Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 24.09.2015.

marsovacc

Recommended Posts

Nije neki par al možda nekom pomogne, radi se o pripremnom turniru u Zadru (košarka)

Zadar - Olympiakos(-11,5) 2 / 1,85 / bet365

Dakle danas počinje košarkaški turnir u zadru gdje će nastupiti neke vrlo dobre europske momčadi, jedna od njih je grčki Olympiakos koji će se susresti sa domaćinima, koji su ajmo rec zalutali medu ovim ekipama na turniru. Realno zadar zadnjih nekoliko godina je rezerviran za doljnji dio ljestvice u ABA ligi, dok s druge strane imamo višestrukog prvaka europe, koji da igra sa juniorima bio bi ravnopravan protivnik. Hendikep mi je dosta mali s obzirom na razliku u kvaliteti, al to je vjerojatno zbog toga što je pripremna utakmica.Olympiakos će vjerojatno imati nešto izmijenjenu momčad ali vjerujem kako će se novi igrači htjeti pokazati u najboljem svjetlu. Pobjeda Grka je na kvoti oko 1,20 sto je po meni izvanredno za neki zicer listic sa 2-3 para!

M-ITF LA RIOJA

- zemlja

Estevez Max.-Arreche N.A.

Po rasporedu u 16;00h se održava četvrtfinale challenger cupa u malom mjestu u Argentini,La Rioja.

Pa da krenemo,Estevez vrhunac karijere 242 mjesto na atp rank ljestvi,no zakazao je u posljednje vrijeme što ga je bacilo na "jadnu" 631. poziciju,ljevoruki igrač koji dosta obećaje te trenutno se bazira na challenger turnire.

Ove godine ima 18/10 omjer pobjeda i poraza na zemlji što su i solidni rezultati..

U svojoj karijeri ima 7 titula futures,što je i odlično ako spomenemo Arrachea koji nema nijednu titulu osvojenu...

Arreche se nalazi na 614 mjestu na atp ljestvici što je čak i bolji 17 pozicija od svog protivnika Esteveza..S 21 godinu najmlađi je i najneiskusniji igrač na turniru te sigurno će mu biti teško protiv 26-ogodišnjeg Esteveza koji ima puno više mečeva u nogama..

Trenutno je dosegao vrhunac karijere na 614 mjestu,te ove godine postiže vrlo dobre rezultate 21/12 na zemlji..Arrache je u prošlom meču teško došao do pobjede pobjedivši 2:1 u setovima Illieva,te u prvom kolu se poigrao s A.Lucasom.

Estevez je rutinirano dobio E.F.Emanuela (teškog zemljaša) 2:0 u setovima (6:3,6:3) te u prvome kolu je razbio Ortiza s 2:0 u setovima.

Prošle godine susreli su se u 1/16 finala te je Estevez lagano dobio 2:0 u setovima točnije 6:1,6:1..Svakako je kvalitetniji ovdje Estevez i mislim da će iskustvo presuditi i sve osim pobjede Esteveza bi bilo iznenađenje,SRETNO SVIMA!

Estevez Max.-Arreche N.A. TIP 1   1.85             

2:0(7:5,6:3)    1.85    WON!!!

Nije neki par al možda nekom pomogne, radi se o pripremnom turniru u Zadru (košarka)

Zadar - Olympiakos(-11,5) 2 / 1,85 / bet365

Dakle danas počinje košarkaški turnir u zadru gdje će nastupiti neke vrlo dobre europske momčadi, jedna od njih je grčki Olympiakos koji će se susresti sa domaćinima, koji su ajmo rec zalutali medu ovim ekipama na turniru. Realno zadar zadnjih nekoliko godina je rezerviran za doljnji dio ljestvice u ABA ligi, dok s druge strane imamo višestrukog prvaka europe, koji da igra sa juniorima bio bi ravnopravan protivnik. Hendikep mi je dosta mali s obzirom na razliku u kvaliteti, al to je vjerojatno zbog toga što je pripremna utakmica.Olympiakos će vjerojatno imati nešto izmijenjenu momčad ali vjerujem kako će se novi igrači htjeti pokazati u najboljem svjetlu. Pobjeda Grka je na kvoti oko 1,20 sto je po meni izvanredno za neki zicer listic sa 2-3 para!

Slažem se apsolutno za tip, ja sam jutros tipova na pobjedu Grka koja nebi smjela doći u pitanje, ali nisu jos bili razrađeni hendikepi. Ovaj hendikep se čini sasvim pristojan, ja sam iz Zadra i znam kakvo tamo stanje vlada, otišli su najbolja dva igrača iz kluba Sobin i kapetan Ivanov, a dovedeni su za sad neki prosječni igrači što se jasno vidjelo u pripremama, trebat će vremena da to Nazor kolilo toliko uigra, inače odličan trener i svake godine vadi maximum iz limitirane momčadi Zadra. Jedina ajmo reći dobra vijest je ostanak Ramljaka ali to je ionako igrač koji igra toplo hladno i njeg9v najveći adut je skok a ne šut tako da on nebi trebao predstavljati prevagu u ovoj utakmici. Prijateljska je utakmica pa treba ovo uzeti sa dozom opreza, ali bude li pristup Grka samo ok, ovaj hendikep se pokriva bez problema. Osobno ovdje idem s nešto jačim ulogom

Danas u NFLu teško nešto odabrat ali evo palo je na ovo:

NY Giants - Was Redskins

Eli Manning(NY)   under 275,5 yardi   1,90 (888sport)  u bet 365 je ista kvota za under 260,5 yardi

Alfred Morris(Was)  over 68,8 yardi     1,90 (888sport) u bet365 je granica 64,5 al manja kvota

Mlađi Manning je iz nekog srednjeg razreda QBa u NFLu makar ima više prstena od brata.

Igra jako promjenjivo i teško ga je za pogoditi ali ovogodišnja forma je na strani undera makar je u drugoj tekmi imao 292 yarda ali nije oduševio.

Nije sve on sad kriv ali iskreno osim Beckhama (ali ne Davida već Odella) i nema neke dobr WR a i ofenzivna linija nije baš najbolja.

Redskinsi su iznenadili prošlo kolo pobjedivši Ramse zaustaviši njihovog QB Folesa na 150 yardi. 

Za sad ta obrana Redskinsa izgleda dobro makar nisu igrali protiv nekih elitnih momčadi ali samo 13,5 poena i 234 yardi po tekmi je odlična statistika.

Ove tipove ne temeljim samo na toj dobroj obrani nego i napadu u kojem dominira run. O obje tekme su imali više pokušaja runa nego passa a to znaći da vrijeme brže prolazi.

Mislim vrijeme stalno isto ide samo kaj kod pokušaja dodavanja ako je neuspješno vrijeme se zaustavlja a kod runa nema neuspješnog pokušaja.

A puno trčanja znaći manje vremena za napad Giantsa i teško će Eli do ovih 276 yardi.

Danas u NFLu teško nešto odabrat ali evo palo je na ovo:

NY Giants - Was Redskins

Eli Manning(NY)   under 275,5 yardi   1,90 (888sport)  u bet 365 je ista kvota za under 260,5 yardi

Alfred Morris(Was)  over 68,8 yardi     1,90 (888sport) u bet365 je granica 64,5 al manja kvota

Washington Redskins @ New York Giants -
Eli Manning Total Passing Yards Under (280.5) @ 1.91 William Hill :)

http://svijetkladjenja.com/kladionica/william-hill/

Upravo odgledan meč Granollersa i Souse, onaj tenis kakav igra Granollers mislim da igraju još samo on i Simon na cijeloj planeti, a to je brani se kolko možeš i sve prepusti protivniku, ako on puno griješi dobit ću, ako je njemu dan, dobit će me i 1400.igrač na svijetu, apsolutno nezahvalan tenis za klađenje, jedino šta se isplati protiv takvih tenisača je kladit se kontra njih kad su koeficijenti povoljni jer kao što kažem mogu izgubiti od apsolutno svakoga.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Edit: Lost Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use