Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 27.09.2015.

fil

Recommended Posts

Šta ekipa misli o po meni premalenoj margini na golove Lowena na gostovanju kod KIF Koldinga? 26,5 golova je dosta malo pogotovo kad se uzme Koldingov loš ulazak u sezonu, oslabljivanje momčadi u odnosu na prošlu godinu i 33 gola primljena od Kristianstada u prvom kolu lige prvaka, te 26 golova primljenih doma u prvenstvu protiv samo prosječnog HOlstebroa?

Pozdrav ekipa. Zanimalo bi me vase misljenje (pogotovo Goksimovo) o utakmici Watford-Crystal Palace zbroj kartona. Zadnje dvije medjusobne utakmice je bilo preko 6 ili 7 zutih, ali u prvenstvu jedni i drugi bas ne dobijaju puno kartona, a Willian Hill daje na vise od 4,5 kartona kvotu cak 2,60. Pa bi zamolio iskusne clanove ako mogu da daju svoj neki komentar i savjet. :rolleyes:

Pozdrav ekipa. Zanimalo bi me vase misljenje (pogotovo Goksimovo) o utakmici Watford-Crystal Palace zbroj kartona. Zadnje dvije medjusobne utakmice je bilo preko 6 ili 7 zutih, ali u prvenstvu jedni i drugi bas ne dobijaju puno kartona, a Willian Hill daje na vise od 4,5 kartona kvotu cak 2,60. Pa bi zamolio iskusne clanove ako mogu da daju svoj neki komentar i savjet. :rolleyes:

Danas mislim da su puno veće šanse za kartone u primeri te u seriji a. Ovu utakmicu sudi Anthony Taylor koji nije baš brz na okidaču, IMO dovoljan razlog za preskočiti ili ako već igraš odigrati sa nižim ulogom...

Btw. Bet365 daje 1,61 za over 3,5 kartona pa je to puno bolja opcija ako se već igra ;)

Watford- Crystal Palace X2 1.50

Bez puno price, ovo je siguran dobitak jer cr. palace je puno bolji tim od warforda i bez problema bi trebali dobiti ali za svaki slucaj x2 je sigurnije za odigrati. :) A ako se neko osjeca sretno slobodno neka odigra cistu 2 ( kvota je 3.10) jer kako sam vec rekao cr.p. bi trebao dobiti ovaj mec.

Možda je bolje preskočiti ovu okladu, gosti imaju izostanaka..

qVFNXLV.png

BO8dxcX.png

Najava tekme: http://www.dvoznak.com/?show=dogadjaj&id_dogadjaj=930474&id_vrsta_dogadjaja=1&id_sport=0&id_natjecanje=3727&datum=2015-09-27

St.Etiene-Nice f2(favorit dobiva 2 ili vise razlike) -1.5 1 u bet365 kvota 3

samo cu ukratko st etiene momcad koja je druga trenutno u francuskoj , momcad koja doma rijetko kiksa najcesce doma dobivaju 1 0 ili 2 0 u pali su mi u oko prosle sezone dosta puta sam igro na njih redovno bi prolazili neznam jesu li me ikad srusili, jos jedna stvar koja ide u prilog je to da su tukli nice 5 0 prije 4 mjeseca , nice dosta dobro igra ove sezone cak su sedmi ali kad pogledam da st.etiene na drugom mjestu sa 5 pobjeda zadnjih od 5 meceva ovo nemogu neodigrat , ako neko oce sigurniju okladu 1 po kvoti 1.72 u bet365 kvota pada za nekih 0.10 0.15 u svim kladionicama nije neki pad niti ima neki razlog da je neko ozlijeden ili nesto nego cisto mislim da su pretjerali sa 1.9 pa sad malo spustaju

Edit 1:4 fuj

Kako radim danas ne stignem pogledati detaljno ponudu za NFL već samo ovako.

Moj tip dana i na njega sam stavio dosta:

Detroit Lions - Denver Broncos  2   1,60

Ne stignem puno objašnjavat ali moji Broncosi su imali 10 dana od prošle tekme i očekujem znatan napredak.

Pogotovo od ofenzivne linije da čuvaju bolje Peytona a i da pomognu runu. Vidio sam da je dosta mala margina za CJ Andersona za rush yard ali već sam stavio dosta na samu pobjedu pa to nisam odigrao al ako netko hoće to bi trebalo isto proć.

Ostale tipove samo ukratko:

Ten Titansi - Ind Colts  2   1,56

Divizijski obračun i coltsi koji su među jačim ekipama u NFLu imaju za sad 0-2 i moraju početi pobjeđivati.

Očekujem pobjedu Colta i dosta yardi za Lucka.

Dal Cowboys - Atl Falcons   2   1,83

Dallas bez prvog QB Roma i prvog WR Bryanta. Iako jaka momčad al teško da će bez ova dva igrača.

I jedno po meni dosta moguće iznenađenje:

Cle Browns - Oak Raiders   2  2,57

Nadam se da je barem netko ispratio. A prošla i Carolina iz prvog posta

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use