Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 25.09.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Schwenninger-Hamburg, tip: Hamburg @2.05 (marathonbet

Radi se o hokej utakmici Nemacke lige koju sam dobio kao preporuku jednog prijatelja te odlucio podeliti sa vama. Primeceno je da je Hamburg uvek dominirao u njihovim duelima te pobedio sve moguce odigrane meceve protiv Schwenningera. Evo linka gde mozete to i sami pogledati: 

http://www.rezultati.com/utakmica/QwfJfJ2e/#omjer;overall

Napomena: ne bih da preudiciram, ja ovo igram zbog duzeg niza pobeda Hamburga (sto ne znaci da ce ponovo pobediti). Kvota je u padu a bogami nije ni losa. Sretno ako ko odluci da isprati ovo!

MHC MOUNTFIELD-HC KOŠICE   TIP 2   1,65

HC Košice ekipa je koja je u zadnjih 7 godina, 5 puta osvojila naslov prvaka u Slovačkoj ligi, ekipa koja regularni dio sezone gotovo uvijek završi na jednom od prva dva mjesta, ekipa s dvoranom najvećeg kapaciteta, ekipa s najboljim rosterom u ligi. No, ujedno i ekipa koja je ovu novu sezonu otvorila katastrofalno. U prvih 5 kola imaju 4 poraza, i samo jednu pobjedu na produžetke. Jako volim ovakve prijedloge, kada je ekipa prakticki u MUST WIN situaciji, kada imaju dobru ekipu za svoju ligu, dobre financije, a jednostavno u prvih nekoliko kola nije išlo. Vjerujem u ovaj par iz razloga što su Košice prije 3 dana ugostile na domaćem terenu jednu od mozda i najacih ekipa na razini Europskog hokeja, švedsku Skeffelteu, u sklopu Lige prvaka, i svladali ih sa 4:3. Mislim, iliti uvjeren sam da je to nagovještaj jedne dobre serije i u prvenstvu jer Monutfield definitivno igrački teško može parirati današnjem gostu

Rosenheim - Freiburg, tip: Rosenheim @1.55; za hrabrije Rosenheim (-1.5) @1.87 (marathonbet)

Slicna situacija kao kod mog prvog tipa. Opet se radi o Nemackoj hokej ligi, samo ne prvoj nego drugoj. Rosenheim u puno boljoj formi. Kod kuce tradicionalno pobedjuje ubedljivo. Osim toga, pored Freiburga ima skor 5:0 u H2H. Zadnje 2 kod kuce su dobili sa 6:2 i 5:1. Freiburg u jako losoj formi, ovde dolazi posle 2 poraza (jedan poraz od cak 5:2). Mislim da sve ide u korist domacina, te cu ja probati i cistu pobedu a i hendikep

Sretno!

Schwenninger-Hamburg, tip: Hamburg @2.05 (marathonbet) [/size]

Radi se o hokej utakmici Nemacke lige koju sam dobio kao preporuku jednog prijatelja te odlucio podeliti sa vama. Primeceno je da je Hamburg uvek dominirao u njihovim duelima te pobedio sve moguce odigrane meceve protiv Schwenningera. Evo linka gde mozete to i sami pogledati: [/size]

http://www.rezultati.com/utakmica/QwfJfJ2e/#omjer;overall

Napomena: ne bih da preudiciram, ja ovo igram zbog duzeg niza pobeda Hamburga (sto ne znaci da ce ponovo pobediti). Kvota je u padu a bogami nije ni losa. Sretno ako ko odluci da isprati ovo!

Prvi put u zivotu sam danas odigrao hokej, izmedju ostalog i ovaj mec ali sam ga osigurao sa iksom jer vidim da ume da dodje cesto. Kolko je nepredvidiv sport pokazuje to sto svako malo dodje iznenadjenje sto sam se i uverio sa ovim Rusima ludim :D

Trnava - Z.Moravce (2.5) više 1.65

Ovaj par igram da će pasti najmanje 3 gola, u zadnjih 8 njihovih dvoboja je ovo došlo i ne vidim zašto ne bi i danas.

idim 

Dinamo - Osijek (2.5) više 1.45

Već sam ovo prije spomenio u temi da ovo jednostavno mora proći. Dinamo iako danas će vjerovatno istrčat u šarenom sastavu, svejedno je za Osijek svemirski brod i sam će ovo odradit, a danas Mamić nema ni jednog stopera na raspolaganju, te tu možda vidim priliku da i gosti nešto utrpaju.

Sretno

Prvi put u zivotu sam danas odigrao hokej, izmedju ostalog i ovaj mec ali sam ga osigurao sa iksom jer vidim da ume da dodje cesto. Kolko je nepredvidiv sport pokazuje to sto svako malo dodje iznenadjenje sto sam se i uverio sa ovim Rusima ludim :D

Super i sretno! Slazem se sa ovim, hokej je jako nezahvalan za kladjenje, posebno kad se igra na pobedu nekog tima. Ja bolje prolazim na golove, tu puno manje bude iznenadjenja :)

Imam jedno pitanje za poznavaoce tenisa.. vidim da Begu igra sada u Seulu protiv belgijke a da u Wuhanu igra 27. protiv Diyas. A posto je Wuhan puno vrijedniji od Seula jel moguce da namjerno ispadne da stigne u Kinu na prvo kolo? 

Malo mišljenja ako će ti to šta pomoć - teoretski može stići ako Seoul igra 26. rano ujutro (po našem vremenu), a finale 27. rano ujutro, dok Wuhan igra tek 28. ujutro, a avionom joj treba možda par sati do tamo. Plus, uvijek joj mogu odgoditi meč. U Wuhanu ju također čeka puno teži ždrijeb - Roberta Vinci u drugom kolu u slučaju da prođe Dyias, tu je u mogućnost Kvitove u trećem itd.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use