Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 28.09.2015.

Goksim

Recommended Posts

Pred nama je zanimljiv tjedan i bogat, dupli, sportski program budući da su na rasporedu i utakmice Lige Prvaka :) Nadam se da ćemo imati uspješan tjedan, ponuda je i više nego bogata i trebali bi to iskoristiti ;)

Današnja ponuda, je u odnosu na dane koje slijede nešto siromašnija, međutim svejedno se nešto može probrati...

Frosinone - Empoli (19:00)

Ovu utakicu igram ponajviše zbog toga što utakmicu sudi, meni jedan od omiljenih talijanskih sudaca, Marco Guida. Rijetki znaju podatak da je Marco Guida prošle sezone bio najstroži sudac Serije A sa prosjekom od 6,63 kartona po utakmici.

Prošlu utakmicu vodio je susret između Juventusa i Chieva te podijelio čak 8 žutih kartona. 

Sviđa mi se njegov stil suđenja, dosta je brz na kartonima, što potvrđuje i njegova statistika. Naravno i ekipe moraju odraditi svoj dio posla, potrebna je doza nervoze, neizvjestan rezultat te nekoliko prigovora i grubljih startova kako bi oklada prošla, međutim puno prije će proći ako sudi Guida nego mnogi drugi suci serije a...

Frosinone je u ovoj sezoni najnekoreketnija ekipa Serije A. Naravno tek su odigrali pet kola, tako da ovaj podatak nije previše relevantan, međutim do sada su skupili čak 18 žutih kartona, odnosno dobivaju 3,6 žutih kartona po susretu.

Unibet, Bet365 i gotovo sve kladionice složile su se što se granice za kartone tiće te se ona kreće na 5,5 kartona a over 5,5 kartona je u prosjeku oko 1,65.

maoxgKB.png

y4yMJPO.png

Zanimljivo je da William Hill daje za identičnu okladu, over 5,5 kartona, za koju sve kladionice daju oko 1,65 čak 1,91 što je definitivno najbolja ponuda na tržištu. William Hill naravno računa i eventualni crveni karton te oni imaju sistem booking pointsa gdje je granica 55,5 booking points, međutim to dođe na isto kao i granica od 5,5 kartona budući da je jedan žuti karton 10 booking pointsa, a crveni karton 25 booking pointsa.

0adTIzF.png

Također, za ozbiljniji ulog može se uzeti u razmatranje oklada na over 45,5 booking points budući da je koeficijent odličnih 1,44. Podjsećam da mnoge kladionice daje 1,65 za over 5,5 kartona, tako da je ovih 0,20 manje za granicu manju za jedan karton i više nego prihvatljiva oklada ;)

ETSPPYy.png

Frosinone - Empoli (19:00)

Zanimljivo je da William Hill daje za identičnu okladu, over 5,5 kartona, za koju sve kladionice daju oko 1,65 čak 1,91 što je definitivno najbolja ponuda na tržištu. William Hill naravno računa i eventualni crveni karton te oni imaju sistem booking pointsa gdje je granica 55,5 booking points, međutim to dođe na isto kao i granica od 5,5 kartona budući da je jedan žuti karton 10 booking pointsa, a crveni karton 25 booking pointsa.

0adTIzF.png

Također, za ozbiljniji ulog može se uzeti u razmatranje oklada na over 45,5 booking points budući da je koeficijent odličnih 1,44. Podjsećam da mnoge kladionice daje 1,65 za over 5,5 kartona, tako da je ovih 0,20 manje za granicu manju za jedan karton i više nego prihvatljiva oklada ;)

55.5 Je 6 jel tak taman fali 0.5 ako padne crveni?šta ti preporucas ?

55.5 Je 6 jel tak taman fali 0.5 ako padne crveni?šta ti preporucas ?

Meni se over 45 booking points čini kao najbolja opcija, ako se igra sa nešto većim ulogom i to ću najviše odigrati a za neki manji ulog stavim i over 55,5 booking points budući da mi se ovih 1,91 čini kao valuebet.

Nema neke razlike između klađenja na normalan broj kartona i booking points. Npr. nek na utakmici bude 4 žuta i jedan direktni crveni karton. Kod bet365 kladionice to je 6 kartona i over 5,5 bi prošao. Kod William Hill kladionice to je 40+25 booking points, odnosno 65 booking points te bi over 55 booking points isto prošao.

Evo kako William Hill računa kartone:

Žuti karton = 10 booking points

Crveni karton = 25 booking points

Jedan igrač može dobiti maksimalno 35 booking points (isto kao i kod svih kladionica)

M-KUALA LUMPUR - tvrda podloga

Chardy J.-Zverev A.       TIP 1          1.70

1. kolo u Kuala Lumpuru sastaju se dva kvalitetna tenisača Chardy i A.Zverev.

Razlika između njih je 10 godina,što će se sigurno odraziti ma meč te sljediti dominaciju Chardya..Ove godine Chardy ima na tvrdoj podlozi  16/12 te njegov suparnik Zverev ne briljira na tvrdoj 15/14..

Chardy se nalazi na 26 poziciji, na US Openu stigao je do 1/16 finala što je odličan rezultat naš Marin Čilić ga je pobjedio u vrlo teškom meču..

Dobivao je i Karlovića i Isnera te sigurno je kako se ovdje može provozati turnirom uz malo sreće..

S druge strane Zverev koji je nedavno napunio punoljetnost te kada pogledate po godinama ovdje se Zverev uopće netreba pojavljivati na utakmici..

Niže zadnja 2 nizana poraza,te je ispadao u 1 kolu,od ne baš jakih igrača..Jako talentiran igrač al mislim da ovdje nema šanse protiv Jeremya Chardya, sretnooo!!

Meni se over 45 booking points čini kao najbolja opcija, ako se igra sa nešto većim ulogom i to ću najviše odigrati a za neki manji ulog stavim i over 55,5 booking points budući da mi se ovih 1,91 čini kao valuebet.

Nema neke razlike između klađenja na normalan broj kartona i booking points. Npr. nek na utakmici bude 4 žuta i jedan direktni crveni karton. Kod bet365 kladionice to je 6 kartona i over 5,5 bi prošao. Kod William Hill kladionice to je 40+25 booking points, odnosno 65 booking points te bi over 55 booking points isto prošao.

Evo kako William Hill računa kartone:

Žuti karton = 10 booking points

Crveni karton = 25 booking points

Jedan igrač može dobiti maksimalno 35 booking points (isto kao i kod svih kladionica)

2crvena+1zuti=60booking poena to je over 5.5 a kod bet365 bi bilo 5?

Kyrgios-Giraldo 1 1,40
Jordan-Kazahstan (ki) 1 1,55

Wwin

Kyrgiosu ovaj turnir puno znači što radi sponzora što radi osobnih stvari jer mu je majka iz Malezije. Giraldo je jako loš ove sezone, Kyrgi više odgovaraju uvjeti i trebao bi dobiti.

Jordan se bori za prolaz dalje, Kazahstan ispao a najbolji igrač im se muči sa ozljedama pa bi mogao i više odmarati. Jordan dobio oba međusobna duela lagano.

GB Packers - KC Chiefs:

KC Chiefs  over 20,5 poena   1,90 (bet365)

GB Packers - KC Chiefs   2    3,25 (bet365)

Gledao sam Chiefse protiv Broncosa i to su izgubili uz dosta nesreće. Chiefsi su jedana dobra ekipa, dobro izbalansirana s dobrom defanzivnom linijom, solidnim napadom i jako dobrim trenerom.

Nemaju problema s ozljedama dok Packersi imaju. Cijelu sezonu su ostali bez prvog WR Nelsona, igrat će bez startnog tackle Bulage i cornera Goodsona a i prvi RB Lacy je bio ozljeđen ali izgleda da će igrati.

Sve u svemu ne očekujem lagani posao za Packerse kao šta to kaže koeficijenti pa mislim da se isplati odigrati na KC na ovu kvotu. Srednji ulog na prvi tip a manji na drugi.

Atalanta - Sampdoria - Crveni karton na mecu DA (Sending-off) @3.10 marathonbet

Mislim da je ovo value i da moram probati na neki manji/srednji ulog. Utakmicu sudi Paolo Valeri koji je itekako efikasan kada su kartoni u pitanju. On pokazuje crveni karton na svakoj drugoj utakmici u proseku. Atalanta i Sampdoria su ekipe koje cesto znaju "pocrveniti" a to su pokazali u vise navrata i u ovoj novoj sezoni. 

Sa ovakvim arbitrom ova kvota je itekako dobra, mislim da je veoma moguce da veceras ponovo vidimo crveni karton. 

STATISTIKA SUDIJE U SERIE A: http://int.soccerway.com/referees/paolo-valeri/45670/

Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use