Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 23.09.2015.

Goksim

Recommended Posts

Kilmarnock - Hearts 2 1,83 (bet365)

Na rasporedu je Škotski liga kup, natjecanje koje rijetko igram, međutim našao sam zanimljive informacije za ovu utakmicu. Hearts je klub koji u škotskoj osobno dosta cijenim, imaju dugu tradiciju i često igraju, za škotkse prilike, dosta dobar nogomet. Trenutno imaju tri poraza u nizu u prvenstvu, što je svakako podatak za spomenuti, iako i raspored im nije bio naklonjen.

Razlog zašto sam izdvojio ovu utakmicu je sljedeći... 

Tisak sa otoka zabavlja se Kilmarnockovim problemima sa vratarima. Naime, nevjerojatno ali trenutno su im svi golmani ozljeđeni, a utakmica je na rasporedu sutra i neće se odgađati.

Naime, Jamie McDonald koji je za vikend branio u porazu protiv St.Johnstona je povrijeđen na toj utakmici i čekaju se rezultati lječničkih pregleda, međutim teško će nastupiti budući da je ozbiljnije povrijedio zglob.

2Uw6hKX.png

Connor Brenan ga je zamijenio u toj utakmici, međutim on nema pravo nastupa u Liga kupu budući da je branio za Stanraer. 

Četvrti vratar Devlin Mackay je posuđen Derby Countyju i prema pravilima ne može biti vraćen u sastav Kilmarnocka. Oliver Davis im isto nije na raspolaganju jer su ga poslali na posudbu u Swanseu te su u velikim problemima.

Kilmarnock je poslao upit savezu te se nadaju da će im biti odobreno da dovedu nekog vratara.  

Prema posljednjim informacija na vrata Kilmarnocka za ovu utakmicu stati će 16 godišnjak, Ryan Millar. Svaka čast dečku, međutim sumnjam da može braniti na vrhunskom nivou protiv iskusnih profesionalaca i seniora Heartsa i mislim da je ovo, ogroman a vjerujem i nenadoknadiv hendikep za Kilmarnock!

fLGQ4hx.jpg

Čak i da Millar ne brani nego da na vrata stane neki drugi vratar koji bi se na dan utakmice pojavio u momčadi, jasno je da će se teško uklopiti u ekipu bez jednog treninga. Treba pratiti informacije, međutim vrlo je izgledno u ovom trentku da će Ryan Millar na gol, a ovih 1,83 u tom slučaju čini se kao fantastična oklada! 

2L599OX.png

Prijavite se BESPLATNO na SvijetKladjenja newspletter i budite prvi informirani o najnovijim analizama, greškama kladionica, te promotivnim akcijama vodećih online kladionica!

qZXtVsu.png

Lekenik-vinogradar 2 @ 1.90 Bet365

Lekenik nestupa u 1. ŽNL(5 rang natjecanja) Trenutno su 1. na ljetvici s 13 bodova u 5 kola. Vinogradar je 1. u 3.HNLs 11 bodova u 5 utakmica. Vinogradar je inače dobra kup ekipa. lani su prošli do četvrtfinala ako se ne varam i tamo su izgubili od Hajduka. Ovdje ipak mislim da kod njih neće bit tankiranja nego da idu na prolaz tako da po ovoj kvoti ih se isplati uzet

Kilmarnock - Hearts 2 1,83 (bet365)

...

Tisak sa otoka zabavlja se Kilmarnockovim problemima sa vratarima. Naime, nevjerojatno ali trenutno su im svi golmani ozljeđeni, a utakmica je na rasporedu sutra i neće se odgađati.

Naime, Jamie McDonald koji je za vikend branio u porazu protiv St.Johnstona je povrijeđen na toj utakmici i čekaju se rezultati lječničkih pregleda, međutim teško će nastupiti budući da je ozbiljnije povrijedio zglob.

Connor Brenan ga je zamijenio u toj utakmici, međutim on nema pravo nastupa u Liga kupu budući da je branio za Stanraer. 

Četvrti vratar Devlin Mackay je posuđen Derby Countyju i prema pravilima ne može biti vraćen u sastav Kilmarnocka. Oliver Davis im isto nije na raspolaganju jer su ga poslali na posudbu u Swanseu te su u velikim problemima.

Kilmarnock je poslao upit savezu te se nadaju da će im biti odobreno da dovedu nekog vratara.  

Prema posljednjim informacija na vrata Kilmarnocka za ovu utakmicu stati će 16 godišnjak, Ryan Millar. Svaka čast dečku, međutim sumnjam da može braniti na vrhunskom nivou protiv iskusnih profesionalaca i seniora Heartsa i mislim da je ovo, ogroman a vjerujem i nenadoknadiv hendikep za Kilmarnock!

Čak i da Millar ne brani nego da na vrata stane neki drugi vratar koji bi se na dan utakmice pojavio u momčadi, jasno je da će se teško uklopiti u ekipu bez jednog treninga. Treba pratiti informacije, međutim vrlo je izgledno u ovom trentku da će Ryan Millar na gol, a ovih 1,83 u tom slučaju čini se kao fantastična oklada!        

Evo i vijesti da je Kilmarnock ipak dobio dozvolu saveza i doveo brzinski vratara. Nisu mogli puno birati i i dalje mislim da je Hearts veliki favorit ovdje, međutim ipak čini se neće braniti 16-godišnji vratar koji je bio blizu svojeg debija...

Z0nqK5S.png

Pozz , lagano ulazimo u treci dan.. do sada je skor 2/2 (triple).

Hoffenheim-Borrusia Dortmund 2 @1.45

Veceras se sastaju ove dvije ekipe , na jednoj strani Hoffenheim koji odavno nije ovako lose krenuo u sezonu sa samo jednim bodom u 5 utakmica. Zauzimaju 15. mjesto uz gol razliku 4:10.

Za razliku od njih , gledamo ove sezone preporodjeni Dortmund. Decki su uigrani , atmosfera u ekipi je sjajna de nizu samo odlicne rezultate. Imaju 100%-tan ucinak i u ligi i u Ligi Evrope. Prosli vikend su razmontirali Leverkusen 3:0.

Definitivno moram uzeti ovu kvotu koja je odlicna , i smatram da ovdje pobjeda ne bi smjela doci u pitanje.

Ajax-De Graafschap over 2.5 goals @1.25

Takodjer jedna tekma iz Nizozemskog kupa.Sa jedne strane Ajax relativno dobar ove sezone. Prvi su u ligi sa 16 bodova u 6 utakmica sa gol razlikom 16:2. Gosti 'pak, dolaze .. a iskreno ne znam ni sto dolaze. Zadnji su na tabeli u ligi , 0 bodova, gol razlika 2:16.

Iako je ovo kup ocekujem mnogo golova. De Graafschap je redom primao po 3 od Vitessea, AZ-a,Excelsiora,Zwollea itd.A od Ajaxa redom ,3,3,4,2,5.

Flensburg-Fuchse Berlin - DNB1 (draw no bet) @1.12

Dosta sam razmisljao da li da je stavim ili ne.Naime jako dobre obje ekipe.Gosti nedavno osvojili neki kup protiv Barce i Veszprema ako se ne varam , u prvenstvu su dobri , ali koliko god bili dobri .. Flensburg je bolji i imenima i statistikom da ne pisem sad to.Kod kuce nedavno rasturili PSG 39:32.Ipak domaci teren ce tu biti od koristi i mislim da dobijaju 4-5 razlike.Uglavnom osigurao sam se od eventualnog x-a.

Kladionica: Wwin

Kvota: 2.03

Ulog: 4.81€

Eventualni dobitak: 9.76€

Od jučer sam ja postrožio a vidim da su i ostali admini. Stvarno nam je postalo dosadno ponavljati da je ovo trade za tipove s analizama i diskutiranje o tim tipovima, a svaki dan se pojavi nekoliko spamera koji zatrpavaju trade bezveze, pa npr. imamo 5 stranica u trade-u a od toga su max. 2 stranice sa analiziranim parovima. Od jučer se briše svaki post koji nema veze s analizom nekog para ili pojačanog diskutiranja o nekom paru. Dežurni spameri imate live trade i chat i tu pišite šta hoćete a ovo ostavite da bude pregledno i da se mogu naći korisne informacije. Hvala.

Borussia Monchengladbach - Augsburg 2 @ 3,65 ili X2 @ 1,75

Borussia je jednostavno katastrofalna ove sezone. Iz uvodnih 5 kola nemaju NIJEDAN bod, uz gol razliku 2:12. Augsburg sa druge strane ima 4 boda i gol razliku 4:5. Poraze od 2:1 od Bayerna i 3:1 Atl. Bilbao-a nisu zasluzili, jer su se jako dobro drzali i cak u dobrom dijelu igre bili i bolji! Poslednji mec im je bio protiv Hannovera koji su lagano dobili 2:0. Generalno igraju cvrstu odbranu sa ubitacnim kontrama i mislim da ce to biti veliki problem za Borussi-u, koja u dosadasnjem dijelu prvenstva prima nestvarnih 2,4 gola po utakmici. Mislim da je ovaj tip valuebet i da bi se X2 moglo ispratiti sa nekim srednje-vecim ulogom, ili "cista" 2 na manji ulog. 

Bilo bi lijepo da cujem i vase misljenje o ovom paru. :)

Borussia je jednostavno katastrofalna ove sezone. Iz uvodnih 5 kola nemaju NIJEDAN bod, uz gol razliku 2:12. Augsburg sa druge strane ima 4 boda i gol razliku 4:5. Poraze od 2:1 od Bayerna i 3:1 Atl. Bilbao-a nisu zasluzili, jer su se jako dobro drzali i cak u dobrom dijelu igre bili i bolji! Poslednji mec im je bio protiv Hannovera koji su lagano dobili 2:0. Generalno igraju cvrstu odbranu sa ubitacnim kontrama i mislim da ce to biti veliki problem za Borussi-u, koja u dosadasnjem dijelu prvenstva prima nestvarnih 2,4 gola po utakmici. Mislim da je ovaj tip valuebet i da bi se X2 moglo ispratiti sa nekim srednje-vecim ulogom, ili "cista" 2 na manji ulog. 

Ja sam pogleda borussiu protiv hamburga i seville i slažem se sa tvojom analizom. Momčad izgleda neuigrano, izgubljeno i vrlo nervozno reagira (3 penala sevilla) i zbog toga je 2x čisti value.

Millman-Kohlschreiber 2 1.28
Granollers-Kokkinakis 2 1.68

Pinnacle

Današnji dan u Metzu otvorit će Millman i Kohlschreiber. John Millman nalazi se na 74. ATP mjestu. Meni ne baš drag tenisač, malo se probio u zadnje vrijeme ali taj ranking je nabio na challengerima. Što se ATP razine tiče treba izdvojiti Wimbledon gdje je prošao kvalifikacije a zatim u prvom kolu dobio Robreda, a u drugom gubi od Baghdatisa. Na ostalim turnirima ispadao je u prvom ili drugom kolu. Što se challengera tiče, ima 2 titule iz Lexingtona i Aptosa, finala iz Vicenze i Kyota. Na ovaj turnir dolazi u lošoj formi, prvo je nenadano ispao od Khachanova u Vancouveru, a zatim od Stakhovskog na US Openu. Philipp Kohlschreiber trenutno je 33. tenisač. Kohlievi najbolji rezultati sezone su osvajanje turnira u Kitzbuhelu gdje je odigrao jako dobar turnir i finale Munchena gdje je u finalu izgubio od Murraya u tri jako teška seta. Od ostalih rezultata treba izdvojiti četvrtfinala Barcelone, Stuttgarta i Umaga. Dolazi u solidnoj formi, na US Openu došao je do 3. kola gdje je ispao od Federera, a za vikend je u Davis Cupu lagano dobio Hernandeza i Estrellu.  Na ovom turniru imao je solidnih rezultata, jednom je igrao i finale, a brani četvrtfinale od prošle sezone.  Kvalitetniji je tenisač, u boljoj formi, Millman prvi put igra dvoranski turnir na ATP razini i mislim da ne može iznenaditi. 

Marcel Granollers Pujol nalazi se na 81. ATP mjestu. Opao je dobro, bio je i u top 20. Najbolji rezultat sezone mu je polufinale Zagreba sa početka sezone, a treba izdvojiti i osmine finala Madrida i Barcelone. U ostatku sezone bazirao se više na challengere a na ATP turnirima ispadao je u prvim kolima. Posljednji turnir odigrao je u Barranquilli prije desetak dana (zemlja), kada je nenadano ispao u četvrtfinalu od Lapenttia. Thanasi Kokkinakis nalazi se na 70. mjestu. Njemu se predviđa dobra karijera, ali još mora „kopati“ što smo vidjeli i ove sezone. Na dosta turnira morao je igrati kvalifikacije  pa bi nakon njihovog prolaska dobijao jače protivnike. Treba izdvojiti turnir u Indian Wellsu gdje je dobio Struffa, Garciu Lopeza i Monaca, a zatim gubi od Tomića u 3 seta. Ima osminu finala Delray Beacha, treće kolo Roland Garrosa gdje je solidno odigrao protiv Noleta, druga kola Cincinnatia (gdje je prošao i kvale) i Winston Salema. Na challenger razini ima odličan turnir u Bordeauxu gdje je prošao kvalifikacije i na kraju i osvojio turnir. Za vikend je igrao polufinale Davis Cupa, izgubio je protiv Murraya a dobio onaj nevažni meč kontra Evansa. Mislim da je Kokki bliže pobjedi danas. Granollers je u lošoj formi, upitno je i kakav dolazi jer je zadnji turnir odigrao na zemlji prije skoro 2 tjedna a prošli tjedan je otkazao turnir. Kokkinakis je i za vikend igrao u dvorani, u solidnoj je formi i nadam se da dobija ovo. 

Pozdrav svima. Pratim vas duže vrijeme,  pa je došlo vrijeme da i ja napišem jednu analizu. Odlučio sam se za Finsku ligu

SJK - HJK 1 2.20

Domaćin neporažen zadnjih 6 utakmica, 4 pobjede i 2 remija, ali najviše zašto ovdje tipujem jedinicu je očajna forma HJK-a. Zasigurno imaju najjaču ekipu u ligi, ali očito nešto gadno ne štima unutar ekipe. U zadnjih 10 utakmica, 1 pobjeda, 6 poraza i remija. SJK je trenutno drugi i ima tri boda prednosti ispred trećeplasiranog gosta, ali i utakmicu više i danas očekujem da idu na +6 , da ipak zadrže kakvu takvu prednost.

Toliko za danas, najjači ste forum ikada .

Slažem se ja sam odigrao na augsburg solidno igraju dok mgladbach nije ni zasto u zadnje vrijeme kvota 3.6 je stvarno odlična

Zirka Kirovograd - Oleksandriya dnb1 @ 2,10 (marathonbet)

Oleksandriya ne moze da racuna na 10 igraca !!
Izjava trenera:

On personnel problems to the cup game with Kirovograd "Zirka" suitable "Alexandria".

Volodymyr Sharan can not count on a ten performers. Among them: the goalkeeper Andrew Novak, An old midfielders Sergei and Dmitri Leonov.

Seven injured before the match of the championship with the "Carpathians", three - already during the game to Lviv residents.

- I do not know who will have time to recover. I know that we have added three more players in the infirmary. The odds have to play everyone who is healthy at this point - confessed mentor "Alexandria" Vladimir Sharan in an interview

Zirka dolazi iz druge lige.Trenutno su provplasirani sa 19 osvojenih bodova i na 9 odigranih utakmica imaju skor 6-1-2 18:8.Prosli mec su igrali u petak protiv drugog tima Dinama i dobili 2-1.Docekuju Oleksandiju u punom sastavu,jedino ce biti odsutna dva igraca: Derebchynskyy (4/0 att) and Kochur (0/0 mid).Ocekuje se velika podrska navijaca,kup su shvatili dosta ozbiljno tako da mislim da mogu da pariraju oslabljenom gostu. 

(info kopiran iz grupe "INFO MECEVI")

Evo jedne GREŠKE BOOKMAKERA U PONUDI PA ISKORISTITE!

Atletic Bilbao - Real Madrid

Ovo je jedna od najzanimljivijih utakmica danas i ne očekujem da će Real Madrid imati izuzetno lagan posao i samo se prošetati. Utakmicu će suditi Lahoz, kojeg osobno ne obožavam zbog neujednačenog i nepredvidivog kriterija, međutim...

Sve kladionice su kao granicu postavile 6,5 kartona što je sasvim dostižna granica za ovu utakmicu te daju oko 1,75 za over 6,5 kartona. Naravno računaju i eventualni crveni a evo kako to i izgleda...

AzlIWxC.png

H8KdZqQ.png

William Hill koji je često odličan za klađenje na kartone budući da ima klizne margine, stavio je sljedeće granice i koeficijente:

P03Rdzm.png

Dakle kao što možete i vidjeti za over 4,5 kartona daju 1,20 (što je IMO i realno) a za over 5,5 kartona 1,40.

E sad dolazimo do onoga što mi se čini daleko najbolji izbor za danas, a i iz ovog se vidi da za ozbiljno klađenje potrebno imati više računa za klađenje, te željenu okladu odigrati ovisno o tome koja klaidonica daje najbolji koeficijenti i granicu toga dana.

Ako se pitate na kojim vodećim online kladionicama bi trebali imati račun, uski izbor je sljedeći:

Bet365 ,

Unibet/888sport ,

WilliamHill,

Bet-at-home (100€),

10Bet (200€)

Vratimo se koeficijentima...

Kao što možete vidjeti bet-at-home kladionica je stavila klizne granice za kartone, a kod kliznih granica uvijek je slučaj da su 4-5 granica ponuđene u nizu, npr. 3,5 pa 4,5 pa 5,5 pa 6,5. Kao što možete vidjeti u konkretnom slučaju jedan od bookmakera je napravio previd i granice od 6,5 kartona (koja je prava, srednja granica) nema u ponudi i bet-at-home daje čak 1,33 za over 4,5 kartona što sam odigrao sa visokim ulogom. Usporedbe radi William Hill daje samo 1,20 za identičnu okladu.

BlwuNeO.png

Uz to daju i 1,72 za over 5,5 kartona što je granica manja za jedan karton nego što bi trebala biti. Uglavnom, u oba slučaja radi se o grešci i previdu bookamkera te su granice i koeficijenti predviđeni za jedan karton veće granice nego što su stavili odnosno 1,33 bi trebalo biti za over 5,5 kartona a ne 4,5 kao što daju. Također 1,72 bi trebalo biti za over 6,5 kartona, kako su sve kladionice i stavile a ne 5,5.

Dakle u svim kladionicama over 6,5 kartona je oko 1,75. 

Ako bet at home kladionica za over 4,5 karton daje 1,33 za over 5,5 kartona 1,72 a za over 7,5 kartona 3,50 pitanje je koliko bi davali za over 6,5 kartona da je to u ponudi? Prema svemu sudeći oko 2,50 - 2,70 što je, a i bookmakeri drugih kladionica potvrđuju, greška ;) 

Bet-at-home kladionica daje i 100€ bonusa za nove korisnike! ;)

Bednja - Rijeka // Oba daju i 3+
Koef: 2.90 (hrv lutrija)

Domacin daje gol - 2.60, takoder odlicna kvota koju sam ispratio sa 1000 kn.

Kao sto sam rekao, domacini se odlicno drze, u prvenstvu dobivaju po 7,8 razlike protivnike sto nije lako niti protiv pionira, ali decki odlicno igraju, po slikama vidim da igraju na nekoj pripizdini pa nece gostima biti lako kombinirati jer su nauceni na savrsen teren. Rekao je i da nemaju sto cekati nego krecu po gol, znaci ako i daju, vjerujem da ce Rijeka dati barem 2, tako da mi se 2.90 na ovu okladu cini vrijednim probati.

Takoder, cibalia dolazi s drugim sastavom

Evo jedne GREŠKE BOOKMAKERA U PONUDI PA ISKORISTITE!

Atletic Bilbao - Real Madrid

...

Kao što možete vidjeti bet-at-home kladionica je stavila klizne granice za kartone, a kod kliznih granica uvijek je slučaj da su 4-5 granica ponuđene u nizu, npr. 3,5 pa 4,5 pa 5,5 pa 6,5. Kao što možete vidjeti u konkretnom slučaju jedan od bookmakera je napravio previd i granice od 6,5 kartona (koja je prava, srednja granica) nema u ponudi i bet-at-home daje čak 1,33 za over 4,5 kartona što sam odigrao sa visokim ulogom. Usporedbe radi William Hill daje samo 1,20 za identičnu okladu.

BlwuNeO.png

Uz to daju i 1,72 za over 5,5 kartona što je granica manja za jedan karton nego što bi trebala biti. Uglavnom, u oba slučaja radi se o grešci i previdu bookamkera te su granice i koeficijenti predviđeni za jedan karton veće granice nego što su stavili odnosno 1,33 bi trebalo biti za over 5,5 kartona a ne 4,5 kao što daju. Također 1,72 bi trebalo biti za over 6,5 kartona, kako su sve kladionice i stavile a ne 5,5.

Dakle u svim kladionicama over 6,5 kartona je oko 1,75. 

Ako bet at home kladionica za over 4,5 karton daje 1,33 za over 5,5 kartona 1,72 a za over 7,5 kartona 3,50 pitanje je koliko bi davali za over 6,5 kartona da je to u ponudi? Prema svemu sudeći oko 2,50 - 2,70 što je, a i bookmakeri drugih kladionica potvrđuju, greška ;)

Bet-at-home kladionica daje i 100€ bonusa za nove korisnike! ;)

Bet-at-home je u roku od niti sat vremena od objave ovog posta maknuo prvo granicu 4,5 kartona iz ponude, zatim i 5,5 a nakon toga i cijelokupnu ponudu na kartone ;)

Očito su još neki čitajući forum ispratili ovu grešku i mislim da će večeras mnogi sa zanimanjem gledati Atletic Bilbao - Real Madrid :D

Budući da me sve ovo skupa zainteresiralo išao sam istraživati i ponude drugih kladionica i čini se da Big Bet World kladionica koristi istu bazu koeficijenata kao i bet at home, međutim Big Bet World' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Big Bet World ovu ponudu na kartona i dalje ima u ponudi pa tako daju 1,35 za over 4,5 kartona te 1,70 za over 5,5 kartona!

DRF99co.png

Sumnjam da će ove granice i koeficijenti dočekati utakmicu pa ako mislite odigrajte ovo kod BigBetWorld kladionice što prije.

Slažem se ja sam odigrao na augsburg solidno igraju dok mgladbach nije ni zasto u zadnje vrijeme kvota 3.6 je stvarno odlična

Lako moguće, ali dvije stvari ne govore u prilog. Augsburgu je ovo 4-ta utakmica u 10-ak dana, a nemaju širinu kao druge ekipe koje igraju u Europi. A druga stvar je da je Favre pokupio krpice, i doveli su trenera iz druge ekipe, koji priča o agresivnijoj igri. Ako je problem bio u treneru (a mislim da su tu neke niti popucale), onda Monchengladbach ima ekipu za gornji dio tablice, i vjerujem, bolju od Augsburga. Trebati će vremena za posložiti kockice, ali na "svježinu" i promjenu imam osjećaj da domaćin neće izgubiti. 

Toulouse - Marseille  total cards over 4.5 @2.20 (bet365, WilliamHill) (za sigurnije over 4 cards @1.80)

Interesantan duel izmedju dva stara rivala ciji mecevi budu puni tenzija. Naime, poznavaoci Francuske prve lige znaju da se klubovi medjusobno ne vole previse. Ova netrpeljivost traje vec neko vreme zato sto je smatrano da je Toulouse oduvek bio "filijala" Marseille-a. Ne radi se o istim vlasnicima, nego o velikim imenima koja su uvek bila stvorena u Toulousu koja bi Marseille kasnije doveo u svoje redove, te preprodavao za vece novce. Mogu navesti par primera: Stephane Dalmat, Gignac itd. Veceras ce se igrati u Toulousu te ce navijaci sigurno bodriti svoje ne bi li mogli doci do pobede. Marseille dolazi posle katastrofalne utakmice protiv Lyona odigrane za vikend, gde je takodje bilo puno kartona. 

Veoma bitno da utakmicu sudi A. Gautier koji je veoma lak na kartonima. Evo kako izgleda njegova statistika u prvenstvu: 

12047533_10153754240109236_1341861349_n.

Toulouse - Marseille  total cards over 4.5 @2.20 (bet365, WilliamHill) (za sigurnije over 4 cards @1.80)

Interesantan duel izmedju dva stara rivala ciji mecevi budu puni tenzija. Naime, poznavaoci Francuske prve lige znaju da se klubovi medjusobno ne vole previse. Ova netrpeljivost traje vec neko vreme zato sto je smatrano da je Toulouse oduvek bio "filijala" Marseille-a. Ne radi se o istim vlasnicima, nego o velikim imenima koja su uvek bila stvorena u Toulousu koja bi Marseille kasnije doveo u svoje redove, te preprodavao za vece novce. Mogu navesti par primera: Stephane Dalmat, Gignac itd. Veceras ce se igrati u Toulousu te ce navijaci sigurno bodriti svoje ne bi li mogli doci do pobede. Marseille dolazi posle katastrofalne utakmice protiv Lyona odigrane za vikend, gde je takodje bilo puno kartona. 

Veoma bitno da utakmicu sudi A. Gautier koji je veoma lak na kartonima. Evo kako izgleda njegova statistika u prvenstvu: 

Slažem se. Kod francuza ne volim igrati kartone često, međutim Anthonya Gautierea sam zapamtio u više utakmica po strogom kriteriju. Čovjek voli biti u glavnoj ulozi i davati kartone, često i crvene.

Evo i kako Gautier sudi... Sjećam se da je u više utakmica prošle sezone sam zakuhao stvar, te sam kretao sa dijeljenjem kartona, često nepotrebno..

Mislim da je najbolja opcija over 4,0 kartona kod bet365 jer u slučaju točno 4 kartona vraćaju ulog, dok bi kod 5+ kartona oklada bila dobitna. Crveni naravno vrijedi kao dva kartona što je kod ovog suca itekako bitno imati kao opciju.

KK9c2DG.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use