Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 23.09.2015.

Goksim

Recommended Posts

Mislim da je najbolja opcija over 4,0 kartona kod bet365 jer u slučaju točno 4 kartona vraćaju ulog, dok bi kod 5+ kartona oklada bila dobitna. Crveni naravno vrijedi kao dva kartona što je kod ovog suca itekako bitno imati kao opciju.

KK9c2DG.png

Unibet i 888sport su kao granicu stavili samo 3,5 kartona što je još sigurnija opcija ;)

I da, evo odmah potvrde da su Unibet i 888sport identične ;)

24cvZTG.png

3EIfTP7.png

Ja se ne slazem, ja mislim da tu nema dvojke, dakle 1 ili eventualno 1x, na menhengladbah,po toj vasoj logici oni bi trebali ispasti iz lige a mislim da nece

nije niko reko da bi trebo ispast iz lige.. nego jednostavno zadnjih par utakmica ih svi kantaju ja cu rade gurat kontra nnjih dok neprekinu tu seriju nego gurat na njih i cekat da prekinu tu seriju ,ovo prvo ima vise logike dobit 3 4 puta pa izgubiti ili izgubiti 3 4 puta pa dobiti ?u ostalom jel  imas ikakav razloga zaasto bi m'gladbach danas ostao neporazen? 

Tottenham - Arsenal

Očekuje nas zanimljiv gradski derbi kojeg će svi korisnici bet365 kladionice koji su napravili depozit imati mogućnost i pogledati uživo!

Evo i očekivanih sastava...

kv2qysS.png

Zanimljivo je da će utakmicu suditi Andre Marriner, sudac koji je prije niti mjesec dana sudio utakmicu između Newcastlea i Arsenala u kojoj je Newcastleovim igračima podijelio 6 žutih i jedan crveni karton.

https://www.youtube.com/watch?v=YhH6DVxOmHk

Sudac je to koji ne prašta puno i kojem se bolje ne zamjerati a budući da se radi i derbiju, nije nemoguće da gledamo veći broj kartona i danas...

Mislim da se za MANJI ULOG, može probati sa overom kartona. Ipak, ovo mi nije u rangu kartona Primere ili za Bilbao - Real danas...

Granica je 5,0 dakle u slučaju 5 kartona imamo VOID, dok bi 6+ kartona značilo i dobitnu okladu. ;)

qieDjmN.png

Evo jedne GREŠKE BOOKMAKERA U PONUDI PA ISKORISTITE!

Atletic Bilbao - Real Madrid

Ovo je jedna od najzanimljivijih utakmica danas i ne očekujem da će Real Madrid imati izuzetno lagan posao i samo se prošetati. Utakmicu će suditi Lahoz, kojeg osobno ne obožavam zbog neujednačenog i nepredvidivog kriterija, međutim...

Sve kladionice su kao granicu postavile 6,5 kartona što je sasvim dostižna granica za ovu utakmicu te daju oko 1,75 za over 6,5 kartona. Naravno računaju i eventualni crveni a evo kako to i izgleda...

AzlIWxC.png

William Hill koji je često odličan za klađenje na kartone budući da ima klizne margine, stavio je sljedeće granice i koeficijente:

P03Rdzm.png

Dakle kao što možete i vidjeti za over 4,5 kartona daju 1,20 (što je IMO i realno) a za over 5,5 kartona 1,40.

E sad dolazimo do onoga što mi se čini daleko najbolji izbor za danas, a i iz ovog se vidi da za ozbiljno klađenje potrebno imati više računa za klađenje, te željenu okladu odigrati ovisno o tome koja klaidonica daje najbolji koeficijenti i granicu toga dana.

Ako se pitate na kojim vodećim online kladionicama bi trebali imati račun, uski izbor je sljedeći:

Bet365 ,

Unibet/888sport ,

WilliamHill,

Bet-at-home (100€),

10Bet (200€)

Vratimo se koeficijentima...

Kao što možete vidjeti bet-at-home kladionica je stavila klizne granice za kartone, a kod kliznih granica uvijek je slučaj da su 4-5 granica ponuđene u nizu, npr. 3,5 pa 4,5 pa 5,5 pa 6,5. Kao što možete vidjeti u konkretnom slučaju jedan od bookmakera je napravio previd i granice od 6,5 kartona (koja je prava, srednja granica) nema u ponudi i bet-at-home daje čak 1,33 za over 4,5 kartona što sam odigrao sa visokim ulogom. Usporedbe radi William Hill daje samo 1,20 za identičnu okladu.

BlwuNeO.png

Uz to daju i 1,72 za over 5,5 kartona što je granica manja za jedan karton nego što bi trebala biti. Uglavnom, u oba slučaja radi se o grešci i previdu bookamkera te su granice i koeficijenti predviđeni za jedan karton veće granice nego što su stavili odnosno 1,33 bi trebalo biti za over 5,5 kartona a ne 4,5 kao što daju. Također 1,72 bi trebalo biti za over 6,5 kartona, kako su sve kladionice i stavile a ne 5,5.

Dakle u svim kladionicama over 6,5 kartona je oko 1,75. 

Ako bet at home kladionica za over 4,5 karton daje 1,33 za over 5,5 kartona 1,72 a za over 7,5 kartona 3,50 pitanje je koliko bi davali za over 6,5 kartona da je to u ponudi? Prema svemu sudeći oko 2,50 - 2,70 što je, a i bookmakeri drugih kladionica potvrđuju, greška ;)

Bet-at-home kladionica daje i 100€ bonusa za nove korisnike! ;)

Evo da se nadovežem na sve napisano o ovoj okladi,,, 20ak minuta pirje početka utakmice granica za kartone kod bet365 je čak 7,0 kartona.

Podsjećam se da over 5,5 kartona moglo uplatiti po 1,70 a over 4,5 kartona za jači ulog po 1,33, dok je Big Bet World davao 1,35 za to a evo i kako sad izgleda ;)

Tih oklada više naravno nema u ponudi, a granice koje smo sugerirali su i za 2,5 kartona manje nego trenutne ;)

1UqPzQW.png

xkf5uTG.png

Kilmarnock - Hearts 2 1,83 (bet365)

2L599OX.png

Evo jedne GREŠKE BOOKMAKERA U PONUDI PA ISKORISTITE!

Atletic Bilbao - Real Madrid

Kao što možete vidjeti bet-at-home kladionica je stavila klizne granice za kartone, a kod kliznih granica uvijek je slučaj da su 4-5 granica ponuđene u nizu, npr. 3,5 pa 4,5 pa 5,5 pa 6,5. Kao što možete vidjeti u konkretnom slučaju jedan od bookmakera je napravio previd i granice od 6,5 kartona (koja je prava, srednja granica) nema u ponudi i bet-at-home daje čak 1,33 za over 4,5 kartona što sam odigrao sa visokim ulogom. Usporedbe radi William Hill daje samo 1,20 za identičnu okladu.

BlwuNeO.png

Uz to daju i 1,72 za over 5,5 kartona što je granica manja za jedan karton nego što bi trebala biti. Uglavnom, u oba slučaja radi se o grešci i previdu bookamkera te su granice i koeficijenti predviđeni za jedan karton veće granice nego što su stavili odnosno 1,33 bi trebalo biti za over 5,5 kartona a ne 4,5 kao što daju. Također 1,72 bi trebalo biti za over 6,5 kartona, kako su sve kladionice i stavile a ne 5,5.

Dakle u svim kladionicama over 6,5 kartona je oko 1,75. 

Ako bet at home kladionica za over 4,5 karton daje 1,33 za over 5,5 kartona 1,72 a za over 7,5 kartona 3,50 pitanje je koliko bi davali za over 6,5 kartona da je to u ponudi? Prema svemu sudeći oko 2,50 - 2,70 što je, a i bookmakeri drugih kladionica potvrđuju, greška  ;)

Bet-at-home kladionica daje i 100€ bonusa za nove korisnike!  ;)

Slažem se. Kod francuza ne volim igrati kartone često, međutim Anthonya Gautierea sam zapamtio u više utakmica po strogom kriteriju. Čovjek voli biti u glavnoj ulozi i davati kartone, često i crvene.

Evo i kako Gautier sudi... Sjećam se da je u više utakmica prošle sezone sam zakuhao stvar, te sam kretao sa dijeljenjem kartona, često nepotrebno..

Mislim da je najbolja opcija over 4,0 kartona kod bet365 jer u slučaju točno 4 kartona vraćaju ulog, dok bi kod 5+ kartona oklada bila dobitna. Crveni naravno vrijedi kao dva kartona što je kod ovog suca itekako bitno imati kao opciju.

KK9c2DG.png

Crveni naravno vrijedi kao dva kartona što je kod ovog suca itekako bitno imati kao opciju.

Upravo sam zato ovo gore i napisao jer sam mislio da bi se mogao desiti možda i takav scenarij. Ali vjerujem da nažalost neki neće otvoriti račun na bet365 barem za kartone, dok se više puta ne opeku na ovakvim stvarima, uzalud ja svaki put spominjem koliko to pravilo za kartone znači...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use