Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.09.2015.

Goksim

Recommended Posts

Budući da je ponuda za ponedjeljak stvarno siromašna otvaram ovu temu nešto ranije, da utakmice koje su na rasporedu u utorak nešto bolje i proanaliziramo ;)

Paris SG - Guingamp

PSG je uspio vezati čak dva kiksa u prvenstvu i sumnjam da će im se desiti i treći... Igraju protiv Guingampa koji je u prvestvo ušao katastrofalno, sa tri poraza u nizu da bi nakon toga zaredali sa 3 pobjede u nizu. Potpuno su nepredvidivi međutim jasno je da su dvije klase ispod PSG-a te da na ovom gostovanju ne mogu puno tražiti.

PSG se nema za što čuvati jer ovaj tjedan imaju dupli program u prvenstvu te će nakon ove utakmice gostovati kod Nantesa u subotu.Ta utakmica bi možda mogla biti i potencijalno opasna za klađenje na PSG budući da će PSG gostvati kod Shakhtara u Ligi Prvaka srijedu, međutim o potencijalnim kombinacijama oko sastava za taj susret više ćemo znati pred sam vikend. Jasno je da pak za susret sa Giungampom kalkulacija oko sastava, odmaranja i sl. nebi trebalo biti...

Najbitnije u ovoj priči jest pristup PSG-a, te njihova motivacija a vjerujem da će nakon dva kiksa ovoj utakmici pristupiti nešto ozbiljnije i upisati uvjerljivu pobjedu. Koeficijent na pobjedu PSG-a kreće se oko 1,20, što nije puno ali za ozbiljniji ulog, uz još 1-2 para mislim da se može staviti na listić.

GJgQjSk.png

Za one sklonije riziku i većim koeficijentima...

Uz to ja ću odigrati i moju omiljenu razradu zbog koje sam više puta proklinjao PSG... da PSG daje gol oba poluvremena... Nevjerojatno ali PSG to u prvenstvu ove sezone, u do sad odigranih 6 utakmica te postignutih 10 golova, još niti jednom nije napravio, što je rijetkost jer inaće su u barem 60ak% slučajeva davali gol u oba poluvremena u prvenstvu...

Bet at home koji daje 100€ bonusa novim korisnicima na ovu okladu daje 1,89 (nema manipulativnih niti drugih davanja što znaći da ako uplatiti 100kn na 1,89 dobivate 189kn a ne kao kod lokalnih kladionica oko 160kn budući da bi uzeli 5% izmišljenog manipulatnivog troška, te skinuli još 10% od dobitka...)

t8QlYuL.png

Prijavite se BESPLATNO na SvijetKladjenja newspletter i budite prvi informirani o najnovijim analizama, greškama kladionica, te promotivnim akcijama vodećih online kladionica!

qZXtVsu.png

Bayern-Wolfsburg 3+  1,57 bet365

Derbi kola u Bundesligi. Sastaju se Bajern koji je 2. na tabeli i Volfsburg koji je na poziciji 3. Obe ekipe igraju Ligu Sampiona i startovale su pobedama. Igraju ofanzivan fudbal i ovde ocekujem minimum 3 gola na mecu. Bajern je ove sezone kod kuce svaki put igrao 3+. Prosle sezone ova dva tima su igrala 2 puta i oba puta je doslo 3+. Nemam previse vremena da pisem ovde ali mislim da ce Miler i ostatak Bajerna dati 2-3 gola a moguce je da i prime gol od gostiju jer i oni imaju odlican sastav. 

Pozz narode .Ovako.. Jucer sam krenuo sa interesantnim nacinom kladjenja.Naime , svaki dan igram tiket kvote 1.9-2.2.. ne mora biti bas u okviru tih granica ali uglavnom otprilike.Zao mi je sto jos jucer nisam postavio triple ali eto.. sta je tu je. Krenuo sam sa pocetnim ulogo od 1 euro. Veceras sam dobio 2.28 euro i ulozio na triple za sutra. Tako da planiram svaki dan postavljati par tipova u nadi da ce neko i da dobije neku lovu zahvaljujuci mojim tipovima. Nadam se da ne brisete jer lijepim analize za minut ;)

Bayern München-Wolfsburg 1 @1.30

Veceras se sastaju ove dvije vrlo dobre uigrane ekipe , Bayern naravno konkretniji i bolji.Protiv Wolfsburga se usudim igrati samo kada igraju na Alianz Areni i to protiv Bavaraca,da budem iskren.. mada to veceras ne treba nista da znaci.Dolaze u Minhen sa nadom da uzmu bodove ali su tu jako male sanse. Dovoljan je podatak da nikada nisu pobijedili u Minhenu. Ove sezone Bayern je krenuo sa 100%-tnim ucinkom , dok Wolfsburg ima 3 pobjede i 2 remija. Kod kuce igraju dobro ali u gostima vec losije (dva remija protiv relativno slabijih momcadi ;Köln i Ingolstadt).

Sto se tice Bayerna , Lewandowski se u potpunosti oporavio te Guardiola moze racunati na sve bitne igrace dok Wolfsburgu nedostaju Casteels (swollen toe), Felipe (fractured metatarsal), Vieirinha (hamstring).

Ocekujem laganu pobjedu Bavaraca ali ne sa prevelikom gol razlikom.

PSV-Cambuur over 2.5 goals @1.25

Ovdje se radi o nizozemskom kupu.Vrlo efikasna liga , i prva i druga.. mnogo golova pada na svim mecevima te 3+ je najigraniji tip ove lige.PSV je solidan ove sezone , sto se tice lige .. 5. mjesto ..-5 za vodecim Ajaxom mada nije to nista strasno , u Ligi prvaka su dobili United 2:1 kod kuce i igrali vrlo dobro mada su jedan gol dali nakon greske gostiju.Sve u svemu solidna sezona a za ovaj tip sam se odlucio vise iz razloga sto su gosti ocajni , posebno odbrana koja prima u ligi 3.3 gola po utakmici te se nalaze na pretposljednjem mjestu sa samo 2 boda iz 6 utakmica.Nedavno su ove dvije ekipe odmjerile snage i bilo je 0:6 za PSV.Takodjer u zadnje vrijeme su primili jos 6 komada od Heraclesa i 4 od Vitessea. Ocekujem i danas bar 3 gola.

Atletico Madrid-Getafe  1 @1.30

Takodjer jedan fin par veceras.Domaci jako dobri ove sezone , u ligi imaju omer 3 pobjede i 1 poraz (od Barcelone 1:2).. igraju vrlo dobro , dokaz je pobjeda u gostima protiv Seville 0:3. Takodjer igraju fino i u Ligi prvaka gdje su nedavno dobili Galatasaray 0:2.

Getafe je uspio tek u posljednjem kolu ubiljeziti prvu pobjedu protiv Malage kod kuce 1:0. Jako lose su krenuli ..3poraza odmah na startu, u gostima standardno losi.

Takodjer medjusobni omjeri kazu da Getafe nije dao gola Atleticu  vise od 5 godina na Vincente Calderonu. Zadnjih 5 meceva na pomenutom stadionu su bili: (3:0,2:0,3:0,7:0,2:0) a to je u roku od zadnje 4 godine.

Ocekujem laganu pobjedu.

Kladionica: Wwin

Ukupna kvota: 2.11

Uplata: 2.28€

Eventualni dobitak: 4.81€

Isplata: 4.81€

"Nešto jutarnje"

Wang-Peterson 1 1.83 William Hill

Ako gledamo ranking ovo je derbi jer se Wang nalazi na 148. dok je Peterson na 147. mjestu. Wang najbolje igra upravo na hardu, forma joj varira ove sezone a izdvojio bi osvojeni itf prije 2 mjeseca koji je maestralno odradila. Ovdje brani dosta bodova, prošle sezone dogurala do polufinala. Peterson ove sezone igra skoro samo na zemlji, na hardu odigrala 5 mečeva i to su 2 sa ovoga turnria gdje je u kvalifikacijama dobila Rodionovu i You. Moram probati Wang po ovoj kvoti, kvalitetnija je na ovoj podlozi, brani dosta bodova i mislim da dobija ovo. 

Oštrc Zlatar ne daje gol 1.6

Oštrc iz Zlatara ugostiti će danas Dinamo Zagreb.Igra se 1.kolo hrvatskog kupa gdje se očekuje lagana pobjeda Dinama.Zlatar je gradić u Zagorju vrlo blizu Zagreba.Oštrc je prošle godine osvojio kup KZZ zupanije,na veliko iznenadenje svih Zagorca.Pobijedili su Zagorec u polufinalu,doduše Zagorec je pomalo podcijenio Oštrc i otišao na gostovanje u Zlatar sa malo oslabljenom ekipom i izgubili 2-1,Zagorec iz Krapine je inače trenutni trećeligaš i drže 6.mjesto.Oštrc je u finalu pobijedio Radoboj na neutralnom terenu u Krapini i time osvojio zagorski kup,Radoboj je trenutni 4-ligaš i drže 1.mjesto.Evo baš zato je bilo dosta iznenađujuće ovo osvajanje kupa.Oštrc je u pretkolu hrvatskog kupa dobio Mosor 1-0 na domaćem terenu,iako su imali igrača manje u 2.dijelu,uspjeli su zabiti iz kontre pod sam kraj utakmice.Oštrc se trenutno natječe u 2. županijskoj ligi i trenutno su 1. sa gol razlikom 24-0.Znači kad bi gledali to je trenutno 6. rang hrvatskog nogometa i stvarno ne vidim kako bi Oštrc mogao uopće zaprijetiti Dinamo.Istina je da se jos ne zna u kojem će sastavu Dinamo danas zaigrati,ali znamo da Dinamo ima dosta široku klupu,pa tako očekujem potpuno izmješan sastav jer nema potrebe ići sa najjacima u ovaj meč.Domaćini ovaj meč gledaju kao nagradu za ono što su napravili prošle godine.Bi će to jedno malo slavlje u Zagorju jer ipak se ne ugošćuje svaki dan hrvatski prvak.

BAYERN MUNICH-WOLFSBURG

Derbi 6 kola Bundeslige svakako ce biti vecerasnji mec izmedju Bajerna i Wolfsburga.Pretpostavljaju se ovakve postave:

Capture1.PNG

Oba tima u dobroj formi,zabiljezili pobede u Ligi Sampiona.Bajern je na drugoj poziciji, ima sve pobede,gol razlika 15:2.Ove sezone na svom stadionu su igrali 3 puta,i dobili rezultatima (5:0 protiv Hamburgera,3:0 protiv Leverkuzena i 2:1 protiv Augsburga.Wolfsburg takodje igra dobro nalaze se na 3 mestu,imaju 3 pobede i 2 remija,ove sezone su igrali  puta u gostima i oba puta su kuci odlazili sa 1 bodom.

O medjusobnim mecevima na Bajernovom stadionu pogledajte sami;

Capture.PNG

Neverovatan skor Bajerna

Ovaj mec sudice Tobias Stieler,sudija koji je lak na kartonima,njegovu statistiku u ligama pogledajte i sami:

Capture3.PNG

Granica za ovaj mec je 3,5,za over je kvota 2,00 , svidja mi se ovaj tip,verujem da ce biti napeto,Wolfsburg je mnogo jak klub.

A drugi tip je 1 i 3+,kvota 1.75,iako je Wolfsbur jak tim,Bayern je jaci, ima na svojoj strani stadion,navijace i tradiciju.

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=5563972242236976858#editor/target=post;postID=8432192817766484949;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=0;src=postname

Rangers - St. Johnstone pik 1 (poluvreme ili kraj 1) @1.60

Dovoljno je pogledati Rangersov niz od 11 pobeda, kod kuce igraju lepo, u poslednje vreme dosta ubedljivo pa mi ovo deluje kao lagan prolaz. Sa druge strane Johnston jeste u jednoj ligi iznad ali na strani igra katastrofalno, 5 vezanih poraza gde je na svakom primao po 2 gola minimalno. Kao neki vid osiguranja zbog toga sto je u pitanju kup, odlucio sam da moj tip bude gore naveden.

p.s. ima li neko neki info za kup meceve Hrvatske, Bosne itd. ko ce igrati oslabljen, povrede i slicno.

Srecno ako neko prati, ako nadjem jos nesto nalepicu. :)

Jadran- zadar 1x @ 2.00 bet365

Kvota na ovaj par je dosta pala al mislim da se i dalje isplati uzet ovo. Jadran je cetvrtoligas i prvi su na ljestvici uz makdimalnih 15 bodova u prvih 5 kola i gol razliku 11-3. U subotu su odmarali neke igrace bas za ovu kup utakmicu i cilj im je proc dalje. Zadar je lani bio prvoligas sad je drugoligas i trenutno su na 9.mjestu. s obzirom na gust drugoligaski raspored na ovo gostovanje nisu ni otputovali dvojica najiskusnijih terkes i surac a trener zadrana je najavio da ce ofmarat jos neke igrace

Jadran- zadar 1x @ 2.00 bet365

Kvota na ovaj par je dosta pala al mislim da se i dalje isplati uzet ovo. Jadran je cetvrtoligas i prvi su na ljestvici uz makdimalnih 15 bodova u prvih 5 kola i gol razliku 11-3. U subotu su odmarali neke igrace bas za ovu kup utakmicu i cilj im je proc dalje. Zadar je lani bio prvoligas sad je drugoligas i trenutno su na 9.mjestu. s obzirom na gust drugoligaski raspored na ovo gostovanje nisu ni otputovali dvojica najiskusnijih terkes i surac a trener zadrana je najavio da ce ofmarat jos neke igrace

Koeficijent na Jadran je znatno pao, evo kako to izgleda na liveu prije početka utakmice...

Prijenos utakmice može se pogledati na bet365. Kako bi mogli gledati prijenos potrebno je imati bet365 račun, te imati, makar i simboličan 1€ sredstva na računu.

S7EWqSJ.png

Hrvatska - Njemačka - ŽENE, Nogomet
TIP: MANJE OD 6,5 GOLOVA
KOEF: 2,30 (Supersport)

Ovu tekmu imam na piku vec nekoliko dana, mijenjale su se razne margine, hendikepi, under, overi, nitko nezna sto ocekivati, tu se fina love potegla kad je Njemacka proslo kolo razmontirala Mađarsku 12-0, a over su postavili na 4,5. Njemice su 6 struke svjetske prvakinje. Dakle žene mašine, ali smatram kako niti mi nismo nešto loši specijalnol. U prvom kolu pobijedili smo turkinje tamo 4-1. Danas mislim da je svakako kvaliteta na strani gosci, ali mislim da nas nece nakantati. Rekla mi je bivsa reprezentativka da su ove dvije skoro identicne momcadi igrali neki turnir u njemackoj proslu godinu i njemice su dobile samo 2-0. Danas se najavljuje i neka kisa navecer, tako da mislim da ne bi smjelo biti nesto previse pogodaka. Moja prognoza nekih 4-1 za gosce. Vrijedi probati na manje golova.

FT 0:1 WINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

8. kolo Francuske 2. lige. Sastaju se domaci Sochaux koji je trenutno na pretposljednjoj poziciji i drugoplasirani Dijon. Dijon trenutno ima 5 pobjeda u nizu a jedna od njih je i pobjeda u kupu protiv Metz-a(trenutno prvoplasirana momcad 2. francuske lige). Gol razlika Dijona 15-5 s 5 pobjeda te 1 remijem i porazom dok Sochaux ima 3 remija i 4 poraza u 7 odigranih kola. Gol razlika 3-8. Ako Dijon zeli povratak u 1. ligu utakmice poput ovih nebi smjeo gubiti. 

SOCHAUX - DIJON    DNB 2  @ 1.84 (UNIBET)

Pozdrav ekipi, žao mi je što se nisam uspio prije javiti za jedan singl koji sam gurao dosta jako a to je bio par Pospisil-Nedovyesov under 21,5 gemova kvota je bila 2,00. Završilo je 6-1 7-5 za Vaseka koji je u odnosu na Kazahstanca Novak Đoković :) 

Da nebi sve ostalo na pustoj priči danas igram još jedan listić, pa evo neka isprati ko smatra da je dobar.

1.par Verdasco-Zverev tip 2 ili za one sa malo jačim ulogom tip get set 2:0-ne, uglavnom radi se o jednom od ponajboljih mladih tenisača svijeta, pogotovo na tvrdoj podlozi, smatram tek da su od njega na ovoj podlozi bolji Kyrgios i Kokkinakis, uglavnom brat Miše Zvereva, već sada puno uspješniji od brata, top 100 igrač koji samo ide uzlazno, na us openu izgubio tek u 5.setu od Kohlschreibera. Što se tiče Verdasca, španjolac zemljaš, ali malo više "all around" od drugih španjolaca, no svejedno nije netko ko je na ovoj podlozi previše dobar, tek pobjeda od 2:1 protiv Tsonge na američkom touru se može istaknuti, no ovakvi slabiji turniri ga previše ne zanimaju i zato dajem debelu prednost Zverevu koji grize za svaku pobjedu.

2. par Bayern-Wolfsburg 1 ili čak hendikep za hrabrije, Bayern je drugi na tabeli i samim time već frustrira svoje navijače koji su navikli samo na prva mjesta u Bundes ligi zadnjih godina, zato Bayern danas mora odigrati maximalno ozbiljno, što se wolfsburga tiče doveli su sjajnog Draxlera, no mislim da to nemože nadoknaditi odlazak De bruynea, koji je ipak bio nositelj tima, a i sa De bruyneom vukovi nisu uspjevali da pruže ozbiljnije otpore Bayernu.

Evo to je to za večer, sretno svima :)

Wolfsburg +1.75 @1.85 (UNIBET)

Za one koji neznaju: Ako Wolfsburg izgubi jedan razlike,ostane neriješeno ili pobijedi oklada je dobitna. Ako Wolfsburg izgubi 2 razlike vraćaju mi pola uloga. Ako Wolfsburg izgubi 3 razlike onda je oklada gubitna. Iako mislim da bi Bayern trebao dobit kvota 1.25 mi je premala da bi to igrao. Mislim da je Wolfsburg bolji nego što kvota pokazuje. Inace, Bayen i Wolfsburg su igrali superkup prije mjesec ipo dana i osalo je 1:1 u regularnom dijelu a zanimljivo je da je Bayern dao gol iz jedinog udarca u okvir gola. Kasnije je Wolfsburg dobio na penale. Iako su otisli De Bruyne i Perisic mislim da Wolfsburg nebi trebao izgubiti s dva razlike a pogotovo s tri.

Jos ovo danas od mene,ko zeli nek isprati..

Pretposlednji Halifax docekace cetvoroplasirani Gateshead.Nakon 11 kola Halifax se nalazi na 23 mestu sa 6 bodova,a Gateshead na 4 sa 22.Halifax ima gol razliku 15:22,a Gateshead 17:15.U poslednjih 3 medjusobna mecabilo je nereseno s rezultatima (2:2,2:2,3:3).

Capture.PNG

Oba tima imaju skor da su 8 puta na njihovim mecevima bilo over 2.5 gola,a 3 puta under.

Moj tip je 3+ (1.75)

Wolfsburg +1.75 @1.85 (UNIBET)

Za one koji neznaju: Ako Wolfsburg izgubi jedan razlike,ostane neriješeno ili pobijedi oklada je dobitna. Ako Wolfsburg izgubi 2 razlike vraćaju mi pola uloga. Ako Wolfsburg izgubi 3 razlike onda je oklada gubitna. Iako mislim da bi Bayern trebao dobit kvota 1.25 mi je premala da bi to igrao. Mislim da je Wolfsburg bolji nego što kvota pokazuje. Inace, Bayen i Wolfsburg su igrali superkup prije mjesec ipo dana i osalo je 1:1 u regularnom dijelu a zanimljivo je da je Bayern dao gol iz jedinog udarca u okvir gola. Kasnije je Wolfsburg dobio na penale. Iako su otisli De Bruyne i Perisic mislim da Wolfsburg nebi trebao izgubiti s dva razlike a pogotovo s tri.

nekuzim ako  bayern npr dobije 2:0 , a wolf si dao +1.75 to je i dalje manje od 2 i oklada nije dobitna niti ista?

Budući da je ponuda za ponedjeljak stvarno siromašna otvaram ovu temu nešto ranije, da utakmice koje su na rasporedu u utorak nešto bolje i proanaliziramo ;)

Paris SG - Guingamp

PSG je uspio vezati čak dva kiksa u prvenstvu i sumnjam da će im se desiti i treći... Igraju protiv Guingampa koji je u prvestvo ušao katastrofalno, sa tri poraza u nizu da bi nakon toga zaredali sa 3 pobjede u nizu. Potpuno su nepredvidivi međutim jasno je da su dvije klase ispod PSG-a te da na ovom gostovanju ne mogu puno tražiti.

PSG se nema za što čuvati jer ovaj tjedan imaju dupli program u prvenstvu te će nakon ove utakmice gostovati kod Nantesa u subotu.Ta utakmica bi možda mogla biti i potencijalno opasna za klađenje na PSG budući da će PSG gostvati kod Shakhtara u Ligi Prvaka srijedu, međutim o potencijalnim kombinacijama oko sastava za taj susret više ćemo znati pred sam vikend. Jasno je da pak za susret sa Giungampom kalkulacija oko sastava, odmaranja i sl. nebi trebalo biti...

Najbitnije u ovoj priči jest pristup PSG-a, te njihova motivacija a vjerujem da će nakon dva kiksa ovoj utakmici pristupiti nešto ozbiljnije i upisati uvjerljivu pobjedu. Koeficijent na pobjedu PSG-a kreće se oko 1,20, što nije puno ali za ozbiljniji ulog, uz još 1-2 para mislim da se može staviti na listić.

GJgQjSk.png

Za one sklonije riziku i većim koeficijentima...

Uz to ja ću odigrati i moju omiljenu razradu zbog koje sam više puta proklinjao PSG... da PSG daje gol oba poluvremena... Nevjerojatno ali PSG to u prvenstvu ove sezone, u do sad odigranih 6 utakmica te postignutih 10 golova, još niti jednom nije napravio, što je rijetkost jer inaće su u barem 60ak% slučajeva davali gol u oba poluvremena u prvenstvu...

Bet at home koji daje 100€ bonusa novim korisnicima na ovu okladu daje 1,89 (nema manipulativnih niti drugih davanja što znaći da ako uplatiti 100kn na 1,89 dobivate 189kn a ne kao kod lokalnih kladionica oko 160kn budući da bi uzeli 5% izmišljenog manipulatnivog troška, te skinuli još 10% od dobitka...)

t8QlYuL.png    

Solidan sastav PSG-a, posebno u napadu...

V0pcqHz.png

Na klupi Sirigu, Silva, Veratti, Lavezzi (ovo dvoje bi moglo ući u 2.pol. vjerojatno...)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use