Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 27.09.2015.

fil

Recommended Posts

Split-Hajduk under 2.5 @ 1.85 Bet365

Hajduk već 5 prvenstvenih utakmica nije primio gol. U ovu utakmicu ulaze bez napadača pošto su ohanza i maglica ozlijeđeni pa bi u napadu trebao igrat sušić. I prijašnji međusobni susreti 2 splitka kluba su većinom bila na malo golova. prvi ovosezonski je završio 0-0 i u toj utakmici je split odigrao teški bunker tako da mi je ovja under vrlo dobra oklada

17:30, Vardar - Szeged 57,5+  1,85

Obje momčadi pobjedile su u prvom kolu Lige prvaka. Vardar je pobijedio Montepellier u Francuskoj sa 30-25, a Szeged je kod kuće pobijedio Kielce sa 31-30. Vardar je obično jak kod kuće i mislim da napokon imaju veliku šansu otići daleko. Dosta se uložilo u momčad, dovedeni su kvalitetni igrači i imaju jaku klupu. Vole igrati brz rukomet i jako su dobri u ofenzivnom dijelu igre. Vrlo lako mogu postići preko 30 golova, a Szeged također voli igrati brz rukomet. Po onome iz prošle sezone - oni pokušavaju što prije završiti svoje napade. Prošle sezone protiv boljih momčadi znali su postizati i po 30 golova. Slično su ušli u ovu sezonu, postigavši 31 pogodak protiv Kielcea. Vjerujem da ćemo opet gledati brz rukomet, a Vardar će imati i veliku podršku od strane domaćih navijača. 

17:15, Magdeburg - Hamburg 52,5+  1,85

Magdeburg može igrati zaista brz rukomet. Obično su jedna od boljih napadačkih ekipa u ligi. Ove sezone imali su nekih problema sa završnicama.U 90% utakmica prošle sezone igranih kod kuće postigli su barem 30 golova. Hamburg isto tako može igrati brz rukomet. Odigrali su nekoliko 'undera', zaredali se s njima, te je zato granica tako 'niska'. Vjerujem da će se raspucati u ovoj utakmici i da idemo u over.

17:30, Vardar - Szeged 57,5+  1,85

Obje momčadi pobjedile su u prvom kolu Lige prvaka. Vardar je pobijedio Montepellier u Francuskoj sa 30-25, a Szeged je kod kuće pobijedio Kielce sa 31-30. Vardar je obično jak kod kuće i mislim da napokon imaju veliku šansu otići daleko. Dosta se uložilo u momčad, dovedeni su kvalitetni igrači i imaju jaku klupu. Vole igrati brz rukomet i jako su dobri u ofenzivnom dijelu igre. Vrlo lako mogu postići preko 30 golova, a Szeged također voli igrati brz rukomet. Po onome iz prošle sezone - oni pokušavaju što prije završiti svoje napade. Prošle sezone protiv boljih momčadi znali su postizati i po 30 golova. Slično su ušli u ovu sezonu, postigavši 31 pogodak protiv Kielcea. Vjerujem da ćemo opet gledati brz rukomet, a Vardar će imati i veliku podršku od strane domaćih navijača. 

17:15, Magdeburg - Hamburg 52,5+  1,85

Magdeburg može igrati zaista brz rukomet. Obično su jedna od boljih napadačkih ekipa u ligi. Ove sezone imali su nekih problema sa završnicama.U 90% utakmica prošle sezone igranih kod kuće postigli su barem 30 golova. Hamburg isto tako može igrati brz rukomet. Odigrali su nekoliko 'undera', zaredali se s njima, te je zato granica tako 'niska'. Vjerujem da će se raspucati u ovoj utakmici i da idemo u over.

Hamburg voli brz rukomet,gdje si to procitao? Oni se iz utakmice u utakmicu dizu u odbrani i tu su sve bolji i bolji.Biegler je strucnjak koji obozava spori ritam utakmice i njegov kljuc je odlicna odbrana koju HSV itekako ima.Ne kazem da nece doci i ja sam gledao,mala ej granica ali kad vec pises nebuloze,sorry morao sam te ispraviti.  :)

Subota nije baš prošla uspješno, ali nadamo se puno boljim rezultatima u nedjelju. Evo koje analize smo pripremili na portalu:

Formula 1: VN Japana (napominjemo da utrka rano ujutro u 7:00 sati)

Deportivo - Espanyol

Getafe - Levante 

Inter - Fiorentina

Ne zaboravite sudjelovati u nagradnoj igri na forumu i osvojiti vrijedne nagrade!

Pozdrav, ovo je moja prva analiza na forumu pa vas molim da budete blagi s kritikama :D

Nk Split-Hajduk Split zbroj žutih kartona 5.5 over 1.70 @SS

Miloš Raonić-Joao Sousta točan rezultat 2:0 1.35 @SS

Split-Hajduk

Split i Hajduk uvijek igraju tvrde utakmice uz naboj lokalnog derbija, te utakmice uvjek završavaju minimalnim pobjedama uz malo golova i puno žutih kartona... Posljednjih 5 utakmica redom je bilo 10, 6, 3, 7, 8... znači od zadnjih 5 utakmica su 4 puta prešli ovu marginu pa mislim da ni danas ne bi trebao biti problem s obzirom da je netko već napisao da je hajduk bez Ohandze pa vjerujem da će ovo biti rovovska bitka... Na ovu utakmicu nije loša ni oklada u favorit kladionici da će biti nerješeno od 0-30 minute uz kvotu 1.60... ali ovi kartoni su mi ipak prioritet :D

Raonić-Sousa

Mislim da se ovdje nema što puno reći... Raonić je uz Karlovića, Tsongu, Mahuta, Mullera i da ne nabrajam još dalje igrač koji na tvrdoj podlozi u dvorani ovisi apsolutno samo o sebi što je i pokazao... U st. Peterbugu ga krasi odlična serva koja donosi ogroman broj poena na prvi servis...

S druge strane je atipični portugalski zemljaš kojeg sam već prekrižio protiv Bollelija, ali eto "danas svi igraju tenis" :) ,igrač koji voli zemlju i najviše je igra opet se može pohvaliti da je prvi ATP naslov osvojio na dvoranskom ATP-u u Kuala Lumpuru pobjedivši vječnog gubitnika finala Juliena Benneteau-a... Srušio je i Bollelija i Thiema ali mislim da je to to... po meni kanađanin je za njega televizor u boji... nije ispustio set protiv Donskoya,Robreda i Bautiste pa mslim da neće ni sad...

Sretno tko prati :)

Watford- Crystal Palace X2 1.50 (admin sugerira ne igrati, previše izostanaka kod gostiju, a domaćin spojio dvije pobjede..)

Bez puno price, ovo je siguran dobitak jer cr. palace je puno bolji tim od warforda i bez problema bi trebali dobiti ali za svaki slucaj x2 je sigurnije za odigrati. :) A ako se neko osjeca sretno slobodno neka odigra cistu 2 ( kvota je 3.10) jer kako sam vec rekao cr.p. bi trebao dobiti ovaj mec.

Edited by Destructo
Preskočiti okladu na goste

Watford- Crystal Palace X2 1.50

Bez puno price, ovo je siguran dobitak jer cr. palace je puno bolji tim od warforda i bez problema bi trebali dobiti ali za svaki slucaj x2 je sigurnije za odigrati. :) A ako se neko osjeca sretno slobodno neka odigra cistu 2 ( kvota je 3.10) jer kako sam vec rekao cr.p. bi trebao dobiti ovaj mec.

I City je mnogo bolji od Totenhema,pa smo videli sta se juce desilo

Verona-Lazio 1x 1,77

Verona igra vrlo dobro na svom terenu,igraju dosta neresenih meceva a i dobijaju na svome stadionu,dok je Lazio na gostujucim terenima  ocajan,u poslednjih 10 meceva koje je Lazio igrao na gostujucim terenima 8 je izgubio a po 1 dobio i remizirao.U medjusobnim mecevima ova 2 tima Verona je na svom stadionu 4 puta pobdjivala a 1 je bilo nereseno,jeste bilo davno,ali moze se nastaviti tradicija zbog navedenih razloga.

FK Voždovac - FK Partizan
Regularno vreme 1 X 2
Tip: 2 1,45
 Wwin (1,45 maxbet, 1,40 mozzart)

Ovo mi je danas siguran par za neko duplanje.. Partizan vec 3 kiksa vezao sto se odavno nije desilo. Jednostavno moraju da dobiju, Zvezda bezi dosta. Vozdovac kako sam proctao danas bez: Oditu, Jovanovića i Zlatkovića.  I da su kompletni ne bih razmisljao..

Genoa-Ac Milan; X2 1,40

Nisam baš siguran u čistu dvojku Milana, još uvijek ima mjesta za napredak kod njih nisu još sigurni u sebe, vodili su protiv Udinesea 3:0 pa skoro remizirali, protiv Palerma se izvlačili pa slavili 3:2, a za x2 je dobar tečaj 1,40, šta vi mislite o ovome?

Slažem se, X2 je sigurica definitivno, ali za one malo hrabrije ja bih ipak se usudio predložiti čistu dvojku, evo zašto:

Polako Miha slaže kockice, ima tu naravno još mjesta za napredak, ali vidimo da stvari idu nabolje za Milan. 

Milan ne igra ligu šampiona ni ligu evrope, dakle fokusirani su samo na prva 3 mjesta. Milan nema nedostataka za ovu utakmicu, jedino što je Bacca na klupi (da predahne malo), ali zato igru startuje preporođeni Balotelli, a tu je naravno i Adriano, o napadu Milana ne treba posebno pričati. 

Novo je takođe to da je Honda napokon na klupi, Honda se prethodne tekme pokazao u veoma lošem izdanju, a na njegovoj poziciji igraće Bonaventura koji je pružao zadnje 2-3 partije odlične.

Zvanična postava za utakmicu protiv Genoe (4-3-1-2): Diego Lopez; Calabria, Zapata, Romagnoli, De Sciglio; De Jong, Montolivo, Bertolacci; Bonaventura; Luiz Adriano, Balotelli.

Kao što vidite tu je i De Jong kojeg nije bilo na prethodnim utakmicama.  Najveći problem kod Đenove je nedostatak Perina, golmana br.1, a negdje sam pročitao da im fale još neki startni igrači, napadač Gapke ako se ne varam. Pored toga ekipa im je dosta izmijenjena, ostali su bez Kučke i Falquea. Zato je moj prijedlog za ovo ipak čista 2. 

Razlog više za 2 je što Milan čeka puno teži susret poslije ovog, protiv Napolija, tako da mislim da ne bi smjeli ovo da ispuste.

Još nešto, prošlu sezonu Đenova je 2 puta gubila od Sampdorije koju je vodio Miha, a tad je Đenova bila jača nego sada, dok je Milan bio slabiji nego sada.

Sretno ko isprati! 

Kako radim danas ne stignem pogledati detaljno ponudu za NFL već samo ovako.

Moj tip dana i na njega sam stavio dosta:

Detroit Lions - Denver Broncos  2   1,60

Ne stignem puno objašnjavat ali moji Broncosi su imali 10 dana od prošle tekme i očekujem znatan napredak.

Pogotovo od ofenzivne linije da čuvaju bolje Peytona a i da pomognu runu. Vidio sam da je dosta mala margina za CJ Andersona za rush yard ali već sam stavio dosta na samu pobjedu pa to nisam odigrao al ako netko hoće to bi trebalo isto proć.

Ostale tipove samo ukratko:

Ten Titansi - Ind Colts  2   1,56

Divizijski obračun i coltsi koji su među jačim ekipama u NFLu imaju za sad 0-2 i moraju početi pobjeđivati.

Očekujem pobjedu Colta i dosta yardi za Lucka.

Dal Cowboys - Atl Falcons   2   1,83

Dallas bez prvog QB Roma i prvog WR Bryanta. Iako jaka momčad al teško da će bez ova dva igrača.

I jedno po meni dosta moguće iznenađenje:

Cle Browns - Oak Raiders   2  2,57

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use