Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 25.09.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Pred nama je vikend, a petak već tradicionalno donosi po jedan susret u najjačim Europskim ligama, evo i analiza tih susreta...

Bundesliga: Koln - Ingolstadt

Ligue 1: Reims - Lille

Primera: Valencia - Granada

Također i danas imate priliku sudjelovati u nagradnoj igri na forumu - pokažite koliko ste dobar prognozer i osvojite voucher u bet at home kladionici!

RAONIC- ROBREDO +9.5 1.SET   1,6

FUCSOVICS- SKUGOR +9.5 1 SET  1,6

SS.

Napisao sma kvote iz supersporta, mozda su negdije i vislje, mislim sigurno jesu ali gledam samo ponudu i izdvajam parove pa kasnije cu traziti optimalnu kladu.

Ovako veoma je brza podloga u rusiji, tesko se oduzimaju servisi, udje prvi servis poen je gotovo dobijen..., tako da raonic bi svoji trebao drzati sluzi li ga serva i forhend kao inace, dok robredo takodjer oduvjek poznat kao velik borac i svima je tesko sa njime, tesko ce raonic robredu uzeti servis, jer robredo ce ga odmah nakon servisa pomaknuti a podloga je brza pa tesko je istrcavati ista, a raonic i nije neki obrambeni igrac, ocekujem bar jedan TB u mecu, pa nek bude prvi set najbolje...

Skugor igra dobro zadnje vrijeme, igra sve dosta guste meceve, sa maksimalno jednim breakom, nije mu lako oduzeti servis... fuscovics je standarno dobar na ovoj razini...

Naravno kod ovih oklada dodje li i do jednog breaka treba imati srece da to ne ucini igrac koji prvi starta servisom.. tako da, probavam s ova dva para..

i evo jos ejdan prijedlog:

Bautista A.R.(1.sh-2,5)-Pouille  2    1,65

Ovaj par po meni prolazi sigurno bude li pouille prvi servirao, jer tesko da ga bautista moze 2 put breeknut u prvom setu.., nije briljirao uopce u prvom mecu... pouille opcenito dobro servira i igra na turniru, pa na tom paru se dvoumim izmedju toga ili -5.5 hendikepa  tip 2, gdije bi mi npr i 6-3, 6-4 prošlo... tako da, prosudite, kvota je malo manja 1,50

I jos par prijedloga za vise gemova od 9.5 u prvom setu: Tsonga-Mahut, Simon-Muller, od kojih je drugi izgledniji.. u metzu isto mecevi zavrsavaju sa malo breakova...

Ko igra u lokalima moj prijedlog je

Valencia zbroj žutih kartona više od 5,5
Kvota 1,80

U stranim kladama je kvota 1,60 za 6,5 kartona! Znam da se tu ne računa crveni ali isplati se. Valencia dobiva dosta kartona, sudac je ak se ne varam dosta pogodan za okladu

Drugi par je mali nogomet (hrvatska)
Osijek kelme- futsal Dinamo 2 / 1,90

Bit će odlična utakmica veceras, pune tribine, kohorta najavljuje dolazak na utakmicu, lako moguće da dodu i gostujući navijači :) Osijek u prvom kolu poražen u Splitu sa 5:0 , a dinamo demolirao potpican sa 9:0! Mislim da je kvota ovako visoka samo zato što je dinamo nova momčad došla iz druge lige. Sa ulaskom u prvu ligu dinamo je promijenio momčad i doveo nekoliko odličnih igrača i ja sam siguran da je spreman za borbu za sami vrh.

Evo od mene danas malo futsala

20:00 Osijek Keleme - Futsal Dinamo X2 1,45 SS

drugo kolo prve hrvatske futsal lige. U dvorani Zrinjevac se ocekuje veliki broj gledatelja. Dok je vec poznato da je BBB presao s velikog na mali nogomet, danas se ocekuje i Kohorta u dvorani jer bojkotiraju NK Osijek zbog losih igara. U ovoj utakmici tipujem X2 jer je Dinamo u velikoj euforiji koja ih jos drzi iz druge lige a i u prvoj ligi nisu nista popustili jer su u prvom kolu svladali Potpican 9:0. Dok se je Dinamo pojacao s nekoliko pojacanja, Osijek je oslabljen odlazkom Duvancica koji je bio ponajbolji igrac Osijeka, a i najbolji igrac Osijeka Pandurevic bio je na reprezentativnom okupljanju pa je mozda malo umorniji. Takoder Osijek nema toliko siroku klupu kakvu ima Dinamo. Prvo kolo su izgubili od Splita 5:0.

20:00 Murter - Split Tommy 2 1.30 SS

takoder drugo kolo. Od prosle sezone Murter je slabija ekipa, a Split se je jos pojacao i po meni ovdje je Split izraziti favorit. Glavninu ekipe Splita cine reprezentativci Hrvatske, a imaju i nekoliko internacinalaca. Najavili su borbu za naslov prvaka i kup Hrvatske pa im ovakve utakmice ne bi trebale stvarati prevelike probleme. Prije par tjedana na pripremnom turniru na Murteru u finalu su se susreli danasnji suparnici i Split je glatko slavio. U prvom kolu Split je pobjedio Osijek 5:0 a Murter je od Novog Vremena izgubio 5:2

Kvota 1,80

U stranim kladama je kvota 1,60 za 6,5 kartona! Znam da se tu ne računa crveni ali isplati se. Valencia dobiva dosta kartona, sudac je ak se ne varam dosta pogodan za okladu

Bit će odlična utakmica veceras, pune tribine, kohorta najavljuje dolazak na utakmicu, lako moguće da dodu i gostujući navijači :) Osijek u prvom kolu poražen u Splitu sa 5:0 , a dinamo demolirao potpican sa 9:0! Mislim da je kvota ovako visoka samo zato što je dinamo nova momčad došla iz druge lige. Sa ulaskom u prvu ligu dinamo je promijenio momčad i doveo nekoliko odličnih igrača i ja sam siguran da je spreman za borbu za sami vrh.

fzGxSRl.png

evo sudio je valenciji jednom bilo je 8 kartona i atleticu bilo je takoder 8 mislim da je ipak bolje odigrat u bet365 po 6.5 1.7 kvota 

Kvota 1,80

fzGxSRl.png

evo sudio je valenciji jednom bilo je 8 kartona i atleticu bilo je takoder 8 mislim da je ipak bolje odigrat u bet po 6.5 1.7 kvota 

marathon over 5.5 po 1.70, wwin under 5.5 po 3.25. dobar surebet

Dinamo -Osijek -2.5 1  2.15 Bet365

dinamo zadnja tri puta pobjedivao osjek kuci sa 3:0 5:0 4:1 ,osijek kao gost jako losa ekipa doma mogu nesto al nnista za neku hvalu , osijek u gostima gubi 3:0 od hajduka i slavena i 5:0 od rijeke , recimo dinamo mozemo usporedit sa hajdukom i rijekom iako su jaci od obe ekipe kad su u ponom sastavu dakle pobjeda dinama nedolazi u pitanje ali kvota 1.14 je smijesna.. ja mislim da bi dinamo mogo ubaciti sigurno  3 4 ako ne i vise ,hito bi cuti misljenja ostalih? 

Mislim da ne,izaci ce s trećom postavom,jer ocekuje ih liga prvaka ovaj tjedan tako da...

da ali nece izac sa trecom postavom nego malo izmjenjenom ,ali oni ako ovo nedobiju oni gube prvo mjesto ..naravno ako rijeka dobije belupa u sto vjerujem da oce, ali i dinamo treca postava je jaca od osijeka u kojem igraju polu amateri..dinamo ima jako veliku sirinu za hrvatsku ligu oni bi 3 momcadi prakticki mogli napraviti i te 3 bi bile u prvih 5... a mladi igraci i rezerve su uvijek zeljni dokazivanja pogotovo kod kuce kad ce ih gledat i roditelji i navijaci  i mislim da ce se htjet nametnuti 

Pozdrav svim!!!!!

Dobar dan,moje ime je Bojan svaka cast za info za Harts.Predlozio bih vam jednu utakmicu iz Finske,mislim da su ekipe u prijateljskom odnosu tj da dele bodove godinama.Radi se o utakmici Finske 3.Llige Sever JBK GBK Kokkola,red je da domacin dobije tri boda i krug se zatvara.Bodovi domacinu neophodni za opstanak,moguc prelaz iz 2 u 1 i 7+.
Puno pozdrava,
Bojan

Imaš Dinamo - Osijek zbroj golova (2.5) više po 1.50, to se mora uzet

Mislim da je dobra oklada i manje od 3.5 žuta kartona... realno bez ljutnje to su dva bratska kluba i čisto sumnjam da će se grubo ići jer dinamo čeka utakmica lige prvaka, a ne vjerujem da će se igrači osijeka čistiti od žutih kartona za domaću utakmicu sljedeći tjedan protiv Splita jer im domaći bodovi znače prvoligaški život... :) a kvota je više nego lijepa 2.15 u SS

Pozdrav svim!!!!!

Dobar dan,moje ime je Bojan svaka cast za info za Harts.Predlozio bih vam jednu utakmicu iz Finske,mislim da su ekipe u prijateljskom odnosu tj da dele bodove godinama.Radi se o utakmici Finske 3.Llige Sever JBK GBK Kokkola,red je da domacin dobije tri boda i krug se zatvara.Bodovi domacinu neophodni za opstanak,moguc prelaz iz 2 u 1 i 7+.
Puno pozdrava,
Bojan

daj samo me zanima na temelju cega si ti zakljucio da  bi domacin trebao dobiti 3 boda? osim sto su u zoni ispadanja h2h apsolutno pobija to da se radi o nekakvoj suradnji 

daj samo me zanima na temelju cega si ti zakljucio da  bi domacin trebao dobiti 3 boda? osim sto su u zoni ispadanja h2h apsolutno pobija to da se radi o nekakvoj suradnji 

Prosle godine ekipa GBK dobija 6 bodova,ove godine red je da JBK ddobije  bodova,2011 god,dve dvojke nisu slucajnost ako iole pratis nize lige iz Finske cesto bude namestenih utakmica.I da 2011 god od te dve utakmice bio je jedan prelaz iz 2 u 1.

Ocekujem 1 na JBK koficijent 2,25 mozda prelaz iz 2 u 1,Srecno!!!!!!

Prosle godine ekipa GBK dobija 6 bodova,ove godine red je da JBK ddobije  bodova,2011 god,dve dvojke nisu slucajnost ako iole pratis nize lige iz Finske cesto bude namestenih utakmica.I da 2011 god od te dve utakmice bio je jedan prelaz iz 2 u 1.

Ocekujem 1 na JBK koficijent 2,25 mozda prelaz iz 2 u 1,Srecno!!!!!!

neznam zasto bi svake godine neko uzeo 6 bodova.. al ajd a za prijelaz cisto sumljam 

Valencia-Granada

Velike pare je ulozio vlasnik Valencie, doveo sjajne igrace ali rezultata nema, ekipa zauzima tek 10. poziciju u Primeri. Medjutim, ni gosti se nisu proslavili sa igrama u pocetku ove sezone zauzimaju 18. mesto tj u zoni su ispadanja i ovde prakticno nemaju sta da traze, jeste da Valencia igra u LS iduce nedelje ali liga se ne sme zapostaviti inace iduce godine nece igrati evropu te ovde gadjam pobedu domacina, kvota 1.45.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use