Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 26.09.2015.

crnamamba

Recommended Posts

kako ce to molim te koristiti sto horvata nema u obrani jos vise? pa krilo je najnebitniji obrameni igrac... kolko god se ti dobro postavio drugom krilu sve ovisi ocel ti sudac svirat penale ili kontrafaul... tako da krilo nema veze sa obranom...eventualno kontre i polukontre al fala bogu ima mladih momaka mogu svi trcat ,i apsolutno se nebi slozio sa tipom ako jedna momcad zgazi 7 razlike kiela nesmije si dopustiti poraz protiv celja a i nece vjeruj mi

Ja vjerujem da zagreb moze dobit

pozdrav ljudovi......  :D

CELJE - ZAGREB       zbroj golova 1.pol  24,5 više

naravno radi se o rukometu, liga prvaka... nadam se da nećete zamjeriti što ne pišem neku veliku analizu ali samo pogled na statistiku govori da u međusobnim susretima ove dvije momčadi daju jako malo golova za razliku od ostalih momčadi... no ovaj puta mislim da neće biti tako... klubovi su se promijenili od 2013. godine kada su posljednji put igrali, i jedan i drugi klub daju puno golova te u posljednjih 6 utakmica premašuju zbroj golova ovdje zadan te imaju svih 6 pobjeda... efikasnost se popravila te smatram da ovo ide over....  

SRETNO... !!!

Palestina-Indija (ki) 2 3,05 Wwin

Baš pretjerana kvota, Palestina nakupila 3 pobjede a jedina vrijedna je protiv Filipina, Indija imala puno teže protivnike, a prošle godine u međusobnom susretu dobila Indija 40 razlike

Nikako pretjerana gledao sam Palestinu dobila bi Hr trenutno u basketu, dečki svaku tekmu prosjek trica preko 40% a šutnu ih najmanje 20-tak pa vi vidite, jedinica ko kuća danas, al živi bili pa vidili

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use