Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 29.09.2015.

Gerrard

Recommended Posts

Nisam baš sa vremenom danas tako da ekipi samo jedan savjet, bježite od utakmice Maccabi-dynamo a pogotovo od overa kartona na njoj, sudi Borbalan potpuno loš sudac, puno priča sa igračima, malo sankcionira i često gubi konce utakmice, zadnja tekma villareal-atletico u 2 navrata se tuku, gaze se, cipelare on podijelio 4 žuta sve skupa, u drugom poluvremenu 6 zamjena, 2 ležanja po 2 minute zbog ozljeda, 2/3 odugovlačenja gdje je opominjao, i produži 3MINUTE, mislim da je ovo dovoljno dobar razlog za ne odigrati išta na toj utakmici. Kasnije se javim sa listićem koji sam odigrao, pozdrav

Ne bih se bas slozio,atmosfera na toj utakmici nije bila ni priblizna onoj koja se ocekuje u Tel Avivu danas,nadodaj tome da ovo ipak nije prvenstvo nego nekakva vrsta kup natjecanja gdje se bodovi puno teze nadoknaduju nego u prvenstvu + sto domacini nemaju sto izgubiti i puno je veci pritisak na Kijevu koji se ajmo reci bori za tu drugu poziciju i osobno vjerujem da nas ocekuje napeta i ziva utakmica sa puno startova i jos kada to zapapri domaca atmosfera koja ce sigurno vrsiti pritisak na suca,vjerujem da ce si Borbalan za razliku od prosle utakmice dati oduska te da ce se razmahati

Imas ligu prvaka danas ti igras rukomet i to tamo neki kup,ali hajde da ispostujem :D

Viborg je ove sezone dosta mlad tim,9 novih igracica dok ih je 9 napustilo.. nemaju neki bajan pocetak,nisu u formi i tu bi mogla biti prednost Randersa,ali ipak Randersice ce dosta ovisiti o Dalbyu koja se vratila iz Buducnosti,ukoliko ona nema svoj dan pisi propalo.Takoder uzele su bod Team Esbjergu,ekipi koja je prvi favorit za osvajanje lige,ali opet kazem ti kup je,pa dobro dobro razmisli ;)

hehe, a znam da.. ali strah me LP...mislim da cu uzeti samo arsenala i bayern 1 ili F+2,  taj bod sa Esbjergom me i nagnao da  mozda odigram ovaj par, i lagane pobjede doma u prvenstvu i prvom krugu kupa... dok se viborg muci pogotovo u gostima... i svakako ove su godine jace za povratnicu dalbyu...

Igram:Randers, Arsenal, Bayern, Lyon kartone, ali jos cu sacekati malo.. mozda se nadje jos koji dobar prijedlog.

Hvala na komentaru!!

Nov sam na forumu i htio bi odma da pitam za jedan predlog ako je moguće.

Sastavio sam jedan mali tiket gledajući vaše predloge ovde na forumu, ali fali mi jedna ili dvije utakmice koje bi povećali dobitak makar na nekih 35-50 eura.

Tiket:

Bayern Munchen - Dinamo Zagreb - Tip: 1&4+  Kvota: 1.83

Bate Borisov - AS Roma - Tip: Tim1 1+   Kvota: 1.62

Porto - Chelsea - Tip: Tim2 1+   Kvota: 1.35

Barcelona - Bayer Leverkusen Tip: 1  Kvota: 1.43

Arsenal - Olympiakos Tip: 1  Kvota: 1.47

Ukupna kvota: 8.41

Volio bi da čujem i vaša mišljenja za ove utakmice koje sam planiro da igram.

Bayern(h0:4)-Dinamo Zagreb 1 @ 5.00 SS

Evo ja sam danas uvjeren da ovo prolazi,Bayern ko Bayern kod kuce igraju ,nije Dinamo toliko los individualno ali nisu toliko uigrani ko bayern ja vjerujem da bi bavarci naguzili i arsenal doma sa par razlike a di Dinamo ja sam uplatio i na hendikep 0:5 1 na kvotu 10 u SS da ce dobiti bayern,ovo mi se cini dosta izgledno bayern kad zabije prvi gol znamo kako to ide isto tako nisu podcjenili Dinamo sto sam vidio u najavama i pricom trenera i igraca tako da su ozbiljno shvatili utakmicu i mislim da kod kuce pred svojom publiko mogu dobiti 5,6 razlike ladno.Vjerujem kako ovo lagano dolazi :)

Pozdrav

Bayern -3,5

Tu cu se samo nadovezati na sve oklade koje su spominjane na forumu, moje misljenje isto da bi Bayern trebao utrpat 4-5 komada i s visokim hendikepom pobijediti. Dinamo se odavno nije proslavio u grupnoj fazi, tu i tamo jedan dobra utakmica a u ostalima podbaci ili ga protivnik nadigra,mislim da je ta jedna bila proslo kolo protiv Arsenala, previse oscilacija kada je europa u pitanju. Kao i u europskoj ligi prosle godine protiv Celtica u gostima najbolja igra ali i  tu su izgubili 1:0.Ali velika razlika je liga prvaka i europa liga.

Lyon - Valencia / Valencia over 4,5 kornera 2,10

Cisto statistiki ovaj par. Sto se tice prosjeka kornera Valencia je tu jako dobra. Dosada u prvenstvu kuci imaju prosjek od gotovo 8 kornera po utakmici, u gostima je tocno 5 taj prosjek. Zadnju protiv Zenita cak 12 kornera. Znaci prvenstvo i liga prvaka ove sezone samo jednom isli under 4,5 protiv Vallecana u gostima u prvom kolu. U kvalifikacija protiv Monaca obje utakmice po 6 kornera. Jako fina kvota i ocekujem prolaz. 

info0h.jpg

Evo jedan prijedlog, prvi puta sam na bet365 pa mi je čudno kako su tako velike razlike u koeficijentu, na SS je recimo manje od 3 gola koef.1.85 ?

Uglavnom malo sam proučavao, Zenit sam gledao protiv Valencije gdje su igrali na kontranapade, Hulk je ubio, Zenit igra bolje vani na kontre nego doma gdje bi trebali imati posjed lopte i stvarati igru.Zadnje 3 utakmice doma u ligi nisu pobjedili,2 poraza i jedan remi.Gent je jedna čvrsta ekipa koja nema neke ekstra individualce koji bi mogli stvoriti razliku, više su timska momčad.Od zadnjih 5 utakmica vani, 4 su igrali ispod 3 gola.Prošlu su igrali doma sa Lyonom 1:1 iako su imali igrača manje od 41 min i još dobili drugi crveni u 87oj. Sam Villas Boas je najavio jednu tešku utakmicu, moja prognoza je da bi trebala bit tijesna utakmica, pobjeda Zenita 1:0 eventualno  :)

Pozdrav

Bayern -3,5

Tu cu se samo nadovezati na sve oklade koje su spominjane na forumu, moje misljenje isto da bi Bayern trebao utrpat 4-5 komada i s visokim hendikepom pobijediti. Dinamo se odavno nije proslavio u grupnoj fazi, tu i tamo jedan dobra utakmica a u ostalima podbaci ili ga protivnik nadigra,mislim da je ta jedna bila proslo kolo protiv Arsenala, previse oscilacija kada je europa u pitanju. Kao i u europskoj ligi prosle godine protiv Celtica u gostima najbolja igra ali i  tu su izgubili 1:0.Ali velika razlika je liga prvaka i europa liga.

Lyon - Valencia / Valencia over 4,5 kornera 2,10

Cisto statistiki ovaj par. Sto se tice prosjeka kornera Valencia je tu jako dobra. Dosada u prvenstvu kuci imaju prosjek od gotovo 8 kornera po utakmici, u gostima je tocno 5 taj prosjek. Zadnju protiv Zenita cak 12 kornera. Znaci prvenstvo i liga prvaka ove sezone samo jednom isli under 4,5 protiv Vallecana u gostima u prvom kolu. U kvalifikacija protiv Monaca obje utakmice po 6 kornera. Jako fina kvota i ocekujem prolaz. 

koja kladionica?

EDIT (GOKSIM):

Bet365 vjerujem

38gTuKW.png

Evo još jedna jako zanimljiva razrada William Hilla i mislim da bi ovo moglo ići za JAK ULOG:

Dakle da će Bayern imat preko 50 performance poena!

Poeni se broje ovako:

+10 poena - svaki postignuti gol

+5  poena - clean sheet (ako ne prime gol)

+3  poena - svaki korner koji naprave

-10 eventualni crveni karton Bayerna

OEpTxEi.png

E sad, budući da je granica samo za kornere Bayerna oko 7,5, dakle očekuje se 7+ kornera a i osobno ih očekujem dosta.

Uzmimo da ih bude 7 = 21 performance poena

Jako je izgledno da Dinamo neće dati gol, kao i da Bayern neće dobiti crveni = 5 poena

Vjerujem da će Bayern više puta tresti mrežu, a očekujem barem 3+ gola u mreži DInama = 30 poena

=56 poena

Naravno, ako Bayern da koji gol više oklada opet prolazi, međutim i u slučaju samo dva postignuta gola ima dobre šanse, uz nešto veći broj kornera također proći

20 poena - 2 gola bayerna

5 poena - Dinamo nije dao gol

27 poena - 9 kornera Bayerna

Uglavnom zanimljiva razrada...

Evo kao što sam rekao pišem ekipi i moj današnji listić.

1.par Bayern-Dinamo 1 Mislim da oko ovoga nema puno diskusije, svaki poraz dinama sa manje od 4,5 golova razlike bio bi iznenađenje no premali su koeficijenti na hendikepe tako da igram čisti "kec".

2.par Porto-Chelsea Porto daje gol, Porto u zadnje 2 sezone nije izgubio utakmicu kući osim davno na početku 2014.protiv Benfice. Definitivno ako izuzmemo Ikera napad im je najjači dio tima, i mislim da će uzdrmani Chelsea danas sigurno primiti gol.

3.par Barcelona-Leverkuzen 0:2 hendikep 2, ovdje igram da sasvim solidan tim apotekara koji se diže u formi neće izgubiti sa 2 razlike na gostovanju na Camp Nou. Barcelona definitivno nije ono što je bila prošle godine, nitko više ne dolazi na Camp Nou sa "bijelom zastavom", a za to imaju i definitivno dobre razloge. Messi je povrijeđen, navodno ga mjesec dana neće biti, a svi znamo da Barcelona bez Messia je tek prosječan europski tim. Neymar je radi problema sa poreznom apsolutno van nogometa, što dokazuje i drastični promašaj sa bijele točke protiv Las Palmasa. Sve u svemu mislim da Barcelona večeras neće tek tako pojesti Bayer, koji se u ovoj utakmici ipak nešto pita.

Ja sam ovo ispratio sa jačim ulogom, kome se sviđa neka proba. Sretno svima!

Koeficijent na Porto drastično pada, a čini se kako će se Mourinho namjerno defanzivno postaviti, i igrati na kontre i rezultat, kako on i zna...

Ako je tako, onda koef. od 1,60 da će Porto imati barem 52% posjed lopte ima "value" ;)

Ovu okladu u ponudi ima Unibet / 888sport

gOnDeug.png

U marathonbetu je kontra situacija. Sinoc su kvote bile 1.90 - 1.90 na granici 52.5. Sada je under 1.66 a over 2.22. moze se iz ovoga izvuci i sure bet. samo da posed ne stane na 52% :D

ZaXTK.jpg

Prestatyn - Connah's Q over 2.5 goals @1.47 (i naravno za hrabrije over 3.5; over 4.5)

Velski kup i utakmica dva tima koja su odigrala jako puno medjusobnih meceva, a vecina istih bila puna golova sa obe strane. Kod Veslana se igra jako otvoren i "polu-profesionalni" fudbal pa zato vidimo puno golova. Ovo je cak i kup utakmica a tu uvek bude puno vise golova. Statistika je na nasoj strani, samo da nas jos i sreca ovde posluzi. Imam osecaj da ce veceras ponovo biti goleada, ja idem na jaci ulog vise od 2.5 a isto singliram vise 3.5 i 4.5 na neki manji/srednji ulog.

o9Ls9.jpg

ItMB8.jpg

Igrajuci Goksimov predlog na Bayern vise poena, zadrzao sam se na Arsenalu. O Arsenalu mogu pisati puno posto sam vatreni navijac, no ukratko cu objasniti zasto mislim da ovo ima realne sanse. Tradicionalno Arsenal i Olympiacos uvek imaju problema odneti kuci koji bod na gostovanjima. Susretali su se puno puta i uvek je domacin odnosio sav plen. 

Arsenal ovde dolazi posle ubedljive i efikasne pobede protiv Leicestera u gostima od cak 2:5. U prvom kolu protiv Dinama su napravili nevidjen kiks. Wenger je izjavio da svi igraci moraju uciti iz gresaka (misleci na Girouda protiv Dinama) te da se kartoni svedu na minimum. Arsenalu treba ova pobeda zbog bodova u grupi LS, a i zbog kompletiranja samopouzdanja koje je naruseno posle 2 poraza (Dinamo, pa Chelsea u PL).  Giroud je suspendovan zbog onog crvenog tako da ce Wallcot igrati spica danas. Po meni je to povoljno po nas tip posto sa Wallcotom Arsenal primenjuje brzu igru, puno brzu nego sa Giroudom. Osim Girouda, povredjeni si: Cocquelin, Flamini, Wellbeck, Rosicky i Wilshere. Svaki od njih ima adekvatnu zamenu (osim mozda Cocquelina) 

Olympiacos je isto bez Milivojevica koji je takodje suspendovan zbog kartona. Ostali igraci su tu, ali to nije nivo individualnog kvaliteta kojeg poseduju igraci Arsenala. Da ne napominjem da je Olympiacos gost te da nece imati podrsku svojih vatrenih navijaca. Arsenal ce sigurno kontrolisati tempo igre, imace 7-8 kornera i verujem da ce biti najmanje 2 gola u mrezi Grka. Ne nadam se crvenom kartonu, to prosto ne sme da se desi posle onog iz prvog kola, a takodje jos jedan kiks te propustanje poena nije u opciji.

Sretno!

EDIT: FALIO JE SAMO JEDAN GOL DA OVO PRODJE, IDEMO DALJE :)

Prestatyn - Connah's Q over 2.5 goals @1.47 (i naravno za hrabrije over 3.5; over 4.5)

Velski kup i utakmica dva tima koja su odigrala jako puno medjusobnih meceva, a vecina istih bila puna golova sa obe strane. Kod Veslana se igra jako otvoren i "polu-profesionalni" fudbal pa zato vidimo puno golova. Ovo je cak i kup utakmica a tu uvek bude puno vise golova. Statistika je na nasoj strani, samo da nas jos i sreca ovde posluzi. Imam osecaj da ce veceras ponovo biti goleada, ja idem na jaci ulog vise od 2.5 a isto singliram vise 3.5 i 4.5 na neki manji/srednji ulog.

o9Ls9.jpg

Mnogo se oslanjas na medjusobni skor koji svako malo ume da prevari, licno sam osetio par puta po dzepu.

ItMB8.jpg

Igrajuci Goksimov predlog na Bayern vise poena, zadrzao sam se na Arsenalu. O Arsenalu mogu pisati puno posto sam vatreni navijac, no ukratko cu objasniti zasto mislim da ovo ima realne sanse. Tradicionalno Arsenal i Olympiacos uvek imaju problema odneti kuci koji bod na gostovanjima. Susretali su se puno puta i uvek je domacin odnosio sav plen.

Arsenal ovde dolazi posle ubedljive i efikasne pobede protiv Leicestera u gostima od cak 2:5. U prvom kolu protiv Dinama su napravili nevidjen kiks. Wenger je izjavio da svi igraci moraju uciti iz gresaka (misleci na Girouda protiv Dinama) te da se kartoni svedu na minimum. Arsenalu treba ova pobeda zbog bodova u grupi LS, a i zbog kompletiranja samopouzdanja koje je naruseno posle 2 poraza (Dinamo, pa Chelsea u PL). Giroud je suspendovan zbog onog crvenog tako da ce Wallcot igrati spica danas. Po meni je to povoljno po nas tip posto sa Wallcotom Arsenal primenjuje brzu igru, puno brzu nego sa Giroudom. Osim Girouda, povredjeni si: Cocquelin, Flamini, Wellbeck, Rosicky i Wilshere. Svaki od njih ima adekvatnu zamenu (osim mozda Cocquelina)

Olympiacos je isto bez Milivojevica koji je takodje suspendovan zbog kartona. Ostali igraci su tu, ali to nije nivo individualnog kvaliteta kojeg poseduju igraci Arsenala. Da ne napominjem da je Olympiacos gost te da nece imati podrsku svojih vatrenih navijaca. Arsenal ce sigurno kontrolisati tempo igre, imace 7-8 kornera i verujem da ce biti najmanje 2 gola u mrezi Grka. Ne nadam se crvenom kartonu, to prosto ne sme da se desi posle onog iz prvog kola, a takodje jos jedan kiks te propustanje poena nije u opciji.

Sretno!

EDIT: FALIO JE SAMO JEDAN GOL DA OVO PRODJE, IDEMO DALJE :)

ako ti nije problem po čemu se računaju ti poeni

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use