade! Više o Betfair kladionici saznajte ovdje!

Uzmite udvostručene koeficijente na strijelca prvog gola!

lTGs1JF.png

Evo i pravila gdje je jasno navedeno da promocija vrijedi i za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Sloveniju, Crnu Goru i Makedoniju!

W2lKo21.png

Pribram U-19(-1) vs Zimbru U-19  1  @ 1.85 Marathonbet

Ove godine se paralelno s Ligom prvaka za mlade igra i neki kup na ispadanje. Iako naravno o ove dvije ekipe neznam previše logički igram na Čehe. Česi u zadnje vrijeme puno puno ulažu u mlade. Pribram je trenutno 2. u češkom prvenstvu s 22 boda u 11 odigranih utakmica. Lani su osvojili prvenstvo s čak 104 osvojena boda u 42 kola. Zimbru je Moldavski predstavnik o kojem neznam ama baš ništa ali pretpostavljam da nisu pretjerano kavitetni i ovdje bi trebala doć do izražaja kvaliteta Čeha. ŽPošto se igra na ispadanje mislim da će česi ić jako i da će htjet odmah u 1. utakmici riješit prolazak dalje

Pozdrav ljudi, ovo mi je prvi post ovde i pre nego sto ga napisem samo da kazem da ste najjaci forum :-) imam jedan mali predlog za Vas danas..
Naime, ogroman sam fan Atletiko Madrida i znam svaku informaciju o njima, za danas vam predlazem da igrate MANJE od 5.5 kartona, evo i zasto:
Atletiko danas igra protiv Benfike a u nedelju ih ceka najveci derbi protiv Real Madrida, te znam da ce danas Simeone malo rotirati i cuvati neke igrace za Real.. igrace kao protiv Galatasaraja, onoliko koliko im je dovoljno da pobede, ocekujem 1:0 ili 2:0, kada postignu taj gol zatvorice se i privesti utakmicu kraju, tako radi.. takodje znam i da ce izvesti malo manje borbeniju ekipu nego inace, Saula i Karaska na sredinu koji su daleko manji borci od standardnih Tijaga i Gabija koji svaku utakmicu zarade po karton.. mozda bi trebalo sacekati sastave ali sam siguran da ovde dolazi MANJE od 5.5 kartona.. pozdrav i srecno svima

Pozdrav ljudi, ovo mi je prvi post ovde i pre nego sto ga napisem samo da kazem da ste najjaci forum :-) imam jedan mali predlog za Vas danas..

Naime, ogroman sam fan Atletiko Madrida i znam svaku informaciju o njima, za danas vam predlazem da igrate MANJE od 5.5 kartona, evo i zasto:

Atletiko danas igra protiv Benfike a u nedelju ih ceka najveci derbi protiv Real Madrida, te znam da ce danas Simeone malo rotirati i cuvati neke igrace za Real.. igrace kao protiv Galatasaraja, onoliko koliko im je dovoljno da pobede, ocekujem 1:0 ili 2:0, kada postignu taj gol zatvorice se i privesti utakmicu kraju, tako radi.. takodje znam i da ce izvesti malo manje borbeniju ekipu nego inace, Saula i Karaska na sredinu koji su daleko manji borci od standardnih Tijaga i Gabija koji svaku utakmicu zarade po karton.. mozda bi trebalo sacekati sastave ali sam siguran da ovde dolazi MANJE od 5.5 kartona.. pozdrav i srecno svima

mozda ce atletiko  dobiti minimalan broj kartona , ali benficu si zanemario.. ovisi i o njima dosta kuzis a ja sam poprilicno uvjeren da e benfica barem 3 kartona dobit danas

Evo jedan prijedlog, utakmica počinje u 15:30!

Makedonia GP - Ljubanci 2

zFwM6CF.png

Sinoć sam uplatio po 2,20. Koeficijent je pao sa 3,00 na evo 1,60 trenutno... Nemam previše informacija iako sam dosta tražio, ali jako često kada je ovakav scenarij tip i prođe...

Bet365, Bet-at-home i William Hill utakmicu imaju u ponudi, na puno mjesta je blokirana...

Dakle, nemam dodatnih informacija, samo prenosim da je pad koeficijenta drastičan i da je svakako potencijalno zanimljiva utakmica...

Evo jos jedna utakmica od mene za koju mislim da moze da prodje. 

20:45 Atl. Madrid-Benfica   T1 2+ kvota oko 1,85-1,90 a pinnbet daje cak 1,97

Atletico je u prvom kolu pobedio Galatasaraj u gostima sa 2:0. U primeri su tek na 5. mestu. Igraju solidno i zadrzali su kljucne igrace iz prosle sezone. Ne igraju preterano efikasno ali u Ligi Sampiona uvek imaju veliku motivaciju i lako se moze desiti da napune mrezu bilo kog protivnika. Sa druge strane Benfika je u prvoj utakmici pobedila Astanu sa 2:0. Bila je Benfika bolja u toj utakmici ali imala je i Astana dobre sanse za gol. Benfika je trenutno na poziciji 3 u njihovoj ligi odmah iza Porta i Sportinga. U dosadasnjem delu lige Benfika je igrala 2 gostovanja i oba je izgubila po 1:0. Atletiko je ove sezone samo 3 puta davao 2 ili vise golova, dok je Benfika samo jednom primila 2 ili vise golova. Veceras ocekujem odlicnu utakmicu i nadam se bar 2 gola u mrezi Benfike pa nek zavrsi i 2:2.....

Jos jedan predlog od mene: 
Shaktar-PSG    PSG daje gol u prvom kvota oko 1,85  

Shaktar ove sezone zna da primi golove u ranoj fazi utakmice. Psg od pocetka sezone golove u prvom poluvremenu davao: Lionu, Gfc Ajjaciu, Bordou, Malmeu, Genganu... Psg uglavnom golove daje u drugom poluvremenu ali mislim da je sada red da daju gol u prvom. Imaju odlican napad i valjda ce Ibrahimovic nesto iskoristiti u prvom poluvremenu. 

oFJ2c.jpg

Dok kvote na bet365 padaju, WilliamHill daje neverovatno super ponudu na kartone. Naime, Juventus over 4.5 kartona u bet365 je trenutno 1.83 (sinoc je granica bila na 3.5), a CSKA isto sinoc 3.5 danas 4.5 uz kvotu 2.2. Ja sam odigrao prva dva u singlu jace, a ovde sam ih povezao sa Atleticom koji kako mi se cini je najrizicniji od ova 3 iako je kvota najmanja, ali mislim da ce tu biti tu negde oko 5-6 kartona.

Mislim da su kvote value i treba ih iskoristiti. Nadam se da danas necete imati one limite koje su juce postavljali :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use